>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

9. Kolejka Bundesligi 26-28.10.2012

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
9. Kolejka Bundesligi

Wracamy więc do Bundesligi gdzie dziewięć interesujących spotkań przyniesie nam kolejną dawkę emocji. Przed tą kolejką najważniejszym pytaniem jakie można zadać, jest ile Bayern jeszcze spotkań może wygrać?/ Bawarczycy pobili już rekord, zwyciężyli w ośmiu kolejnych spotkaniach od czasu startu sezonu, aktualnie zajmują pozycję lidera i jako tako kroku dotrzymuje im tylko Eintracht. Drużynę z Frankfurtu czeka teraz jednak trudny wyjazd do Stuttgartu, gdzie punkty na wagę złota. O trzecim tytule z rzędu chyba może zapomnieć już Borussia Dortmund, która traci do pozycji lidera już 12 punktów, w dodatku jedzie teraz do Freiburga i mimo, że kurs na to nie wskazuje, to drużyna z Mage Solar Stadion jest tu faworytem, o ile BVB nie wróci na właściwa drogę.

Zapraszam do dyskusji.

&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;http://js.affiliatelounge.com/javascript.php?prefix=-s5pl5io9iAGRgBaUX4MtGNd7ZgqdRLk&amp;amp;media=59760&amp;amp;campaign=1&quot;&gt;&lt;/script&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +9
cfc004 5

cfc004

Użytkownik
Freiburg - Dortmund
2 1.55
Sportingbet

Borussia Dortmund w tym sezonie jeszcze nie wygrała na wyjeździe w Bundeslidze. Mecz z Freiburgiem jest ich piątym meczem wyjazdowym w Bundeslidze i wreszcie powinni się przełamać. W wyścigu o mistrzostwo według mnie już się nie liczą, tracą bowiem do świetnie grającego Bayernu 12 punktów i nie są w formie. Pozostaje im walka o lokaty gwarantujące udział w Lidze Mistrzów a do tej tracą 5 punktów. Freiburg ma tylko 1 punkt straty do Borussii. Goście są zdecydowanie silniejszą drużyną lecz nie grającą już tak jak przez ostatnie 2 lata. W tym meczu liczę na przełamanie Borussii i dlatego uważam, że warto na nich postawić.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Mecz z Realem zmienił moje postrzeganie Borussii, otwierając temat napisałem że Freiburg jest faworytem, mając w pamięci spotkanie z Schalke tak faktycznie było. Teraz lecz kiedy Borussia pokazał inne oblicze, mam nadzieję na zwycięstwo. Do składu BVB wracają wszyscy zawodnicy pierwszego planu, oprócz Kuby oczywiście, więc BVB zagra tak jak Klopp najlepiej lubi, żelazną jedenastką. Freiburg wygrał ostatnie dwa spotkania, z rywalami w ich zasięgu z Wilkami Magatha i Nurembergą bezsilną w ofensywie i stawiało to ich w roli faworyta, w spotkaniu z Borussią tą z meczu z Schalke, ale teraz BVB podwójnie zmotywowane po przegranej w derbach i po zwycięstwie z Realem, zagra na właściwym, swoim poziomie i wygra ten mecz. Statystyki BVB w tym sezonie są gorsze niż miejsce w tabeli, tylko 3 spotkania z 8 wygrali, ostatni mecz wygrany w lidze prawie miesiąc temu z Gladbach, myślę że przełamią tą nieszczęsna serię właśnie teraz.

SC Freiburg - Borussia Dortmund Typ:2 Kurs:1,6 Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +3
troglak 312

troglak

Użytkownik
FSV Mainz - Hoffenheim 1 @ 2.1 Bet365 izzi 3:0 ✅ ✅ ✅
Zespół z Moguncji powoli odbija się od dna i idzie w dobrym kierunku. Nie jest to drużyna, która może namieszać w czubie, ale na pewno mają potencjał, by być w tej lepszej połowie tabeli. Z tego co wiem, początkowy cel to zdobycie odpowiedniej liczby punktów gwarantującej swobodnie utrzymanie, natomiast jeśli pójdzie nadzwyczaj dobrze, to można będzie się włączyć w walkę o puchary.
Wieśniaki to dla mnie &quot;dno dna&quot;. Grają poniżej oczekiwań. Wydawać się może, że zmierzają w dobrym kierunku, lecz ostatnie spotkanie utwierdziło mnie w przekonaniu, że tak nie jest. 3-krotnie prowadzili ze słabym beniaminkiem z Furth i 3-krotnie tracili przewagę bramkową. Remis stał się faktem w 93 minucie i jeśli dobrze pamiętam była to ostatnia akcja meczu. Defensywa na czele z Timem Wiese prezentuje się katastrofalnie. W dodatku stracili najwięcej, bo 17 bramek, w całej Bundeslidze. W tej chwili stawiam ich jako faworytów do spadku (może to zbyt krytyczna ocena). Ten mecz ma dla mnie jednego faworyta i jest nim Mainz.

Otrzymane punkty reputacji: +6
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Z Mainz był uważał, Hoffenheim to zespół na tym samym poziomie. Hofe musi zacząć gromadzić punkty, a w meczu z Furth nie zagrali tak tragicznie, dobry mecz zagrał napastnik Joselu strzelił dwie bramki i po ośmiu meczach ma już 3 co jest dobrym wynikiem. A beniaminek z Furth to też nie jest taka słaba drużyna, moim zdaniem nie odstają od poziomu BL, tym samy 3-3 to nie był straszny wynik, który nawiasem mówić świadczy o skuteczności zespołu. No bet, może over ;).

W 0

woron

Użytkownik
BVB - podzielam typ poprzedników ???? Panowie, a co myślicie o Schalke? Są na gazie, ale wiadomo, że w końcu przyjdzie moment zwolnienia. Jak myślicie...w tej kolejce?

toki 26

toki

Użytkownik
Augsburg - Hamburger ✅

Dziwię się że nikt nie czepił się tego meczu. Augsburg podejmuje na własnym boisku drużynę Hamburgera która pnie się w góre po zwycięstwie 3:2 na ekipą dortmundu. Drużyna gospodarzy ma całkiem solidną obronę i traca bardzo malo bramek jak na ekipe z dolnej części tabeli jednak niestety strzelanie idzie im kiepsko 11 bramek w 8 kolejkach to zdecydowanie za mało. Czy poprawią dziś ten wynik? moim zdaniem nie. Co do ekipy gości też nie jest to zespół strzelający dużo bramek moje typy na dzis :

Ausburg-Hamburger LB mniej niż 2,5 1,75 &gt; świetny typ w mojej opinii ✅

Ausburg-Hamburger LB mniej niż 3,5 1,25✅

Augsburg-Hamburg 1 drużyna nie strzeli 3,05✅

Augsburg-Hamburg BTS - NIE 1,90✅

BUK: Sts

Otrzymane punkty reputacji: +5
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
BVB - podzielam typ poprzedników Panowie, a co myślicie o Schalke? Są na gazie, ale wiadomo, że w końcu przyjdzie moment zwolnienia. Jak myślicie...w tej kolejce?
Schalke w formie, ale rywal niewygodny. Nurnberga potrafi zagrać pressingiem, wyjść do przodu, wprowadzić piłkę do gry, niezły ma atak pozycyjny ale bramek nie strzelają, mówiąc dosłownie to oni większość z tych 7 bramek jakie strzelili to po stałych fragmentach gry. Oczywiście Schalke na własnym szufladkowym boisku wygra ten mecz, ale ciężko ocenić jakim wynikiem. Może być 1-0, może byś coś grubszego, ale ciężko będzie o jakiś wysoki wynik ponieważ FCN ma dobrze poukładaną drużynę, na ale piłka jakoś nie chce wpaść do siatki po strzałach drużyny z Bawarii.

toki 26

toki

Użytkownik
Dusseldorf-Wolfsburg

Bardzo kiepsko spisująca się drużyna Wolsburga podejmie Dusseldorf który całkiem nieźle sobie radzi. Drużyna gospodarzy bilans bramek 6-8 jest to jak dla mnie świetny bilans jak na drużynę walczącą o utrzymanie w lidze szczególnie że juz miała za sobą pare ciężkich meczy a i w tych potrafiła pokazać że ma charakter ( 04 2:2) myślę że Dusseldorf dziś może odważniej zaatakowac bo wie że stać ich na wygranie w tym meczu ale tak czy inaczej na grad bramek nie licze nawet jak uda się im &quot;wcisnąć&quot; tą jedną bramkę będą bronic tego wyniku do 90tej minuty. Druzyna gosci jest fatalna zawodzi na całej linii myślełaem ze będą walczyć o puchary w tym sezonie a w tym nawet nie walcza o utrzymanie 2 gole strzelone i 15 straconych mowi samo za siebie ????

Dusseldorf-Wolfsburg(2.5) mniej 1,65
Dusseldorf-Wolfsburg(3.5) mniej 1,25
Dusseldorf-Wolfsburg BTS NIe 1,80
Wolsburg strzeli NIE 2,05

BUK STS

Otrzymane punkty reputacji: +7
H 187

h778

Użytkownik
Statystyki to nie wszystko. Nie wiem dlaczego nie wziąłeś pod uwagę, że w Wolfsburgu zmienił się trener. W kuluarach mówi się, że od dłuższego czasu piłkarze grali przeciwko Magathowi i nie zdziwię się, jeżeli pokonają Fortunę bez większego problemu.

toki 26

toki

Użytkownik
po 1 nie pisałem nic o wynikach tylko o tym kto ile strzeli bramek ???? nie mówie że nie wygra ale na pewno nie strzeli więcej niż 1 gola ???? Fortuna jest solidnym bardzo zespołem który potrafi zremisować z schalke przegrywając 2:0 a to o czymś świadczy. Pozatym graja u siebie a w ich przypadku to spory attut ????

staleczka1947 34

staleczka1947

Użytkownik
No i mam kilka typów na Niemcy, o to one:
Furt vs Werder 2
@2.60
Furth jak narazie bardzo słabo. Werder za to może być na fali po pewnym zwycięstwie u sb z Borusią aż 4-0! Jednak potrafią mieć dużo chwil nie uwagi i przez to tracą dużo bramek.
Freiburg vs BVB 2
@1.61
Gospodarze jak narazie przędą se słabo.
BVB za to ma okazję rehabilitacji po przegranych derbach,a także pokazali dobrą dyspozycję podczas meczu z Realem. Borusia to inny zespół w lidze niż w Lidze Mistrzów,jednak nie mogą se pozwolić na kolejną stratę punktów,a do tego zabraknie jedynie Kuby i może Bendera.
Schalke vs Nurynberg 1
@1.30
Ostatnio gospodarze znajdują się w świetnej formie. Wygrali mecze z trudnymi rywalami po 2-0 i to na ich terenach,przypomnę,że to były derby z BVB i mecz LM z Arsenalem.
Wydaje się że instynkt strzelecki wraca Huntelarowi,który jak nie strzela,to asystuje.
Do tego ostatnio do treningów wrócił Draxler.
Goście za to przyjadą z wiara na choćby punkcik.
Bayern vs Bayer 1
@1.22
Oczywiście tłumaczyć nie muszę typu.
Zapowiedzi Hypii o tym że mogą powalczyć można raczej włożyć między bajki przy takiej formie Bawarczyków,do tego grają u sb. Pewniak
Fortuna vs Wolsfburg X
Fortuna nieźle sobie radzi,szczególnie u sb. To jest zespół z charakterem.
Drużyna Wilków po zmianie trenera może być jak nowoodrodzona,bo jak wiemy mogli grać przeciwko Magathowi. Jednak myślę,że o zwycięstwo będzie im piekielnie trudno.
Czemu remis? Bo drużyna Volswagena może być bardzo wdzięczna zarządowi i odwdzięczyć im się na boisku,Fortune stać na winera,jednak będzie im bardzo ciężko

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Dusseldorf-Wolfsburg

Bardzo kiepsko spisująca się drużyna Wolsburga podejmie Dusseldorf który całkiem nieźle sobie radzi. Drużyna gospodarzy bilans bramek 6-8 jest to jak dla mnie świetny bilans jak na drużynę walczącą o utrzymanie w lidze szczególnie że juz miała za sobą pare ciężkich meczy a i w tych potrafiła pokazać że ma charakter ( 04 2:2) myślę że Dusseldorf dziś może odważniej zaatakowac bo wie że stać ich na wygranie w tym meczu ale tak czy inaczej na grad bramek nie licze nawet jak uda się im &quot;wcisnąć&quot; tą jedną bramkę będą bronic tego wyniku do 90tej minuty. Druzyna gosci jest fatalna zawodzi na całej linii myślełaem ze będą walczyć o puchary w tym sezonie a w tym nawet nie walcza o utrzymanie 2 gole strzelone i 15 straconych mowi samo za siebie ????

Dusseldorf-Wolfsburg(2.5) mniej 1,65
Dusseldorf-Wolfsburg(3.5) mniej 1,25
Dusseldorf-Wolfsburg BTS NIe 1,80
Wolsburg strzeli NIE 2,05

BUK STS
W Unibet masz kurs @3,00 że nie strzelą Wilki.Ja sam to pograłem i popieram typ.Pisania że piłkarze grali przeciwko trenerowi ja bym nie brał na poważnie. A nawet jeśli jest w tym ziarnko prawdy to z dnia na dzień ci gracze nie zaczną grać pięknej ofensywy.Diego nie ma z kim tego rozkręcić,a że większość piłek do tej pory szła do niego to rywal łatwo rozbijał takie ataki. Dusseldorf gra dobrze,nawet w tym przegranym ostatnio 0-5 meczu z Bayernem nie prezentowali się tragicznie.

booryss 66

booryss

Użytkownik
Schalke - Nürnberg
Zdecydowanym faworytem spotkania jest zdecydowanie drużyna Schalke. Grają ostatnio dobrze, zarówno w lidze jak i w LM. W Bundeslidze zajmują wysokie 3 miejsce z dorobkiem 17 pkt. przegrywając w tym sezonie z niepokonanym jak narazie BAyernem. W LM również spisują się bardzo dobrze, po wygranej z Arsenalem 0 - 2 zajmuję pierwsze miejsce. Tak więc początek sezonu mają znakomity. Mimo ostatnich dobrych występów, nie mogą sobie pozwolić na spadek formy i lekceważenie rywali. Zespół z Nurnberga spisuje sie kiepsko, zajmują 15 miejsce z dorobkiem 8 pkt, a na ostatnie 5 spotkań aż 4 przegrali.
Schalke na własnym boisku spisuje sie bardzo dobrze, dotychczas przegrali tylko z Bayernem, a pozostałe 3 spotkania pewnie wygrali. Kolejnymi problemami zespołu gości są braki kadrowe, między słupkami stanie Patrick Rakovsky, który skąd inąd został kupiony własnie z Schalke. Lecz jest on niedoświadczonym bramkarzem, a dzisiejszy mecz będzie dla niego największy w swojej karierze. Poza bramkarzem trener Nurnbergi nie skorzysta z kontuzjowanych kontuzjowanych Adama Hlouska i Markusa Mendlera. Natomiast zespół gospodarzy wystąpi prawdopodobnie w najsilniejszym składzie.
Mimo widocznych różnic nie będzie to łatwy mecz dla Gospodarzy, Goście mają nóż na gardle i będą musieli zagrać na maksimum swoich możliwosci aby nie spaść do strefy spadkowej.
Obstawiam jednakże widowiskowe zwycięstwo Schalke, przynajmniej różnicą 2 bramek.
Pozdrawiam

K 246

krysti24

Użytkownik
Tak w dwóch słowach o tym, co chodzi mi po głowie, bo za chwilę rusza BL.
Dusseldorf - Wolfsburg
Drużyna gości to w chwili obecnej tragedia, najgorzej grająca drużyna w lidze, poskutkowało to zwolnieniem Magatha, jednak szybkiej poprawy bym się nie spodziewał po ekipie Wilków. Fortuna natomiast jak napisał już @levy, gra obecnie bardzo fajnie jak na beniaminka i nie zmienia tego nawet ostatnia porażka 0-5 z Bayernem, bo nie byli oni w tym meczu zepchnięci do obrony i zmiażdżeni przez Bayern jak mógłby to wskazywać wynik.
Dusseldorf - Wolfsburg typ: Dusseldorf (2.30) Fortuna ⛔

Furth - Werder
Beniaminek zaczyna grać coraz ciekawiej. Werder ostatnio wygrana z Gladbach 4-0, lecz gra obronna dalej pozostawia wiele do życzenia. Według mnie obie drużyny trafią w tym spotkaniu przynajmniej po 1 razie ;)
Furth - Werder typ: BTS (1.56) Fortuna ✅

Już bez analizy, chodzi mi dzisiaj po głowie w meczu Mainz - Hoffe zagrać coś w stronę Wieśniaków. Mainz ostatnio słabo się prezentuje, jednak u siebie zawsze coś mogą ustrzelić więc jakiś BTS też może wejść.

Mainz - Hoffenheim typ: X2 (1.59) Fortuna ⛔
Mainz Hoffenheim typ: BTS (1.58) Fortuna ⛔

psotnick 965,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Hannover 96 v Borussia M&#39;Gladbach
(Wynik końcowy)
Typ: Hannover 96 @ 1.80 Bet365 ⛔ 2-3 :kwasny4565: z 2-0 &gt; 2-3... pięknie pograli, nie ma co ???? dobrze, że chociaż over na plus..
(Azjatycka suma goli)
Typ: Powyżej 2.5 @ 1.925 Bet365 ✅
Oba zespoły zwycięsko zakończyły 3. kolejkę fazy grupowej LE: Hannover przywiózł z Helsingborga komplet punktów (1-2), zaś Borussia nie dała szans OM (2-0) na własnym stadionie. W nieco lepszej formie wydają się być gospodarze, co pokazuje tabela Bundesligi. Hannover jest o 7 miejsc wyżej, ale ma tylko 2 punkty więcej niż ich dzisiejszy rywal. Dodając do tego, że Hannover jest w tym sezonie niepokonany na swoim stadionie (2-2-0), podobnie jak w całym poprzednim sezonie (10-7-0), to właśnie w gospodarzach upatrywałbym faworyta do zwycięstwa w dzisiejszym meczu (http://www.tabelepilkarskie.com/druzyna/1_bundesliga_niemcy_niemcy/20112012/hannover_96/). Jeśli spojrzymy na ostatnie wyjazdowe popisy M&#39;Gladbach (0-5 w Dortmundzie i 0-4 w Bremie), to typ na gospodarzy staje się wręcz oczywistością. Moim zdaniem równie ciekawym rozwiązaniem są typy na liczbę bramek. W meczach z udziałem tych zespołów obejrzano aż 52 gole, co daje średnią 3.25 gola na mecz. Mecze na AWD Arenie obfitują w grad goli. W sześciu meczach w tym sezonie (Bundesliga i LE) padało w nich średnio 4.16 gola na mecz, z czego sami gospodarze dają niemal pewnik Overu 2.5 strzelając 2.83 gola na mecz. Jak widać jest wystarczająco dużo argumentów, by spodziewać się efektownego zwycięstwa gospodarzy okraszonego wieloma golami.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

dani222 144

dani222

Użytkownik
Bayern - Leverkusen
Panowie nie wiem jak Wy ale dziś uważałbym na to jakieś wysokie zwycięstwo Bawarczyków, bowiem ich seria trwa długo...ustanowili już rekord startu w bundeslidze 8 zwycięstw z rzędu. Dziś może być ciężko o kolejne, tak bywa często przy tego typu rekordach, przychodzi rozluźnienie, do tego nie wiem jak tam z dachem na ALLIANZ A., wiemy że spadł śnieg, widzieliście wczoraj i ciężej będzie się grało. Moim zdaniem nie będzie pogromu +1.5 Leverkusen✅1:2

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 246

krysti24

Użytkownik
Na dzisiaj dwie propozycje:
Hannover - Gladbach

Nie trzeba chyba nikomu mówić jak silną ekipą na własnym stadionie jest Hannover. Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z drużyną BMG. Zarówno jedni jak i drudzy nie mogą swoich ostatnich występów ligowych zaliczyć do udanych, drużyny zajmują kiepskie pozycje jak na swoje przedsezonowe aspiracje. Inaczej sprawa wygląda jeśli chodzi o LE, w czwartek H96 i BMG wygrały swoje mecze. Jednak to sytuacja drużyny z Dolnej Saksonii jest dużo lepsza jeśli chodzi o pozycję w swojej grupie. Moim zdaniem Borussia jest cieniem drużyny z poprzedniego sezonu, odejście kluczowych zawodników odbiło się na zespole, a Ci nowi, którzy zasilili drużynę nie dają jej jeszcze tyle co Reus, Dante czy Neustadter. Co prawda BMG wygrała ostatnio w LE z Marsylią, jednak mecz mógł się skończyć równie dobrze 0-2 w drugą stronę. Do tego ze składu z urazami wypadli Luuk De Jong oraz Jantschke.
Według mnie Hannover jest drużyną lepszą, do tego gra na własnych śmieciach, do drużyny wrócił Diouf. To wszystko przekonuje mnie, żeby zagrać na zwycięstwo gospodarzy.
Hannover - Gladbach typ: Hannover (1.80) Fortuna
Stuttgart - Eintracht
Stuttgart co prawda wygrał swoje ostatnie spotkanie w Hamburgu, lecz dla mnie Hamburg to żaden wyznacznik, bo jest to obecnie po prostu przeciętna ekipa. Co innego rewelacyjny beniaminek z Frankfurtu. Na początku sezonu myślałem, że wygrane Eintrachtu to dzieło przypadku, jednak po oglądnięciu paru ich meczy wiem, że beniaminek po prostu gra fajną, ciekawą piłkę. Wyprowadzają strasznie szybkie kontry, które są zabójcze dla ich rywali - szczególnie będą mieli do tego okazje grając na wyjeździe, czyli dzisiaj w Stuttgarcie.
Jeśli chodzi o gospodarzy to grali oni w czwartek mecz w LE, Labbadia nie oszczędzał żadnych zawodników i VFB zagrało najsilniejszym składem, pomimo tego nie udało im się pokonać na własnym boisku Kopenhagi i ich sytuacja w grupie jest ciężka.
U ekipy gospodarzy może być widoczne zmęczenie po czwartkowym spotkaniu, do tego dochodzi na prawdę dobra gra gości.
Stuttgart - Eintracht typ: X2 (1.56) Fortuna

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom