Dziś pod lupę biorę wyjątkowo 3 mecze ????
Augsburg - RB Leipzig. Goście w gazie więc mecz zapowiada się ciekawie ale ja oczywiście skupiam swoją uwagę na rzutach rożnych. Gospodarze średnio na 7 spotkań ligowych wykonali 5,7 rzutów rożnych natomiast Goście średnio 5,1. Liczę na to, że Goście wezmą się do roboty i będą atakować a wtedy pojawi się szansa na więcej rożnych i moja linia 9,5 zostanie przekroczona ????
VfB Stuttgart - Borussia Dortmund. Goście na pewno nie będą chcieli oddać fotela lidera szczególnie gdy przed nimi mecz z drużyną z końca tabeli, która wygrała tylko jedno spotkanie. Ale skupmy się na rzutach rożnych. Gospodarze w tym sezonie nie najlepiej sobie radzą i w rzutach rożnych też to widać na 7 spotkań średnio wykonali tylko 4 a Goście średnio 5,7. Przyglądając się ostatnim dwóm bezpośrednim spotkaniom tych drużyn widzimy, że w jednym meczu linia 9.5 została przekroczona a w drugim zabrakło 1 rożnego. Liczę na to, że Borussia ugra ok 6-8 rożnych a resztę dorzuci Stuttgart.
VfL Wolfsburg - Bayern Monachium. Bayern musi w końcu się odpalić po 3 spotkaniach bez zwycięstwa więc będą dziś moi zdaniem nastawieni bardzo bardzo offensywnie. Ale oczywiście ja pod lupę biorę rożne ????
Gospodarze mimo słabszej gry w rożnych dają sobie radę na 7 spotkań ich średnia wykonywania to 6,5 natomiast Goście to maszynka do rzutów rożnych średnio na spotkanie wykonują ich 8,4. Przyglądając się ostatnim dwóm spotkaniom bezpośrednim tych drużyn widzimy, że linia 9,5 była jaki w jednym i w drugim meczu przekroczona. Więc liczę, że tym razem też tak będzie.
Podsumowując moje propozycje:
1. Augsburg - RB Leipzig
Typ: + 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.65
Typ poboczny: RB Leipzig + 4,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.71
2. VfB Stuttgart - Borussia Dortmund
Typ: + 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.91
Typ poboczny: Borussia Dortmund + 5,5 rzutów rożnych
Kurs: 2.18
3. VfL Wolfsburg - Bayern Monachium