>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

8 kolejka Primera Division 17.10 - 20.10.2014

Status
Zamknięty.
mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Dzisiaj wydaje mi sie ze mozna cos w strone Getafe ukuc. Kurs na Real zenujaco slaby, gdzies kiedys trafilem na wpis ze pilkarze z Sociedad graja na zwolnienie trenera. Ile moze byc w tym prawdy wie ktos ?

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Getafe strzeli @1.69 Marathon✅
Getafe ostatnio prezentuje się przyzwoicie, potrafili wygrać i generalnie urwać kilka punktów. Sociedad gra naprawdę kiepsko, od długiego czasu nie potrafią wygrać. Zaciekawił mnie kurs na strzelenie bramki przez Getafe. W ostatnich 5 meczach aż w 4 pakowali piłkę do bramki Realu. Czy dzisiaj dokonają tego ponownie? Moim zdaniem tak, mają ku temu szanse, defensywa nie spisuje się najlepiej i jest szansa, że przynajmniej jeden raz ukłują.

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Te dwa gole w ostatnich minutach dla Getafe to nie dzieło przypadku. Po prostu zwieńczyli swoją grę. Sociedad oczywiście miał lepsze posiadanie piłki co było pewne przed pierwszym gwizdkiem, ale sytuacji mieli mało! Max 2 dobre, po jednej z nich padł gol.
Getafe natomiast miało z 5-7 nizłych/dobrych kontr.
Teraz mecz ze słabiutką Cordobą, ale wyjazdowy. Poza tym Cordoba z nowym trenerem, może coś się w ich grze zmieni. Myślę można szukać gry na rożne Sociedad. Linia pewnie będzie 5,5. Byłoby fantastycznie ???? ew. 6,5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom