Promocja w Forbet
Mistrzowski Start - Bonus 1200 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Mistrzowski Start - Bonus 1200 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Przecież mecz Legii z Lechem to była padaka z obu stron .. mimo że Legia wygrała to naprawdę nie pokazała nic wielkiego, żadnej znaczacej różnicy mimo że Lech zagrał padake jeszcze większą .. ja bym nie ruszał tego meczuA co mam napisać? Chyba każdy oglądał mecz z Lechem to po co dodawać cokolwiek. Widać jak wystarczyło popracować 2 tygodnie nad bieganiem, siła i od razu inne granie.
Nadal będzie zapewne brak kontuzjowanych Hamy, Vesovica i Remiego.
Jeśli dla Ciebie 2.1 na Legię w ekstraklasie to śmieszny kurs to faktycznie.
Sam analizuje to spotkanie i pewnie wkleje analize na forum, wydaje sie jednak na pierwszy rzut oka ze w Legii cos zaskoczylo i z meczu na mecz beda sie rozpedzacMiedź wygląda niezle, ciekawi piłkarze, fajne wejście do ligi no ale Legia się rozpędza i Ci piłkarze w formie, dobrze przygotowani fizycznie będą się bawić w lidze. Mimo wszystko pomiędzy Miedzią a Legia różnica klas, przy takim kursie żal nie korzystać.
Legia mocno 2.10 fortuna
Legia X2 1.29 fortuna 8/10
Lech musi sie zrehabilitować za porazke z LegiaArka -:- Lech
W drugim jutrzejszym spotkaniu Arka podejmie u siebie Lecha. Obie drużyny spisują się słabo. O ile po Arce wiele więcej raczej nikt nie wymagał, ale postawa Kolejorza rozczarowuje. W ostatniej kolejce zespół z Gdyni uległ ekipie Piasta, a Lech przegrał z Legią (oba mecze skończyły się wynikiem 1:0). Ogólnie Arka wygrała zaledwie jeden mecz,a zespół Djurdjevicia może pochwalić się czterema. W lidze Lech nie wygrał od czterech spotkań, a Arka od 3. Także będzie to typowy mecz na przełamanie. W ubiegłym sezonie mecz w Gdyni zakończył się bezbramkowym remisem.
Cóż, postanowiłem podejść do tego meczu na podstawie statystyk i ostatnich wyników. Czy słusznie, czas pokaże. Jednak na tej podstawie obstawię wygraną ekipy z Poznania. Po słabym okresie, trafia się rywal (kolejny), który również spisuje się słabo. Potencjał piłkarzy Lecha jest na pewno dużo większy. Jutro powinno być to widoczne. Dla Arki, atut własnego boiska może okazać się niewystarczający.
Moja propozycja:
Lech kurs: 2.22 betsson
Lech + over 1.5 kurs: 2.80 betsson
Ale mi nie chodzi o te reportaże bo sam tego nie oglądam, chodzi mi tylko i wyłącznie o to ze przed sezonem Wisła miała parę problemów, i sposób w jaki grają działa budująco również na kibiców. Nie możecie też powiedzieć ze kibice nie są konkretni, mają fajna ekipę. A piłkarze się starają dlatego nie bez powodu Wisła jest tam gdzie jest i absolutnie nie twierdzę xe jest to zasługa kibiców, to dzięki zaangażowaniu i dobrej grze WisłyPanowie naprawdę, zobaczyliście żałosny (określam go tak dlatego, ponieważ nie wnosi nic nowego, każdy interesujący się piłką w Krakowie i samą Wisłą miał świadomość sytuacji przedstawionych w materiale) reportaż w tvn i piszecie o mobilizacji dla piłkarzy przez Sharksów? Jak już tak oglądacie takie materiały, to parę lat temu był o "kibolach" chyba na Discovery, niektórzy nawet nie wiedzieli, gdzie jest "ich" zespół w lidze. Stolarczyk robi świetną robotę a w naszej lidze wystarczy pobiegać i dorzucić trochę zaangażowania aby wyprzedzić resztę. Wybacz kolego wyżej, ale głupszego argumentu dawno nie czytałem, ale może dlatego, że unikam tych "clickbaitów", których o gangsterach w Wiśle jest cały wysyp.
Co do Legii, bo wcześniej ktoś napisał, że się rozpędza. Jak ja bym się tak rozpędzał, to wychodząc do pracy w poniedziałek rano byłbym na miejscu we wtorek popołudniu a mam 15 minut wychodząc z mieszkania. Obie drużyny nie pokazały niczego ciekawego, mecz Legii z Lechem był na dużo niższym poziomie niż ten Wisły z Lechią. Rozumiem, że ktoś może kibicować ekipie z Warszawy, ale na pewno po ostatnim meczu nie można wyciągnąć wniosków, że Legia to pewniak i "zniszczy" Miedź. Ja tego osobiście nie gram, chyba, że spróbuję jakieś kornery.
No tak, tylko koledze chodziło pewnie konkretnie o ten fragment Twojej wypowiedzi:Ale mi nie chodzi o te reportaże bo sam tego nie oglądam, chodzi mi tylko i wyłącznie o to ze przed sezonem Wisła miała parę problemów, i sposób w jaki grają działa budująco również na kibiców. Nie możecie też powiedzieć ze kibice nie są konkretni, mają fajna ekipę. A piłkarze się starają dlatego nie bez powodu Wisła jest tam gdzie jest i absolutnie nie twierdzę xe jest to zasługa kibiców, to dzięki zaangażowaniu i dobrej grze Wisły
Wynika z niej, że piłkarze są motywowani ewentualnym wpie***lem na wzór tego, jak motywowali swoich Legioniści po meczu z Lechem w zeszłym sezonie.Jak wiadomo Shark'si to jedna z najsolidniejszych ekip w Polsce, oni nie owijaja w bawełnę jeśli chodzi o potyczki nawet z piłkarzami, myślę że ekipa Wisły o tym wie, i nie mają prawa tutaj stracić punktów,