Niedziela 15:00 - wyścig
Nico Rosberg - Lewis Hamilton @ 1,36
Sergio Perez - Nico Hulkenberg @ 1,36
Daniel Ricciardo - Max Verstappen @ 1,20
AKO: 2,23 bet365
Na dzisiaj wybieram taki kupon. Wszyscy trzej kierowcy są wyraźnymi faworytami w tych parach. Rosberg wczoraj wygrał kwalifikacje z bardzo dużą przewagą, ale uważam, że to pierwsze miejsce, w pewnym sensie, sprezentował mu Lewis, bo widać było, że Lewis w ten weekend jest zdecydowanie najszybszy. Ale do rzeczy. Nico rusza z pierwszego pola, a Lewis dopiero z dziesiątego. Prawdopodobnie będzie to wyglądać tak, że jeśli Nico wygra start, to zacznie odjeżdżać od reszty stawki i już po kliku kółkach będzie miał kilka lub kilkanaście sekund przewagi nad resztą. Lewis zaś musi się przebijać. To jest bardzo szybki tor, widać, że Mercedesy nie mają sobie równych w ten weekend i wydaje mi się, że Lewis będzie szybko odrabiał te pozycje i nie zdziwiłbym się, gdyby Lewis dojechał w nawet top3. Ale mimo wszystko uważam, że po prostu takiej straty do Niemca nie odrobi. Gram na Nico.
Perez ostatnio świetna forma. W Monako miejsce trzecie, wczoraj drugi w kwalifikacjach i naprawdę szkoda, że ruszy z siódmego pola, bo biorąc pod uwagę jego wyniki w ten weekend, miałby spore szanse na podium. Hulk na starcie ma 5 miejsc straty do Checo i jeśli Meksykanin nie popsuje startu, to powinien wygrać ten pojedynek, bo tak jak już pisałem, osatnio forma w wyścigach bardzo dobra.
Ostatnia para. Zarówno Daniel jak i Max z problemami w ten weekend. Jednak wczoraj świetne kwalifikacje Ricciardo, który ruszy z drugiego pola, a Max dopiero z dziewiątego. Warto zwrócić uwagę, że Max rusza obok Lewisa, więc to może być mieszanka wybuchowa
, a nawet jak nic się nie wydarzy na starcie, to i tak Lewis szybko połknie Maxa. Myślę, że jeśli mechanicy nie zepsują wyścigu Danielowi ???? , to powinien być wysoko i przede wszystkim przed Maxem.
Proponuję jeszcze coś takiego. Kurs do dubla:
Wygra:
Nico Rosberg 1,53 bet365