>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7 kolejka Primera Division 27.09 - 30.09.2013

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ale sie tu klaunowanie zaczyna robic ???? . Rozumiem derby itd, ale po co te nerwy? Atletico na papierze nie ma ekipy na Real - to fakt, Elche nie miało ekipy na rezerwe Realu a prawie remis wyciągneli ???? , wiec trudno tutaj rozpatrywać mecz pod względem nazwisk itd. Uważam, że Real jest (z reszta zawsze byl) krytykowany przez wszystkich, za wyjatkiem fanow oczywiscie. Nie zdziwie się jak Real jutro zbombarduje Atletico, ale to jest w sumie wrozenie z fusów. Do meczu z Elche myslalem, żeby grać w strone Krolewskich, ale ten mecz mnie uprzedzil. Nie uważam, jednak ze granie w strone Atletico to rozsadny pomysl - jesli Real zagra na swoim poziomie, to ich zmiecie, jesli zagra tak jak z Galata to bedzie po meczu w 60min juz, jesli jednak zagraja piach moze byc roznie. Co do ataku pozycyjnego Krolewskich to nie zgodze sie z Ramzesą, że graja slabo, wrecz przeciwnie Modric z Isco mogą porobić sieczke, a to ze jeden mecz delikatnie mowiąc Realowi nie wyszedl to nie powod zeby przekreslac cala ich gre (a ich styl to w tym sezonie glownie pozycyjny atak). Dla mnie z takimi geniuszami jakimi dysponuje Real to graje X2 po kursie 2,15 jest nierozsadne i tyle. Na pewno bedzie dobre spotkanie, na pewno padnie sporo bramek, ale przed mecze trudno cos powiedziec, na live mozna sprobowac cos pograc. Wydaje mi sie ze Real sobie poradzi, na pewno jest to wazny mecz a Z PELNA MOBILIZACJA powinni wygrac.
&quot;Klaunowanie&quot; to jest wypowiadanie się w sytuacji, gdy się nie ogląda meczów Realu, a stara się uchodzić za osobę, która wie, co i jak wygląda. Że jeden mecz im nie wyszedł? Im to na dobrą sprawę mało który wyszedł w lidze, w tym sezonie. Naprawdę męka taka momentami, że aż głowa boli od patrzenia. Strzelą jednego gola i potem jest momentami taki minimalizm, że już zachwyceni. Zauważ, że na 6 ligowych kolejek, aż trzy razy wygrywali 1 bramką. Widać więc, że rywali nie gniotą. A co do grania po 2,15 że jest nierozsądne, to już mnie pusty śmiech ogarnia. Czy bardziej rozsądne jest granie po 1,5(było ale już wzrosło z tego co widziałem) na drużynę, która gra kiepsko, jak na swój ogromny potencjał?... I jeszcze o tej pełnej mobilizacji. Czy uważasz, że Atletico uzna, że derby są mało ważne i wszystkie siły przeniesie na mecz LM? Obie ekipy będą zmobilizowane więc to taki idiotyczny &quot;argument&quot;.
Real STARA się grać atakiem pozycyjnym ale jak to narazie wychodzi każdy widzi to nie jest tak że nagle Ci piłkarze i cała drużyna przestawią się bez problemów i będą kosić każdego.
Problemem Realu jest to że oni powinni dalej grać swoje czyli kontrę jeszcze Perez dorzucił Ancelottiemu kolejnego zawodnika który w ataku pozycyjnym nie jest wirtuozem a mianowicie Garetha.
Strata Ozila też Real kosztuje bo on by sie do tej zmiany stylu przydał Isco daje radę ale czy to wszystko starczy na maszynę jaką jest obecnie Atletico? Według mnie nie.
Tutaj właśnie kolega poruszył kluczową kwestię. Ozil, to był właściwie jedyny gracz ofensywny, który był idealny do gry atakiem pozycyjnym. Gdyby był wraz z Isco, to dużo łatwiej byłoby im przestawić się na atak pozycyjny. Ale zrobiono wymianę i jeszcze dorzucono kolejnego gracza do kontry, jak kolega wspomniał - Bale&#39;a. Jeśli Atletico nie pójdzie do przodu, a zakładam, że Simeone będzie chciał ich wyczekać, to się Real może nieźle pomęczyć. Muszą się wystrzegać tylko fauli przed polem karnym, bo tam może być ku*ewskie zagrożenie.
Na dzisiaj mam jeszcze jedną propozycję:
Valencia-Rayo
Kursy na Valencie, delikatnie mówiąc, są po prostu śmieszne. Po 1,3 grać drużynę, która fatalnie rozpoczęła sezon, to nie zamierzam, bo nawet te dwie wygrane mnie do końca nie przekonują. Tak czy siak dzisiaj powinniśmy wiele goli na Mestalla zobaczyć, bo Valencia w defensywie nie grzeszy skutecznością, a o defensywie Rayo, to już nie ma co wspominać, bo tam wjeżdża każdy i robi co chce i kiedy chce. Dzisiaj Postigi zabraknie więc za gole większa odpowiedzialność spadnie chociażby na Jonasa. Ostatnio 3 gole w dwóch meczach, a do tego w ostatnich 4 meczach pomiędzy Valencią i Rayo, to Jonas zagrał 3 razy i zdobył 3 gole, więc widać, że ekipa ze stolicy mu leży. Kurs może taki sobie ale żeby uzyskać tutaj jakiś normalny kurs na Valencie, to trzeba grać nie wiadomo jakie overy na ekipę albo handicapy.
Jonas strzeli @ 2,00 Betsson✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real Madryt v Atletico Madryt
Real Madryt kurs: 1,75 buk: Bet365 ⛔ (edit po meczu: tak się kończy jak się nie słucha starszych, nie wiem co komu chciałem udowodnić, ale tylko wtopiłem przedmeczowo i na live sporo budżetu. Atletico - rzeczywiście piękna gra. Przepraszam jak ktoś mnie posłuchał. Dzisiaj absolutnie nie miałem racji)
Chyba poszła masówka na 2x bo kurs podskoczył z 1,61 na 1,75 i po takim kursie biorę Real Madryt. Ponieważ o argumentach sportowych napisano już dużo ja dołożę argumenty psychologiczne. Najważniejszy - Real gra u siebie, wiadomo jaka jest presja w Hiszpanii na wysokie wygrane takich klubów, to są derby, a więc dodatkowa motywacja, w końcu ma się za co odegrać (Puchar Króla) i z kwitkiem odprawiał nie takie zespoły jak Atletico Madryt grając u siebie. W poprzednim sezonie to była właśnie pierwsza rysa na (niezawodnej wtedy) Barcelonie, która zwiastowała spadek formy dumy Katalonii. Wiem, że mądrzy ludzie tu mają swoje racje grając na 2x i to ja się mogę mylić, ale Real to Real, granie przeciw tej drużynie to wg mnie większe ryzyko niż na odwrót.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Sociedad - Sevilla
Typ : Obie strzelą? TAK @ 1,66 b365✅1:1

Sociedad rozczarował w meczu z Barcą, najpierw zagrali dobre 4min gdzie Seferovic trafił w poprzeczkę i groźnie uderzył Bergara, ale potem już byli jedynie tłem przez większośc czasu dla Barcy. Jeden wypad w drugiej połowie przyniósł bramke, ale ogólnie słabiutko. Cóż, może dlatego, że Arrasate wystawił zupełnie odmieniony skład. Kilku zawodników jak Sangalli czy Ros byli olbrzymymi zaskoszeniami, że wychodza w podstawie. Ale porażka wobec słabszej formy Sociedad można było wkalkulować więc niektórzy zaoszczędzili siły na dzisiejszy mecz z Sevillą. Jednak mecz z Barcą urazem okupił Xabi Prieto więc dzisiaj wypadl ze składu. Ponadto Ifran i Granero nie zagrają, ale to już mniej ważne braki chociaż Granero myślałem, że będzie odgrywał sporą rolę w tym sezonie ale jednak poważna kontuzja. Vela musi wreszcie się ocknąc bo póki co zawodzi strasznie, Griezzman ciągnie zespół jak może, dobrze, że w środku dzisiaj mają zagrać Pardo i Estrada, boki obrony ofensywnie usposobione jak zawsze, no i Aggiretxe pora na odzyskanie dyspozycji z końcówki porpzedniego sezonu gdzie wszystko co mial zamieniał na gole.
Sevilla ofensywna ekipa, wreszcie się przelamali, ale kto by się nie przełamał grając z Rayo ;) No, ale patrze w skład i wreszcie nie przewidują Jairo Sampeiro ufff, Emery poszedł po rozum do głowy, ale może dlatego, że wraca Perotti, a raczej na pewno jest to tym spowodowane. Drugie skrzydło ma należeć do Rabello, no i Marin z Gameiro mają współpracować. A na ławce cały czas mamy Bacce, który wszedł z Rayo z ławki i 2 gole zdobył. Znowu mogę napisąc, że świetie gra Rakitić, ale tym razem w środku pola partnerował mu będzie Iborra, bo nie stety Mbia wypadł z powodu kontuzji, a w odbiorze był nieoceniony ostatnio i harował bardzo dobrze.
Dlaczego więc bts ? Bo Sevilla ma ogromny potencjał w grze do przodu, a Sociedad jeżeli przyciśnie Seville w meczu u siebie to również jest w stanie strzelić gola, bo jednak defensywa jest słabszym punktem Sevilli. A ponadto oprócz Mbii zabraknie też Fernando Navarro który dawał spokój w ostatnich meczach.
Sociedad : Bravo- C.Martinez,Gonzalez, I.Martinez, De La Bella - Pardo, Estrada - Vela, Castro, Griezzmann - Aggiretxe
Sevilla : Beto - Coke, Cala, Pareja, Alberto Moreno - Iborra, Rakitić - Perotti, Marin, Rabello - Gameiro

Real - Atletico
Typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,61 b365 ⛔0:1 żenująca gra Realu.. taktyka a&#39;la Ancelotti czyli bez stylu!!
Real z Elche wygrał po prezencie od sędziego, o kabarecie z tego meczu wszyscy wszystko już wiedza więc nie ma co do tego wracać. Ancelotti jednak potwierdza, że jest słabym trenerem, a przynajmniej takim którego ja nie lubie. Masz 1-0 z beniaminkiem to go dobij a nie wprowadzasz defensywnych graczy na zmianę by bronić wyniku! Szczególnie jak się jest takim klubem jak Real. Ale Carlo dalej nic się nie nauczy bo z Elche wygrali...
Na Bernabeu jednak Real gra ofensywnie na całe szczeście i strzela gole na zawołanie. Wiadomo Isco, Ronaldo, Modrić napewno są w wyśmienitej formie. Di Maria jeżeli będzie grał jak przeciwko Getafe gdzie bardzo mi się podobał to również będzie niebezpieczny dla defensywy Atletico. A o obronie Realu cóż można napisać hm, Ramos nie radził sobie przeciwko Elche, powinien był dostać czerwo, Pepe trzymał spokój ale nigdy nie wiadomo kiedy wybuchnie, tym bardziej, ze naprzeciw będzie Diego Costa więc będzie iskrzyć ???? Arbeloa i Conetrao nie są hegemonami defensywy. Diego Lopez mimo wybitnej formy i tak puszcza gole.
A propos wybitnej formy to w takiej jest Atletico bez wątpienia. Kolektyw działa niesamowicie, Diego Costa idzie jak taran, gola za golem strzela, Villa, Arda Turan, Koke, Raul Garcia itp itd. Kazdy ma swoje zadania do wykonania w układance Simeone. Atletico nie przyjedzie na Bernabeu by dostać jak najniższy wymiar kary, o nie! Tu będzie wymiana ciosów, Real jest bez wątpienia do ugryzienia dzisiaj. Środek pola, kluczowe znaczenie mieć może, przy tak grającym Khedirze to różnie może tu być, ale Gabi wie co tu należy robić. WIelka szkoda, że zabraknie Mario Suareza ????
Również kazdy stały fragment gry, rożny czy wolny i dośrodkowania w pole karne to będą atuty Atletico.
Zapowiada się przednie widowisko, a ja z chęcią biore w tym meczu BTS ;)
Atlético Madryt: Thibaut Courtois - Juanfran, Diego Godín, Miranda, Filipe - Gabi, Tiago, Koke, Arda Turan - David Villa, Diego Costa
Real Madryt: . Diego López - Álvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Fábio Coentrão - Sami Khedira, Luka Modrić, Isco, Ángel di María, Cristiano Ronaldo - Karim Benzema

Podziwiam tych co biorą Real, bo to Real i nie mają zadnych argumentów...

starphase 5

starphase

Użytkownik
REAL MADRYT - ATLETICO MADRYT
EH: 0:1 TYP: 1
WILLIAM HILL; 3.00
Real Madryt powinien bez większych kłopotów wybrać to spotkanie. Wg mnie piękny sen Atletico skończy się w tym meczu. Pewnie większość was stwierdzi, że stawiam na Real, bo to Real. I jakaś część ludzi pomyśli, że Real jest bez formy, słabo zagrał z Elche, etc., to wszystko prawda. Ale jeżeli popatrzymy na mecze z poprzedniego sezonu Real też nie grał nadzwyczajnie. A na spotkania z Barcelona, Atletico, czy Valencia potrafił się zmobilizować. Owszem, &quot;Królewscy&quot; mają problemy z motywacją na spotkanie z teoretycznie słabszymi drużynami, ale na spotkania z gigantami, bądź mecze bardzo prestiżowe są zawsze znakomicie przygotowani motywacyjnie. Głównie tym kierowałem się typując to spotkanie. Stawiam na pewne 3:1 dla Los Merengues.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
zgadzam się całkowicie z Robsonem i Kapsztim, granie czystej 1 na ten mecz to niezły hardcore w mojej opinii. osobiście brałem x2/dnb2 ✅✅i myślę, że to wejdzie. Za realem przemawia jedynie fakt, że mają dużo łatwiejszy mecz w LM i tyle. Real jest w fazie układania maszyny podczas gdy Atletico ma wszystko dopięte na ostatni guzik a Costa jest w bramkostrzelnym szale. Do tego dochodzi szczelna obrona na mizernie spisującą się ofensywę Realu. Co z tego, że Galacie władowali 6 bramek jak tamci po drugim golu chcieli już koniec meczu i nie robili nic a nic. Poza tym w mojej opini Atl.Madrid &gt;&gt;&gt;&gt; Galata

solara 38

solara

Użytkownik
&quot;Klaunowanie&quot; to jest wypowiadanie się w sytuacji, gdy się nie ogląda meczów Realu, a stara się uchodzić za osobę, która wie, co i jak wygląda. Że jeden mecz im nie wyszedł? Im to na dobrą sprawę mało który wyszedł w lidze, w tym sezonie. Naprawdę męka taka momentami, że aż głowa boli od patrzenia. Strzelą jednego gola i potem jest momentami taki minimalizm, że już zachwyceni. Zauważ, że na 6 ligowych kolejek, aż trzy razy wygrywali 1 bramką. Widać więc, że rywali nie gniotą. A co do grania po 2,15 że jest nierozsądne, to już mnie pusty śmiech ogarnia. Czy bardziej rozsądne jest granie po 1,5(było ale już wzrosło z tego co widziałem) na drużynę, która gra kiepsko, jak na swój ogromny potencjał?... I jeszcze o tej pełnej mobilizacji. Czy uważasz, że Atletico uzna, że derby są mało ważne i wszystkie siły przeniesie na mecz LM? Obie ekipy będą zmobilizowane więc to taki idiotyczny &quot;argument&quot;.[/b]

[/b]
Może i masz jakies tam pojecie o hiszpanskiej pilce, ale jesli nie orientujesz sie w kursach meczu, o ktorym piszesz prawie pamietnik to znaczy ze nie powinienes grac w buka ;). Kurs na Real to 1,7 wzwyz ;). Odnośnie ostatniego zdania to widać, źle zrozumiałeś co mam na myśli (jestem zaskoczony ;) ). Otoż jeśli Real bedzie zmotywowany (a jego potencjal jest niewatpliwie wiekszy od Atletico) to spotkaja sie dwie druzyny ktore graja na 100% i wtedy daje to duzy plus w strone gospodarzy. Z Elche zmotywowani nie byli na pewno ;). Jesli chodzi o to rozsądne granie po kursie 1,5^^ to przeczytaj jeszcze raz co napisalem i wyciagnij wnioski, poniewaz nigdzie nie napisalem ze warto zagrac w strone Realu... Jedyne pod czym sie podpisalem to over bramkowy ???? . Pozdrawiam

esperanza10 506

esperanza10

Użytkownik
Valencia CF - Real Vallecano
Tutaj kursy strasznie niskie i w sumie nic wartościowego po dobrym kursie wziąć nie można. Los Che niby dwie wygrane z rzędu, Sevilla (3:1) i Granada (1:0) - no ale czy w tych pojedynkach zaprezentowali się na tyle dobrze, aby wystawiać na nich, w tym momencie minimalnie więcej niż @ 1.30? Moim zdaniem - nie. Kursy na pewno takie, a nie inne, bo podopieczni Paco Jemeza prezentują się w obronie dramatycznie słabo, a i ofensywa nie jest skuteczna.
Rayo na pewno może się podobać, bo w spotkaniach z Barca czy Sevilla zagrali fajne mecze, ale co z tego jak od obu ekip zebrali po cztery gole, a jeszcze wcześniej od Malagi (5). Formacja obronna gra fatalnie, co praktycznie w każdym meczu się potwierdza, a bez tego La Liga się nie obroni - na ten moment tracą trzy gole na mecz. Na Mestalla może być podobnie, bo Paco Jemez nie będzie kazał swojej drużynie bronic, bo po pierwszej to nie jego filozofia, a po drugie nie ma do takiej gry wykonawców.
Valencia jak wspomniałem - na pewno lekko odżyła, ale to jeszcze nie jest to, bo oba poprzednie spotkania mogły iść w stronę rywala - tak Sevilla i Granada mogły swojej bramki strzelać. Ofensywa gra dobrze, ale jest to zasługa Jonasa - @ kapszti gra na jego gola i ja się pod tym podpisuje, bo on swojej okazje na pewno będzie miał, poza tym jeśli on strzela - to potrafi to robić seriami, w kilku pojedynkach z rzędu. Rayo to idealny rywal, aby swojego gola strzelić.
Poza tym dorzucam jednak BTS-a. Valencia mnie nie przekonuje, nadal, dwie wygrane z rzędu w średnim stylu... to jeszcze nie to. A Rayo? Oni przecież potrafią tworzyć okazje, może chociaż raz do siatki trafia.
BTS @ 1.73 Bet365 ⛔ 1:0
Tutaj nie można wiele napisać - Barca powinna ten mecz zdecydowanie wygrać. Martino na razie radzi sobie doskonale, dzisiaj ma kilka okazji do bicia nowych, różnych okazji. Argentyńczyk ostatnio posadził na ławce Messiego, tzn. zdjął go w granicach 80 minuty, co widać niespecjalnie ucieszyło Leo - każdy go zna i wie, ze grac chce zawsze. Naturalnie od razu była fala krytyki na Messiego, iz nie podał reki, lekceważy trenera, nawet na Marce czytałem o konflikcie w szatni.
Messi na pewno nie był także zadowolony z siebie, bo kiedy schodził z boiska miał na koncie jednego gola, a tak naprawdę powinien mieć przynajmniej trzy, bo jego łatwość do dochodzenia do sytuacji strzeleckich była wielka, tylko skuteczność nie. Dzisiaj Almeria, która świetną postawą w linii nie grzeszy. W obronie popełnia sporo błędów, których Barca nie omieszka się nie wykorzystać.
W dniu dzisiejszym nie zobaczymy od pierwszej minuty Neymara, któremu Martino da odpocząć, przynajmniej tak wynika z jego wypowiedzi na konferencji prasowej. Wraca natomiast Fabregas, najlepszy moim zdaniem gracz Barcy w tym sezonie i najlepszy asystent. Barca w ostatnim czasie ma łatwość w dochodzeniu do wielu okazji strzeleckich, a z takimi rywalami jak Almeria uwielbiają grac.
Messi jak zawsze swoje okazje miał będzie, a ze ostatnio tylko jedna bramka, to dzisiaj skuteczność powinna być o jeden level lepsza - dlatego gram na over 2.5 bramki Barcy, a także bet na pierwszego strzelca gola - Pedro jest w dobrej dyspozycji, dlatego o trafienie może się pokusić także to otwierające - zwłaszcza ze dobrze rozumie się z Messim, który wiele razy wystawiał mu patelnie do strzelenia gola via trafienie w meczu z Rayo.
W mojej ocenie Barca będzie miała spokojnie szans na strzelenie przynajmniej trzech gol, a większość może zdobyć sam Messi. Argentyńczyk lubi otwierać wynik lub notować kluczowe podanie, a ze Alexis ostatnio ma pecha pod polem karnym rywala, to Pedro strzelający ostatnio bramki swoja okazje może dostać.
Barca over 2.5 @ 1.57 Bet365
⛔ 0:2 (mieli szanse na 3:0...)
Messi lub Pedro strzela 1. gola @ 1.80 WilliamHill ✅
Messi.

Real Sociedad - Sevilla FC

W spotkaniu na Anoeta szukam bramek, przynajmniej trzech. Sociedad ma w tym sezonie wielkie problemy, co obrazują na zielonej murawie. To nie ten sam zespół, który z przyjemnością oglądało się sezon temu. Przede wszystkim widoczna jest wielka nieskuteczność i brak dobrej gry Carlosa Veli, który ostatnio wylądował na ławce. Przeciwko Barcelonie udało im się strzelić pierwszego gola od trzech meczów, a trzeba powiedzieć, iż zrobili to tylko dzięki uprzejmości Pique, który w polu karnym zachował się jak amator.
Ofensywa Basków gra słabo, ale jednak liczę tutaj na ich trafienie, bo defensywa Sevilli nie jest monolitem, a Sociedad u siebie powinno wreszcie także się przełamać i na własnym obiekcie trafić gola. W spotkaniach z Levante, Szachtarem i Malaga (czyli meczami przed FCB), to oni prowadzili grę i stwarzali okazje - lepsze lub gorsze - ale brakowało im skuteczności przede wszystkim, a ich zaangażowanie w grę wykorzystywali kontrujący rywale via Szachtar w CL. Ten zespół ma potencjał, tylko po dwumeczu 4. rundy el. CL coś się zacięło, bo przecież z Lyonem grali koncertowo.
Sevilla na pewno nie gra tak słabo jak pokazują to wyniki ligowe i tabela. Podopieczni Emery&#39;ego w ofensywie mogą się podobać - ale obrona kuleje, kilka naprawdę głupio straconych bramek i pozycja jaka jest każdy widzi. Ich gra natomiast może się podobać i przyjemnie się ich ogląda. W mojej ocenie absolutnie stać ich na wywiezienie trzech punktów z Anoeta. Obie drużyny wiele muszą jeszcze poprawić, ale przede wszystkim Sevilla nie ma problemów, aż tak wielkich bynajmniej ze zdobywaniem goli. W defensywie mankamenty występują i tutaj upatruje szansy dla Sociedad, który ofensywę na papierze ma mocna, ale brakuje im szczęścia, skuteczności.
Historia meczów raczej overowa obu drużyn i tutaj powinno być podobnie. Ponadto oba zespoły potrzebują punktów, dlatego nikt nie odpuści i będzie walczył do końca, dlatego widzę tutaj przynajmniej trzy gole. Formacje ofensywne potrafią strzelać bramki - Sociedad nie do końca to prezentuje, Sevilla owszem. Tak jak wspominałem wcześniej bardziej do mojego gustu w tym sezonie przemawia gra Sevilli, której ewidentnie brakuje lepszej postawy w defensywie, aby częściej punktować. Tutaj na Anoeta raczej gola stracą, o odpowiedz jestem spokojny, bo potrafią grac do przodu. Poza tym ten kurs na DNB to mojej ocenie value.
Over 2.5 @ 1.85 Betsson ⛔ 1:1
Sevilla [DNB] @ 2.50 Bet365
zwrot
E; słabo wyszlo.

makaveli23 817,6K

makaveli23

Typer Miesiaca
Celta Vigo - Elche 1 # 2.00 Pinnacle e tam slaba ta Celta jest jednak
Celta Vigo nie wygrala juz od 4 kolejek, teraz nadarza sie wspaniala okazja do wywalczenia cennych 3 punktow. Elche po druzgocącej umysly pilkarzy porazce z Realem, bedzie ubogie w pozytywne morale lol. Dobry kurs, spodziewalem sie cos okolo 1.67, zazwyczaj na takie mecze takie sa, no moze Celta to nie jakis world beater, ale mimo wszystko ich jakośc gry jest lepsza i u siebie z takim przeciwnikiem powinni wygrywac.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Po derbach Londynu i prawidłowo wytypowanej zółtej kartce dla Ivanovica pora zając się innym klasykiem.
Sędzią dzisiejszego spotkania będzie Mateu Lahoz. Sędziował w tym sezonie już trzy pojedynki w PD, dwa w Lidze Europejskiej i jeden w kwalifikacjach Ligi Mistrzów. LE i LM odstawmy na bok i zajmijmy się ligowym podwórkiem.
Malaga - Barcelona: 5 żółtych kartek
Getafe - Osasuna: 6 żółtych kartek
Sevilla - Rayo: pokazał 9 żółtych kartek (z czego dwie pokazane jednemu zawodnikowi skutkowały wykluczeniem) oraz jedną bezpośrednią czerwoną.
W poprzednim sezonie w 21 meczach pokazał aż 104 żółte kartoniki co daje prawie 5 kartek na mecz !
Skupmy się teraz na poprzednim sezonie na meczach w których występowała chociaż jedna z drużyn dzisiejszych derbów:
Atletico - Osasuna: 6 żk (Miranda, Godin, nieobecny już Falcao)
Real - Espanyol: 6 żk (Alonso - kontuzja, Ronaldo)
Mallorca - Atletico: 4 żk (Raul Garcia, Tiago, Diego Costa)
Granada - Real: 5 żk (Alonso, Marcelo (?), Modric)
Real - Mallorca: 1 żk (nikt z ekipy Realu)
Jak widzimy praktycznie połowę z każdej puli napomnień dostają zawodnicy interesujących nas drużyn.
Sędzia ten miał przyjemność prowadzenia już pojedynków między Realem a Atletico.
Sezon 2011/2012 - 6 napomnień, 2 bezpośrednie wykluczenia [Alonso (ż) - Diego (ż), Courtois (cz), Turan (ż), Gabi (ż), Filipe (ż), Godin (cz) oraz nieobecny już w Atletico Perea (ż)
Sezon 2010/2011 w Copa del Rey - 4 napomnienia [Di Maria, Ronaldo - nieobecni już w klubie Paulo Assunção oraz Álvaro Domínguez]
Sezon 2010/2011 w PD - 4 napomnienia [Khedira, nieobecny już w klubie Ricardo Carvalho - Tiago oraz Mario Suarez (?)]
Kolejna statystyka która jest istotna w moim typie to pozycje jakie zajmują zawodnicy którzy otrzymali w tym sezonie napomnienie.
W Realu pięciu obrońców (Ramos, Pepe, Nacho, Marcelo, Carvajal), dwóch pomocników (Modric, Khedira) i dwóch napastników (Ronaldo i Morata).
Ramos przoduje w tej kategorii. Ma na koncie już dwie żółte kartki, reszta jego kolegów po jednej.
W Atletico trzech obrońców [Filipe (2) , Miranda (1), Juanfran (1)] i 6 pomocników [Suarez (3), Gabi (3), Turan (2), Tiago (1), Garcia (1), Torres (1)].
W ekipie dzisiejszych gości odbiór piłki rozpoczyna się już od formacji ofensywnych. Jeśli Simeone nakaże wyjście wysoko pressingiem lub nawet 3/4 to spodziewać się można kartek dla linii pomocy. Oczywiście jeśli Real umiejętnie wyjdzie spod pressingu to momentalnie narażeni są obrońcy.
W Realu zaś za odbiór piłki odpowiedzialni są defensywni pomocnicy wraz z obrońcami. Nawet jeśli Ronaldo przyspieszy do przeciwnika to nie wpieprza się w niego na pełnej, tylko umiejętnie napiera na niego co często jest gwizdane przez sędziów i skutkuje niezadowoleniem samego Cristiano.
Derby to derby. Simeone nie jest głupi. Widząc słabszą dyspozycję Realu będzie chciał zainkasować komplet pkt. Nieraz widzieliśmy jego nabuzowanych piłkarzy. Znowu Ancelotti biorąc pod uwagę formę swoich podopiecznych moim zdaniem nie będzie miał na tyle odwagi żeby wyjść zupełnie wysoko.
Podsumowując...
Real Madryt:
Khedira żółta kartka @ 2.60 Betsson ⛔
Coentrão żółta kartka @ 3.50 Betsson ✅
Atletico Madryt:
Filipe żółta kartka @ 2.60 Betsson ✅
Gabi żółta kartka @ 1.95 Betsson ⛔

e: składy znane więc dodaje to co chodzi mi po głowie.
Real Madryt: Diego López, Álvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Fábio Coentrão, Asier Illarramendi, Sami Khedira, Isco, Ángel Di María, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema.
Ławka: Iker Casillas, Raphaël Varane, Gareth Bale, Daniel Carvajal, Casemiro, Luka Modrić, Álvaro Morata.
Atlético Madryt: Thibaut Courtois, Juanfran Torres, João Miranda, Diego Godín, Filipe Luís, Tiago Mendes, Gabi Fernández, Koke Resurrección, Arda Turan, Diego Costa, David Villa.
Ławka: Dani Aranzubía, Mario Suárez, Raúl García, Cristian Rodríguez, Toby Alderweireld, Óliver Torres, Léo Baptistão.
Takie wybory a inne ponieważ:
- Khedira jako defensywny pomocnik odpowiedzialny jest za przerywanie akcji, czasami nawet mimo ujrzenia napomnienia. Przerwie dobrze zapowiadającą się kontrę i będzie po ptakach.
- coraz częściej Atletico atakuje skrzydłami. Fabio w super dyspozycji nie jest. Jest impulsywny co daje większą szansę na kartkę.
- Filipe nie będzie miał łatwego zadania czy to z Ronaldo czy z Di Marią. Kilka klepek w jego rejonie, groźniejsze przyspieszenie z piłką jednego albo drugiego madridisty i możliwe że ratowanie się faulem będzie jedynym rozwiązaniem.
- Tak jak wspomniałem wyżej. W Atletico odbiór piłki ma miejsce już w strefach za które odpowiedzialni są pomocnicy. Z Osasuną Tiago zobaczył napomnienie a dziś myślę że to będzie drugi ze środkowych pomocników.

Otrzymane punkty reputacji: +17
waniak 179

waniak

Użytkownik
Real - Atletico

Ile będzie żółtych kartek między 00:00 a 15:00 minutą? - Więcej niż 0,5 3.20 Bwin

W ostatnich dwóch meczach LIGOWYCH w derbach Madrytu do 15 minuty pojawiły się zółte kartki uważam, że i tym razem sędzia będzie chciał szybko utemperowac któregoś z zawodników i pokazac, że nie będzie się z nimi patyczkował. Moim zdaniem typ jak najbardziej godny ryzyka zwłaszcza w derbach Madrytu

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Na jutro dwie propozycje ale tym razem króciutko:

Espanyol-Getafe

Espanyol w fajnej formie i tego nie zmienia nawet porażka z Villarreal na wyjeździe. Tam Aguirre postawił w większości na zmienników i tak z podstawowych zawodników, to na dobrą sprawę grali tylko Casilla, Moreno i Sergio Garcia. Teraz zapewne większość wróci do składu, a jedynym brakiem będzie dalej Fuentes na lewej obronie i tam powinien zagrać Capdevila. W tym sezonie Pericos strzelają dość sporo i ogólnie ich gra może się podobać. Ostatnio na El Madrigal, nawet po mimo tylu osłabień, też gola strzelili, a i inne okazje mieli i walkę nawiązali, z mocniejszym przeciwnikiem jednak. W najbliższym meczu szansę na debiut może otrzymać Kolumbijczyk, Jhon Cordoba, na którego radzę zwrócić uwagę, bo to naprawdę fajnie zapowiadający się gracz, który był kluczową postacią reprezentacji Kolumbii U20, która wygrała w Argentynie, Copa America. Getafe dla mnie, to nie jest mocna ekipa i nie zmieni tego nawet wygrana z Celtą. Na wyjazdach wyniki cienkie, bo porażki z Realem Sociedad, Valladolid i Realem Madryt. Ogólnie rzecz biorąc, to dyspozycja ekipy ze stolicy jest taka sobie, bo wszystkie 7pkt wywalczyli w domu ale też zobaczmy, że nie mieli mocnych rywali więc inaczej na te punkty bym patrzył. Dodatkowo zabraknie w obronie Lisandro Lopeza, który doznał urazu ostatnio, a jego miejsce obok Alexisa zapewne zajmie Lopo.

Ogólnie rzecz biorąc, to faworytem są gospodarze i też uważam, że zagranie na nich jest najlepszym tutaj pomysłem i gram na over 1,5 gospodarzy po fajnym kursie.

Espanyol over 1,5 @ 1,95 William Hill

Betis-Villarreal

Betis po raz kolejny bez Rubena Castro ale u siebie powinni coś bez niego ustrzelić. Ostatnio przegrali w Bilbao, gdzie zdobyli gola, a potem Molina miał jeszcze słupek, chociaż przez większą część meczu, to Athletic dominował. W tym sezonie Betis albo zalicza over, albo remis 0:0 - 2 razy. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić drugi z rzędu bezbramkowy remis Villarreal na wyjeździe, tym bardziej, że z Celtą byli ku*ewski nieskuteczni. Villarreal strzela sporo goli ale też można im strzelić gola więc też na to liczę ze strony Betisu, który naprawdę cienko. Jednak wieczorne mecze na Benito Vilamarin przynoszą zazwyczaj dobre spotkania i sporo goli - mecze z Celtą i Valencią. Moim zdaniem czeka nas tutaj fajny, ofensywny mecz i kilka goli z obu stron, a kursy na overa fajne więc należy pobrać.

Over 2,5 @ 1,91 Betsson

vonmal 38

vonmal

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Primera Division
Spotkanie: Betis vs. Villarreal
Typ: x2 ⛔
Kurs: 1.53
Bukmacher: Bwin

Analiza:
Na początku 7 kolejki gospodarze z pięcioma punktami (1-2-3) na 13 pozycji w tabeli (bilans bramek 6-7). Goście znacznie lepiej, czwarta lokata, zaraz za Wielką Trójcą, czternaście punktów (4-2-0, bilans bramek 12-6). Sytuacja zatem, zdaje się, odwrotna do oczekiwanej - grający w Lidze Europy Betis wyjątkowo marnie jak na swoje możliwości (w zeszłym sezonie skończyli na siódmej pozycji), a beniaminek Villarreal robi nieprawdopodobnie dobre wrażenie i po tej kolejce może wyprzedzić w tabeli... Real Madryt.

Dlaczego więc X2?

1. Villarreal dotychczas w lidze strzela dwa razy więcej (!) bramek niż Betis (12 w porównaniu z 6), jednocześnie tracąc mniej (6 w porównaniu z 7). Nie zmienia tego nawet to, gdzie grają - w ofensywie czują się tak samo dobrze w domu co na wyjeździe (po 6 bramek zdobytych na własnym stadionie i podczas wyjazdów, średnia po 2 strzelone bramki na mecz), w defensywie nawet lepiej w roli gości (w meczach wyjazdowych stracili 2 z 6 bramek).
2. Betis w przyszłym tygodniu gra w Lidze Europy, gdzie po bezbramkowym remisie z Lyonem musi ogrywać zespoły takie jak Rijeka, żeby móc liczyć się w walce o wyjście z grupy. Villarreal nie gra w europejskich pucharach, więc może więcej pary skierować na rozgrywki ligowe i nie oszczędzać się na boisku.
3. Lista absencji jest dłuższa w Betisie: w niedzielę nie zagrają Castro, Juan Carlos ani Vilarchao. Bez Rubena Castro są w zasadzie pozbawieni nominowanego napastnika z prawdziwego zdarzenia.
4. W Villarrealu zabraknie Farinosa, ale do składu wracają Pereira, Aquino i Trigueros.

Ciężko tutaj o typ, bo choć Villarreal na papierze zdaje się być faworytem, to Betis szuka przełamania i ma dużo do udowodnienia. Nie chcę zatem ryzykować całkowicie w stronę Villarrealu i będę wchodził w remis lub wygraną gości.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
vs

Osasuna - Levante: over 2,5 @ 2,35 Expekt ⛔

Dzisiaj o godzinie 12 rozpocznie się spotkanie pomiędzy Osasuną a Levante. Obie drużyny grają dotychczas bardzo przeciętnie. Osasuna na 6 rozegranych w tym sezonie spotkań przegrała aż pięć. Początek sezonu udany dla nich nie był. Myślę jednak, że czas na zdobywanie punktów też nadejdzie. Levante zdobyło te 7 pkt poprzez remisy, na pewno jest to ekipa w zasięgu gospodarzy i uważam, że będzie to ciekawe spotkanie, w którym zobaczymy parę bramek. Patrząc na ostatnie mecze Osasuny - 4 ostatnie to overy. W trzech ostatnich gospodarze dzisiejszego spotkania strzelali bramki. Jeśli chodzi o Levante to w meczach z rywalami, którzy byli w ich zasięgu - Vallecano, Almeria (z Valladolid bardzo blisko) padały wyniki overowe. Dzisiaj także oczekuję ciekawego spotkania z przynajmniej tymi 3 bramkami. Kurs na over jest jak dla mnie świetny tak więc pograłem. Powodzenia!​

Otrzymane punkty reputacji: +2
makaveli23 817,6K

makaveli23

Typer Miesiaca
Osasuna - Levante under 2.5 @ 1.60 ✅ 0-1

Nie mam wielu argumentow ale sporo kontuzji w ekipie gospodarzy napewno nie pomoze w kreowaniu sytuacji, a Levante od 4 meczy nie strzelilo bramki Osasunie. Obie druzyny cos za duzo overow maja odpwiednio Osasuna u siebie i Levante na wyjeździe, wiec jak stana takie druzyny naprzeciw siebie to mamy albo festiwal bramek albo nudne 0-0 przez dluzszy czas. Ja stawiam na to ze nie zobaczymy wielu bramek, szczegolnie ze jest to wczesna pora, wiec byc moze beda lekko rozleniwieni.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Króciutko bo muszę lecieć.

Espanyol - Getafe 1⛔⛔
@ 1.61 bet365
Espanyol w całkiem niezłej formie podczas gdy goście w takiej średnie a na wyjeździe przegrali nawet z mizernym valadolidem. Zdecydowałem się zagrać czystą jedynkę bo nie sądze by goście ustrzelili choćby gola.

Betis - Villareal ⛔⛔
bts @1.72 bet365

Beniaminek to drużyna, na którą moje oczy skierowane są od początku sezonu. Chłopaki radzą sobie bardzo dobrze a w swoich meczach wypracowują wiele sytuacji bramkowych. Niestety ich obrona trochę kuleje dlatego uważam, że betis który u siebie potrafil władować 3 bramki valencii tutaj też coś ustrzeli. Jedynie martwić mogą trzy bezbramkowe remisy w trzech ostatnich z 5 w ekipie gospodarzy. Warto jednak spojrzeć, że jest to Granada w meczach, której zawsze pada mało goli, Lyon a więc zupełnie inne rogzrywki i mocny u siebie Espanyol.

E: tragedia to co grał villareal

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Mam ograniczony dostęp do internetu więc dziś będzie w miarę krótko. Proszę też o nie wysyłanie PW, bo i tak nie mam jak odpowiedzieć.

W Barcelonie spodziewam się overowego spotkania. Przy dobrych wiatrach gospodarze sami go pokryją, bo Getafe niezbyt dobrze radzi sobie w starciach wyjazdowych.

Ostatni mecz z Celtą był chyba ich najlepszym w tym sezonie, ale trzeba pamiętać, że mecz był rozgrywny na ich stadionie, a po drugie Celta kompletnie nie przypominała zespołu z poprzednich spotkań. Getafe jednak po raz kolejny udowodniło w tym spotkaniu, że potrafią wykorzystywać stałe fragmenty gry i gole po nich to nie przypadek. Wszystko jest dobrze trenowane i nie ma zasady, że jeśli ktoś potrafi dobrze wykorzystywać te stałe fragmenty to również potrafi się przed nimi bronić. To całkowicie dwie odmienne rzeczy, a gole jak padały tak dalej będą padać.

Espanyol to jedna z najlepiej poukładanych drużyn w lidze. Powoli widzę ich w roli czarnego konia tych rozgrywek. Oczywiście nie mówię tu o jakimś miejscu na podium, ale kto wie czy nie zakręcą się obok miejsca gwarantującego grę w Lidze Europy. Meksykański trener wszystko dobrze ustawił i wyciska z tej drużyny absolutny maks. Skład może nie jest bardzo szeroki, ale wyrównany i jakaś drobna kontuzja nie rozwala całej gry zespołu. U siebie niszczyli najlepsze drużyny ligi takie jak Valencia czy Athletic Bilbao to nie widzę większych przeszkód ku temu by mieli pokonać Getafe, które nie prezentuje niewygodnego stylu. Są po prostu słabi.

Mecz powinien być w miarę otwarty i szanse na gole będą wypracowywane z obu stron. Baskowie nie grając najlepszej piłki wsadzili tu 2 bramki. Valencia grająca w amoku również swoje strzeliła wykorzystując jeden jedyny błąd defensywy w spotkaniu. Gram overa.

Espanyol - Getafe
Powyżej 2,5 gola 2,05 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
vs

Betis - Villarreal: over 2,5 @ 1,80 Bet365 ⛔

Myślę, że po dotychczasowych nudnych spotkaniach z małą ilością bramek przyjdzie czas na over. Villarreal sezon rozpoczął fantasycznie, ich gra może się podobać. Są zwycięstwa, są punkty - jest i miejsce w czołówce tabeli. Na pewno nie będą chcieli zwalniać tempa i dzisiaj liczy się dla nich zwycięstwo. Betis natomiast gra bardzo przeciętnie żeby nie powiedzieć słabo. Grają jednak przed własną publicznością i powinni postarać się o strzelenie jakieś bramki a może i nawiązanie walki z gośćmi. Na pewno jest to drużyna, którą stać na dobrą grę ale wygląda na to, że czegoś tam jeszcze brakuje. W ostatnim meczu z Bilbao na wyjeździe po przestrzelonym karnym dla rywali potrafili się spiąć i strzelić bramkę obejmując prowadzenie. Utrzymać się go jednak nie udało i ostatecznie stracili w krótkim odstepie czasu dwie bramki przegrywając to spotkanie. Obrona nie wygląda niestety za dobrze i goście mogą ich za to pokarać tak więc over wydaje mi się tutaj jak najbardziej dobrym rozwiązaniem. Dodam jeszcze, że w dotychczasowych spotkaniach rozegranych przez Villarreal w lidze padają średnio 3 bramki - mam nadzieję, że i dzisiaj tak będzie!​

C 1

cielo_int

Użytkownik
Granada CF - Athletic Club Bilbao Liczba goli Under 2.5 kurs 1.80 UNIBET✅/Dokładny wynik 0-1 kurs 8.50 UNIBET⛔
Patrząc na Domowe mecze Granady z tego sezonu(Granada0-1Real Madryt/Granada0-1Espanyol/Granada0-1Valencia) widać że przeciwnikom ciężko zdobywa się bramki bo ze słabymi zespołami nie grali, ale tez nie potrafią strzelić bramki na własnym stadionie. Z drugiej strony Athletic gra kiepsko na wyjazdach i nie zdobyli jeszcze ani jednego punktu(Real Madryt3-1Athletic/Espanyol3-2Athletic) myślę jednak że podczas tego meczu przełamią złą passe i wygrają skromnym 1-0 stąd drugi mój typ na te spotkanie, choć bardzo ryzykowny i głównie to loteria, ale jeśli powtórzyłby się wynik z 3 poprzednich meczy gospodarzy ? bardzo dobry kurs, ale potrzebne szczęście. Under na pewno, DW bardziej dla zabawy.

makaveli23 817,6K

makaveli23

Typer Miesiaca
Granada - Athletic X/2 # 6.00 / BTS # 1.73 Bet365 / 2 (DNB) # 1.73 Bet365
Podoba mi sie typ na zwyciestwo gosci w tym meczu ale moim zdaniem nie ma szans zebysmy tutaj zobaczyli nudny mecz i malo goli. Athletic gra ofensywnie i w ich meczach pada sporo bramek. W dwoch ostatnich meczach w Granadzie zobaczylismy odpowiednio 2-2 i 1-2. Na miejscu Granady bylbym zdegustowany ciagłymi przegranymi u siebie 0-1 i zaatakowalbym od poczatku wiedzac ze Athletic nie jest zbyt dobry na wyjazdach. Mysle ze obie druzyny strzela i Athletic wkoncu przelamie zla passe meczy na wyjeździe strzelając w drugiej polowie.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Granada-Athletic
Wbrew temu, co piszą niektórzy:
Z drugiej strony Athletic gra kiepsko na wyjazdach i nie zdobyli jeszcze ani jednego punktu(Real Madryt3-1Athletic/Espanyol3-2Athletic)
Athletic ten sezon rozpoczął od wyjazdowej wygranej w Valladolid 2:1, a potem były mecze z trudniejszymi rywalami ale wyniki też w sumie, nie są kompromitujące. Ogólnie, to gra Basków może się podobać i naprawdę ta ekipa idzie cały czas w górę. Oczywiście, do decyzji personalnych mam zastrzeżenia ale dzisiaj istnieje szansa, że wyjdzie moim zdaniem optymalna &quot;11&quot;. W bramce Iraizoz, obrona nie zmieniona czyli Iraola, San Jose, Gurpegui i Laporte. W pomocy zobaczymy Mikela Rico i Benata. Na skrzydłach Ibai i Susaeta. Jeśli zagra Ander Herrera, to wtedy na szpicy zobaczymy taką fałszywą &quot;9&quot; w osobie Oscara De Marcosa. Natomiast, jeśli wyjdzie Aduriz, to Ander usiądzie na ławce i jego miejsce zajmie De Marcos. Wobec katastrofalnej gry ostatnio Aduriza, to uważam, że można zagrać nawet kosztem jedynego klasycznego napastnika, bo on jest kompletnie bez formy. 0 goli i jedna asysta w 5 meczach, jakie rozegrał, to wynik cienki. Owszem absorbuje obrońców rywali ale przy okazji, w każdej chwili jest w stanie szurnąć rywala łokciem i to mnie w nim denerwuje, że jest co raz mniej obliczalny. Jeśli chodzi o opcję, do strzelania bramek, to jest wybór spory, bo w tym sezonie strzelało już 7 zawodników, w tym ani jednego gola nie zdobył klasyczny napastnik! Ja tam znowu liczę na główkę Mikela San Jose, który na swoim koncie ma już 2 gole i asystę, co jak na stopera, jest wynikiem wręcz rewelacyjnym.
Granada z kolei, po wygranej na inaugurację z Osasuną, nic więcej nie pokazuje. 3 domowe porażki po 1:0 oraz dwa wyjazdowe remisy z Celtą i Betisem, na nikim wrażenia nie robią. Trochę dziwnie to wygląda ale na razie wszystkie 5pkt zdobyte na wyjazdach. Dalej kontuzjowany jest Piti i nie ukrywajmy, że jest to ogromny problem, bo jednak ten zawodnik jest numerem 1 w zespole, ze swoimi umiejętnościami oraz możliwością strzelania bramek. Riki się zaciął i nic mu nie idzie, Ighalo i El Arabi, to cyrk objazdowy, a nie napastnicy. W pomocy niby są Diego Buonanotte, Michel Pereira czy Dani Benitez ale mimo wszystko, każdy po trochu zawodzi. Nie widać by miało, coś się poprawić i nawet te wyjazdowe skalpy, to zdobyte po trudnych bojach i w tych meczach, na pewno nie należeli do drużyn, które kontrolowały przebieg i były lepsze.
Faworytem jest tutaj Athletic, który właśnie, jeśli chce być w czołówce, to musi takie mecze, jak ten wygrywać i uważam, że szansę ma naprawdę duże. Niby wyjazd ale mimo wszystko grać w piłkę potrafią, do tego Mikel Rico zna świetnie swoich byłych kolegów oraz trenera więc cenne wskazówki dla Valverde i kolegów się znajdą.
Athletic @ 2,45 Betsson
San Jose strzeli @ 11 Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom