>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

9. Grand Prix Niemiec [05-07.07.2013]

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Niech mi ktoś wytłumaczy jak tak amatorska firma jak Pirelli może dostarczać opon do F1? Nawet nie potrafią przewidzieć ile dana mieszanka potrafi wytrzymać okrążeń, rozumiem 2-3 okrążenia różnicy ale nie 8-9! Wcześniej nielegalne testy, potem wybuchające opon, ja tego naprawdę nie mogę pojąć jak ta firma może być dostawcą opon do F1... Totalna amatorka!

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Nawet nie potrafią przewidzieć ile dana mieszanka potrafi wytrzymać okrążeń, rozumiem 2-3 okrążenia różnicy ale nie 8-9!
A z czego oni to mają wróżyć, jak w dużej mierze zależy to od pracy, jaką opona wykonuje w danym bolidzie, gdzie ustawienia mogą być zindywidualizowane?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
A z czego oni to mają wróżyć, jak w dużej mierze zależy to od pracy, jaką opona wykonuje w danym bolidzie, gdzie ustawienia mogą być zindywidualizowane?
No chyba żartujesz, przecież oni to opony testują na torze i poza nim, przeprowadzają badania, przecież to nie jest tak że oni sobie robią zwykłe opony jak do jakiegoś Fiata. Nie twierdzę żeby podawali co do kółka ile dana opona jest wstanie wytrzymać przy dobrym tempie ale bez przesady, jak nie mają takiej wiedzy to niech nie podają tych swoich śmiesznych podpowiedzi bo to do niczego nie jest potrzebne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom