Właśnie to samo miałem pisać. Ja totalnie nie ufam tej drużynie. Chojniczanka może nie zachwyca ale to taka drużyna, która potrafi ukąsić. Ja póki co trzymam się z dala od Arki.
To samo tyczy się GieKSy. Ja nie wiem o co chodzi z tą drużyną. Jak zawsze poza Bukową była padaczka tak teraz wygrywają wszędzie tylko nie na Bukowej. Totalnie ich nie rozumiem. Potencjał jest. Moskal zrobił w ostatnim meczu zmiany, które miały ogromny wpływ na grę. Wołąkiewicz, Pitry i Czerwiński i wszyscy trzej prócz Goncerza(to już chyba norma) byli najlepsi na boisku a Pitry grał jak za najlepszych lat. Pytanie co będzie znowu na Bukowej. Na po 1,70 bym w życiu im nie zawierzył mimo, że serce mówi inaczej...Pewni szukałbym jak coś czegoś w stylu -1,5 bo jak wygrają to wysoko. Bo jak im idzie to idzie, ale jak nie to raczej remisują i przegrywają.
Wg. mnie trochę za nisko stoi Dolcan, który umówmy się nie zachwyca, grają co najwyżej przyzwoicie ale nic poza to. Bytovia ostatnio 3 porażki z rzędu w tym dwie domowe wysokie z Chrobrym i ta ostatnia z Katowicami jednak mimo to nie sądzę by Dolcan był takim faworytem jak pokazują kursy więc pewnie coś w stronę gości można próbować chociaż tutaj raczej niewielkie value.
Miedź z Niecieczą też ciekawy mecz ale niestety kursy wydają się ok i ciężko ugryźć to. Obrona Miedzi to dalej padaka a z przodu wiadomo, że potencjał jest a Nieciecza, prócz pierwszych dwóch kolejek zawsze traciła przynajmniej tą jedną bramkę, ale overa po 2,07 w 1 lidze nie ruszam bo skuteczność tutaj jest koszmarna. Niby można próbować over 1 Miedzi ale kurs wydaje mi się troszkę za niski coś powyżej 1,80 bym brał. Znowu linia na Niecieczę dobra i kurs tak samo.
Pozostałe dwa sobotnie mecze nie mam pojęcia jak ugryźć.