Stal Rzeszów - Falubaz Zielona Góra
Falubaz Zielona Góra @ 1,61
remis ????
Kursy na Falubaz już trochę pospadały, bo rano było jeszcze 1,70 ale to co jest i tak mi się wydaje zawyżonym przelicznikiem. Szczerze mówiąc spodziewałem się kursów na gości w okolicach 1,4-1,5 max. Rzeszów kompletnie mnie nie przekonuje. Mają dwójkę renomowanych zawodników: Hancocka i Kildemanda, a dalej jedna wielka pierwszoligowa szarzyzna. Dodatkowo Peter też ostatnio ma jakiś dołek formy, przeciętnie wypadł wczoraj w Szwecji i w ostatnim
GP i wcale nie będzie mu łatwo wygrywać dzisiaj z liderami ZG. Magia Lamparta skończyła się na meczu z Wrocławiem, Ljung to totalny przeciętniak, ale on raczej na mocno przyczepne i długie tory takie jak w Rzeszowie się nie nadaje. Juniorka mocno średnia. Rempała dopiero zaczyna poważną karierę, a Czaja jest w bardzo słabej dyspozycji. Ze względu na atut toru można postawić tutaj znak równości między nimi, a juniorami Falubazu. Na seniorce widzę jednak bardzo dużą przewagę ZG. Protasiewicz w formie, Ward głodny jazdy, Walasek jeździł tutaj przez kilka sezonów, a nawet Jonsson zaczął coś jechać. Jak widzę parę Lampart - Baran to niestety jakoś nie widzę dzisiaj wygranej Rzeszowa. Osobiście spodziewam się wyniku w okolicach 40-50 dla przyjezdnych.
Bet365