>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

8 kolejka Primera Division

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Przed nami 8 seria spotkań hiszpańskiej Primera Division. Najciekawiej zapowiadają się spotkania pomiędzy Espanyolem a Realem Madryt oraz Atletico z Saragossą. Ciekawe czy będący w świetnej dyspozycji piłkarze Espanyolu zdołali ją utrzymać przez ten okres poświęcony na gry reprezentacji i tym samym czy będą wstanie odebrać punkty Królewskim?

Atletico z każdym meczem się rozkręcało, ale tuż przed przerwą reprezentacyjną zostało skarcone przez Barcelonę, z którą przegrało 0-3. Czy Atletico spuści z tonu i pójdzie śladem ostatniego meczu czy wróci na zwycięską drogę?

Zapraszam wszystkich do typowania, analizowania i dyskutowania na temat spotkań 8 kolejki Primera Division.

Oto pary tej serii spotkań wraz z notowaniami u bukmachera Bwin:

A 0

albinos

Użytkownik
Ja obstawiam: (typ)
CF Villarreal - FC Barcelona na Barce bo świetnie gra, pozatym odwieczna rywalizacja BARCY z REALEM a Real pierwszy to bardza musi go gonić ???? poza tym, Messi Henry Ronaldinho to mówi samo za siebie...
Deportivo La Coruna - CF Valencia na Valencie, bo po dokładnym przejrzeniu ostatnich spotkań i dedukcji wszystkich znaczących poszlak, i przeanalizowaniu Valencia lepiej się prezentuje i kurs wysoki...(mieli z D.L.C 2 tych samych rywali w 3 ostatnich meczach)
RCD Espanyol Barcelona - Real Madrid tu się waham... podpowiedzcie... bo Espanyol nieźle idzie a Real to jeszcze nie najlepszy zespół aczkolwiek to KRÓLEWSCY... myślę nad remisem biorąc pod uwagę fakt że mecz będzie Real na wyjeździe grał, lub wygrana Realu... no cóż to mój KLUB ale pewniak to nie jest...

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
Villareal - FC Barcelona typ: 2 1.9

Klub zarządzany przez Manuela Pellegrini&#39;ego plasuje się na trzecim miejscu w tabeli, tracąc jesdynie dwa punkty do Barcelony. Przegrali oni jedynie jedno spotkanie w tym sezonie (0-5 przeciwko Realowi Madryt) w drugiej kolejce Primera Division. Duma Katalonii jedzie na to spotkanie jako wicelider, niepokonany od 14 spotkań, wliczając kolejne cztery zwycięstwa w ostatnich czterech spotkaniach. Barca nie przegrała meczu od 22 kwietnia 2007r., kiedy to przegrali 2 - 0 z sobotnim przeciwnikiem, Villareal, na Madrigal Stadium.
Barca bedzie chciala zrewanżowac sie za ostatnia porazke z villareal z zeszlego sezonu.
W skladzie Villareal z powodu kontuzji nie zgra jeden z kluczowych zawodnikow Juan Roman Riquelme.
Mysle ze kluczem do zwyciestwa w tym meczu bedzie niezwykle bramkostrzelny w tym sezonie Messi:spokodfhgfh:

chery 0

chery

Użytkownik
Deportivo-Valencia
Mój typ 2

Analiza:W hiszpańskiej la liga mineły czasy kiedy El Depor było jedna z czołowych drużyn.Obecnie to typowy przecietniak który ma sporo kłopotów szykuja sie tam zmiany władz obecny prezydent chce sprzedac klub.Depor w tym sezonie krótko mówiac nie zachwyca u siebie graja bardzo słabo 1 zwyciestwo z przecietnym Betisem reszta to same porazki.Ostanio udalo im sie pokonać pogrożona w kryzysie Seville.
Jeśli chodzi o Valencie najwieksza gwiazda tego zespołu David Villa niestety nie zagra to bardzo duże osłabienie.Do skladu wraca Caneira oraz Gavilan co jest dobra wiadomoscia.Ciagle jednak Vicente jest kontuzjowany który kiedyś stanowil o sile Nietoperzy.Valencia gra znakomicie na wyjazdach radziła sobie z zespołami pokoroju Depor:Recreativo,Betis,Almeria na ich terenie.Licze po cichu że dobry dzień bedzie miał Joaquín i swoimi rajdami będzie bardzo niebezpieczny dla obrońców La Coruni.

Ostatecznie mimo absensji Villi stawiam na minimalne zwycięstwo Nietoperzy.Można sie zastanowić na typem X2 ale po prostu Depor mnie nie przekonuje graja bardzo def zaledwie 4 bramki co prawda malo też traca bo 5 bramek ale Valencia jest w stanie wygrać to spotkanie!
Wybór pozostawiam wam ja dzis stawiam czyste 2 na Valencie która aby sie liczyc w tym sezonie musi wygrywac z takimi druzynami jak El Depor.

beau 1

beau

Forum VIP
Espanyol-Real Madryt
Jestem przekonany,że dziś Królewscy stracą punkty z Espanyolem.Po meczach reprezentacyjnych forma zespołów nie będzie największa i przemęczone gwiazdy z Madrytu stracą punkty z Espanyolem.W poprzednim sezonie Espanyol uległe 2 razy Realowi ale nieznacznie.Dziś stać ich nawet na zwycięstwo.Typ: 1X 1,74 Betgun

tbm 642

tbm

Forum VIP
Mniej wiecej za moment Barcelona rozpocznie swój mecz na El Madrigal z Villareal, na El Riazor Deportivo zagra z Valencią, a Levnate podejmie Sevillę.. Jednakże najciekawsze moim zdaniem spotkanie odbędzie się o 22:00 w Barcelonie gdzie na stadionie olimpijskim Espanyol podejmie Real Madryt.

Espanyol - Real Madryt
Królewscy zagrają w dzisiejszym spotkaniu oslabieni brakiem kilku zawodników, przede wszystkim Heinze, Robbena - kontuzjowani oraz Robinho, który karnie został wykluczony z kadry zespołu na ten mecz. Real ma jednak na tyle szeroką kadrę, że powinien sobie poradzić z tymi osłabieniami i wystawić naprawdę mocną jedenastkę, jednakże czy ta jedenastka poradzi sobie z Espanyolem? Piłkarze tej drużyny w tegorocznych rozgrywkach już dwukrotnie pokonywali &quot;wielkich&quot; poprzedniego sezonu i to na ich boiskach (Valencię i Sevillę) Tym razem na własnym stadionie podejmą Real z którym zawsze trudno im się grało. Patrząc jednak na formę jaką gracze Espanyolu prezentowali przed meczami reprezentacji możemy przypuszczac, ze będą oni dzis wstanie sprawic niespodziankę i urwać punkty Królewskim. Bardzo dobrze dysponowani wydają się być Raul Tamudo i Luis Garcia, którzy zapewne będą kreowali grę Espanyolu. Podsumowując... Espanyol stać na sprawienie niespodzianki, ale Królewscy są w tym sezonie naprawdę niezwykle mocną drużyną tak więc uważam, że to spotkanie może zakończyć się każdym wynikiem i na chwilę obecną nie mam pomysłu co zatypować ;)

A jakie są Wasze opinie na temat tego spotkania ?

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Jak dla mnie mecz ciezki nie chodzi tutaj o osłabienie bo nie są one jakies znaczące ale fakt ze na terenie espnaolu druzyna z górnej półki gra sie poprostu ciezko bo gospodarze sie mobilizują jednak moim zdaniem espnol dzisaj tego nie wygra ja typował bym X lub Real Madryt

tbm 642

tbm

Forum VIP
Espanyol - Real poczekałem na przedmeczowe doniesienia dotyczące składów, zerknąłem na aktualne wyniki w meczach z udziałem Barcelony i Valencii i uznałem, że ciekawym typem jest under 2,5 bramek. Uważam, że w kontekście prawdopodobnej porażki Barcy, Real będzie chciał wygrać na Montjuic, ale przede wszystkim mając na uwadze skuteczną grę w defensywie. Nie wydaje mi się aby Real rozbił Espanyol tak jak uczynił to z Villareal, ani aby Espanyol wysoko pokonał Real. Uwazam, ze wyniki 0-0, 1-0, 0-1, 1-1, 2-0, 0-2 są prawdopodobne. Choc niewykluczam takze wyniku 2-1, 1-2.... bo nie wydaje mi się aby ktoras z druzyn zdobyła dzis trzy bramki.
Kazdy będzie chciał zagrac uwaznie w defensywie... Stawiam under 2,5 po zadowalajacym mnie kursie - 1,90

tbm 642

tbm

Forum VIP
Wczoraj Espanyol zasłużenie pokonał Królewskich z Madrytu, ale szkoda, ze Real strzelił tą honorową bramkę na 2:1 bo mój typ na under 2,5 niestety nie okazał się trafny :p

Na dziś gram na moje ulubione Atletico ????

Atletico Madryt - Real Saragossa
Saragossa jest dla Atletico niezwykle niewdzięczną drużyną zwłaszcza jeśli chodzi o mecze na Vicente Calderon gdzie Atletico już od ładnych kilku lat nie potrafi wygrać z tym rywalem. Ale &quot;nic nie może przecież wiecznie trwać&quot; dlatego też uważam, że dziś Rojiblancos nie zawiodą i pokonają drużynę z Aragonii. Do składu Atletico powraca dziś nieobecny w meczu z Barcą Luis Perea, nie zagra natomiast Jose Antonio Reyes, którego w pierwszym składzie zastąpi Luis Garcia. Wartym podkreślić, że zwycięzca tego spotkania dołączy do czołówki tabeli która powoli zaczyna nam się krystalizowac. Mam nadzieję, że tą drużyną będzie Atletico :wink: Aupa Atleti!!
Mój typ: Atletico Madryt - 1,95 w Unibet

A co Wy sądzicie o tym ciekawie zapowiadajacym się meczu?

frans 0

frans

Użytkownik
Wczoraj Espanyol zasłużenie pokonał Królewskich z Madrytu, ale szkoda, ze Real strzelił tą honorową bramkę na 2:1 bo mój typ na under 2,5 niestety nie okazał się trafny :p

Na dziś gram na moje ulubione Atletico ????

Saragossa jest dla Atletico niezwykle niewdzięczną drużyną zwłaszcza jeśli chodzi o mecze na Vicente Calderon gdzie Atletico już od ładnych kilku lat nie potrafi wygrać z tym rywalem. Ale &quot;nic nie może przecież wiecznie trwać&quot; dlatego też uważam, że dziś Rojiblancos nie zawiodą i pokonają drużynę z Aragonii. Do składu Atletico powraca dziś nieobecny w meczu z Barcą Luis Perea, nie zagra natomiast Jose Antonio Reyes, którego w pierwszym składzie zastąpi Luis Garcia. Wartym podkreślić, że zwycięzca tego spotkania dołączy do czołówki tabeli która powoli zaczyna nam się krystalizowac. Mam nadzieję, że tą drużyną będzie Atletico :wink: Aupa Atleti!!
Mój typ: Atletico Madryt - 1,95 w Unibet

A co Wy sądzicie o tym ciekawie zapowiadajacym się meczu?

No prosze bardzo piękny typ, po dobrym kursie :spokodfhgfh: dobra robota

tbm 642

tbm

Forum VIP
9 kolejka Primera Division
Mój typ: Atletico Madryt - 1,95 w Unibet ✅ 4-0
Pewna wygrana Atletico potwierdziła fakt iz piłkarze tej drużyny będą się w tym sezonie liczyli w walce o najwyższe cele. 4-0 nad Saragossą na pewno robi wrażenie ;) Oby tak dalej ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom