Cos mi dobrze ida te dokladne wyniki w
serie A. Wydaje mi sie dosc pewny jeden mecz wiec analizka i typki ????
Bari - Lazio under 2.5 @ 1.66
0-0 @ 6.50
1-1 @ 6.00
Kupa typow, bo im wiecej tym wieksza szansa ze cos wejdzie xD A bardziej na powaznie to w Bari 3 dni padalo, z tego co czytalem opinie tatejszych osob to boisko przypomina bagno. Ciezko sie gra na takim terenie to chyba kazdy wie i wiekszosc takich meczy konczy sie 0-0 badz jakims underkiem. Bari wiekszosc meczy u siebie konczy remisami, a Lazio po
LE nie gra na 100%. czesto zdarzalo sie Bari zremisowac 0-0 badz 1-1 ... skoro under i X to z kolei nie moze byc innego wyniku xD. Kursy bardzo ciekawe i moim zdaniem warto postawic. Jak bedzie to jak zwykle sie okaze ????
Fiorentina - Napoli 1 @ 1.72
Ciekawy kurs na druzyne z Florencji. Napoli na wyjazdach gra slabo, a w meczu z Bologna mimo wyniku nie wykazali sie dobra gra. Fiora w ostatnim meczu w
LM pokazala sie z dobrej strony, a co wazniejsze Mutu zagral dobry mecz, wiec moze powrocil do swojej dawnej formy. Jezeli nie to Prandelli zawsze ma "asa" w postaci Jovetić'a ???? Reasumujac Napoli na wyjezdzie i dobra forma Fiory powinny zapewnic zwyciestwo gospodarzom. Kurs adekwatny do ryzyka moim zdaniem
Co do Romy z Livorno ... to znajac zycie wygraja, ale Livorno juz dluuuuugo nic nie wygralo, pokazalo sporo dobrych spotkan wiec moim zdaniem nie warto ryzykowac po kursie 1.3 -_- bo, coprawda slabo w to wierze, ale niespodzianka moze "wyskoczyc"
A co do Cagliari to ich gra jest nieprzywidywalna, od chyab 2 sezonow graja pierwsza czesc ligi w kratke nie zwazajac na wszelakie argumenty a w drugiej zaskakuja wynikami.
Ogolem odpuscilbym te 2 mecze ...
Reszta typow na dzis oczywiscie wyzej
Co do wypowiedzi devil'a to ciesze ze ludzie "niby" graja to co ja pisze bo to swiadczy moim zdaniem o tym ze nie jestem modem "za darmo". Co do podanego przeze mnie typu to jakbym nie wierzyl w x2 to bym nie stawial ... jezeli to Cie w jakis sposob zadowala badz bawi moge wkleic kupon. A co do samego meczu to nic poki co nie powiem bo nie mialem okazji obejrzec ???? No bez Pazziniego sobie by poradzili moze i tak, moze i nie... grali z nim wiec nie ma o czym gadac