>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

8 Kolejka Premier League 20-21.10.2012

Status
Zamknięty.
E 14

embi

Użytkownik
Dzisiaj nie mam specjalnie czasu na pisanie jakiś analiz ???? Ale generalnie proszę uważać z typowaniem na Chelsea. Tak jak kolega wyżej zaznaczył zagrają oni bez Johna Terrego. Luiz i Cahill to bardzo dobrzy obrońcy, lecz tylko w parze z ich kapitanem, kiedy przychodzi im grać w duecie to czasami mam wrażenie, że oglądam dobrą komedię. Ta dwójka stoperów popełnia niewiarygodnie dużo błędów i obawiam się, że snajperzy Tottenhamu nie będą mieli skrupułów na własnym stadionie. The Blues są w bardzo dobrej formie ale brak Terrego sprawia, że wszystko się może zdarzyć ;)

Typy : NO BET
No to teraz dorzucilem do pieca kolego, gdy Cahill i Luiz sa razem na boisku to ogladamy komedie? Ogladam kazdy mecz Chelsea i od pierwszego meczu z Napoli w tamtej edycji LM, gdzie ta dwojka obroncow zagrala wlasnie komedie, to do tej pory w zadnym meczu nie widzialem ich slabego wystepu.
Co do samego meczu to polecam pograc na Chelsea z podporka, druzyna Tottenhamu zaczela grac lepiej w ostatnich meczach, ale to nadal nie jest to. Mozna to bardzo dobrze zauwazyc na podstawie meczu z Manchesterem United. Do polowki gdzie pilkarze z United kompletnie nic nie grali, wtedy gracze Tottenhamu mogli sie wykazac, w 2 polowie Manchester wlaczyl 2 bieg i Tottenham nie wychodzil z polowki. Jezeli Chelsea wyjdzie ofensywnie i narzuci swoj styl gry, nie dajac sie skontrowac szybkim pilkarzom Tottenhamu to stawialbym na wynik 2-0 lub 2-1 w strone Chelsea.

edyp 186

edyp

Użytkownik
Dla mnie najpewniejszym betem na weekend w Anglii jest QPR - Everton. Oczywiście na gości. Różnica klas między tymi zespołami jest ogromna. QPR na 7 meczy w lidze zanotowali 2 remisy i 5 porażek. Zajmują ostatnie miejsce w tabeli i wszystko to przemawia samo przez siebie. Everton jest na drugiej półkuli. I zajmuje 4 miejsce tuż za Chelsea i obydwoma Manchesterami. Everton wygrał 4 mecze, 2 zremisował i tylko 1 przegrał. Najbardziej mi zaimponowali w 1 kolejce, kiedy to zdominowali Manchester United i wygrali z nimi 1-0 nie budząc wątpliwości kto był lepszy tamtego dnia. Nie wiem skąd się wzięły kursy na to spotkanie, bo ja na Everton wystawiłbym coś ok 1,6-1,8. Wszystko powyżej 2 to moim zdaniem promocja.
QPR - Everton 2,20 unibet
Jeszcze jedno co mi chodzi po głowie to meczu Man United - Stoke. Kursy na United zdecydowanie zbyt niskie by to grać. Ale bardzo kusząco wygląda typ na wygraną United różnicą dokładnie 1 bramki. 3,80 jakie oferuje williamhill jest bardzo atrakcyjnym betem. Stoke mi się kojarzy z typem najbardziej niewygodnej drużyny w Premiership. Z resztą wystarczy spojrzeć na bilans ich meczy. 1 wygrana, 1 porażka i 5 remisów. Remisy z Arsenalem, Liverpoolem, Man City. Minimalna przegrana 0-1 z Chelsea. Widać, że faworytom gra się bardzo ciężko z ekipą Stoke. Moim zdaniem dzisiaj będzie podobnie. Przebieg meczu? Bicie głową w mur przez napastników United i oby wymęczona wygrana 1-0 lub 2-1. Tak bym to widział.
Manchester United (-1) - Stoke X 3,80 williamhill
Ostatni godny polecenia typ to Arsenal. Nie będę się rozpisywał na ten temat. Podam tylko suche typy.
Norwich - Arsenal 1,53 unibet
Norwich - Arsenal (-1) 2,53 pinnacle

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Dla mnie najpewniejszym betem na weekend w Anglii jest QPR - Everton. Oczywiście na gości. Różnica klas między tymi zespołami jest ogromna. QPR na 7 meczy w lidze zanotowali 2 remisy i 5 porażek. Zajmują ostatnie miejsce w tabeli i wszystko to przemawia samo przez siebie. Everton jest na drugiej półkuli. I zajmuje 4 miejsce tuż za Chelsea i obydwoma Manchesterami. Everton wygrał 4 mecze, 2 zremisował i tylko 1 przegrał. Najbardziej mi zaimponowali w 1 kolejce, kiedy to zdominowali Manchester United i wygrali z nimi 1-0 nie budząc wątpliwości kto był lepszy tamtego dnia. Nie wiem skąd się wzięły kursy na to spotkanie, bo ja na Everton wystawiłbym coś ok 1,6-1,8. Wszystko powyżej 2 to moim zdaniem promocja.
QPR - Everton 2,20 unibet
To ja sie z Toba chetnie zaloze po takim kursie , ale na QPR ;) Wezmy za przyklad dzisiejsze kursy na WBA - City 4.86 - 3.69 - 1.71 i na WBA dnb mamy 3.65 w Betsafe. Jak mi dasz QPR 1 dnb @ 3.65 to ja sie z Toba chetnie zaloze, co Ty na to ? ;)

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Manchester United - Stoke
Gospodarze ponad 65,49 posiadania @ 1,75 Expekt
To powinna być formalność. Stoke jest drużyną defensywną, a dodatkowo grają na Old Trafford, gdzie będą mieli niezwykle trudno wywieźć chociaż jeden punkt. United będzie zapewne nastawione na atak, ich skład wystarczająco mnie przekonuje do tego, że zapowiada się nam jednostronne widowisko.
Norwich - Arsenal
Giroud gol @ 2,45 Expekt
Od dłuższego czasu Giroud czekał na swojego pierwszego gola w Premier League, aż w końcu udało mu się w spotkaniu przeciwko West Hamowi. Francuz wygląda na coraz bardziej pewniejszego, a gol z Hiszpanią na pewno doda mu większej pewności siebie. Dzisiaj ma szanse się wykazać z Norwich i uważam, że jest jak najbardziej w stanie zdobyć gola. Arsenal stwarza sobie wiele sytuacji podbramkowych i jeśli wszystko pójdzie z planem - Giroud zdobędzie następną bramkę.

E 14

embi

Użytkownik
Typ z Chelsea wpadl gladko, dominowali wiekszosc czasu.
Stoke wygrya z Manchesterem 1-0, wszystko dzis wydaje sie isc w dobra strone ????

edyp 186

edyp

Użytkownik
Jak mi dasz QPR 1 dnb @ 3.65 to ja sie z Toba chetnie zaloze, co Ty na to ?
czyli Ty masz 3,65 na QPR DNB, a ja 1,71 na Everton ???? możemy się zakładać :p tylko nie wiem jak i o co ????
a żeby nie schodzić z tematu, to jakie masz argumenty przemawiające za QPR? Nie licząc własnego stadionu, na którym i tak grają słabo?

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
czyli Ty masz 3,65 na QPR DNB, a ja 1,71 na Everton ???? możemy się zakładać :p tylko nie wiem jak i o co ????
a żeby nie schodzić z tematu, to jakie masz argumenty przemawiające za QPR? Nie licząc własnego stadionu, na którym i tak grają słabo?
Argument mam taki, ze zagram sobie u buka na Everton dnb @ 1.60 i bede mial u Ciebie QPR dnb @ 3.65. Przy odpowiednim doborze wysokich stawek da mi to sure beta (i to nie malego) albo zwrot calych kosztow ;) Zaczalem watek poniekad dla zabawy zeby zobaczyc odzew ;)

W moim odczuciu troche przeceniasz Everton, zaczeli sezon dobrze ale zeby ich wyceniac tak nisko to chyba nie. A QPR to dla mnie zespol ktory zawsze gra na przekor - rok temu u siebie dostawali z kazdym sredniakiem, a rozjechali w miedzyczasie CFC, Pool, Spurs, Arsenal.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
QPR – Everton

Ostatnia drużna Premier League podejmuje dobrze spisujący się w tym sezonie Everton. QPR jest jednym z największych rozczarowań początku sezonu. Transfery jak na razie nie spłacają się. Ostatni mecz to przegrana z WBA 2:3. Obrona, mimo powrotu podstawowych graczy, spisuje się nadal niepewnie i popełnia błędy. Ofensywa też nie spisuje się najlepiej, choć z WBA można było zobaczyć kilka ciekawych akcji.
Everton zaliczył ostatnio małą wpadkę z Wigan, remisując 2:2. Bilans na wyjazdach to 2-1-1, czyli nie najgorzej, ale mimo to nie mam jakoś zaufania do Evertonu na wyjeździe. Bukmacherzy chyba też nie są do końca przekonani o zwycięstwie The Toffees, wystawiając kursy 3,30-3,40-2,10. A trzeba przypomnieć, że spotyka się ostatnia z czwartą drużyną ligi. W tym meczu może być niespodzianka. Ja typuję tutaj, że obie drużyny zdobędą bramkę. O bramkę dla Evertonu byłbym spokojny. Jeśli chodzi o QPR, to także powinni oni coś strzelić. Z WBA pokazali się dobrze w ofensywie. Kibice na Loftus Road chyba nie mogą się doczekać bramek, jak do tej pory ich pupile zdobyli zaledwie jedną bramkę i najwyższy czas to zmienić. W obronie Evertonu wystąpi Jagielka, który w środę rozegrał mecz z Polską i spisywał się raczej średnio. Obronie zdarzają się mecze gdzie potrafią stracić dwie bramki, chociażby z Wigan czy Newcastle. W tym spotkaniu zabraknie ważnego ogniwa, jakim jest Fellaini (7/3), więc może być ciężko na Loftus Road. BTS to chyba najlepsze rozwiązanie w tym meczu. Wytypować zwycięzcę będzie bardzo trudno.

QPR – Everton ✅✅✅
Typ: BTS
Kurs: 1,70
Buk: Bwin

Sunderland – Newcastle

Przed nami derby Tyne-Wear. Obie drużyny przystępują do tego meczu po dotkliwych porażkach z drużynami z Manchesteru, po 0:3. Sunderland właściwie niczego ciekawego nie pokazał w meczu z City. Od początku sezonu ofensywa bazuje na Stevenie Fletcherze, który zdobył 5 bramek dla swojej drużyny i jest to cały dorobek drużyny Sunderlandu – 5 bramek w 6 meczach. Swoją grą nie porywają, często remisują, a jedno jedyne zwycięstwo odnieśli u siebie z Wigan i to skromnie 1:0. Bramkę strzelili dopiero jak grali w przewadze. W meczu nie zagra Cattermole (4/0), który pauzuje za czerwoną kartkę.
Newcastle odniosło bardzo dotkliwą porażkę z United 0:3 na St. James Park (teraz już oficjalnie powrócono do tej nazwy, Sports Direct Arena się nie przyjęło ???? ). Wstydem nie jest na pewno przegrać z Diabłami, wstydem dla takiej drużyny jak Newcastle jest przegrać w takich rozmiarach, w dodatku u siebie. Sroki będą chciały zamazać tą plamę i odnieść korzystny wynik z Sunderlandem. Jeszcze nie wygrały w tym sezonie na wyjeździe. Notowały dwa remisy z Evertonem 2:2, Reading 2:2 i jedną porażkę z Chelsea 0:2. Tylko z Reading byli faworytem bukmacherów, ale nieznacznym. Jak na razie Newcastle spisuje się słabo na wyjazdach, a przecież dysponuje składem, który spokojnie może bić się o pierwszą szóstkę EPL. Do składu po kontuzjach wracają bramkarz Krul (3/0), oraz dwaj środkowi obrońcy Coloccini (2/0) i Taylor (6/0), także powinno to być duże wzmocnienie defensywy. W ataku może być niespodzianka i od pierwszej minuty zamiast Cisse może zagrać Ameobi, który przeciwko Sunderlandowi zdobył już 7 bramek.
Derby zapowiadają się niezwykle emocjonująco. Nieznacznym faworytem bukmacherów jest tutaj Sunderland. Szczerze mówiąc, to kursy na ten mecz nieco mnie zdziwiły: 2,50-3,30-2,80 i powinny być raczej na odwrót wystawione. Ja skłaniam się w stronę Newcastle. Sroki są silne w ofensywie i powinny też być silniejsze w defensywie po powrocie kontuzjowanych obrońców i bramkarza. Zapewne gra, jak to w derbach, będzie bardzo zacięta i ostra, powinno być dużo fauli i kartek (może warto się zastanowić nad typem na kartki:?). Sunderland prezentuje raczej taki antyfutbol przeszkadzania przeciwnikowi. Nastawiony jest na dowiezienie remisu do końca meczu. W ostatnich 14 meczach Premier League wygrali tylko raz. Miażdżąca statystyka także w przypadku H2H. Otóż Newcastle w ostatnich 15 meczach z Sunderlandem (we wszystkich rozgrywkach) przegrało tylko raz. W poprzednim sezonie było 1:0 dla Newcastle i w tym meczu może być podobnie, bo raczej wielu bramek tu nie zobaczymy. Ja pogram bezpieczne 2DNB, po bardzo dobrym kursie 1,95.

Sunderland – Newcastle ZWROT
Typ: 2DNB
Kurs: 1,95
Buk: Bwin

hakan 256

hakan

Użytkownik
WBA - MC
Dwa sezony temu, gdy WBA było beniaminkiem PL, dość dzielnie radzili sobie z czołówką ligi. Remisy z Kogutami oraz Kanonierami, wygrana z The Reds. Z Chelsea, MU oraz MC przegrywali, ale w przypadku dwóch pierwszych rywali nie pozostawali dłużni i strzelali honorowe bramki. Sezon później mała zmiana warty. Drużyny, które gubiły punkty z ówczesnym świeżakiem odegrały się i tak Liverpool, Arsenal oraz Tottenham wygrały na The Hawthorns, ale gospodarze zawsze coś od siebie dorzucali. Czerwone Diabły podtrzymały passę i ponownie wygrały z WBA, ale ponownie nie zachowali czystego konta. Z kolei Chelsea oraz The Citizens pogubiły punkty.
W obecnym sezonie WBA świetnie radzi sobie przed własną publicznością. Cztery mecze i cztery wygrane. Na dzień dobry rozgromili Liverpool 3-0. Może i The Reds mieli optyczną przewagę, ale mieli wyjątkowo rozregulowane celowniki. Z kolei ofensywa Albions radziła sobie bardzo dobrze. Drugi z przedstawicieli Liverpoolu, Everton, też miał lekką przewagę, ale ponownie skutecznością błysnęli jedynie gracze gospodarzy. Do trzech razy sztuka? NA The Hawthorns przyjeżdża beniaminek Reading i nie ma zbyt wiele do powiedzenia, skromna wygrana 1-0 WBA. I na koniec wygrana 3-2 z QPR. Szybko objęli prowadzenie, po niedługim czasie już było 2-0 i wydawało się, że będący w słabej dyspozycji goście zostaną zniszczeni. Jednak udało im się zdobyć kontatkowego gola, mecz na wyrównanym poziomie, w końcówce gospodarze podwyższyli na 3-1 i wydawało się, że takim wynikiem zakończy się to spotkanie, ale QPR pokazało, że walczy się do ostatniego gwizdka i w doliczonym czasie gry zmniejszyli rozmiary porażki.
To, że MC będzie prowadziło grę chyba nikt nie ma wątpliwości. To, że jesteśmy świeżo po zgrupowaniach kadr będzie działało raczej na korzyść gospodarzy, bo większą liczbę &quot;emigrantów&quot; stanowili piłkarze MC. Nie decyduję się na stawianie 1x2, pójdę w bramki. MC regularnie traci bramki, WBA potrafi zawalczyć z czołówką, nie zawsze z happy endem, ale tanio skóry nie sprzedają. Na dodatek wspomniany bilans i forma ofensywy skłania mnie, by przypuszczać, by przy tak rozchwianej defensywie MC powinni coś ustrzelić i tym samym przelamać &quot;passę&quot; The Citizens, bo w dwóch ostatnich sezonach udało im się zachować czyste konto na The Hawthorns. O ofensywie gości wspominać chyba nie trzeba...
BTS 1.70✅ Unibet
mam jeszcze jedną propozycję na oku
Sunderland - Newcastle over 2.5 2.10 ⛔ 1;1 Unibet
co do MU to powinna być formalność, nie spodziewam się, by Stoke coś tu zdziałało. ✅
Chciałem się odnieść do jutrzejszego typu na over 2.5. Stadium of Light nie należy do łatwej ziemi dla czołówki. Nawet jeżeli uda się stąd wywieźć punkty to trzeba się przyłożyć i o zgarnięciu &quot;łupów&quot; przy niedużym nakładzie sił nie ma mowy. Sunderland przegrał tylko jeden mecz w tym sezonie, wyjazd z MC, co nie może dziwić. Tylko w dwóch spotkaniach Czarnym Kotom nie udało się trafić do siatki rywala, oba wyjazdowe, oba z czołówką tj wspomniani The Citizens -3:0 oraz Arsenal - 0:0. Teraz przyjeżdżają Sroki, których wyniki na początku nie prezentują się już tak okazale jak w poprzednim, bardzo udanym sezonie. Mimo to, wciąż mają kim straszyć w przodzie na czele z jednym z liderów strzeleckiej tabeli Demba Ba. Nawet we wspomnianym udadnym sezonie defensywa Srok nie była ich najmocniejszą stronę, teraz jest podobnie. Koty z pewnością pokażą pazura u siebie, Newcastle do tej pory też regularnie trafiał, po za meczami z dwoma ekipami z Big Four. Z tej banalnej matematyki wychodzi, że obie drużyny powinny zdobyć minimum po jednej bramce. Dla Kotów to trzeci występ przed własną publicznością. tak jak wspomniałem przegrali zaledwie 1 mecz tak też wygrali tylko 1 spotkanie. Zatem będą chcieli za wszelką cenę wykorzystać atut własnego boiska co powinno się przełożyć zwiększony nakład sił w ofensywie co będzie wodą na młyn dla gości. Kurs zacny, więc próbuję.

Otrzymane punkty reputacji: +5
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Sunderland – Newcastle
typ 1X

kurs 1,44
bet365
Na dzisiaj z angielskich spotkan proponuje taki typ. Wedug mnie jest bardzo interesujacy.
Proponuje spojrzec na to spotkanie z nieco innej perspektywy niz Kolega buleczka. Mianowicie chodzi mi o bylych rywali jednej i drugiej druzyny. Wedlug mnie Sunderlund mial do tej pory trudniejsza droge niz Sroki. Mecze z Arsenalem, Liverpoolem, West Ham oraz Swansea ( na wyjezdzie w moim odczuciu to trudny przeciwnik ) wszystkie zakonczyly sie remisami. Sroki Reading,Norwich, Everton, Aston Villa. Patrzac na statystyki widac, ze Newcastle od pierwszego meczu z Tottenhamem ewidentnie zawodzi. Zespol, ktory ma olbrzymi potencjal, ale od lat nie jest w stanie przebic sie do prawdziwej walki o mistrzostwo. Jesli spojrzymy na ostatnie mecze z Manchesterami to wedlug mnie z tej potyczki rowniez wieksza kleske ponioslo Newcastle, ktore z odwiecznym rywale przegralo u siebie w slabym stylu .Sunderland dzisiaj gra u siebie na trudnym dla gosci terenie. W moim odczuciu na pdstawie tego co do tej pory obydwie ekipy pokazaly w tym sezonie Sunderland jest druzyna rowniejsza, bardziej ulozona. Wydaje mi sie, ze sa tak samo jak Sroki zmotywowai po przegranej z City, zeby cos udowodnic, w dodatku przed wlasna publicznoscia. Moze to byc zaciety pojedynek, ale w moim odczuciu ze znacznym wskazaniem na Sunderlund.

kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
QPR - Everton
over 3,5 // 3.10
Unibet
Na dzisiaj wybrałem ciekawie zapowiadający się mecz pomiędzy QPR a Evertonem. Jak do tej pory gospodarze spisują się fatalnie , w siedmiu meczach zdobyli tylko 2 pkt. Na początku sezonu po transferach jakie dokonało QPR wydawałoby się, że będą walczyć o na pewno wyższe miejsca w tabeli, a nie jak na razie o wyjście z doła tabeli. Co do drużyny gości zaczęli bardzo dobrze sezon i obecnie znajdują się na czwartym miejscu w tabeli, mając na koncie 14 punktów. Patrząc na siły ofensywne drużyn, dzisiaj bardzo prawdopodobny jest over 3,5 w meczu, dlatego warto zagrać ???? powodzenia

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - ANGLIA: Premier League
Spotkanie: Sunderland - Newcastle
Analiza: Dzisiaj w sumie tylko dwa spotkania, ale za to jakie. Na Stadium Of Light przyjeżdża ekipa Newcastle, która w tym sezonie zawodzi. Mecz dosłownie na remis. Do treningów powrócił Tim Krul, jednak nie wydaje mi się aby dziś wystąpił, podobnie jest z Coloccinim. Nawet mimo tego, że oni mogą zagrać stawiam na bramkę dla... Stevena Fletchera. Sunderland u siebie zawsze był mocną ekipą, Stadium Of Light był ciężkim terenem, a przyjezdni niejednokrotnie tracili tam punkty. A Steven? Steven strzela jak na zawołanie w Premier League, O&#39;Neil zrobił dobry deal sprowadzając go do &quot;Czarnych Kotów&quot;. Ale to nie wszystko, jeszcze pozostaje typ na kartki. Martin Atkinson i spotkanie drużyn, które w ostatnich dwóch spotkaniach łącznie zebrały 20 kartek (jeżeli punktujemy tak jak Bet365). Martin w pięciu spotkaniach pokazał 21 kartek, więc wszystko jasne i tutaj zapowiada się na niezłą &quot;rzeź&quot;.

Sunderland - Newcastle - Steven Fletcher strzeli w dowolnym czasie @ 2,60 - stawka: 2/10 - Bet365
Sunderland - Newcastle - Suma kartek (Azjany) Powyżej 5,5 @ 1,900 - stawka: 6/10 - Bet365

Dyscyplina: Piłka Nożna - ANGLIA: Premier League
Spotkanie: QPR - Everton
Analiza: Drugim spotkaniem, które zamknie bieżącą kolejkę jest potyczka QPR z Evertonem. Ciężkie do typowania. Chociaż wydawałoby się, że Everton to faworyt, patrząc na to co grają. Jednak tak na prawdę, nie chodzi tutaj o podopiecznych Davida Moyes&#39;a, a o ekipę QPR, która jest nieobliczalna... Queens Park Rangers gra w tym sezonie nieźle (tak mimo wyników), jednak w bardzo dziecinny i głupi sposób tracą bramki. No i jeszcze kontuzje w drużynie Evertonu i braki. Wielka strata - Marouane Fellaini jest poza składem. Poza nim - Darron Gibson , Tony Hibert i Seamus Coleman. Mimo to Eveton nadal ma bardzo silny atak - Jelavić, Mirallas, Anichebe, Pienaar i niezawodny w ostatnich spotkaniach Baines. W drużynie gospodarzy zabraknie Andy&#39;ego Johnsona i Fabio. Mecz do typowania jak już mówiłem raczej ciężki mimo tego, że ekipa z Goodison Park jest faworytem. Spodziewam się otwartego spotkania, dlatego wybrałem dwa typy, które zamieszczam poniżej.

QPR - Everton - Suma minut w których padły gole - Powyżej 150 min @ 2,20 - stawka: 4/10 - Bet365
QPR - Everton - Powyżej 11 rzutów rożnych @ 2,25 - stawka: 3/10 - Bet365

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
@miki
linia kartek na mecz w Sunderlandzie moim zdaniem idealnie wystawiona więc ciężko tu o typowanie. Jeszcze 2 sezony temu śmiało bym tu dawał over,bo oba klubu się po prostu nienawidzą. Ale obecnie w PL jest jednak trend żeby pokazywać jak najmniej kartek.Plus sędziowie często za błahe przewinienia dają nawet czerwone a w innym spotkaniu nie pokazują nawet żółtej za dużo ostrzejsze faule. Dlatego ja bym tu nie grał nic w kierunku kartek jednak ????

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
@miki
linia kartek na mecz w Sunderlandzie moim zdaniem idealnie wystawiona więc ciężko tu o typowanie. Jeszcze 2 sezony temu śmiało bym tu dawał over,bo oba klubu się po prostu nienawidzą. Ale obecnie w PL jest jednak trend żeby pokazywać jak najmniej kartek.Plus sędziowie często za błahe przewinienia dają nawet czerwone a w innym spotkaniu nie pokazują nawet żółtej za dużo ostrzejsze faule. Dlatego ja bym tu nie grał nic w kierunku kartek jednak ????
Bierz pod uwagę też, że to Atkinson. Gość taki, że całe spotkanie potrafi zepsuć w przeciągu kilku minut. Od podyktowania karnego, do czerwonej kartki itd. Myślę, że Azjan do pokrycia. No ale przekonamy się za kilka godzin ????

wojta_sz 6

wojta_sz

Użytkownik
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem (jak coś to mnie poprawcie):
1 żółta = 1 kartka
1 czerwona = 1 kartka
1 zółta + 1 czerwona = 2 kartki
2 żółte skutkujące 1 czerwoną = 3 kartki?

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem (jak coś to mnie poprawcie):
1 żółta = 1 kartka
1 czerwona = 1 kartka
1 zółta + 1 czerwona = 2 kartki
2 żółte skutkujące 1 czerwoną = 3 kartki?
:zoltakartka: = 1 kartka
???? = 2 kartki
:zoltakartka: + ???? = 3 kartki
:zoltakartka: + :zoltakartka: = ???? = 3 kartki
Przykład:
W meczu Real Madryt - Barcelona, zawodnik Realu Madryt otrzymał żółtą kartkę. Po 10 minutach, padła kolejna żółta kartka tym razem dla zawodnika Barcelony. Pod koniec spotkania, zawodnikowi Realu puściły nerwy i otrzymał drugą żółtą w konsekwencji czerwoną kartkę. Natomiast było to spowodowane brutalnym faulem zawodnika Barcelony, który miał już na koncie kartkę i dostał bezpośrednio czerwoną kartkę.
W takiej sytuacji (o ile w miarę dobrze napisałem) Łącznie w meczu padło 6 kartek (według Bet365) ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom