Rymaniak na 99% zagraNie wiadomo, czy zagra Rymaniak
A to, że Sosnowiec jest cienki na wyjazdach to słaby argument ? A może to, że Korona to jedna z lepszych drużyn własnego boiska to też słaby argument ? Nie wiem czy oglądałeś mecze obu drużyn, że twierdzisz, że grają podobnie, ale wydaje mi się, że nie. Równie dobrze podobnych argumentów można używać w każdym meczu naszej świetnej ligi. Sosnowiec ma najgorszą defensywę w lidze w każdym meczu traci średnio 2 gole a na wyjeździe ta średnia jest jeszcze gorsza. I nie wiem czy grają tak znacznie lepiej, spójrz tylko z kim wywalczyli ostatnio te 3 remisy (Arka, Śląsk i Górnik) i stwierdzisz, że nie są to najlepsze marki w lidze a raczej te które na 80% będą grały w dolnej 8. I trochę śmieszne, że według Ciebie łatwiej będzie o punkty dzisiaj w Kielcach niż z Cracovią u siebie ???? . Jak dla mnie 1X do jakiegoś AKO po 1.26 bardzo pewne, a sam chyba spróbuję Korona over 1.5 gola 1.89 Fortuna. BARDZO ŁATWO I CZEKAM NA WIĘCEJ TYPÓW i PODOBNYCH RZECZOWYCH ANALIZ EKSPERTA KIBIC ZWIERZE ????Bardzo mi się podoba typ na Sosnowiec dziś i nie bardzo rozumiem co takiego niby przemawia za Korona? To, że Sosnowiec słabo na wyjazdach? Dajcie spokój. Już ta kolejka chyba dobitnie pokazała, że w Ekstraklasie trzeba grać przeciwko logicznym rozwiązaniom i trzeba szukać niespodzianek. W tej kolejce dały już zarobić Pogoń, Śląsk i Cracovia.
Korona ma niezłego trenera ale jakoś nie widzę wielkiej różnicy w jakości pomiędzy obiema drużynami. Na początku sezonu Sosnowiec po krótkich urlopach nie był gotowy na ekstraklase ale teraz grają znacznie lepiej. Przyjdzie pora także na pierwsze punkty na wyjeździe a mecz z Korona wydaje się do tego bardzo dobra okazja. Następnie Sosnowiec czekają dwa trudne mecze Cracovia u siebie i wyjazd do Gdańska (gdzie będzie dużo trudniej niż dzisiaj). Przy 1.81 za X2 to dla mnie ok.