>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

9. Kolejka Bundesligi 14-16.10.2011

Status
Zamknięty.
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Schalke - Kaiserslautern
Typ: 1
Kurs: 1.51
Ameryki tym typem pewnie nie odkryję, zaś kurs pewnie nikogo nie powali na nogi. Tym niemniej warto podkreślić, że w tym sezonie w meczach na własnym boisku Schalke spisuje się bardzo dobrze. Poza porażką z Bayernem w pewnym i efektownym stylu wygrali wszystkie spotkania na Veltins Arena. Niezwykle skuteczny w obecnych rozgrywkach jest Huntelaar, talent Holtby&#39;ego w końcu gra na miarę jego możliwości, zaś Farfan jest klasą dla samego siebie. Z kolei goście tak na dobrą sprawę nie mają kim postraszyć. Co więcej ich wyniki na wyjazdach są bardzo słabe (tylko jeden remis i jedna strzelona bramka w czterech meczach). Dlatego też stawiam na pewne zwycięstwo gospodarzy a pod rozwagę poddaję typ na handicap.

R 28

roki1

Użytkownik
Ale jestem zly.Najbardziej z postawy sedziego.Za duzo gwizdal dzisiaj,jeszcze to co bylo ok.Mainz swoje zrobilo,jestem pewny ze z innym pajacem z gwizdkiem by nie przegrali tego meczu.Dobrze ze herta nic nie ukula,chociaz tyle.Zycze powodzenia w nastepnym meczu i typowaniu jutrzejszego dnia.Mi dzis juz starczy,jade na ryby.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Ale jestem zly.Najbardziej z postawy sedziego.Za duzo gwizdal dzisiaj,jeszcze to co bylo ok.Mainz swoje zrobilo,jestem pewny ze z innym pajacem z gwizdkiem by nie przegrali tego meczu.Dobrze ze herta nic nie ukula,chociaz tyle
Sędziowanie w Bundeslidze jest ostatnio na coraz gorszym poziomie niestety. W ubiegłym sezonie zdaję mi się , że dużo lepiej to wyglądało. Gol dla Mainz jak najbardziej zdobyty prawidłowo ale liniowy musiał machnąć na nasze nieszczęście. Zdecydowanie najcięższa liga do typowania bo za częsta dzieją się takie cuda jak w meczu z Mainz, które powinno spokojnie wygrać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom