>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

84rehpotsirhc

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Czy Ty naprawdę tak stawiasz?? Czy tylko robisz sobie jaja:p??
Oczywiście część z tych meczów to nie są spotkania, które zagrałem normalnie, ale mi to nie przeszkadza, żeby podawać tutaj typy. Niektóre mecze pochodzą oczywiście z jakichś tam taśm z ziemniaków, ale nie wszystkie. Założyłem sobie jednak, że będę podawał je jako single, a nie prawdziwe kupony. Bo tak na serio to gram w naziemnych bukach od trzech nawet do kilkunastu zdarzeń na kuponie.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
KUPON NR 26 ⛔

Kto wygra &quot;TOP MODEL. ZOSTAŃ MODELKĄ&quot;?
Typ: Anna Piszczałka
Buk: STS
Kurs: 2,00
Stawka: 10 zł
Do wygrania: 17,60 zł

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
KUPON NR 31 ✅

Artego Bydgoszcz - Energa Toruń
Typ: Artego Bydgoszcz +13 punktów
Buk: Toto-Mix
Kurs: 1,90
Do wygrania: 16,70 zł

L 3

liver23

Użytkownik
mimo wszystko polecałbym Ci założyc konto internetowe i grac w buku on-line.. dużo więcej możesz wygrac. wtedy nawet typowanie za stawki mniejsze niż 5zł nie jest męczące, bo wystarczy przecież tylko kliknąc myszką

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
mimo wszystko polecałbym Ci założyc konto internetowe i grac w buku on-line.. dużo więcej możesz wygrac. wtedy nawet typowanie za stawki mniejsze niż 5zł nie jest męczące, bo wystarczy przecież tylko kliknąc myszką
Dzięki za radę ????
Jak widziałeś, wcześniej napisałem, że nie wszystkie z tych meczy są zagrane naprawdę. Tylko część z nich zagrałem, z czego większość pochodzi z taśm, a podaję je tutaj jako single, bo tak sobie założyłem.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
KUPON NR 34 ✅

Atlanta Hawks - Philadelphia 76ers
Typ: Philadelphia 76ers +9 punktów
Buk: Milenium
Kurs: 1,70
Do wygrania: 14,96 zł

Do góry Bottom