>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

9. kolejka Ekstraklasy (18-21.09.2015)

Status
Zamknięty.
M 0

mielon

Użytkownik
Termalica Nieciecza - Pogoń Szczecin
typ:BTS
kurs:1,83
bet365
Witam. Na dziś wybrałem spotkanie beniaminka ekstarklasy, który na boisku w Mielcu spisuje się nieoczekiwanie dobrze. W 3 meczach u siebie zawodnicy z Niecieczy strzelili aż 7 bramek co zagwarantowało im 3 zwycięstwa. W dwóch pierwszych spotkaniach u siebie nie stracili bramki i wszystko było by pięknie gdyby nie pauzujący za czerwoną kartkę Ziajka, który jest dużym osłabieniem linii defensywnej co w połączeniu z formą strzelecką Pogoni (7 bramek w 4 spotkaniach wyjazdowych) daje typ warty zagrania. Piłkarze Piotra Mandrysza prezentują bardzo ofensywny styl gry, co na pewno przyniesie kilka dogodnych sytuacji dla gości. Polecam ????

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Termalica - Pogoń Szczecin
Pogoń X2 @ 1.50
✅
Według mnie jest to spotkanie 50/50. Nie widzę tutaj żadnego faworyta.
Pogoń do tej pory wyżej w tabeli od drużyny z Niecieczy, po 8 kolejkach zajmują 3 miejsce z dorobkiem 14 pkt. Oglądałem ich ostatnie dwa spotkania, bardzo fajnie pokazali się przed własną publicznością wygrywając 3:1 z liderem - Piastem, z równie dobrej strony pokazali się w Kielcach, skąd wywieźli 1 pkt, a powinny być 3.
Nieciecza mimo ostatnich 2-óch zwycięstw z Cracovią i Lechem, nie podoba mi się, każda seria kiedyś się kończy i myślę, że ich seria - skończy się właśnie dzisiaj.
Piast Gliwice - Lechia Gdańsk
Lechia X2 @ 1.50
⛔ - A było blisko ...

Kapitalna seria Piasta skończyła się ostatnio w Szczecinie, gdzie polegli 3:1. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z inną drużyną z północy Polski - na pewno mocniejszą kadrowo.
Lechia bardzo potrzebuje zwycięstwa, myślałem, że wygrają ostatnio u siebie z Koroną, jednak zakończyło się bezbramkowo.
Drużyna z Gdańska jest zdecydowanie mocniejsza kadrowo od Piasta.
W Lechii nowy trener, który pewnie jeszcze zbyt dobrze nie zapoznał się z drużyną, myślę, że dziś każdy jeden zawodnik z Lechii będzie chciał pokazać się z dobrej strony u trenera i nie będzie brakowało motywacji.
Przewidywane składy:
PIAST (1-4-4-2): Szmatuła – Mraz, Hebert, Osyra, Pietrowski, Badia, Murawski, Vacek, Zivec, Barisić, Nespor
LECHIA (1-4-2-3-1): Marić – Janicki, Maloca, Marković, Wojtkowiak, Borysiuk, Kovacević, Mak, Makuszewski, Peszko, Kuświk.
kursy z b365​

Otrzymane punkty reputacji: +4
betxp 230

betxp

Użytkownik
Obowiązkowo trzeba zagrać na Piasta, bo kurs jest value. 2,68 w Winmasters. Taki sam kurs jest na słabiutką Lechię, która nie radzi sobie kompletnie w tej lidze i jeszcze grać będzie na wyjeździe. Trzeba brać Piasta szybko, bo kurs powinien być jakieś 1,65. Tyle chyba nie będzie, ale poleci na pysk.
Dlaczego administracja toleruję takie posty bez jakiekolwiek poparcia tezy? Takich postów można wymodlić 10, ale po co? To jest dział tematyczny, a nie śmietnik. Użytkownik bmw raczy sobie robić jaja nie pierwszy raz.
Jeśli coś stawiamy to piszmy coś co wniesie do tematu, nawet jeśli mamy nie trafić.
Mecz z Koroną pokazał, że Thomas von Heesen ma sporo pracy, zwłaszcza z przygotowaniem fizycznym zawodników. Pierwsza połowa niezła. Lechia przeważała, jednak wynikły z tego tylko 2-3, okazje (strzał Makuszewskiego, strzał Maka w słupek, strzał Kuświka z powietrza). Druga połowa, a dokładnie od 60 minuty meczu to już Brzęczkowanie. Widziałem ten mecz na żywo. To był brak sił.
Bukmacherzy patrzą na składy drużyn, a skład drużyny jest jednym z lepszych w lidze. I to musi wreszcie zaskoczyć o ile znów zimą nie przyjdzie 10 nowych piłkarzy.
Ciekawostka na dziś. Rok temu Kuświk w Ruchu Chorzów nie strzelił bramki przez 531 minut na początku sezonu. Trafił dopiero z Piastem w 9 spotkaniu sezonu (Ruch wtedy grał w Europejskich pucharach)
Wliczając w to, że wypadł Buksa i nie zagra. Kuświk strzeli gola w STS znalazłem (3.60) po małej stawce.
Co do samego Kuświka z Łęczna nie uznali mu prawidłowej bramki, z Podbeskidziem trafił w poprzeczkę. Z Koroną zagrał słabiej, bo miał tylko jedną sytuację.

Otrzymane punkty reputacji: +3
freddy-krueger 490

freddy-krueger

Użytkownik
Dyscyplina: Polska Piłka
Godzina: 20:30
Piast Gliwice - Lechia Gdańsk
Typ: Lechia Gdańsk
Kurs: 2.87
Bukmacher: Bet365
2:1 ⛔

Jedno z ciekawszych spotkań dzisiejszego zestawu w Polskich Ligach więc wypada coś posłać. Aktualny dość nieoczekiwany lider ekstraklasy Piast Gliwice przerwał serie 5 zwycięstw pod rząd w Szczecinie przegrywając 3:1, a atrakcją tego meczu była bramka Fojuta z 50 metrów. Co sie stało ? nagle wszystkie &quot;ichy i achy&quot; w strone Gliwiczan znikły i teraz to już nie lider tylko Piast ten który w tym sezonie będzie walczyć do końca o 1-8smkę. Piast prezentował solidna piłke ale w paru spotkaniach pomogło szczęście z wyciągnięcia kompletu punktów. Lechia Gdańsk zamkła okno z hukiem i znów bywa na języka wszystkich ciekawe transfery, zmiana trenera i co sie dzieje..kolejny rozczarowujący pojedynek z Korona u siebie zremisowany 0-0 byli drużyna lepsza ale mając w ataku Kuświka ciężko coś strzelić to mu wychodziło w Ruchu ale dopiero po dwóch sezonach więc ten chłop zawsze ciężko sie aklimatyzował. Dzisiejsze spotkanie powinno być ciekawe i gospodarze będą dążyć do zwycięstwa dzięki czemu Lechia będzie miała sporo okazji i liczę w tym momencie na boki pomocy mianowicie Peszke oraz Makuszewski szczególnie ten pierwszy swoim przyspieszeniem może zrobić sporo zamieszania, a najsłabsza pozycja Piasta to właśnie defensywa. Mak może w końcu ogarnie nogę i wykorzysta swoje dogodne sytuacje które w każdym spotkaniu ma.....Ps. Tak swoją droga według mnie Piast prezentuje styl który będzie odpowiadać Lechii.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:30 Ruch Chorzów - Legia Warszawa
Typ: 1 Handicap (1-0)
Kurs: 2.00
Buk: Betsson
wynik:

Kolejny wariat z polskiej ligi. Szybko i na temat. Legia nie wygrała w Chorzowie od 2013 roku, a ich forma jest bardzo kiepska, co pokazują ostatnie wyniki i gra w pucharach. Berg się ewidentnie pogubił w tym co robił i niema tu wytłumaczenia, że goście borykają się z kontuzjami. Dzisiaj idę w stronę gospodarzy, którzy są w stanie sprawić niespodziankę. Fornalik ma dobrze poukładany zespół, który jest w stanie walczyć o najwyższe cele w naszej lidze. Po ostatniej wygranej w derbach czas na Legię, na którą też nie trzeba się specjalnie mobilizować!. Na trybunach przewidziany jest komplet widzów, a więc wsparcie publiczności będzie tu na 200%. Pozostaje tylko wygrać bądź zremisować aby dać radość kibicom gospodarzy.
18:00 Jagiellonia Białystok - Lech Poznań
Typ: 1 DNB - Zakład nieważny jeśli mecz skończy się remisem
Kurs: 1.95
Buk: Betsson
Wynik:

To, że Lech jest cieniem zespołu z poprzedniego sezonu to już wiedzą wszyscy. Teraz zajmują ostatnie miejsce w tabeli i po dzisiejszym meczu gdzie według mnie nie są faworytami nie zanosi się na to żeby to miejsce opuścili. Kolejorz na wyjeździe gra w kratkę raz wygrywając a raz przegrywając. Dzisiaj czeka ich ciężkie spotkanie w Białymstoku, gdzie wyrywać komplet punktów będzie im bardzo ciężko. Probierz w tym spotkaniu bierze tylko trzy punkty podobnie jak jego zawodnicy!
Dodam, że nie zdziwię się jak będą to ostatnie spotkania Skorzy i Berga w roli trenerów kolejno Lecha i Legii.

dx2 280,5K

dx2

Użytkownik
Ruch Chorzów-Legia Warszawa 2 @1.85
A ja sie w ogole nie zgadzam, ze Ruch zdobedzie tutaj chociazby punkt. Jestem raczej bardzo sceptyczny co do Ruchu, a mam wrazenie ze wszyscy oszaleli poniewaz zobaczyli, ze Ruch nagle znalazł sie w czolowce i jest na piatym miejscu. Tyle to mowi tabela, a gra Chorzowian wyglada duzo gorzej i pozycja Ruchu jest moim zdaniem obecnie duza zasluga szczescia. Ruch to mozna oczywiscie pochwalic, ze mimo nie najlepszej gry punktuje, ale niech mi ktos powie czy Ruch gral na wlasnym boisku dobrze z Podbeskidziem czy Łeczna ? Dla mnie pozycja Ruchu jest lepsza niz ich gra i mozliwosci, ale dzis Ruch stanie w szranki z najlepszym zespolem naszej ligi i tu roznica bedzie widoczna na boisku. Legia jest po meczu pucharowym, gdzie zagrala fatalny mecz i dzis bedzie chciala sobie powetowac tamte niepowidzenia, a i ulozyc sobie troche lige, gdzie tez narazie jest jedna wielka sinusoida. Umiejetnosci pilkarskie sa jednak po stronie druzyny ze stolicy i tutaj szczescia Ruchowi moze juz najzwyczajniej nie wystarczyc.

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Ruch Chorzów - Legia Warszawa
typ: 2
kurs: 1,80 ✅
sts
Ja podobnie jak przedmówca twierdze że Legia w tym spotkaniu wygra. Zwycięstwa Ruchu wcale mnie nie przekonują. Co prawda passa Chorzowian u siebie jest bardzo dobra ale nic nie trwa wiecznie. Jak się ogrywa Ruch pokazał Stokowiec i jego ekipa demolując ich trzy do jednego. Gospodarze nie wytrzymają presji wyniku i oczekiwań kibiców i po prostu w tym spotkaniu ulegną Legii. Wszędzie tylko czytam jak to Fornalik zrzuca ze stołka Norwega i ta masówka może tylko zaszkodzić. Wiadomo Bergowa ekipa gra fatalnie i brak wygranej od początku sierpnia kiedy to pokonali Łęczną się skończy. Mało tego myślę że Niebiescy nawet nie strzelą gola. W ekipie gospodarzy nie zagra wykartkowany pomocnik Roland Gigolaev a także Michał Efir. Może nie są to kluczowi gracze ale po golu już zaliczyli. Legia wiadomo ubytków cała masa. Żyro, Vrdoljak, Szwoch, Masłowski, Pazdan, Jodłowiec, ale chcąc świętować Mistrzostwo na stulecie klubu trzeba takie mecze wygrywać. Dzisiaj moim zdaniem to sie im uda i przełamią zła passę.
typ: liczba goli przedział 0-1 @ 3,10 ⛔
typ: 1 drużyna liczba goli - 0 @ 2,40 ⛔
typ: under 2,5 @ 1,70 ⛔
sts

robek13 68,5K

robek13

Użytkownik
Legia jest po meczu pucharowym, gdzie zagrala fatalny mecz i dzis bedzie chciala sobie powetowac tamte niepowidzenia, a i ulozyc sobie troche lige, gdzie tez narazie jest jedna wielka sinusoida. Umiejetnosci pilkarskie sa jednak po stronie druzyny ze stolicy i tutaj szczescia Ruchowi moze juz najzwyczajniej nie wystarczyc.
Nie bardzo się z tym zgadzam. Co to znaczy, że Legia będzie chciała? Czy wcześniej nie chciała i dlatego przegrywa i remisuje? 2 ostatnie kolejki to cudem wyrwane remisy Jagiellonii i Zagłębiu. Nijaki mecz z Duńczykami, kontuzje ( dalej nie zagra Jodłowiec, Pazdan, Żyro, teraz doszedł jeszcze Duda ). Ja osobiście gram:
Ruch - Legia 1 z kursem 4,16 i sądzę, że dzisiaj nastąpi dzień w którym Fornalik zwolni Berga z roboty.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Jagiellonia Białystok - Lech Poznań Typ: under 1.5 gola @ 3.25 Bet365 ✅
W trzech z ostatnich pięciu starć Lecha Poznań under 1.5 gola wchodził, z kolei w żadnym starć z udziałem Jagiellonii taki typ nie był zwycięski. Czemu wiec gram takie zdarzenie. Ano przede wszystkim uważam, że to Lech Poznań będzie drużyną nadającą ton wydarzeń na boisku. Poznaniacy są obecnie na ostatnim miejscu w tabeli i są zdeterminowani do tego stopnia by zmień ten stan rzecz, że de facto poświęcili pierwsze starcie w ramach Ligi Europejskiej. W spotkaniu z Belenenses Maciej Skorża zdecydował się bowiem zatrzymać na ławce aż sześciu nominalnie podstawowych zawodników. Pokazuje to jednoznacznie, jak poważnie Lechici podchodzą do dzisiejszego starcia oraz jak bardzo im zależy by dogonić grupę mistrzowską. Oczywiście Białostoczanie na pewno im tego zadanie nie ułatwią, a wręcz przeciwnie należy spodziewać się, że Michał Probierz na pewno odpowiednio ustawi swój zespół, tak by wykorzystać niedoskonałości gości. Do tych bezsprzecznie należy indolencja strzelecka, która trawi Poznaniaków od kilkunastu spotkań. Z drugiej strony należy zauważyć, iż choć Lech nie strzela zbyt wielu bramek, to również jeśli chodzi o brami stracone to nie jest ich zbyt wiele. Dlatego też spodziewam się bardzo zaciętego spotkania, jednak z niezbyt wielką liczbą akcji bramowych. Mój typ to albo zwycięstwo 1-0 0-1 którejś z drużyn albo bezbramkowy remis.

Otrzymane punkty reputacji: +37
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dzisiaj coś w radiu słyszałem że Legii się zepsuł samolot, gdzieś musieli lądować i czekać.Trener coś mówił że piłkarze są zmęczeni podróżą, to tak dla ciekawostki.Trochę się uśmiałem jakby wracali co najmniej z Mexyku

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dzisiaj coś w radiu słyszałem że Legii się zepsuł samolot, gdzieś musieli lądować i czekać.Trener coś mówił że piłkarze są zmęczeni podróżą, to tak dla ciekawostki.Trochę się uśmiałem jakby wracali co najmniej z Mexyku
Legioniści wrócili do Polski raptem piętnaście godzin później wylecieli po 16:30 w piątek a późnym wieczorem byli już w kraju. W sobotę odbył się normalnie trening a wczoraj wylecieli po piętnastej do Chorzowa. Więc mogli wypocząć. Nie szukaj sensacji ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
kibic-zwierze 48,4K

kibic-zwierze

Użytkownik
Źle słyszałeś. Nigdzie lądować nie musieli. Faktycznie po meczu nie mogli wystartować udali się do hotelu przespali następnie rano faktycznie na lotnisku czekali dość długo.

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Myślę że nie bez znaczenia jest to że Ruch w poprzedniej kolejce wygrał W DOMU z Górnikiem. Po pierwsze mam takie wrażenie graniczące z pewnością że taki zespół jak Ruch nie jest w stanie ugrać 6 punktów w dwóch tak trudnych meczach u siebie. 2 mecze z rzędu czy to wyjazd czy dom to raczej jest 1 i x2,lub 2 i 1x. Dziś mamy Ruch który miałby mieć 6 punktów w dwóch bardzo ciężkich dla siebie meczach? po prostu to jest za dużo szczęścia. Lech czy Lechia nie potrafią wygrać meczu a drużyna emerytów(surma Zieńczuk Szyndrowski,Iwański itp) miała by łykać kogo chce,może i się mylę ale wydaje się to duży argument za Legią dziś. Ktoś mądrze napisał przed sezonem że Ruch i Górnik co roku zamieniają się miejscami. Raz jedni raz drudzy są w czołówce. Też mam takie wrażenie. Ruch będzie w 8,i jest to dowód że skład trener i pieniądze wcale nie decydują,tylko szczęście albo siła wyższa. Dziś jednak ta siła nie pozwoli Ruchowi wygrać. Argument że Legia nie wygrała w Chorzowie od kilku meczów to raczej argument że właśnie dziś jest szansa to zakończyć.Dodatkowo Legia ma 5 meczów bez wygranej,każdy kto zna się choć odrobinę na polskiej lidze wie że to się szybciej skończy niż później. Legia ma wszystko by Ruch ograć. Najlepszego napastnika w lidze i odpowiednią jakość na każdej pozycji. Będę kibicował Ruchowi bo chciałbym żeby mistrzem był Piast Wisłą lub Pogoń ale wydaje mi się że Legia strzeli minimum 3 jak nie więcej goli dziś.
Legia 3 lub więcej Goli 3,5 Bwin

Otrzymane punkty reputacji: +3
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Nie szukam sensacji, jak podkreśliłem napisałem z ciekawości to co mówili i na pewno było że Berg coś tam narzeka na brak odpoczynku po podróży co mnie rozweseliło, z tym samolotem faktycznie mogłem się pomylić ale była jakaś awaria tyle i aż tyle.Mówić sobie może, wiecie jak jest a meczu nawet nie stawiam, tzn może bym coś postawił ale maksymalnie na rożne np wyścig do 5 na L nic więcej, zobaczę jeszcze jakie kursiwa wystawi bet365

J 574

jaworek1988

Użytkownik
Fornalik to były trener reprezentacji Polski, przeciez za jego kadencji o ile mnie pamiec nie myli ruch awansował do eliminacji ligi europy a on sam awansowal na stanowisko trenera kadry, moze w reprze mu nie poszlo, ale to wciaz dobry szkoleniowiec, nie wiem czy nie lepszy od berga. Legia ma mocny atak, ale co z tego jak obrona nadal pozostawia wiele do życzenia, widac ze w LE europy stracili tylko jednego gola, takze obrona byc moze wyciaga wnioski, ale czy legia zagra na zero z tyłu? zeby myslec o wygranej musi strzelic minimum 2 gole wg moich obliczen. Stac legie na dwa gole, ruch spokojnie stac na jeden gol a przy ich dobrej grze i słabszej dyspozycji legii po pucharach to stac ich maks na dwie bramki. Legia jak wygra to chyba jednym golem. Powodzenia ????

A 18

andrzej77

Użytkownik
Jagiellonia Białystok - Lech Poznań Typ: under 1.5 gola @ 3.25 Bet365

W trzech z ostatnich pięciu starć Lecha Poznań under 1.5 gola wchodził, z kolei w żadnym starć z udziałem Jagiellonii taki typ nie był zwycięski. Czemu wiec gram takie zdarzenie. Ano przede wszystkim uważam, że to Lech Poznań będzie drużyną nadającą ton wydarzeń na boisku. Poznaniacy są obecnie na ostatnim miejscu w tabeli i są zdeterminowani do tego stopnia by zmień ten stan rzecz, że de facto poświęcili pierwsze starcie w ramach Ligi Europejskiej. W spotkaniu z Belenenses Maciej Skorża zdecydował się bowiem zatrzymać na ławce aż sześciu nominalnie podstawowych zawodników. Pokazuje to jednoznacznie, jak poważnie Lechici podchodzą do dzisiejszego starcia oraz jak bardzo im zależy by dogonić grupę mistrzowską. Oczywiście Białostoczanie na pewno im tego zadanie nie ułatwią, a wręcz przeciwnie należy spodziewać się, że Michał Probierz na pewno odpowiednio ustawi swój zespół, tak by wykorzystać niedoskonałości gości. Do tych bezsprzecznie należy indolencja strzelecka, która trawi Poznaniaków od kilkunastu spotkań. Z drugiej strony należy zauważyć, iż choć Lech nie strzela zbyt wielu bramek, to również jeśli chodzi o brami stracone to nie jest ich zbyt wiele. Dlatego też spodziewam się bardzo zaciętego spotkania, jednak z niezbyt wielką liczbą akcji bramowych. Mój typ to albo zwycięstwo 1-0 0-1 którejś z drużyn albo bezbramkowy remis.
To, że Lech odpuścił spotkanie w LE to niezrozumiała polityka włodarzy klubu. Po co mają grać o mistrzostwo w Ekstrakalsie, skoro wystawiają rezerwy w europejskich pucharach? To nie ma niczego wspólnego z profesjonalizmem. Podobna sytuacja miała miejsce w meczu Liverpoolu z Realem w LM. Piłkarski światek nie pozostawił suchej nitki na Rodgersie.
W kwestii meczu Jagi z Lechem, nie wiem, dlaczego twierdzisz, że Kolejorz będzie nadawał ton grze. Poznaniacy zagrają bez Trałki czy Robaka: https://sporticos.com/pl-pl/2015-09-20/17967-mecz-jagiellonia-bialystok-vs-lech-poznan Dodatkowo na stadion w Białymstoku nie przyjadą kibice gości. Nie wspominam już o formie piłkarzy trenera Skorży, bo wszyscy doskonale o tym wiedzą. Jaga strzela średnio . bramki na mecz, a Lech traci 1.5 gola, więc spokojnie można stawiać over 1.5

Otrzymane punkty reputacji: +2
L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Lech nie wystawił zadnych rezerw. tylko trener szuka innych zawodników, skoro przegrywaja z najgorsza druzyna u siebie, to nie sa tez wstanie wygrac w le...trzeba szukac innych wariantów. Co według was ma robic trener? grac tym samym składem

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Jeśli coś stawiamy to piszmy coś co wniesie do tematu, nawet jeśli mamy nie trafić
Jeśli nie rozumiesz, co to jest value, to się przynajmniej nie ośmieszaj. Poza tym nie robię jaj, tylko podaję co warto zagrać, a nie branzluję się jak cała masa redaktorków i leszczy tym, że Lechia ma skład na Real Madryt i w końcu musi odpalić. Odpalić to ty odpaliłeś bukom kasę, a z tobą pewnie jeszcze kilku nowych.
Ja już kompletnie ośmieszyłeś się tym, że typy nie muszą wchodzić, bo ważniejsze jest &quot;wnieść coś do tematu&quot;.
Ja tam wolę liczyć kasę niż &quot;wnosić coś do tematu&quot;.

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dzisiaj próbuje zagrać na Koronę. Wszyscy, a przynajmniej 3/4 osób skazywało ich na ostatnie miejsce w tabeli i pewny spadek przed rozpoczęciem sezonu, a oni jednak coś tam grają tym odmieniony składem. Myślę, że dzisiaj dopiszą właśnie ono 3 oczka do swojego dorobku, a Łęczna będzie musiała uznać wyższość gospodarzy. Goście ostatni mecz ligowy wygrali u siebie 1:0 przeciwko Wiśle, natomiast dwa poprzednie mecze przegrali,które były na wyjeździe - 3:1 z Lechią, oraz 3:0 z Piastem. Górnicy mają na ogół problem ze zdobywaniem punktów w delegacjach i myślę, że dzisiaj będzie podobnie. Stawiam na wygraną gospodarzy, ale bez jakiś większych fajerwerków.
1 @2.30 Fortuna ⛔
1 DNB @1.63 Fortuna
⛔

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Koron Kielce - Górnik Łęczna
- Ciekawe spotkanie na zakończenie 9. kolejki Ekstraklasy. Korona Kielce zagra z Górnikiem Łęczna. Której z ekip uda się wygrać ten bój :?:
- Gospodarze od trzech kolejek nie przegrali meczu i idzie im naprawdę korzystnie. Wygrana z Legią i remisy z Pogonią czy Lechią to całkiem solidne rezultaty. Widać progres i chęć utrzymania w szeregach Kielczan. Co najważniejsze widać też konsekwencję i determinację na murawie co buduje morale.
- Górnik Łęczna po bardzo dobrym starcie nie miał ostatnio dobrych tygodni. Trzy porażki z rzędu i dopiero w ostatniej kolejce byli w stanie ograć Wisłę Kraków. Zespół jest przeciętny, a na wyjazdach idzie im słabo.
- Ubiegły sezon to aż trzy mecze między tymi zespołami. Z lepszej strony pokazał się Górnik, który wygrał dwa mecze, raz udało się to Koronie. Dzisiaj jednak liczymy, że gospodarze wyrównają bilans.
Korona jest w lepszej formie, znacznie bardziej zdeterminowana. W szeregach gospodarzy ponownie liczą na błysk Przybyły i stąd nasza sugestia:
Korona wygra, 2.10 Sportingbet ⛔ 2:0
Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom