>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7 Kolejka Premier League 6-7.10.2012

Status
Zamknięty.
edyp 186

edyp

Użytkownik
Na dzisiaj moim zdaniem najodpowiedniejszy do zagrania jest taki oto dubelek:
Liverpool - Stoke (+2) 2 1,60
Newcastle - Man United oba strzelą 1,57
ako 2,51 unibet
trochę analizy
Mecz Newcastle z Man United opisało już tu większe grono typerów, więc nie ma się zbytnio co powtarzać. Dwie niesamowicie mocne ofensywy kontra przeciętne obrony. Ba, Cisse, Van Persie, Rooney. Ma kto strzelać z obu stron. Do tego problemy United ze środkiem obrony i ciągła rotacja na bramce pomiędzy De Gea, a Lindegardem nie przynosi nic dobrego. Do tego garstka statystyk, w obu zespołach na 7 meczy w lidze aż 5 razy kończyło się BTS.
Drugi mecz Liverpool ze Stoke. Nie wiem czemu Liverpool przez niektórych jest aż tak faworyzowany. To typowy przykład spotkania, w którym Liverpool kocha tracić pkt. Oni punktują tylko na najsłabszych przeciwnikach i czasami na najmocniejszych - potrafią się zmobilizować. A gdy przyjdzie im się zmierzyć z solidnym średniakiem zawsze się to źle kończy. Do tego Stoke jest moim zdaniem bardzo niewygodną drużyną dla najlepszych w Anglii. W tym sezonie zdążyli już grać z Arsenalem, City oraz Chelsea i tylko 1 z tych 3 meczy przegrali. Z Chelsea - i była to jedyna porażka w lidze do tej pory na 7 meczy. Najbardziej pachnie mi tu remisem, jednak handi +2 na Stoke to moim zdaniem typ dnia.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Tottenham(-1) - Aston Villa 1 @ 1,74 | Pinnacle

O 16:00 zapowiada nam się ciekawy mecz pomiędzy &quot;Kogutami&quot; a Astaon Villą. Faworytem oczywistym w tym meczu są gospodarze i na nich stawiam z handicapem, gdyż sądzę, że powinni sobie poradzić dość łatwo i wygrać ten mecz 2 golami. Nie ma co porównywać składów, wyrażna przewaga gospodarzy w tym elemencie, ale główną przyczyną mojego typu to forma. Ostatnio Tottenham pokonał nawet Machester United na wyjeździe, Reading i QPR. Ostatnie 3 mecze bardzo dobre w ich wykonaniu, natomiast Aston Villa nieco słabiej. Remis z West Brom, ale wcześniej sromotna porażka 1:4 z Southamtpon. Myślę, że zobaczymy dziś przekonywującą wygranę Kogutów. Polecam!

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ciężkie zadanie czeka dziś Liverpool na Anfield. Drugi mecz zawieszenia odbywa Jonjo Shelvey , który wyróżniał się bez wątpienia na tle drużyny w poprzednich meczach. Ten młokos gra bez kompleksów, w II linii biega i walczy jak mało który z pomocników The Reds. W LE w 2 meczach ustrzelił już 3 gole. Tak jak pisałem, Liverpool na początku sezonu wyglądał blado, ale Shelvey przynajmniej mi się podobał ( jego gra oczywiście). Jego absencja dziś to spore osłabienie. Stoke tak jak wyżej pisał Skeleton miało trudny początek sezonu, w ostatniej kolejce odblokowali się wreszcie ( podobnie jak Liverpool) i odnieśli pierwsze ligowe zwycięstwo. Warto dodać, że ograć The Potters też wcale nie jest łatwo bo w 6 meczach zanotowali aż 4 remisy. Pulis dziś sobie radzi bez ciągle zawieszonego Wilkinsona i Owena, ale za to z Crouchem, który prezentuje wysoką formę. Choćby w ostatnim meczu ze Swansea to on zagwarantował Stoke 3 pkt zdobywając obydwie bramki. Dodatkowo podobnie jak Charlie Adam wraca na Anfield, do swojego byłego klubu.
Stoke: Begovic, Cameron, Huth, Shawcross, Wilson, Walters, Nzonzi, Whelan, Adam, Kightly, Crouch.
Subs: Sorensen, Jones, Edu, Whitehead, Upson, Etherington, Jerome.
Liverpool: Reina, Wisdom, Skrtel, Agger, Johnson, Gerrard, Allen, Sahin, Fernandez Saez, Suarez, Sterling.
Subs: Jones, Henderson, Cole, Assaidi, Coates, Carragher, Borini.
Liverpool u siebie jeszcze nie wygrał, podobnie Stoke na wyjeździe też jeszcze nie wygrało. Dla jednych i drugich przełamanie tych serii zbyt łatwo przyjść nie powinno, wynik się zapewne zakręci koło remisu bądź przewagi jednego gola dlatego Skeleton i Edyp zaproponowali bardzo ciekawy typ.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom