>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

9 Kolejka Lique1 [02-04.10.2015]

Status
Zamknięty.
dawidzbazin 62

dawidzbazin

Użytkownik
Angres - Bastia, co myślicie o tym meczu? Ja bym dał typ na 1, ostatnio wygrana z Marsylią, w lidze radzą sobie całkiem dobrze i uważam że powinni sobie poradzić z Bastią u siebie. A jak wy uważacie?

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Lille - Montpellier
Lille over 0,5 gola @ 1,26 ! +++
Witam po przerwie.
Wiem, że kurs mizerny, ale tak jak wspominałem mi zależy aby wygrywać w bukmacherce.
Dlatego wolę małą łyżką, ale do przodu. Lille jutro gola strzeli. Jestem o tym praktycznie przekonany. Po pierwsze ostatni mecz z Nantes przegrali przed własną publicznością 0:1. Po drugie przegrali przedostatni mecz 1:0 z ekipą Reims. Dwa mecze bez gola to bardzo słabo… Ostatnio był tutaj fajny tekst o Lille na Vive La Ligue 1. Lille jest w trakcie budowy zespołu, mają ambicję. Jutro grają z drużyną, która spisuje się bardzo słabo w tym sezonie. Wygrali ostatni mecz z Lorient, ale nie jest to wygrana przekonywująca. Ogólnie Lille strzeliło dotychczas 2 gole ! No to są jakieś jaja poprostu… w zasadzie nie padają bramki w 1 połowach jak gra Lille…
Przytoczę słowa trenera po meczu w tygodniu z Nantes :
- Szczerze myślałem, że wreszcie uda nam się trafić do siatki - mówił Renard po przegranym wtorkowym meczu z Nantes. - W końcu nam się uda, w końcu przyjdą lepsze dni. Nie znaleźliśmy sposobu tym razem, to znajdziemy go w piątek.
Lille musi jutro strzelić gola. Musi. Nie widzę innej opcji. Dla odważnych polecam zagranie także :
over 0,5 gola w 1 połowie @ 1,52 +++
Typ główny jest idealny do dorzucenia do jakiegoś dubla.

Otrzymane punkty reputacji: +8
mat77 158

mat77

Użytkownik
PSG (-1)-Marsylia @ 2.15

Szykuje się piłkarskie święto w Paryżu, choć chyba już bardziej przez sentyment bo czysto piłkarsko obie drużyny dzieli przepaść.Wiadomo takie mecze rządzą się swoimi prawami jednak tu zwycięzca i to bezapelacyjny może być tylko jeden i jest to oczywiście drużyna z Paryża.PSG pewnie kroczy po kolejne mistrzostwo, poważnego kandydata by odebrać im ten tytuł nie widać.Gospodarze są od początku sezonu w formie, na 11 spotkań wygrali 9 i 2 zremisowali więc wciąż są niepokonani.Goście natomiast kompletnie bez formy, tracą punkty jak na zawołanie aktualnie mają serie 4 spotkań bez zwycięstwa.Widzę tu spokojne zwycięstwo Ibry i spółki.H2H również pokazuje wyższość gospodarzy, ostatnie 7 bezpośrednich spotkań zawsze kończyło się wygraną PSG i uwaga ostatnie 5 spotkań PSG wygrywało dokładnie 2:0 każde z nich! Często w tych starciach sędziowie sięgają po ???? więc moje dodatkowe typy na to spotkanie:
DW 2:0 @ 6
Będzie czerwona kartka @ 3.4

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Lille - Montpellier 1 2,00 Bet365 2:0 ✅✅

Na szybko bo mecz za chwile a wlasnie przegladalem oferte na dzis i wpadl mi w oko. Lille na starcie tego sezonu gra dosc kiepsko, wygrali jedno spotkanie, 4 zremisowali i 3 razy schodzili z boiska pokonani, jednak goscie tez nie zachwycaja i w tabeli sa na dopiero 18 pozycji . Swoj typ opieram na h2h wg ktorego dzisiaj gospodarze wygraja i po takim kursie nie zamierzam przejsc kolo tego spotkania obojetnym.

Otrzymane punkty reputacji: +15
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Ładny kurs na Niceę w dzisiejszym spotkaniu z Nantes. Co prawda H2H nie zachęca, bo na Allianz Rivierze z Kanarkami zazwyczaj pada remis (na 8 spotkań 6 remisów i 2 zwycięstwa Nicei), ale obecnie Les Aiglons grają futbol totalny i żal nie skorzystać z kursu zaproponowanego przez bukmachera. Początek sezonu był mocno niemrawy, ale to młoda ekipa (druga najmłodsza - po Monaco) i wciąż będą popełniać błędy. Nie zmienia to faktu, iż na przestrzeni ostatnich trzech kolejek to Nicea gra najlepszy futbol we Francji. Ekipa Claude Puela gra niezwykle intensywnie, młodzież wspierana jest przez doświadczonego stopera Bodmera (najstarszy w zespole), a ofensywą kieruje L&#39;Enfant Terible - Hatem Ben Arfa, grający swoją (kolejną już?) życiówkę - i po raz kolejny wobec niego otworzyła się droga do reprezentacji. Zwycięstwa z Bastią (3:1), Bordeaux (6:1), St.Etienne (4:1) - żadne z nich nie było przypadkiem. Les Bleus z Bastii to drużyna bardzo mocna na własnym stadionie, a mecz z Niceą to była pierwsza strata punktów na własnym podwórku (wcześniej pokonane solidne Rennes, Guingamp i Tuluza), wynik z Bordeaux to prawdziwy kosmos, doszło do absolutnego zniszczenia drużyny z Akwitanii, jednak to nie był odosobniony przypadek, bo potwierdzili to Stade Geoffroy-Guichard. W dwóch słowach: wielka forma. I żal &quot;nie kuć żelaza, póki gorące&quot;
Nantes to drużyna grająca skrajnie defensywnie, co przekłada się na problemy ze stwarzaniem okazji strzeleckich. Solidnie rozpoczęli sezon, po czym wpadli w marazm i serię czterech porażek, gdzie strzelili zaledwie jedną bramkę (przeciwko Paryżowi). W środku tygodnia nastąpiło przełamanie z chimerycznym Lille, ale czy to odosobniony przypadek, czy jednak będą teraz pikować w górę? Ciężko powiedzieć. Biorąc uwagę wyjazd do Nicei - zakładam to drugie. Nicea ma naprawdę pomysł na grę w ataku i opieranie swej gry na defensywie może nie wystarczyć na wywiezienie jakichkolwiek punktów z Allianz Riviery.
OGC Nice - Nantes 1 @ 2,00 (Bet365)
OGC Nice over 1,5 gola @ 2,25 (Bet365)
Nie mam pojęcia co dalej z tym meczem. Over 1,5 został rozliczony prawidłowo, za mecz już dostałem zwrot.

greyjoy 3

greyjoy

Użytkownik
A co powiecie o meczu Lyon z Reims? Lyon w tym sezonie nie gra jakoś szczególnie dobrze, a do tego ostatnio grali w LM z Valencią. Reims natomiast nie gra jakoś źle, nawet gra dobrze, więc ten kurs 1.58 (Pinnacle) na Lyon zachęca mnie do jakiegoś handicapu w stronę Reims.
Reims +1.5
1.549

T 0

turbokozak

Użytkownik
co sądzicie o meczu Caen - St.Etienne ? Zastanawiam się nad graniem w kierunku gospodarzy, ostatnio wygrali u siebie, a St.Etienne zmęczone po meczu w LE z Lazio.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
A co powiecie o meczu Lyon z Reims? Lyon w tym sezonie nie gra jakoś szczególnie dobrze, a do tego ostatnio grali w LM z Valencią. Reims natomiast nie gra jakoś źle, nawet gra dobrze, więc ten kurs 1.58 (Pinnacle) na Lyon zachęca mnie do jakiegoś handicapu w stronę Reims.
Reims +1.5
1.549
Reims póki co pourywało punkty papierowej czołówce ligi, Bordo, Marsylia, PSG, Lille, tyle że głównie u siebie, ale szacuneczek się należy. Lyon u siebie nie powala na kolana, ofensywa dawała ciała w meczach z Lorient, Rennes czy Lille i przez to tylko 1 zwycięstwo przed własną publicznością na ich koncie. Kursy na Lyon zdecydowanie nie do gry, oddsy na Reims kuszą

Reims remis zwrot 4.90 ⛔
Ub

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Monaco over 0,5 gola
PSG over 1,5 gola
AKO @ 1,65 ! +++ Typowanie idzie wyjątkowo dobrze w tym sezonie ????

No cóż...ten dubel nie może nie wejść ???? Monaco gra z bardzo dziwnie spisującą się ekipą Rennes. Początek sezonu wyśmienity, ale potem 3 razy remi 1:1 i to z bardzo słabymi ekipami. Niestety dla atrakcyjności ligue 1, ale takie drużyny jak Rennes nie mają szans na nawiązanie poważnej walki z czołówką. Im dalej w las tym bardziej balon pęka i nie potrafią wgrywać systematycznie. Monaco bardzo daleko od czołówki tabeli..według mnie muszą łapać punkty, bo za chwilę będzie bardzo źle. Ostatnio jak na Monaco pada w ich meczach dość sporo goli. Przy takiej dość niestabilnej grze Rennes gol dla Monaco dziś powinien paść. Drugi mecz do szlagier. PSG gra z Marsylia. Marsylia w tym sezonie mnie zadziwia...to co wyprawiają przechodzi ludzkie pojęcie. Rozczarowania, skandale, polowanie na Valbulene przeplatane czasem jakimś ciekawym 6:1. To ekipa skrajnie nieprzewidywalna. Przyjeżdzają do Paryża, a tam jest nad wyraz stabilnie. PSG wygrało ostatnio 7 potyczek z Marsylią. W 5 ostatnich meczach w Paryżu gospodarze wygrywali po 2:0. PSG zagra w bardzo mocnym skladzie z Ibra. Jestem zdania, że gospodarze strzelą dziś dwa gole.
----------------------------------------------------------------------
Moje typy Ligue1/Ligue2 sezon 15/16 :

PLUS :
Lens - Le Havre @ over 1,5 gola @ 1,42
St.Etienne - Bastia @ over 1,5 gola @ 1,44
Monaco - PSG @ over 1,5 gola @ 1,44
PSG - BORDEAUX @ bts @ 2,48
Montpellier - St. Etienne @ gospodarze over 0,5 gola @ 1,40
Marsylia @ over 0,5 gola @
Nantes Rennes @ over 1,5 gola @ 1,71
Rennes - Lille @ BTS @ 2,03
Bastia over 0,5 gola
Reims-PSG over 1,5 gola @ 1,57
Marsylia - Lyon @ BTS 1,71 !
Lille over 0,5 gola @ 1,26 ! +++
Lille - Montpellier over 0,5 gola w 1 połowie @ 1,52 +++

MINUS :
Lyon - Lille @ over 1,5 gola @ 1,46

Otrzymane punkty reputacji: +21
samarama 119

samarama

Użytkownik
Monaco - Rennes BTS + over 2,5 @ 2,75 365 ⛔
zamrożone na amen ????

Typ grany mocno po statystykach. Kto chce to niech sobie sprawdzi na dowolnej stronie ze statystykami ;). Do mojego typu przekonał mnie kurs na to zdarzenie gdyż jest on zdecydowanie za wysoki, jeżeli bierzemy pod uwagę formę strzelecką i obronną obu zespołów. Niech sam fakt że Monaco straciło w ostatnich 5 meczach 11 bramek będzie przekonujący aby postawić swoje pieniądze na ten typ ;). Do tego dołóżmy to, że w czwartek drużyna z księstwa grała mecz w LE, i to nie byle z kim - Tottenhamem, więc ten mecz kosztował ich wiele sił. Jednak w lidze muszą gonić więc gdy Rennes strzeli bramkę, Monaco będzie musiało zaatakować. Według mnie Monakijczycy nie zadowolą się remisem i zagrają o pełną pulę. Oczekuję otwartego meczu i wyniku co najmniej 3 bramkowego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom