>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7. kolejka Premier League [30 wrzesień-2 październik 2016]

Status
Zamknięty.
emson88 38

emson88

Użytkownik
Jeśli już piszesz, że nie należy tak bardzo zwracać uwagi na mecze Lisów w LM bo to inne prawa, to przymknij oko na mecze Southampton w LE, a wtedy już ta pozytywna opinia o Świętych nie będzie taka ładna. Grają na wyjeździe z aktualnym mistrzem, a w LE przechodzą męczarnie i z pewnością wygrana Leicester z Porto jest bardziej zachęcająca niż remis z Beer Sheva. W lidze Southampton ma przewagę jednego punktu i w sumie tylko mecz z West Ham to pewny pogrom. Warto zauważyć, że Młoty to również zupełnie inna drużyna niż w poprzednim sezonie, więc nie należy zbytnio gloryfikować tego zwycięstwa, natomiast Leicester faktycznie przegrał z Liverpoolem i United, ale spójrz na jakim gazie jest The Reds, a jak w meczu z Diabłami zagrał Pogba i w sumie kilka minut przesądziło o całym meczu. Trzeba być konsekwentnym jeśli się wyciąga brudy jednej drużyny, aby zrobić to samo z drugą. To tak dla wyjaśnienia dlaczego Lisy są faworytami na forum

W tym meczu sam wybieram zakład, że obie drużyny strzelą bramkę

1.90 bet365

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:15 Leicester - Southampton
Typ: powyżej 10.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.81
buk: unibet
Wynik: 9
⛔

Przed nami świetna niedziela w PL. Najpierw mecz Czerwonych Diabłów, który odpuszczam w obstawianiu, ale za to biorę pod lupę spotkanie Lisów. Na ten mecz wybrałem rzuty rożne, a te padają i to dość sporo. Wyniki rożnych w ostatnich pięciu spotkaniach: 15,13,12,17. To tylko pokazuje, że w takim spotkaniu nie można się nudzić. Na dzień dzisiejszy obie drużyny znajdują się w środku tabeli i potrzebują pilnie punktów aby przybliżyć się do czołówki tabeli. Mecz zapowiada się na tyle dobrze, że obie drużyny to czołówka w PL, a do tego linia nie jest za wysoka i po takim kursie warta gry!
15:15 Tottenham - Manchester City
Typ: BTS Kurs: 1.54 Wynik: 2:0 ⛔

Typ: Tottenham 1 DNB Kurs: 1.59 Wynik: 2:0 ✅
Typ: Tottenham Kurs: 3.05 Wynik: 2:0 ✅
kursy: unibet

Goście w lidze idą jak burza lecz niespodziewanie w tygodniu zostali zatrzymani przez Celtic w ramach rozgrywek LM. Niewiem czy ten remis można nazwać wpadką, ale utrata punktów musiała się w końcu zdarzyć. Dziś spotkanie z Tottenhamem będzie więc zapewne najpoważniejszym testem dla zespołu Guardioli, dlatego też spróbuje zagrać tutaj w stronę gospodarzy i bramki. Bramki dlatego, że Totki jak i City strzelają dużo goli na początku tego sezonu i dziś zapewne będzie podobnie. Na dodatek prawie w każdym z ostatnich pięciu spotkań padały minimum 3/4 bramki. Idę w stronę gospodarzy ponieważ wydaje mi się, że City przed przerwą reprezentacyjną złapie małą zadyszkę i dziś straci kolejne punkty. Na dodatek Tottenham w ostatnich dwóch spotkaniach okazał się lepszy od City pokonując go u siebie 4:1 i na wyjeździe 1:2. Obie drużyny przystąpią lekko osłabione ponieważ u gospodarzy nie zobaczymy Kane, a u goście nie zagra De Bruyne, Kompany i Nolito. Pomimo jednak braku tych panów w składzie ten mecz i tak będzie stał na wysokim poziomie, a piłkarze na pewno nie zawiodą.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Manchester United - Stoke
Jak dla mnie mecz typowo underowy, ze względu na minimalizm United. Stoke w tym sezonie nie gra na miarę oczekiwań. United forsować tempa nie będzie i dla mnie mecz zbliżony będzie do tego co widzieliśmy w czwartek w meczu z Zorya. Z racji,że nie widzę innej opcji jak zwycięstwo United. Proponuję:
United wygra i poniżej 2.5 bramki 3.60 Sportingbet
dla bardziej ostrożnych polecam United wygra i poniżej 3.5 bramki 2.00 Bwin
Dodatkowo grać będę na kartkę dla któregoś z bocznych obrońców Stoke ale o tym pomyślę mocniej jak ukażą się składy.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Dodatkowo grać będę na kartkę dla któregoś z bocznych obrońców Stoke ale o tym pomyślę mocniej jak ukażą się składy.
Shawcross ma sporo do wyjaśnienia z Ibrą. Zlatan zniszczył mu praktycznie szanse na grę w reprezentacji w pamiętnym, wygranym 4:2 przez Szwecję meczu towarzyskim. Mówił o tym zresztą Hughes na konferencji.
United będzie w ataku, ze względu na mecz ligowy narzuci znacznie szybsze tempo niż w czwartek i będące pod formą Stoke może mieć ciężko. Kryć przez większość meczu kogoś takiego jak Ibra to spore wyzwanie. Co prawda Ryan trochę się uspokoił od czasu dawnego zajścia z Ramseyem, ale nadal to typowy brytyjski stoper.
Występ Anglika nie jest zagrożony, to lider obrony gości. W 8 dotychczasowych meczach zarobił 3 żółtka, kolejno z Middlesbrough, City i ostatnio przeciwko West Brom.
Ryan Shawcross żółta kartka @3,75 Unibet ⛔ Chyba była na Martialu?

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
United forsować tempa nie będzie i dla mnie mecz zbliżony będzie do tego co widzieliśmy w czwartek w meczu z Zorya.
Nie no, serio? Porównywać mecz z ogórami w LE, który trzeba było wygrać, jak najmniejszym nakładem sił, do meczu w lidze, gdzie gra się już na 102%? Według mnie, to będą dwa różne światy, tak jak mecz z Feyeneoordem w LE, gdzie też grali wakacyjnie, a całkiem inne podejście było np. z Watfordem czy ostatnio Leicester..

hoks 35

hoks

Użytkownik
Tylko każdy kto ogląda United od kilku sezonów wie, że nie dysponują składem który jest silnie ofensywnie. Bazują na obronie, w ataku tworzą niewiele. Już na pewno wiele nie zdziałają jak zagra Rooney i Martial.

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Burnley - Arsenal
Typ: rzut rożny przed 9&#39;- tak 1,83

Kanonierzy jak do tej pory w świetnej formie. W LM nie całe 3 tygodnie temu remis z PSG, następnie wygrana w lidze z Hull, 3pkt w pucharze ligi z Nottingham Forest, zwycięstwo z Chelsea 3-0 no i w końcu kilka dni temu kolejny triumf w LM nad Basel 2-0. Jeśli goście dziś zwyciężą mają szanse na wskoczenie nawet na 2 miejsce. Gospodarze spotkania okupują koniec tabeli. Zajmują 14stą pozycję z bilansem 2/1/3. Zespół Seana Dycheya przez wielu jest typowany do spadku, jednak to dopiero początek rozgrywek i drużyna z Turf Moor ma jeszcze czas aby złapać odpowiednią formę i zacząć wygrywać. Czy Arsenalowi uda się utrzymać wysoką formę i tym samym zgarnąć komplet punktów? Wszystko na to wskazuje jednak coś mi mówi że nie będzie dziś o to wcale tak łatwo, dlatego też gram w stronę rzutów rożnych a konkretniej tego jednego. Myślę że goście od pierwszych minut przycisną gospodarzy i tym samym pierwszy korner to kwestia kilku minut.
Przewidywane składy:
Burnley: (4-5-1) Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Gudmundsson, Hendrick, Marney, Defour, Boyd - Vokes
Arsenal: (4-2-3-1) Cech - Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal - Cazorla, Xhaka - Walcott, Oezil, Iwobi - Sanchez
Nie zagrają:
Burnley: Barnes (kontuzja), Gray (kartki)
Arsenal: Mertesacker, Jenkinson, Welbeck, Ramsey, Giroud (kontuzje)

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Manchester United - Stoke

Już za chwilę zaczniemy pierwszy niedzielny mecz w którym Manchester United podejmie rozbity zespół Stoke. Goście grają fatalnie w tym sezonie,obrona praktycznie nie istnieje, a dzisiaj przyjdzie im grać przeciwko drużynie z aspiracjami o mistrzostwo,z dużą siłą ofensywną ze Zlatanem na czele.Moim zdaniem w tym meczu nie będzie niespodzianki,i faworyci odniosą pewne zwycięstwo,ponieważ są zdecydowanie lepsi,grają przed własną publicznością i w takich meczach muszą wygrywać,i to nie jedną bramką. Moim zdaniem będzie to mecz z kilkoma bramkami,a do zwycięstwa poprowadzi United Zlatan Ibrahimovic,który w dwóch ostatnich meczach nie ustrzelił żadnej bramki,na pewno jest zdeterminowany by dzisiaj sobie postrzelać,rywal jest bez formy,a wiadomo jaki głód zwycięstw i goli ma Ibra.Oddaje najwięcej strzałów ze swojej drużyny,w dodatku ma karne,ten mecz to dla niego okazja to powiększenia swojej zdobyczy bramkowej. Moje propozycje:

Ibra to score @ 1.66 bet365
Ibra 2 lub więcej @ 3.75 bet365
Ibra 3 lub więcej @ 12 bet365
⛔????

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Pieters kartka TAK
4.00
Unibet
Indi kartka TAK
5.00
Unibet
Indi dla mnie jest za wolny jak na grę w Premier League. Kartek trochę łapie, wystarczy zauważyć,że jak Porto grało przeciwko Chelsea w LM to łapał w obu meczach. Nie siądzie to będę powtarzał do skutku. Pieters dla mnie to pewniak jak niegdyś Bardsley, kartki dla niego to nie problem. Dodatkowo gra na niego ofensywnie ustawiony Valencia i Lingard który niewykluczone,że będzie zmieniał się pozycjami z Rashofordem.
Shawcrossa przemyślę bo ciekawy wydaje się punkt widzenia Kuchcika.

To Pieters miał złapać na Valenci a nie Valencia na Pietersie :/

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Leicester - Southampton​

Szczerze powiedziawszy gratuluję odwagi tym co grają na Lisy. Nie wiem czy to ja jestem sceptykiem czy to te osoby są jeszcze pod wpływem czaru z zeszłego sezonu ale ewidentnie ktoś jest w błędzie. Oczywiście Lisy mają szereg argumentów by to spotkanie wygrać jednak ja mam inne postrzeganie. Mianowicie, o ich stosunku do rozgrywek ligowych można było wywnioskować wiele już przed sezonem z wypowiedzi Ranieriego. Dodatkowo porównanie nie tylko wyników ale jakości gry w meczach pucharowych i ligowych nasuwa jeden wniosek. Lisy mają gdzieś rozgrywki krajowe i kompletnie skupiają się na LM. Nie ma się co dziwić. Ich kadra nie pozwala na granie na paru frontach a ewidentnie Liga Mistrzów jest najważniejsza. Chociażbypo to by zagrać na nosach tym co mówili, że zostaną zjedzeni w europejskich pucharach. Lisy i tak się utrzymają bo nastukają punktów z ogrórkami jak ostatnio z Burnley.
Z drugiej strony mamy Świętych, którzy wchodzą w sezon o wiele lepiej niż się spodziewałem. Gdzieś już o tym pisałem - Puel robi świetną robotę. Na uwagę zasługuje fantastyczna formacja obronna. Van Dijk i Fonte to możliwe, że jeden z lepszych duetów ŚO w lidze. Czy ktoś tam jeszcze tęskni za Alderweildem? Soton nie straciło gola od 5 spotkań a wszyscy wiemy, że to z Arsenalem mogło skończyć się nawet na ich korzyść. Ich futbol jest poukładany i przyjemnie patrzy się na ich przygotowanie taktyczne.
Dla mnie to Święci, w ostrym gazie, są faworytami tego spotkania. Niemniej jednak Lisy stać na urwanie tu punktów dlatego wybieram bezpieczniejszą opcję.
Southampton DNB @2.10 bet365 ZWROT

Otrzymane punkty reputacji: +5
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Z &quot;Lisami&quot; bym uważał. Od początku jestem zdania, że to zespół, który będzie rewelacją LM a w lidze zagrzeje miejsce w środku tabeli. Southampton co rok gra bardzo dobrze mimo, że zabierają im najlepszych zawodników a w tym roku także trenera. Kursy poprawnie wystawione, więc 1x2 bym nie ruszał choć jestem zdania, że &quot;święci&quot; mogą coś ugrać na King Power Stadium.
Wczoraj o tym pisałem i nadal jestem tego samego zdania choć jest Value w typie na gości. Ja osobiście idę ich bramki. Skład optymalny z Austinem, który jest w dużo lepszej formie niż Long oraz Redmondem czy Tadiciem, którzy zagrali dobre spotkanie w zeszłym tygodniu przeciwko West Hamowi. Mistrzowie Anglii, którzy wygrali 2 spotkanie w LM w środku tygodnia dzisiaj także w optymalnym, ofensywnym składzie z Slimanim, Mahrezem oraz Vardym. Myślę, że możemy się tutaj spodziewać bardzo dobrego spotkania, które jako jedyne nie jest transmitowane w C+, a wydaję mi się, że będzie najlepsze z tych wszystkich. Przytoczę jeszcze tylko jedną statystykę a mianowicie w 6 kolejkach tego sezonu PL nie strzelili oni gola tylko z United, więc dzisiaj też powinni coś wcisnąć a osobiście liczę na to, że strzelą więcej.

Southampton over 1 - 1.72/Pinnacle
⛔

Do tego mam jeszcze dla was małą ciekawostkę a mianowicie, liczbę rzutów karnych w poprzednich 6 kolejkach.

6 kolejka - 3 sztuki (2x Liverpool i 1 City)
5 kolejka - 5 sztuk (Hull, Arsenal, West Brom, West Ham, Watford)
4 kolejka - 2 sztuki (Swansea, Arsenal)
3 kolejka - 6 sztuk - 3 nietrafione (Arsenal, Liverpool, Sunderland, Leicester, Everton, Crystal Palace)
2 kolejka - 3 sztuki (City, Untied, Stoke)
1 kolejka - 4 sztuki (Chelsea, Arsenal, City, Leicester)

Mamy za sobą już 7 spotkań tej kolejki i tylko 1 rzut karny, więc wydaję mi się, że warto spróbować pograć karny w każdym spotkaniu, które jeszcze dzisiaj zobaczymy.

Rzut karny w meczu (Leicester vs. Southampton) - 4/bet365 ⛔
Rzut karny w meczu (Tottenham vs. City) - 3.5/bet365 ✅
Rzut karny w meczu (Burnley vs. Arsenal) - 3.5/bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom