robson-united
Użytkownik

Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN
Macie już swoich faworytów? Zachęcamy do wspólnej dyskusji o nadchodzących meczach
De Bruyne za oficjalna strona City będzie gotowy czy zagra nie wiadomo ale gotowy będzieManchester City - Everton
Typ: 1
Kurs: 1,50 Sportingbet
Po przerwie reprezentacyjnej lider zmierzy się na własnym boisku z piątym zespołem ligi. I tak naprawdę tylko ta przerwa reprezentacyjna powoduje u mnie wątpliwości do zagrania na City. Faworytem tej konfrontacji są zawodnicy gospodarzy i myślę, że nie zawiodą. The Citizens jak dotąd wygrywają wszystko na swoim terenie (3 mecze w lidze + 2 spotkania w europejskich pucharach, w bramkach 14:2). Poza tym podrażnieni ostatnią wyjazdową porażką w lidze z Tottenhamem, na pewno będą chcieli się zrehabilitować przed własną publicznością. Co prawda przystąpią do tego spotkania nieco osłabieni (brak m.in. V.Kompany, R.Sterling, K.de Bruyne), jednak Pep Guardiola dysponuje tak szerokim składem, że nie powinno to stanowić większego problemu.
Goście natomiast po bardzo dobrym początku sezonu ostatnio nieco spuścili z tonu zdobywając zaledwie 1 punkt w dwóch ostatnich spotkaniach ligowych. Myślę, że i w tym spotkaniu będzie im bardzo ciężko chociażby o 1 pkt, dlatego też polecam ten typ po ciekawym kursie do jakiegoś dubelka.