>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

8. Grand Prix Europy [17.06 - 19.06.2016]

Status
Zamknięty.
heros123 1K

heros123

Użytkownik
Ogólnie to ten tor mi do gustu wcale nie przypadł. Tez macue takie wrażenie? Jakos brakuje tam duszy. Czegos ekstra. Dluga prosta jest zbyt dluga. Nuda. Oby GP w Baku sshbko wypadlo z kalendarza.
A mnie akurat ten tor się spodobał. Bardzo szybki tor, prędkości około 350 km/h, a do tego są też bardzo wąskie fragmenty(zakręt nr 8). Nie można nastawić bolidu tylko na prędkość, bo będzie mały docisk w tej wąskiej sekcji. Ale też nie można nastawić bolidu na duży docisk, bo będą straty na prostych, więc trzeba znaleźć odpowiedni balans. Jak dla mnie tor na plus.

RBR1one 563,4K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Bardzo szybki tor, prędkości około 350 km/h, a do tego są też bardzo wąskie fragmenty(zakręt nr 8). Nie można nastawić bolidu tylko na prędkość, bo będzie mały docisk w tej wąskiej sekcji. Ale też nie można nastawić bolidu na duży docisk, bo będą straty na prostych, więc trzeba znaleźć odpowiedni balans. Jak dla mnie tor na plus.
Mi tez sie super podoba. W koncu nowy tor bardzo krety i waski ktory nie wybacza bledow z bandami bardzo blisko. Az nie moge uwierzyc ze go Tilke projektowal

Otrzymane punkty reputacji: +34
heros123 1K

heros123

Użytkownik
Niedziela 15:00 - wyścig

Nico Rosberg - Lewis Hamilton @ 1,36✅
Sergio Perez - Nico Hulkenberg @ 1,36✅
Daniel Ricciardo - Max Verstappen @ 1,20✅
AKO: 2,23✅✅✅ bet365

Na dzisiaj wybieram taki kupon. Wszyscy trzej kierowcy są wyraźnymi faworytami w tych parach. Rosberg wczoraj wygrał kwalifikacje z bardzo dużą przewagą, ale uważam, że to pierwsze miejsce, w pewnym sensie, sprezentował mu Lewis, bo widać było, że Lewis w ten weekend jest zdecydowanie najszybszy. Ale do rzeczy. Nico rusza z pierwszego pola, a Lewis dopiero z dziesiątego. Prawdopodobnie będzie to wyglądać tak, że jeśli Nico wygra start, to zacznie odjeżdżać od reszty stawki i już po kliku kółkach będzie miał kilka lub kilkanaście sekund przewagi nad resztą. Lewis zaś musi się przebijać. To jest bardzo szybki tor, widać, że Mercedesy nie mają sobie równych w ten weekend i wydaje mi się, że Lewis będzie szybko odrabiał te pozycje i nie zdziwiłbym się, gdyby Lewis dojechał w nawet top3. Ale mimo wszystko uważam, że po prostu takiej straty do Niemca nie odrobi. Gram na Nico.
Perez ostatnio świetna forma. W Monako miejsce trzecie, wczoraj drugi w kwalifikacjach i naprawdę szkoda, że ruszy z siódmego pola, bo biorąc pod uwagę jego wyniki w ten weekend, miałby spore szanse na podium. Hulk na starcie ma 5 miejsc straty do Checo i jeśli Meksykanin nie popsuje startu, to powinien wygrać ten pojedynek, bo tak jak już pisałem, osatnio forma w wyścigach bardzo dobra.
Ostatnia para. Zarówno Daniel jak i Max z problemami w ten weekend. Jednak wczoraj świetne kwalifikacje Ricciardo, który ruszy z drugiego pola, a Max dopiero z dziewiątego. Warto zwrócić uwagę, że Max rusza obok Lewisa, więc to może być mieszanka wybuchowa;), a nawet jak nic się nie wydarzy na starcie, to i tak Lewis szybko połknie Maxa. Myślę, że jeśli mechanicy nie zepsują wyścigu Danielowi ???? , to powinien być wysoko i przede wszystkim przed Maxem.

Proponuję jeszcze coś takiego. Kurs do dubla:
Wygra: Nico Rosberg 1,53✅ bet365

Otrzymane punkty reputacji: +3
V 1,1K

viren

Użytkownik
Pytanie do znawcow
jesli kierowca ma kare np 10 sekund to zawsze lepiej miec ja dodana do koncowego czasu niz &#39;odstac&#39; w pit stopie. Dobrze rozumuje?
Jedynym wyjatkiem jest ewentualna neutralizacja pozniej?

RBR1one 563,4K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Pytanie do znawcow
jesli kierowca ma kare np 10 sekund to zawsze lepiej miec ja dodana do koncowego czasu niz &#39;odstac&#39; w pit stopie. Dobrze rozumuje?
Jedynym wyjatkiem jest ewentualna neutralizacja pozniej?
jak ma kare czasowa to jesli zjedzie do boksu to musi odstac dodatkowo po pit stopie ten czas a jesli nie zjedzie na pit stop to zostanie mu dodana

V 1,1K

viren

Użytkownik
jak ma kare czasowa to jesli zjedzie do boksu to musi odstac dodatkowo po pit stopie ten czas a jesli nie zjedzie na pit stop to zostanie mu dodana
no tak ale jesli &#39;odstoi&#39; to moze znalezc sie za procesja po powrocie z boksu a jesli pojedzie to moze ominac konwoj

chyba zawsze w takiej sytuacji kierowca ma wybor co robic? ktos sie orientuje? na pierwszy rzut oka wydaje sie ze lepiej jechac ale to laickie

RBR1one 563,4K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
no tak ale jesli &#39;odstoi&#39; to moze znalezc sie za procesja po powrocie z boksu a jesli pojedzie to moze ominac konwoj
chyba zawsze w takiej sytuacji kierowca ma wybor co robic? ktos sie orientuje? na pierwszy rzut oka wydaje sie ze lepiej jechac ale to laickie
Kierowca nie ma mozliwosci wyboru. Jak ma kare i zjezdza do boxu na pit stop to MUSI odstac te kilka sekund. Nie ma tutaj alternatywnego rozwiazania. Zjazd = odstanie kary.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Wcale nie
moze wybrac na BBC tak pisali ze moze jechac i potem sie doliczy, Raikkonen zjezdzal do boksu po zaliczeniu kary a i tak na nim wisiala do konca

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom