>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7 Kolejka Primera Division - [06-07.10.2007]

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Niewątpliwie hitem tej serii spotkań będzie pojedynek pomiędzy Barceloną a Atletico Madryt. Co ciekawe w ostatnich latach to właśnie Atletico było drużyną, która urywała najwięcej punktów Dumie Katalonii. Osobiście mam nadzieję, że tak też będzie i teraz i Los Rojiblancos pokuszą się o zwycięstwo na Camp Nou, o które co prawda będzie niezwykle ciężko. Jednakże dobrze dysponowani w ostatnich meczach podopieczni trenera Aguirre na pewno są wstanie wygrać nawet z wielką Barcą. Na chwilę obecną pokusiłbym się o zagranie czystej dwójki po kursie 6,50 ;)

A czy Wy również liczycie na Atletico? A może Barca pewnie wygra to spotkanie i pokaże Rojiblancos miejsce w szeregu? Zapraszam do komentarzy ;)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Moim zdaniem Barce zagra na miare oczekiwan i wygrają bo jest to dosc prestiżowy mecz.Barca może sie potknąc z przeciwnikami przy których mozna się troche rozluznić ale z Atletico powinni zwycieżyć.Co prawda są po LM , ale to było we wtorek , wiec raczej o siły bym sie nie obawiał .Barca nie wątpliwie po Lm podbudowana i uważam ze zwycieza w ten week .Takie moje zdanie .Czekami na inne wypowiedzi ;)

beau 1

beau

Forum VIP
Barca jest faworytem tego spotkania mimo , ze Atletico często odbierało punkty Blaugranie.Zazwyczaj katem był Torres ale już go nie ma.Camp Nou w tamtym sezonie było niezdobyty w tym także jeszcze się broni przed przegraną.Atletico po słabym początku łapie rytm meczowy ale na wyjazdach nie jest potęgą.W 3 meczach 4 gole strzelone i 3 stracone i tylko 4 punkty.Od ponad 2 tygodni klub z Madrytu nie stracił bramki zobaczymy co dziś pokaże w pucharze UEFA w meczu z Turkami.Myślę,że Barcelona jednak będzie górą w tym spotkaniu.
Lepszym typem jest granie na Seville w pojedynku z Deportivo,które na wyjazdach gra bardzo zachowawczo i raczej będzie grało o remis.Pojedynek ze Slavią był dla piłkarzy Juande Ramosa dobrym przetarciem przed zmasowaną obroną.Piłkarze po takim meczu na pewno powrócą na odpowiednie tory i zwyciężą.Pozostaje pytanie iloma bramkami.
Coś bardziej ryzykownego z konkretnym kursem też wpadło mi w oko.Mallorca zeszły sezon zakończyła na 12 miejscu Getafe było 9.Goście, którzy na wyjazdach ponieśli 3 porażki i po 6 kolejkach mają tylko 2 punkty są cieniem druzyny,którą prowadził Shuster.Mallorca u siebie gra bardzo dobrze i myślę,że powtórzy wyczyn z zeszłego sezonu kiedy pokonała Getafe 2-0.Kurs na Mallorce 2,0 wart ryzyka.
Zaragoza rozczarowywuje jak na razie i do realu traci już 8 punktów.Levante z jednym punktem zdobytym na swoim na obiekcie.Na wyjeździe tylko jeden sukces czyli bramka w meczu z Barceloną.Ostatnia wygrana z Sevilla obrazuje wysoką formę,która powinna wystarczyć na Levante.
Valencia-Espanyol X2 2,26 Na swoim podwórku Valencia sobie jakoś radzi ale w LM zdobywa bramki dość szczęśliwie.Espanyol jest mocny co pokazał z Sevillą.Faworyci stracą punkty.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Beau popieram Cię co do spotkań Saragossy i Sevilli. Obie drużyny przekonują mnie na chwilę obecną choć jeszcze poczekam na to jak Saragossa zaprezentuje się w UEFA w meczu z Arisem Saloniki.

Co do meczu Sevilla-Deportivo to oprócz tego, że Depor gra słabo na wyjazdach trzeba przypomnieć, że przed sezonem sprzedało kilku wartościowych zawodników i jak już kiedyś pisałem jest jednym z kandydatów do spadku... no przynajmniej w mojej opinii ;)

Co do meczu Barcy z Atletico pozostaję przy swoim tj. przy zagraniu dwójeczki na Atletico ;P Mecz ten będzie także przebiegał pod znakiem pojedynku dwóch młodych gwiazd, a mianowicie Messi - Aguero. Obaj są aktualnie w znakomitej formie lecz, któryś musi być choć odrobinę lepszy ;) Póki co przyznaję, że Messi jest raczej lepszy, ale w meczu Barca-Atletico liczę na Aguero ;)

Typy:
Sevilla - Deportivo 1 - 1,45 Stawka: 8/10
Barcelona - Atletico 2 - 6,50 Stawka: 5/10

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Witam
W lidze hiszpańskiej dojdzie do ciekawego meczu, Barcelona podejmie Atletico obydwie ekipy wygraly trzy ostatnie ligowe mecze! Atletico wczoraj rozbilo Erciyesspor 5:0, barca zaczyna grac na swoim poziomie, Messi jest w bardzo dobrej formie, Ronaldinho ma coś do udowodnienia no i oczywiście Henry który zawsze moze nastrzelac bramek Messi(Barca) wraz z Aguero(Atletico) prowadza jako strzelcy Primery Divison. Barca am strzelonych 13 bramek a Atletico 11. Z tego wiec według mnie padna w tym starciu conajmniej 3 bramki, Barcelona strzeli co najmniej 2 a A tletico napewno odpowie chodzi jedna bramka wiec dlatego Barcelona-Atletico Madryt 2,5 (under-2,02/over1,62) z cala pewnoscia over mysle ze dorzuce to do kuponu.

hutnik 0

hutnik

Użytkownik
Spotkanie: FC Barcelona - Atletico Madrid
Typ: 2
Kurs: 7.50
Buk: bet-at-home

Analiza: Dnia 7.10.07 spotkają się czołowe kluby Premiera Division. Oba kluby znajdują się obecnie „na fali”. FC Barcelona legitymuje się w lidze bilansem 4-2-0, 13-4 w bramkach, oraz 2 wysokie wygrane w Lidze Mistrzów ( FC Barcelona vs. Olympique Lyonnais 3:0, VfB Stuttgart vs. FC Barcelona 0:2). Atletico Madrid ma bilans w lidze 3-2-1 (1 przegrana na początku sezonu), 11:4 w bramkach i 2 wygrane w pucharze UEFA (Atletico Madrid vs. Kayseri Erciyesspor 4:0, Kayseri Erciyesspor vs. Atletico Madrid 0:5 – aż 9 bramek w 2 meczach!). W Barcelonie wyśmienitej formie jest Leo Messi, który strzela i asystuje w każdym meczu. Także Henry się przełamał i zaczął strzelać, a Ronaldinho będzie chciał udowodnić, że nadal jest liderem. W Atletico najbardziej błyszczy geniusz Sergio Aguero, który godnie zastąpił Torresa i strzela w niemal każdym meczu. Dodać do tego trzeba doświadczonego snajpera Diego Fornala, świetną linię pomocy (Sabrosa, Reyes, Rodriguez, Maniche, 2xGarcia) i dobrą obronę i mamy drużynę niemal kompletną, ale i nieobliczalną. Już nie raz sprawiała wielkie problemy Barcelonie potrafiła pognębić Blaugrane na Camp Nou. Dlatego stawiam na Atletico, sam Messi to nie wszystko, nie może wygrać każdego meczu. A już na pewno można stawiac over, bo bramki powinny padać gęsto.

21/12-06 Primera Division FC Barcelona vs. Atletico Madrid 1:1
05/02-06 Primera Division FC Barcelona vs. Atletico Madrid 1:3
06/02-05 Primera Division FC Barcelona vs. Atletico Madrid 0:2
15/02-04 Primera Division FC Barcelona vs. Atletico Madrid 3:1
01/09-02 Primera Division FC Barcelona vs. Atletico Madrid 2:2

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Spotkanie : Real Madrid - Recreativo
Typ : over 2.5 ⛔/ Real -1✅
Kurs : 1.60 / 1.60
BAH

Wynik 2:0 (0:0)

ANaliza :
Dzis jeden z pewniejszych pojedynkow . Real gra dzis w 7 kolejce Primiera Division 7 Pazdziernika i dzis wystapi gracz z nr.7 Raul .. czyli wszystko mowi ze dzis strzeli gola legenda juz Realu Madryd . Czy tak bedzie przekonamy sie o 19 godzinie . Przypomnijmy dzis na Estadio Santiago Bernabeu gopsodarze Real Mardri podejmuje gosci - Recreatvo Huelve. Obecnie Real jest liderem w tabeli po 6 meczach z 16 pkt na koncie wyprzedza o jedno oczko vice lidera Barcelone ktora ma 15pkt. . Obecny sezon Recreativo rozpoczęło od dwóch remisów 1:1, w meczach z Betisem i Getafe, w 3. kolejce ulegając Sevilli aż 1:4. Podopieczni Victora Muñoza odegrali się jednak na Espanyolu (2:1) i Deportivo (2:0). Ostatnie spotkanie, z Valencią, przegrali 1:0. Zgromadzone osiem punktów pozwala im na 10. pozycję w tabeli La Liga.Obecnie maja 1 zwyciestwo 1 remis i 1 porazke Czy dzis dopisza sobie 2 do porazek ? Mysle ze tak .. Poniewaz Real gra usiebie swietnie 3 mecze - 3 zwyciestwa z czego 7 goli strzelonych i 2 stracone mysle ze nie powinien miec problemu z pokonaniem przecietniaka z Primiera Division .Choc nbie milo wspominamu tego rywala .. przypomnijmy rok temu na wlasnym stadionei przegralismy 0:3 to mysle ze dzis dojdzie do slodkeij zemsty pilkarzy Schustera i wygraja wysoko ten mecz .

tbm 642

tbm

Forum VIP
Spotkanie : Real Madrid - Recreativo
Typ : over 2.5 / Real -1
Kurs : 1.60 / 1.60
BAH
przypomnijmy rok temu na wlasnym stadionei przegralismy 0:3 to mysle ze dzis dojdzie do slodkeij zemsty pilkarzy Schustera i wygraja wysoko ten mecz .

Ja tam nie lekceważę drużyny Recreativo, która bardzo dobrze radzi sobie w grze z kontrataku. Dodatkowo w drużynie Realu coś ostatnio jest nie tak... Mahamadou Diarra zgodnie ze swoją religią ma Ramadan i prawdopodobnie nie wystąpi w dzisiejszym meczu. Gdzieś wyczytałem, że jest osłabiony fizycznie. A inni zawodnicy? Dobrze dysponowani wydają się być Raul, Van Nisterooly i Sergio Ramos, ale aby dziś wygrać reszta musi im dorównać, bo przynajmniej w mojej opinii łatwo nie będzie.
Mój typ: under 2,5

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Silvestre Varela
Rafael Barber
Jorge Carlos Martins
Florent Sinama Pongolle

Ci zawodnicy w druzynie gosci raczej dzis nie wystapia w tym meczu,
Ja raczej licze na pewne zwyciestwo krolewskich , 2-0, 3-0 moze wyzej

tbm 642

tbm

Forum VIP
Ted ja byłbym za tym 2-0 ;) Uważam, że wynik prawdopodobny, a tym samym prawdopodobny i under :p Choć gram to tylko tak rekreacyjnie za niską stawkę ;)

Dziś typuję na wygraną mojego Atletico ???? o czym pisałem trochę wyżej ;)

do tego dorzucam:

Sevilla - Deportivo La Coruna
Mówi się, że Sevilla przeżywa kryzys formy, że gra słabiej, ale moim zdaniem dziś wszystko się zmieni i drużyna Juande Ramosa pewnie sięgnie po trzy punkty. Sevilla na Ramon Sanchez Pizjuan jest niezwykle silną drużyną i nawet porażka z Espanyolem tego faktu nie zmienia. Ich dzisiejszy rywal Deportivo przed sezonem wyprzedało kilku ciekawych graczy, a jego celem jest walka o utrzymanie w Primera Division. Dodatkowo dochodzą do tego problemy z kontuzjowanymi zawodnikami. Uważam, że wszystkie braki Depor obnaży dziś Sevilla i sięgnie po jakże cenne trzy punkty.
Mój typ: Sevilla - 1,45 w Expekt

roi 0

roi

Użytkownik
Sądzę, że w dzisiejszym meczu Atletico zremisuje z Barceloną 1:1.
Mimo, że Atletico nie ma swojego najlepszego napastnika muszą pokazać na co ich stać.
Barcelona po 6 meczach: 66.67% wygranych ; 33.33% remisów ; 0.00% przegranych. Mecze wygrane u siebie : 3 (100 %) Mecze przegrane u siebie : 0 (0%) Mecze zremisowane u siebie : 0 (0 %) Średnia strzelonych goli : 2.17 Średnia straconych goli : 0.67
Atletico po 6 meczach: 50.00% wygranych ; 33.33% remisów ; 16.67% przegranych. Mecze wygrane na wyjeździe : 1 (33 %) Mecze zremisowane na wyjeździe : 1 (33 %) Mecze przegrane na wyjeździe 1 (33 %) Średnia strzelonych goli : 1.83 Średnia straconych goli : 0.67

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
Posada Ramosa stała pod znakiem zapytania przed spotknie ze Slavią i jeśli hiszpanie niewygrali by z czechami to pewnie Ramos pakował by walizki.Piłkarze Sevilli dzisiaj powinni sie przełamać i wgrać mecz z handicapem -1.5 po kursie 2.25 bo juz zaduzo natracili punktów a rywal z La Coruni komletnie sie rozpadł i jest głównym kandydatem do spadku.Poza tym wielu piłkarzy traktuje Ramosa jak ojca i da sie połamać na boisku aby podtrzymać ich ukochaną Seville i swojego wielkiego Mentora Ramosa.O potencjale zespołów nie ma co dyskutowac bo piłkarze z Andaluzji sa o conajmniej 2 klasy lepszym zespołem od Deportivo.Kurs 2.25 wydaje sie kuszący ...

krisw3 0

krisw3

Użytkownik
Podobnie jak TBM typuję dziś Atletico, zobaczymy co z tego będzie ????
⚽ FC Barcelona - Atletico Madrid
Typ : Atletico Madrid
Kurs : 7,50
Stawka : 1zł
Bukmacher : bet-at-home
Analiza :
Dziś, w niedzielne popołudnie o godzinie 17:00 zostanie rozegrane, aż 9 spotkań Hiszpańskiej Primera Division.Jedno z tych spotkań wyjątkowo przykuło moją uwagę, mam tu na myśli starcie pomiędzy znaną przede wszystkim ze swoich gwiazd oraz bajecznej gry Dumą Katalonii, a znanego wszystkim z ostatnich rozgrywek oraz bardzo dobrych wyników Atletico Madrid.Obie drużyny w lidze spisują się naprawdę dobrze, Barcelona zajmuje 4 lokatę natomiast Atletico jest 6.Przypomnę, że Liga Hiszpańska wcale nie jest łatwą ligą i takie lokaty świadczą o genialnych przygotowaniach do sezonu oraz naprawdę wysokim poziomie obu drużyn.Wielu w tym meczu zapewne nie widzi innego rozwiązania niż wygrana Barcelony, mimo to ja twierdzę, iż w tym meczu całkiem prawdopodobne jest, że zwycięzcą zostanie Atletico Madrid.Wybór ten uzasadniam ich ostatnimi wyczynami w lidze...przypomne Atletico w ostatnich 5 spotkaniach, w tym 3 w lidze oraz 2 w Pucharze UEFA odnotowało aż 5 zwycięstw ! Mało tego ! Strzeli 5 spotkań, a strzelili aż 17 bramek, nie tracąc przy tym nawet jednego gola ! Sami pomyślcie, czyż nie jest to GENIALNY wynik ? Faktem jest, że Barcelona zaszła nieco dalej, ponieważ grają w Lidze Mistrzów, a myślę, że jest to zupełnie nie porównywalne do rozgrywek w Pucharze UEFA.Barcelona także wygrała ostatnie 5 spotkań, 2 w Lidze Mistrzów oraz 3 w Hiszpańskiej Primera Division, przez tych ostatnich 5 potyczek udało im się strzelić aż 15 bramek tracąc przy tym jedynie 3.Wnioskuję po tym, że spotkanie będzie stało na naprawdę wysokim poziomie.Pewną przewagę nad rywalami mają gospodarze, w dzisiejszym meczu mianem gości w tym spotkaniu może identyfikować się drużyna Atletico.Fakt, na pewno da to jakąś przewagę &quot;Dumie Katalonii&quot;, ale nie utwierdza mnie to w przekonaniu, żeby wygrali ten mecz.Owszem Typ na Atletico jest naprawdę ryzykowny, mimo to twierdzę, że ma on szansę na powodzenie, gdyż ekipa z Madrytu, może pochwalić się ostatnio niezwykłą skutecznością.W drużynie Barcelony były ostatnio kłopoty z ich &quot;czołowym&quot; graczem jakim jest oczywiście 2 krotnie odnotowany jako Najlepszy Piłkarz Świata, sam Ronaldinho.Jest to naprawdę gwiazda wielkiego formatu i tu trzeba przyznać, że drużyna z Madrytu nie może pochwalić się takimi nazwiskami jak &quot;Katalończycy&quot;.Twierdzę jednak, że Atletico Madrid to drużyna z wielkim potencjałem, a ich piłkarze są naprawdę głodni zwycięstw i dobrze wiedzą jaką furorę na cały świat zrobią jeżeli odniosą zwycięstwo w tym meczu, dlatego też twierdzę, że jest to ogromna motywacja, bo w końcu nie na codzień się gra z taką drużyną jak Barcelona.Piłkarze z Atletico są ostatnio &quot;na fali&quot; co udowodnili wygrywając ostatnie spotkanie w Pucharze UEFA aż 5 : 0 ! i tu trzeba odnotować, że grali jako goście ! Po tym wszystkim można wywnioskować, że Atletico świetnie sobie radzi na wyjazdach.
Tak wiem... ja także dostrzegam tu pewne ryzyko, ale jak mi to powiedział kiedyś mój przyjaciel - &quot;jak przegrywać to wszystko, jak wygrywać to miliony ! &quot;.
W tym meczu według mnie zwycięstwo odnotują goście !
•Zapraszam do wspólnego oglądania ! WARTO !!! ????

harv 0

harv

Użytkownik
Myślę, że Atletico faktycznie może zrobić dzisiaj niespodziankę wygrywając. Jesli patrzeć na ligową formę gości, to faktycznie ładnie idą w górę po ostatnich wygranych. Boję sie jednak, że i Barca i Atletico mogą odsapnąć po pucharach LM oraz UEFA i zagrają bez życia. Mam nadzieję, że będzie jednak inaczej! Obstawiłem, ze obie drużyny strzelą po bramce i myślę, że bardzo to prawdopodobne a płaciło 1,83!

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Dzis mozna powiedziec ze faworyci glowni nie zawiedli czyli tak jak zawsze sie mowi ze Real ktory wygral 2:0 i Barcelona ktora rozniosla Atletico 3:0 na wlasnym stadionie , moze niespodzianko jest porazka Sevilli ktora na wlasnym stadionei doznala porazki 0:1 z Deportivo La Coruna .I jeszcze zapomnial bym dosc latwe zwyciestwo Realu Zaragozsa z Lavente 3:0 .
pzdr. easy :-D

beau 1

beau

Forum VIP
Barca jest faworytem tego spotkania mimo , ze Atletico często odbierało punkty Blaugranie.Zazwyczaj katem był Torres ale już go nie ma.Camp Nou w tamtym sezonie było niezdobyty w tym także jeszcze się broni przed przegraną.Atletico po słabym początku łapie rytm meczowy ale na wyjazdach nie jest potęgą.W 3 meczach 4 gole strzelone i 3 stracone i tylko 4 punkty.Od ponad 2 tygodni klub z Madrytu nie stracił bramki zobaczymy co dziś pokaże w pucharze UEFA w meczu z Turkami.Myślę,że Barcelona jednak będzie górą w tym spotkaniu.
Lepszym typem jest granie na Seville w pojedynku z Deportivo,które na wyjazdach gra bardzo zachowawczo i raczej będzie grało o remis.Pojedynek ze Slavią był dla piłkarzy Juande Ramosa dobrym przetarciem przed zmasowaną obroną.Piłkarze po takim meczu na pewno powrócą na odpowiednie tory i zwyciężą.Pozostaje pytanie iloma bramkami.
Coś bardziej ryzykownego z konkretnym kursem też wpadło mi w oko.Mallorca zeszły sezon zakończyła na 12 miejscu Getafe było 9.Goście, którzy na wyjazdach ponieśli 3 porażki i po 6 kolejkach mają tylko 2 punkty są cieniem druzyny,którą prowadził Shuster.Mallorca u siebie gra bardzo dobrze i myślę,że powtórzy wyczyn z zeszłego sezonu kiedy pokonała Getafe 2-0.Kurs na Mallorce 2,0 wart ryzyka.
Zaragoza rozczarowywuje jak na razie i do realu traci już 8 punktów.Levante z jednym punktem zdobytym na swoim na obiekcie.Na wyjeździe tylko jeden sukces czyli bramka w meczu z Barceloną.Ostatnia wygrana z Sevilla obrazuje wysoką formę,która powinna wystarczyć na Levante.
Valencia-Espanyol X2 2,26 Na swoim podwórku Valencia sobie jakoś radzi ale w LM zdobywa bramki dość szczęśliwie.Espanyol jest mocny co pokazał z Sevillą.Faworyci stracą punkty.
Barca-Atletico 1✅
Sevilla-Deportivo 1⛔
Mallorca-Getafe1✅
Zaragoza-Levante 1✅
Valencia-Espanyol X2✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom