Na trybunach przyjaźń lecz wcale tej przyjaźni nie musi być na boisku. Z pewnością nie grałbym nic w kierunku gospodarzy, którzy moim zdaniem grają najsłabszy futbol w lidze. Niewiem czy forma dopiero nadejdzie, ale w poprzednim sezonie na tym samym etapie rozgrywek mieli zaledwie 9 punktów.Górnik Zabrze - GKS Katowice:
Wielkiej i rozpasłej analizy tu nie będzie. Przewiduję ślonskom walkę, nie wiem czy to będzie piękny piłkarsko mecz, możliwe że nie. Ale myślę, że nie będzie nudny i będzie się działo. Liczę na emocje, kontrowersje, faule, kartki, VARy, karne itp. GKS fauluje sporo, więc na nich też daję oddzielnego overa.
- over 23,5 fauli @2,0 (Betfan)
- liczba fauli GKS Katowice - powyżej 12.5 @ 1,90 (Betfan)
- każda drużyna otrzyma co najmniej 2 żółte kartki w meczu @2,10 (eToto)
- over 0,5 czerwonych kartek @4,50 (Forbet)
- over 0,5 rzutu karnego@3,15 (STS)
- czy sędzia główny skorzysta ze strefy do wideoweryfikacji? TAK @3,20 (Betfan)
GKS bezzębny dzisiaj, nawet faulowali miękko...Górnik Zabrze - GKS Katowice:
Wielkiej i rozpasłej analizy tu nie będzie. Przewiduję ślonskom walkę, nie wiem czy to będzie piękny piłkarsko mecz, możliwe że nie. Ale myślę, że nie będzie nudny i będzie się działo. Liczę na emocje, kontrowersje, faule, kartki, VARy, karne itp. GKS fauluje sporo, więc na nich też daję oddzielnego overa.
- over 23,5 fauli @2,0 (Betfan)
- liczba fauli GKS Katowice - powyżej 12.5 @ 1,90 (Betfan)
- każda drużyna otrzyma co najmniej 2 żółte kartki w meczu @2,10 (eToto)
- over 0,5 czerwonych kartek @4,50 (Forbet)
- over 0,5 rzutu karnego@3,15 (STS)
- czy sędzia główny skorzysta ze strefy do wideoweryfikacji? TAK @3,20 (Betfan)
No i to było dobrze przeczucie.Pisałem na chacie, ale jednak napiszę, może ktoś skorzysta.
Każdy gospodarz strzeli gola w 9. kolejce @8,0 (STS)
Rozkład meczów jest obiecujący. Do tej pory taka sytuacja jeszcze nie miała miejsca w tym sezonie, w 4. z 8. kolejek brakowało jednego spotkania. Typ uważam za value. Składając pojedyncze mecze kurs w AKO też wyjdzie niższy.