Bologna- Milan pow 2.5
Verona- Lazio pow 2.5
Ako: 2.80 @betclik
Bologna zostala oszukana w meczu z Udinese, do tego tam oddala chyba rekordową ilosc strzalow w tym sezonie sposrod wszystkich zespolow we Wloszech, mega dzien mial Silvestri. Jestem pewny, ze Tataranasu nie bedzie mial tyle farta, co umiejetnosci. Bologna gra ofensywnie, Barrow, Soriano, Arnautovic, do tego z mega uderzeniem Svanberg. Zakontraktowali teraz Viole, a wiec ofensywnego gracza, ktory wyroznial sie w Benevento w poprzednim sezonie, zreszta w Czarownicach mial fajne statystyki.Ja sie powtorze po raz tysieczny- jak Bologna traci bramke to sie mega otwiera, taki juz jest Sinisa i nic tego nie zmieni. Milan ze swoimi problemami, glownie w bramce, ale jest dostepny Ibra, ktory bedzie wygladal komicznie przy srodkowych gospodarzu- Medelu
Ja biore bramki bo juz poprzednio Milan mial farta, ze wygral.
No co ? Luis Felipe i Acerbi pauzuja za kartki i co ja musze wiecej pisac na temat drugiego typu ? To dwaj srodkowi obroncy, od ktorych Sarri uklada obrone. Bedzie mega luka tam. Dodaje to tego fakt, ze odkad Pan Ivan Tudor przejal Hellas to ma srednia bramek prawie 5 na mecz, z jego zespol co mecz strzelal min 2 bramki w meczu i wychodzi mi mega over. Do tego Sergiej nie gral wczoraj calego meczu co ma znaczenie, do tego mniej minut Pedro i Luisa Alberto wiec ten srodek pola bedzie mial sile. Immobile zdrowy, wiec Muriqu moze nawet sie nie rozgrzewać przed tym meczem.
Dla zabawy:
Torino pow 1.5 gola
Sampdoria pow 1.5 gola
Fiorentina- Cagliari pow 2.5 goli
Ako: 5.63 @betlick
Genoa bez Maksimovica i Baniego wiec dwoch obroncow, czy to oslabienie to nie wiem, ale jednak to dwaj dosyc podatawowi gracze u gosci. Torino gra mega za Jurica, to jest profesor, troche sie boje, ze Torino tutaj wygra 1:0, ale jednak biore over 1.5 ich bramki bo jest u gosci Destro, ktory potrafi ogarnac z kazdej pozycji. Szkoda, ze Madragora nie zagra, ale dobra wiadomosc, ze Belotti jest, do tego wraca Praet, mam nadzieje na wiecej minut Pobegi bo to fajny gracz z wizjà srodka pola. No co ja mam lac tu wode, Torino jest mega zorganizowane, gdyby Breaklo byl skuteczniejszy albo podał to Linettego to jestem pewny, ze by z Napoli nie przegrali, a grali na rowni z nimi.
Spezia jedna z najgorszych obron w lidze, tutaj jestem bardziej przekonany do tego overa Sampdorii bo Spezia potrafi postrzelac i ma co mecz pare okazji. Kovalenko ladnie ostatnio, do tego jest szybki Gyasi. Ja jednak biore gospodarzy bo dla mnie 2 bramki dla nich tutaj beda przy Candrevie, Fabio czy Caputo. Do tego nie bedzie Thorsbiego wiec na zero.
Fiorentina przegrala z Venezia bo ich glowni gracze byli po rozgrywach w Ameryce. W skrocie to napisze ich srodek pola to Castrovili, do tego Pulgar i Torreira. Pierwszy kontuzjowany, drugi i trzeci po podrozy dalekiej. Tam nie bylo jakosci w srodku, do tego przeciez najczesciej faulowany w lidze Gonzalez tez zmeczony. Tutaj bedzie wiecej swiezosci, cos niby jest z Pulgarem, ale i tak powinno byc ok pod over. Goscie maja mega slaba obrone, a z przodu Joao Pedo z Keita sie mega rozumieja, do tego Nandez czy Marin, na kontry bedzie mega fajnie. No i Vlahovic cos musi odowodnic, ostatnio po meczu kibice nie chce jego koszulki i byla lekka spina, tutaj bedzie zmobilizowany.
Odradzam gre w strone Sassuolo, jak nie bedzie Bogi i Traore. Atalanta bez 3 obroncow, ale Udinese jest slabe na over. Inter Juve wiadomo moga byc
szachy, moze byc over 50/50.