>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7. kolejka Premier League [5.10.2024 - 6.10.2024]

Status
Zamknięty.
makaveli23 688,4K

makaveli23

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Premier League
Godzina: 13:30
Spotkanie: Crystal Palace - Liverpool
Typ: Liverpool
Kurs: 1.53
Bukmacher: superbet
Analiza:
Liverpool dobrze sobie radzi na wyjazdach z Palace. W ostatnich 10 wizytach wygrali 9, jedno zremisowali 0-0 około półtora roku temu ale jak można przeczytać relacje z meczu nie byli wtedy w formie. Teraz są w wyśmienitej formie i nie należy spodziewać się problemów z wygraną. Wypadek przy pracy bo tak można nazwać przegraną 0-1 u siebie z Nottingham, został zażegnany kilkoma dobrymi wynikami zaczynając od wygranej w LM z Milanem 3-1 we Włoszech. Potem 3 wygrane i w sumie 10 strzelonych goli. Crystal Palace oddał pierwszą wygraną dla Evertonu ostatnio, poza tym przeciętna gra i jeszcze bez wygranej, raczej się to nie zmieni i zanosi się wygraną Liverpoolu ale najpierw muszą rozprawić się ze słabą Bolonią u siebie w LM co myślę się z łatwością uda.

Otrzymane punkty reputacji: +2405
versa 622,3K

versa

Typer Miesiaca
+1
Leicester - Bournemouth
Leicester
Fortuna @3.15
Po sześciu kolejkach w najwyższej klasie rozgrywkowej w Anglii nadszedł czas moim zdaniem na pierwsze zwycięstwo drużyny Leicester, która powrót do Premier League jak narazie nie może uznać za najlepszy, aktualnie zajmują niskie siedemnaste miejsce z dorobkiem zaledwie trzech punktów wywalczonych w remisowych starciach z Crystal Palace na wyjeździe oraz Tottenhamem i Evertonem u siebie. O ile sytuacja w tabeli nie wygląda zbyt ciekawie o tyle mam przeczucie, że z tą grą ich zwycięstwo czeka tuż za rogiem. W ostatniej kolejce przegrali z Arsenałem 2:4 na wyjeździe, byli w stanie doprowadzić do remisu ze stanu 0:2 z pierwszej połowy, choć było blisko kolejnego ważnego punktu to niestety Arsenal zdołał ten mecz wygrać po bramce samobójczej Leicester oraz Havertzowi, który dobił w 90+9 na 4:2. Bournemouth choć znajduje się na 11 pozycji to nie robi na mnie większego wrażenia niż drużyna, która powróciła do Premier League.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1781
arass1 375,4K

arass1

Użytkownik
Aston Villa - Manchester United
6 października 2024 godz. 15:00

Spotkanie kończące 7 kolejkę angielskiej Premier League. Oba zespoły preferujące szybki i otwarty futbol i mające w swoich szeregach szybkich i ruchliwych zawodników na skrzydłach. Takie nastawienie i charakterystyka piłkarzy grających w bocznych sektorach boiska będą sprzyjały wielu okazjom do wykonywania stałych fragmentów gry w postaci rzutów rożnych. W ostatnim spotkaniu między tymi drużynami padło ich aż 18. Manchester United w ostatnich swoich meczach będąc w roli gości sam wykonywał bardzo dużo kornerów, a było to konkretnie, 10 z FC Porto, 11 z Crystal Palace oraz 7 z Southampton. Jak widzimy są to naprawdę pokaźne liczby. Swoje też zapewne dorzucą gospodarze i w ogólnym rozrachunku spodziewam się, że w tym spotkaniu będziemy świadkami sporej liczby stałych fragmentów wykonywanych z narożnika boiska. Mam nadzieje, że ta tendencja będzie podtrzymana również w niedzielę i mój tym kieruję w kierunku rzutów rożnych.

liczba rzutów rożnych - powyżej 9,5 @ 1.57 fuksiarz

Ostatnia edycja:
ziroxxx 985K

ziroxxx

Znawca - Piłka nożna
Leicester - Bournemoth,
Bournemouth over 5,5 RR @ 1.90 Betclic
Bournemouth over 6,5 RR @ 2.55 Betclic
Bournemouth over 1,5 RR w każdej połowie @ 1.55 Fuksiarz (konkurs)

Analiza:
Bournemouth drużyna, która sporo wykonuje dośrodkowań i strzałów a to sprzyja rzutom rożnym. W ostatnim meczu szybko ustawili sobie wynik i nie musieli już tak mocno atakować, ale mimo to zdołali nabić 6 rożnych. Liczę, że na wyjeździe już tak szybko nie ustawią sobie spotkania i będą musieli się trochę namęczyć żeby zdobyć bramkę. Bournemouth ma średnią 6,5 RR na mecz, a Leicester pozwala nabić rogi przeciwnikom 7,83 RR/mecz.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2680
bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
+1
Moje typy: Liverpool wygra z Palace. Orły zawodza, Eze wieczny talent coś jak Rashford w United. Liverpool jest w formie i nie mogą sobie pozwolić na kolejną stratę punktów jak z Forest. Diaz w mega formie, Salah nadal jest Salahem. Póki co wszystko wychodzi Liverpoolowi. Bardzo ciekawie będzie też w starciu zawodzącego West Hamu z chyba najlepszym beniaminkiem od lat czyli Ipswich. Delap strzela, Davis ma mega ciąg na bramkę. Widzę value po stronie Ipswich ale z racji jakości jaka w osobie Bowena i Kudusa maja Młoty a jakie wylewy w obronie trafia czasem Greavesa najbliższej mi do typu że będzie w tym spotkaniu powyżej 2.5 bramki. Podobna analogia co do spotkania West Hamu z Ipswich narzuca mi się w spotkaniu Leicester z wiecznie młodym i żywym Jamie "Red Bull" Vardy, które będzie podejmować Wisienki już bez swojej klasowej 9 w osobie Dominica Solanke. Odejście Solanke pozwoliło wybić się Semenyo, który trzeba przyznać że daje radę. Bournemouth nie zachwyca na wyjazdach ale mają za sobą niewyobrażalny come back kiedy ograli 2-3 Everton. Dziś wchodzę w combo:
Liverpool+over 2.5 WHU-Ipswich+over 2.5 Leicester-Bourmenotuh

Jako kibic United w niedzielę będę szukał pozytywów w starciu wyjazdowym do Birmingham. Mam okropny mętlik w głowie odnośnie gry United bo dla mnie piłkarzyki chcą wysadzic Erica w kosmos ale do tego jeszcze wrócimy 😁

inzaghi78 3,1K

inzaghi78

Użytkownik
Leicester - Bournemoth,
Bournemouth over 5,5 RR @ 1.90 Betclic
Bournemouth over 6,5 RR @ 2.55 Betclic
Bournemouth over 1,5 RR w każdej połowie @ 1.55 Fuksiarz (konkurs)

Analiza:
Bournemouth drużyna, która sporo wykonuje dośrodkowań i strzałów a to sprzyja rzutom rożnym. W ostatnim meczu szybko ustawili sobie wynik i nie musieli już tak mocno atakować, ale mimo to zdołali nabić 6 rożnych. Liczę, że na wyjeździe już tak szybko nie ustawią sobie spotkania i będą musieli się trochę namęczyć żeby zdobyć bramkę. Bournemouth ma średnią 6,5 RR na mecz, a Leicester pozwala nabić rogi przeciwnikom 7,83 RR/mecz.
Typu nie neguję ale jednak z tym że Leicester pozwala tak nabijać rogi bym nie szalał, średnia jak to zwykle bywa jest mocno zawyżona przez 2 spotkania z Arsenalem i Tottenham gdzie rywale nastukali im 30 różnych, w pozostałych już tak dobrze nie wygląda.
Analizowałem ten mecz bardziej pod kątem underu w różnych bo moim zdaniem właśnie te zdarzenia jednorazowe spowodowały że linie niesłusznie poszły w górę.
Moim typem jest under 11.5 różnego ale jak zwykle boisko zweryfikuje rzeczywistośc.
Powodzenia nam obu !

Jak to się mówi wilk syty i owca cała :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +364
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
WEST HAM - IPSWICH
Typ: Każda drużyna powyżej 1,5 żółtej kartki @ 1.70 Fuksiarz

Heh tym razem więcej goli jak kartek !

Myślę, że typ bardzo prawdopodobny bo obie drużyny dużo faulują i łapią po conajmniej dwie
kartki w meczu.

WH z :
Brentford 3 ŻK
Liverpool 3 ŻK I 1 CZK
Chelsea 5 ŻK
Fulham 3 ŻK
Manchester City 3 ŻK

Ipswich z :
Aston Villa 4 ŻK
Southampton 4 ŻK
Brighton 3 ŻK
Fulham 2 ŻK
Manchester City 3 ŻK

Do tego wszystkiego sędziuje Pan Anthony Taylor, który nie wahał się pokazać aż 14 ŻK w meczu
Bournemouth z Chelsea.Facet w 5-ciu meczach Premier League pokazał 26 żółtek!
Miejsce w tabeli też sugeruje nam, że to może być mecz o odskoczenie od strefy spadkowej ,
w szczególności że 2-ie ostatnie drużyny grają wyjazdy gdzie raczej punktów nie wywiozą
a 3-cie od końca Crystal Palace podejmuje Liverpool,któremu już na plecach siedzi City.

Ryzykowniej obie drużyny po 2,5 ŻK @ 4.00
BUK : Fuksiarz

Ostatnia edycja:
lukas88 490,9K

lukas88

Forum VIP
Manchester City- Fulham
Typ: BTS
Kurs: 2,02

Fortuna

Idę w gola z obu stron, City bez swojego lidera środka pola Rodriego przez długi okres czasu, w tym sezonie w lidze czyste konto tylko w 1 kolejce z Chelsea, tracili bramki m.in z West Hamem, Brentford, Ispwich, Newcastle, Arsenalem. Fulham też potrafił w tym sezonie ukłuć już Leicester, West Ham czy Newcastle.
Poza tym historia pojedynków też pozytywna bo BTS był w 4 z 5 ostatnich pojedynków.
City + BTS @ 2,89 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2467
bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
+2
Nie jest to racjonalne ale idę dziś w zwycięstwo United. United grają poniżej oczekiwan, nad ETH zbierają się "czarne chmury" bez względu na wynik we wtorek zarząd spotyka się aby omówić sytuację w klubie. Ratcliffe odcina się od decyzyjności w końcu nie po to ściągał Omara i Dana. United przechodzi mega kryzys, którego mozna było uniknąć. Kuriozalny spalony Zirkzee w meczu z Brighton. Równie komiczny rajd van de Veena po czym otworzyli wynik spotkania, czerwona kartka Bruno, która została anulowana ale wynik poszedł w świat.
Piłkarze walcza też o swój byt w klubie bo nie wszystko można zrzucić na barki Erica. Liczę że na środku obrony zagra De Light z Maguaire a Dalota nie zobaczymy na lewej flance obrony. AV w absolutnym gazie

Mój typ: zwycięstwo United

lukas88 490,9K

lukas88

Forum VIP
+1
Aston Villa - Manchester United
Typ: BTS + over 2,5
Kurs: 1,75
Fortuna

Idę w bramki w tym spotkaniu, AV ma świetną ofensywę z Watkinsem i mega zmiennikiem Duranem. Defensywa United to parodia.
"Przewidywane składy
Aston Villa:
Martinez – Digne, Torres, Carlos, Konsa – Tielemans, Onana – Maatsen, Duran, Rogers – Watkins
Manchester United: Onana – Dalot, Martinez, Maguire, Mazraoui – Ugarte, Eriksen – Rashford, Fernandes, Garnacho – Hojlund"

AV po ciężkim meczu z Bayernem więc mogą odczuwać to spotkanie w kościach, Manchester mimo prowadzenia z Porto skomplikowali sobie mocno mecz i rzutem na taśmę wywalczyli remis.
Dziś liczę na ciekawe widowisko z bramkami z obu stron. Poza tym ciekawym pomysłem na to spotkanie są rzuty rożne bo AV traci ich bardzo dużo, a United ma kim je nabijać, spójrzmy na statystyki:

AV
z West Hamem 5-3
z Arsenalem 4-1
z Leicester 1-4
z Evertonem 6-2
z Wolves 6-5
z Ispwich 10-0

ManU
z Fulham 7-8
z Brighton 4-4
z Liverpoolem 5-2
z Southampton 0-7
z Cr. Palace 4-11
z Tottenhamem 5-3

ManU over 4,5 RR @ 1,84
1 i 2 drużyna strzeli w obu połowach @ 8,80

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +415
lukas88 490,9K

lukas88

Forum VIP
+3
Chelsea- Nottingham,
Typ: under 3
Kurs: 1,89

Fortuna

Poszukam dziś małej niespodzianki w meczu "Czelsi" bo zbyt kolorowo ich ostatnie poczynania wyglądają, passa zwycięstw na kilku frontach, ostatnie 4 mecze to kanonada strzelonych bramek bo średnia aż 4 na mecz. Dziś podejmują bardzo solidny zespół z bardzo twardą obroną, który po 6 kolejkach ma straconych tylko 5 goli, udało się im powstrzymać m.in Liverpool. Historia spotkań również mało optymistyczna dla The Blues bo na ostatnie 4 mecze padły dwa remisy, i po jednym zwycięstwie obu drużyn jedną bramką, zatem do dubla idealnym rozwiązaniem jest:
Nottingham (+1,5) @ 1,64 Fortuna.

Ja poszukam w tym spotkaniu remisu bo spodziewam się meczu na styku:
remis do przerwy lub w całym meczu @ 2,07 Fortuna
W związku z tym że w mojej ocenie będzie to ciężki mecz dla gospodarzy to poszukam też overu rożnych Chelsea:
Chelsea over 6,5 RR @ 1,88 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2410
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom