lukas88
Forum VIP
20.10. 21:00 West Ham Brighton
21.10. 13:30 Chelsea Watford
21.10. 16:00 Huddersfield Manchester Utd
21.10. 16:00 Manchester City Burnley
21.10. 16:00 Newcastle Crystal Palace
21.10. 16:00 Stoke Bournemouth
21.10. 16:00 Swansea Leicester
21.10. 18:30 Southampton West Brom
22.10. 14:30 Everton Arsenal
22.10. 17:00 Tottenham Liverpool
----------------------------------------------------------------------------------------------------
21.10.2017 g. 16.00 Manchester City - Byrnley
Typ: 2 (+3)
Kurs: 1,75
Pinnacle
Stawka 9/10
Kursy na powyższe spotkanie powaliły mnie na kolana. Kurs 1,10 na City to dla mnie totalne nieporozumienie, pomijając fakt że Burnley to zespół, który niesamowicie mobilizuje się na zespoły z czołówki, to wystawianie tak śmiesznego kursu w tak wyrównanej i nieprzewidywalnej lidze jak Angielska jest nieporozumieniem. Nawet 5 zł bym nie postawił na City po takim kursie.
Wracając do typu, City owszem w gazie bo po 8 kolejkach mają 22 punkty i bilans bramek 29-4!!! Jednak tak jak wspomniałem Burnley potrafi grać z zespołami z czołówki, w tym sezonie ugrali punkt na Anfield Road z Liverpoolem oraz na Wembley z Tottkami (v-ce mistrz Angli) oraz pokonali na Stamford Bridge mistrza Anglii czyli Chelsea, co jest nie lada osiągnięciem.
Poza tym każda seria się kiedyś kończy, a City notuje 6 ligowych zwycięstw z rzędu i spodziewam się że autobus zespołu gości może napsuć krwi podopiecznym Guardioli. Nawet jeśli City wygra to spotkanie to nie sądzę aby był tam spektakularny wynik. Taki kurs na handi +3 to promocja.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
21.10.2017 g. 13.30 Chelsea- Watford
Typ: 1/1 HT/FT
Kurs: 1,95
18Bet
Stawka 6/10
Uważam że Chelsea limit wpadek w ostatnim czasie wykorzystała, o ile porażkę z City można wrzucić w ryzyko, to blamaż z Cr. Palace bo inaczej porażki z ostatnim zespołem, który w poprzednich 7 spotkaniach nie strzelił nawet bramki i stracił 17 inaczej nazwać nie można. Poza tym w LM zremisowali wygrany mecz bo zespół tej klasy z takim taktykiem na ławce nie powinien wypuszczać z rąk prowadzenia 2-0 z którego zrobiło się 2-3.
Watford w tym sezonie zaskakuje, jednak nie mierzyli się na wyjeździe z nikim szczególnie silnym. Natomiast wynik na własnych śmieciach 0-6 z City idzie w świat.
Uważam że Chelsea zepnie pośladki i pewnie wygra spotkanie z przeciętnym przeciwnikiem.