Skanów im nie poślesz bo...? Jeśli masz 18 lat to chyba nie problem?Jakieś dowody/skany chcą?
Wpłacić im mogę, skanów nie poślę
Skanów im nie poślesz bo...? Jeśli masz 18 lat to chyba nie problem?Jakieś dowody/skany chcą?
Ponawiam pytanie jak to jest?A jeżeli przykładowo mamy 100E, 15euro bonusu nie obróconego to mozna wplacic te 20Euro i wyciągnac 85??
nie wypłacą ci trzeba 20 e wpłacić. Poczekamy zobaczymy jednak ???? ja mam 130 euro zawsze coś
No zobaczymy, ciekawe czy mogę zostawić im te 20 e bo niechce mi się wpłacać tam do nich 20 e ????nie wypłacą ci trzeba 20 e wpłacić. Poczekamy zobaczymy jednak ???? ja mam 130 euro zawsze coś
To chyba oczywiste że będą chcieli skany, co w tym dziwnego przecież to microgaming.Jakieś dowody/skany chcą?
Pewnie niepełnoletni, to się zakłada na rodziców ???? jak pozwolą!!To chyba oczywiste że będą chcieli skany, co w tym dziwnego przecież to microgaming.
A czemu nie chcesz im wysłać skanu?:jezora:
ocb? co ty chcesz im zostawiać:jezora::jezora::jezora:No zobaczymy, ciekawe czy mogę zostawić im te 20 e bo niechce mi się wpłacać tam do nich 20 e ????
Poczekamy zobaczymy:jezora:
18 już niedługo :-?To chyba oczywiste że będą chcieli skany, co w tym dziwnego przecież to microgaming.
A czemu nie chcesz im wysłać skanu?:jezora: