>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

9 Kolejka Serie A (24-25 październik 2009)

Status
Zamknięty.
M 27,2K

madangelo

Forum VIP

Sobota 24.10.09

[18:00] Sampdoria - Bologna 1.50 3.75 7.25
[20:45] Inter- Catania 1.24 5.25 12.00

Niedziela 25.10.09

[15:00] Palermo - Udinese 2.10 3.15 3.55
[15:00] Roma - AS Livorno 1.30 4.85 10.00
[15:00] Fiorentina - Napoli 1.70 3.40 5.25
[15:00] Cagliari - Genoa 2.60 3.10 2.70
[15:00] Atalanta - Parma 2.10 3.10 3.65
[15:00] Bari - Lazio 3.10 2.70 2.70
[15:00] Siena - Juventus 5.75 3.40 1.65
[20:45] Chievo - AC Milan 3.50 3.15 2.10

Po zmaganiach pucharowych czas wrócić do rozgrywek ligowych. Ostatnio sporo było niespodzianek, czy w ten weekend faworyci do zwycięstw nie zawiodą? Zachęcam do analiz i dyskusji na temat nadchodzących meczy ????

simons 646

simons

Forum VIP
Z tego co patrzylem na szybko to zawyzony kurs na Lazio. Bari jeszcze nie wygralo z Lazio u siebie, w tym sezonie graja dobrze, ale poki co to sa ladne mecze na wyjazdach.
Na x2 jest kolo 1.45 dla mnie przesadzony kurs ...
Wiecej w sobote i niedziele.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Lazio ma też w nogach 90 minut w czwartkowego wygranego meczu w LE z Villarealem, a taka wycieczka na południe Włoch gdzie Bari gra dosyć nieobliczalnie na pewno nie będzie łatwa ???? Może 6 remis gospodarzy w sezonie :&gt;
Jutro pewniakiem wydaje sie Sampdoria, spore szanse na zwycięstwo moim zdanie ma też coraz lepiej grające Palermo.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Co myślicie o Palermo? Na Renzo Barbera są zupełnie inną ekipę aniżeli u siebie. Udinese nie zachwyciło przegrywając z Atalantą 1:3 do tego chyba nie w pełni sił jest Di Natale, który w sumie w tym sezonie aż nadto się rozstrzelał. Dla mnie Palermo wygląda kusząco, ale jeszcze się zastanowię.

simons 646

simons

Forum VIP
Wlasnie sie czaje na Di Natale. W ostatnim meczu nie zagral ile sie nie myle, ale miedzy kolejkami zagral sparing (juz nie pamietam z kim), dokladniej drugie 45 minut i na nic nie narzekal. To lider tej druzyny i strzelil w kazdym meczu w jakim bral udzial z tego co kojarze (1 bramka nieslusznie niezaliczona z Napoli) to o czyms swiadczy.
Ja pewnie zagram Di Natale strzeli po okolo 2.8 dla mnie dobre ????
A jezeli chodzi o Palermo to powinni dac rade, u siebie graja lepiej niz na wyjazdach a poki co w tym sezonie niezle sobie radza, ale dla mnie kursy nie zachecaja wiec odpuszczam ????
EDIT:
Co do sampy to Bologna w ostatnim meczu zagrala baaardzo dobrze takze 1.5 tez slaby kursik

kaszakasr 161

kaszakasr

Użytkownik
Jako kibic ROMY wypowiem się o meczu z livorno.Roma w LE zremisowała na wyjeździe z Fulham 1:1 ten mecz mogliśmy wygrać tylko menez z 11metrów strzelił w bramkarza.W Serie A ostatni mecz przegraliśmy z Milanem na wyjeździe 2:1 chodź chłopaki zagrali dobrze z livorno powinni sobie poradzić jedynym problemem drużyny Romy jest słaba skuteczność pod bramką rywali nie ma kto bramek strzelać Menez,Vucinic spisują się słabo w ataku baptista dopiero wraca po kontuzji a Totti napewno nie zagra z powodu kontuzji.Powodzenia ASR

A 0

amatorszczyzna

Użytkownik
Wlasnie sie czaje na Di Natale. W ostatnim meczu nie zagral ile sie nie myle, ale miedzy kolejkami zagral sparing (juz nie pamietam z kim), dokladniej drugie 45 minut i na nic nie narzekal. To lider tej druzyny i strzelil w kazdym meczu w jakim bral udzial z tego co kojarze (1 bramka nieslusznie niezaliczona z Napoli) to o czyms swiadczy.
ostatnio grał z atalantą i nie strzelił.

/Mad Grał od 67&#39; min wiec szanse na strzelenie gola były mniejsze

ja mam typ:

inter - po remisie w lm teraz myśle że mocno zagrają z catanią. brakuje tylko balotelliego, wraca milito. niski kurs ale wydaje mi się że do podbicia jak znalazł

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Na Stadio Luigi Ferraris waleczna Sampdoria zmierzy się z Bologną. Po kapitalnym początku sezonu piłkarze z Genui zajmowali nawet pierwsze miejsce w tabeli jednak ostatnio lekka zniżka forma, a co za tym idzie dwa remisy, z Parmą i Lazio. Bologna najprawdopodobniej do samego końca walczyć będzie o utrzymanie w Serie A, drużyna wygrała tylko jedno spotkanie ze słabiutkim Livorno, ale ma na swoim koncie także remis z Juventusem. Sampdoria nie będzie miała dzisiaj łatwego zadania, ale mimo wszystko stawiam na ich zwycięstwo. Zwycięstwa z Interem 1:0, ze Sieną 4:1 i z Udinese 3:1 nie były przypadkiem, Blucerchiati przed własną publicznością są niezwykle groźni. Mecz z ławki rezerwowych może zacząć Pazzini, najlepszy snajper złamał nos i nie wiadomo czy zagra w pierwszym składzie. Nowy trener Bologni także ma trochę kłopotów z kadrą, nie będzie mógł skorzystać bowiem z Mutarelliego, Bombardiniego, Santiosa, Raggiego oraz Mingazziniego. Sampdoria powinna poradzić sobie z rywalami i zgarnąć w końcu 3 punkty co pozwoliłoby im wskoczyć na pierwsze miejsce w tabeli, chociaż na te kilka godzin.
Moja propozycja: Sampdoria ~ 1,55

T 0

typerexpert

Użytkownik
Sampdoria – Bologna – sobota, 24 październik 18:00
Typ:Bologna(+1)
Kurs:1,9 @ Betfair
Stawka:3/10
Sampdoria w tym sezonie radzi sobie dużo lepiej. Gra jednak wbrew pozorom nie jest adekwatna do wyników. Wygrana z Interem w moich oczach nie mogła mieć miejsca. Owszem 2 miejsce w tabeli jest świetnym wynikiem , ale nie zapominajmy że jest to dopiero początek serie A. Uważam , że siłe drużyny zobaczyliśmy podczas meczu z Fiorentiną oraz Parmą u siebie… Dziś Sampdoria nie skorzysta z 3 kluczowych zawodników z czego największym problemem będzie brak w składzie Pazzinia.
Bologna nie miała łatwego startu w serie A. Już na początek mecz z Milanem (1:0) , potem ładna gra i wygrana z Livorno by zresmisować na wyjeżdzie z Juventusem. Niewątpliwe Sampdoria jest lepszą na drużyną niż Bologna , ale uważam , że powrócą dziś na ziemie. Bologna z nowym trenerem dziś przynajmniej zremisuje. Handicap (+1) bardzo zachęcający.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Sampdoria – Bologna
Strzelec bramki: Cassano, A @2,40
Widzę że już trochę o tym meczu napisano więc nie mam sie co wiele powtarzać. Sampdoria ostatnio dwa remisy z Parmą i wyjazdowy z Lazio. Cały czas grają ofensywny futbol dziś jednak można dać o sobie znak krótka ławka. W ostatnim meczu bramkarz Lazio Muslera swoją interwencją złamał nos Pazziniego który będzie pauzował okolo miesiąca, dodatkowo za czerwoną kartkę nie zagra Padalino. Grajacy na 2 napastników zobaczymy więc zapewne Pozziego. Upatruje tutaj szansy dla Cassano który musi być dominująca postacią w ataku Sampdorii. Bologna w ostatnim meczu strzeliła bramkę z wolnego po czym broniła sie przez resztę meczu przed atakami Napoli. Nie mieli szcęścia gol w ostatnich minutach przesądził o ich porażce. Narazie grają słabo być może gdy zacznie regularnie strzelać Di Vaio przyjdą i lepsze wyniki. Dzisiaj w ekipie gości nie zagra podstawowy dotychczas defensywny pomocnik Mingazzi.

simons 646

simons

Forum VIP
co do Udinese to jak Mad zmodyfikowal Di Natale wszedl w 67&#39; talkze mial niewiele czasu na gola ...
Co do Sampdorii to kurs 1.55 na zwyciestwo, bez Pazziniego to totalnie sie nie oplaca. Pazziniego nie bedzie, a kto sledzil w zeszlym roku serie A na pewno pamieta, ze zanim ten zawodnik nie przeszedl z Fiorentiny to Sampa byla typowym sredniakiem w lidze. Wlasnie Pazzini spowodowal odrodzenie tej druzyny. Do tego Bologna ostatni mecz bardzo ladnie zagralo, wiec dla mnie mega value na x2 badz 2 draw no bet.
wiec typki moim zdaniem:
Palermo - Udinese
Di Natale goal @ 2.87
Bari - Lazio X @ 3.00
x2 @ 1.46
Sampdoria - Bologna x2 @ 2.37
2 DNB @ 5.00

D 5

devil13england

Użytkownik
Po co ty podajesz taki typ Bologna x2???Zeby odstraszyc grajacych???Bolognia zagrala ostatni dobry mecz?????Super!!!! Przegrany 2-1 w Napoli dodam ze Z Napoli ktore jest tlem druzyny z poprzedniego sezonu.Sampdoria dwa remisy z rzedu przyjezdza do nich Bologna i czy z tym twoim mega Pazzinim czy bez to 3 pkt zostana w Genui.
Ludzie oszczesdzcie takich beznadziejnych typow pod hasłem &quot;a nóż a widelec&quot;

simons 646

simons

Forum VIP
Gratuluje znajomosci pilki noznej i wloskiej ligi.
To ze napisalem x2 i 2 DNB nie znaczy ze tak bedzie, to pierwsza sprawa, tylko jest mega zawyzony kurs moim zdaniem.
Ostatni mecz przegrali 2-1 ale ogladales chociaz 2 minuty tego meczu ? Pilka jest okragla a bramki sa 2, takze nie zawsze wygrywa ten kto lepiej gra nawet jezeli jest to 10-0 przykladow w histori jest milion ... starczy jedna udana kontra i mozna wygrac mecz a kaleczyc reszte spotkania.
Sampdoria 2 razy zremisowala ... i co z tego ? Liczy sie jaka maja forme nie jaki osiagneli wynik - jakbys troszke sledzil lige to bys wiedzial ze w meczu z Lazio bylo sporo sytuacji gdzie sedzia nie podjal wlasciwej decyzji, wiec ten wynik nie daje dobrego obrazu ich obecnej formy.
3 punkty zostana w Genui ? Jak tak bedzie sie nie zdziwie ... ja nie lubie stawiac na druzyny tylko dla tego ze kiedys slyszalem ze dobrze graja, albo nie znam druzyny przeciwnej. Jak i tez nie lubie stawiac tylko dla tego ze ktos zajmuje wysokie miejsce w tabeli, dla mnie to polega na czym innym. Kazdy ma swoj styl gry. Jestes pewny jedynki ... postaw wszystko co masz i ciesz sie kasa ????
Poza tym jak ktos nie chce grac tych typow to nikt mu nie karze, ja pisze swoja opinie, pisze argumenty i gram to tyle.
Jedyna rzecz to Sampa u siebie wygrala 2-0 bez Pazziniego rok temu 2-0, ale dla mnie i tak jest value.
EDIT:
Poza tym gazzetta podaje ze Pazzini zagra. Mad co to za zrodlo ?

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Ogólne takie zapowiedzi czytałem (nie będe wklajał wszystkich linków ^^) Nos ma złamany na pewno więc naturalne sie wydaje że nie zagra, teraz nawet wbiłem na oficjalną strone i z tego co mi google translator przekazał to że jest on w kadrze na mecz i trenował z zespołem :p gazzetta czasem weryfikuje skład :p Pożyjemy zobaczymy ????

simons 646

simons

Forum VIP
Slaby ten google translator ????
Bo na oficjalnej www sampy jest napisane ze zostal powolany, ale nie wiadomo czy zagra, przed meczem padnie decyzja ...
Raczej bedzie grzal lawe, ale kto wie ...

D 5

devil13england

Użytkownik
yyyy szukam tego eksperta od wloskiej ligi ktory odrazu mnie skreslil i skomentowal ze kompletnie nie znam sie na pilce.Chcialem sie go zapytac czy to Sampdoria prowadzi 4-0 czy jakis blad w TV jest???Pewnie bedzie wiedzial????
x2 value ????
A co do wieczornego meczu Interu z Catania to wydaje mi sie ze Inter powinien wygrac po remisie z Kijowem w srodku tygodnia lecz mysle ze nie bedzie to jakies przekonywujace zwyciestwo nie za bardzo wiem jak tam ze skladem Interu ale na papierze wygladaja napewno lepiej niz Catania wiec mysle ze jakies 2-0 powinno byc choc osobiscie odpuszcze ten mecz po takim kursie.
I pytanie do expertów z Wloskiej ligi macie jakies propozycje na jutro??

simons 646

simons

Forum VIP
Czekalem az cos napiszesz
Ehhh i znow pochwaliles sie ogromna wiedza ???? Albo po prostu nie czytales analizy ????
Jakbys poczytal moja analize bys zauwazyl ze glownym argumentem bylo porownanie gry Sampdorii bez Pazziniego w zeszlym sezonie jak i z nim, gdzie monza bylo zauwazyc ogromna roznice. Pazzini zagral od 1 minuty, wiec analiza nie miala sensu, myslalem ze Mad ma potwierdzone info, ale niestety okazalo sie ze nie trudno ...
Sa druzyny ktorych wynik wielce zalezy od pojedynczych zawonikow (moim zdaniem oczywiscie) Sampdoria - Pazzini + Cassano , Udinese - Di Natale , Chievo - Pellisier, Bologna - Di Vaio (bynajmniej zeszly sezon) etc.
Poza tym zeszloroczny lider Bologny - Di Vaio dostal czerwona, wiec nie ma tu o czym gadac. Postawilem i przegralem, trudno sie mowi ????
Poza tym jak zauwazysz swoja wypowiedz o meczu Sampdorii to nie widze ZADNEGO argumentu, procz tego ze &quot;3 pkt zostana w Genui&quot;
Co do Interu to uwazam ze kurs na wygrana jest smieszny. 3 wygrane na 3 spotkania miedzy tymi druzynami 2x 2-1 ; 1x 2-0 wiec overy i undery, handi i nie handi. Postanowilem isc w statystyki i po o wiele lepszym kursie wyłapac
Inter - Catania 2-1 @ 8.00
2-0 @ 6.00
kursy z pamieciCatania na wyjazdach cienko, w tym sezonie ze zmiana trenera wygladaja na slabszych wygrana Interu owszem, ale nie po takim kursie wiec ryzukuje dokladny wynik ????

D 5

devil13england

Użytkownik
Pazzini Pazzinim.Zagral strzelil wazna bramke na 1-0 ale jak ogladales pierwsza polowe bez niego Sampdoria by sobie poradzila.Spoko ze piszesz info ze moze nie zagrac ale jak ktos kto ma range moderatora pisze typ x2 to wiekszosc ludzi odstawia ten typ i go nie gra.Sam chyba nie wierzyles ani troche w chocby remis bo Sampdoria ma troszke wieksze aspiracje w tym sezonie niz remisowanie meczy z jakas smieszna Bologna.
Skoro uwazasz ze Bologna zagrala tydzien temu dobrze i przegrala 2-1 z Napoli to co powiesz o wykonaniu Sampdori dzisiaj w pierwszej polowie???
A jesli ci chodzi o moje argumenty co do meczu Sampdorii to co one by ci daly jak ty i tak czules x2??? ????

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja myślę że Milan może pokusić się o zwycięstwo. Wygrana nad Realem dodał im zapewne wiary we własne siły. Milanowi ostatnio kompletnie się nie wiedzie, w LM w meczu z Realem wszyscy myśleliśmy że dostanie banki a tu dobre widowisko w wykonaniu Włochów. W Milanie nie zagra Ambrosini za czerwoną kartkę co jest dużą stratą lecz myślę że Milan może wygrać. Ronaldinho w końcu zaczyna coś tam grać, w środę pokazał kilka efektownych zagrań. Kurs ciekawy więc można zaryzykować bo typ wielce prawdopodobny. Mecz przewiduje underowy i 0:1 dla Milanu ;)

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Strzelec bramki: Cassano, A @2,40 ⛔
To że Pazzini ma złamany jest potwierdzone, akurat dostał maske i zagrał :p Aż 4 bramki zaaplikowane Bolognie i znowu żadnej nie strzelił Cassano ehh :p
___

AS Roma - AS Livorno 1 @1,30

Roma pod wodzą Ranieriego nie gra jeszcze porywająco ale o wiele lepiej niż na początku sezonu. Ostatni przegrali co prawda z Milanem ale mecz miał dwa oblicza i równie dobrze Roma moge wywieść korzystny wynik. W czwartek szczęsliwy remis w LE po bramce w ostatnich minutach. Gospodarze będzią musieli poradzić sobie w tym meczu bez Motty, Julio Sergio, Tonetto, Cerciego oraz oczywiście swojego kapitana - Francesco Tottiego. Na Stadio Olimpico spodziewać możemy się zatem składu bardzo zbliżonego do tego z Mediolanu gdzie w systemie 4-4-2 dwójkę napastników stworzyli Menez i Vucinic. Gości po raz pierwszy poprowadzi Serse Cosmi, który na stanowisku trenera zastąpił Gennaro Ruotolo. Livorno w ośmiu dotychczasowych meczach zdobyło zaledwie dwie bramki jako jedyna drużyna Serie A nie odnosząc jeszcze dotąd żadnego zwycięstwa i ciężko prognozować ze dzisiaj coś sie w tej kwestii zmieni.

Palermo - Udinese 1 @2,10

Palermo wydaje sie że złapało odpowiedni rytm, zagrali naprawdę dobry futbol z Juventusem wygrywając 2-0, a w ostatniej kolejce wygrali pierwszy mecz od 7 miesięcy na wyjeździe z Livorno. Udine natomiast jakby zwolniło, lekkie problemy ma Di Natale i odrazu przekłada sie to na wynik a konkretnie porażkę z Atalantą. W zespole prowadzonym gospodarzy nie zobaczymy: Kjaera, Carrozzieriego, Fabio Liveraniego i Mchelidze, a w ekipie gości Christiana Obodo oraz Daniele Ferronettiego. Na Sycyli poległ juz Juventus, szczęśliwie remis uratowała Roma więc naturalnym faworytem jest wiec miejscowe Palermo.

Cagliari - Genoa 1X @1,40

Po dobrym początku sezonu Genoa gra ostatnio coraz słabiej. Ostatnie dwa mecze to porażki 0-5 z Interem i 0-3 z Lille. Usprawiedliwień porażki starano sie szukać w nieobecności Juricia, Kharjy, Mesto czy Criscito i Jankovicia, jednak problem wydaje sie tkwić gdzie indziej. Gospodarze jeszcze w tym sezonie u siebie nie wygrali więc czas sie przełamać tym bardziej że jest to drużyną kompletnie nieobliczalna.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom