princeas
Użytkownik
ale czy uwazasz ze ta walka, napompowana przez media była jakas porywająca? dała mu jakiś sukces? czy Pas Polsatu to juz wlasnie to?:jezora: to samo mozna napisac o Najmanie i Pudzianie, walka stulecia:] dla mnie Adamek nic wielkiego nie dokonał, niech sie wykaże w przyszłym roku zdobywając jakis istotny pas, wygrywając z kims z nazwiskiem, a nie z emerytowanym Gołotą:] a z gali to chyba wszyscy będą tylko Ibisza pamiętać:]No własnie postaw sie w sytuacji wszystkich Kowalskich i Nowaków, ktorzy przesiaduja przed tv. Ostatnie wydarzenie to wlasnie walka Adamka z Gołata ktora byla pompowana od kiliku miesiecy, i odbyla sie dosyc niedawno. Ludzie odbieraja to przeciez jako tego co pokonal Golote ( co prawda Adrew juz swoje lata ma) Kto tam bedzie pamietal Kowalczyk i jej biegi ktore nie sa tak popularne zima jak skoki dzieki Adasiowi.
Dla mnie bedzie liczyl sie Adamek z Gruszka ????
Gruszka tak jak napisałem.
A o Kowalczyk już ludzie usłyszeli w miniony weekend. Starty się zaczęły, Kowalczyk wygrywa albo jest w czołówce i tak co tydzień. W każdym razie, ja dalej stoję murem za LA, bo te wydarzenia przyniosły mi więcej emocji i radości niż walka A z G:]