Spotkanie: Barcelona-FC Sevilla
Typ: 2.drużyna zdobędzie 1.5goli-tak @3.15
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Cześć, ogólnie jest to mój pierwszy wpis na tym forum mimo, że regularnie od dwóch lat bawię się w bukmacherke. Może i staż nie jest długi jak na osoby tutaj grające, ale podczas tych dwóch lat sporo się nauczyłem, od osób grających jak i sam z siebie i myślę, że jestem gotowy na to by dzielić się z wami moimi typami.
A więc dlaczego taki typ z mojej strony? Jak widać Sevilla rozpoczęła ten sezon znakomicie, po 8kolejkach ma na swoim koncie 16pkt z Bilansem
5W/1R/2P i znajduje się na pierwszym miejscu w
LaLiga z przewaga 1pkt nad słabo grająca Barceloną. Sevilla już od dawna ma zawodników światowego formatu, którzy w tym sezonie to udowadniają, szczególnie z przodu. Dla przybliżenia
Wissam Ben Yedder, Andre Silva, Franco Vasquez, Ever Banega czy Pablo Sarabia, raczej każdy kto śledzi piłkę nożną, chociaż kojarzy te nazwiska.
Sevilla gra ofensywna piłkę, nie boją się tego, ponieważ mają kim grać i co najważniejsze są w gazie.
A co z Barcą? Barca ma problemy w obronie, stary Pique któremu chyba już się nie chce grać jak kiedyś, kontuzjowany Umtiti który jest bardzo ważna osobą w defensywie Barcelony, co widać na boisku. Przykładowo w ostatnim meczu
LM z Tottenhamem wygranym przez barce 4:2, mimo że Koguty mają problemy z tworzeniem akcji przez kontuzjowanych podstawowych zawodników (
D.Alli, C.Eriksen M.Dembele), zdołali trafić te dwie bramki.
Jak dla mnie kurs warty uwagi, szczególnie, że bukmacher jest pewny co do bramki Sevilli. Wnioskuję to tym, że wystawia kurs na to, że strzelą gola @
1.47, a btts 2,5+ @
1.6. Więc czemu by nie mieli strzelić dwóch bramek, przy tak słabo grającej w defensywie Barcelonie?
Jak grasz miło by było gdybyś zostawił ????