>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7 Kolejka Premier League 01-02.10.2011

Status
Zamknięty.
kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Dzis niestety bez analiz poniewaz bylem bardzo zajety :/ Ale typy juz od dluzszego czasu przemyslane a Bolton-Chelsea wyczekiwane od tygodni ;)

Bolton - Chelsea 1X @ 3.00 2/10 BWIN

Fulham - QPR 1 @ 2.04 2/10 PINNACLE

Tottenham - Arsenal X @ 3.62 1/10 PINNACLE

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Fulham - QPR
Typ: 1
Kurs: 2.00
Fulham to w mojej ocenie jedna z najbardziej niedocenianych drużyn. Po sześciu kolejkach mają na swoim koncie zaledwie cztery punkty, przy czym trzeba zaznaczyć, ze stołeczni przegrali tylko dwa spotkania w sezonie. Mimo to podopieczni Jola w wielu spotkaniach pozostawili po sobie bardzo dobre wrażenie, czego potwierdzeniem są bardzo dobre wyniki w Lidze Europejskiej. Na szczęście dzisiaj nadarza się doskonała okazja do nadrobienia dystansu i wydostania się ze strefy spadkowej. Rywalem gospodarzy będzie bowiem QPR. Beniaminek co prawda nie przegrał w trzech ostatnich spotkaniach, ale mimo to spodziewam się, że ich passa dzisiaj dobiegnie końca. QPR nie będzie dzisiaj zbytnio mogło liczyć na skuteczną defensywę, gdyż jej dwa filary Gabbidon i A. Traore dzisiaj nie wystąpią. Z kolei linia napadu (Bothroyd, DJ Capbell, czy też Taarabt) jest bardzo nieskuteczna i potwierdza różnicę klas jaka dzieli Championship od Premier League. Dlatego też spodziewam się pewnej wygranej gospodarzy, których do końcowego triumfu powinny poprowadzić Zamora i A. Johnson.

Otrzymane punkty reputacji: +2
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Fulham - QPR
Typ: 1
Kurs: 2.00
QPR 4 z 5 bramek zdobyli na wyjeździe. Ja na Fulham nie zagrałbym dziś , QPR gra bez kompleksów , są w dobrej drużynowej formie i nikogo się nie boją. Wspomniany Taarabt w najmniej oczekiwanym momencie może dograć albo strzelic. Ja bym ten mecz odpuścił z racji wątłej jednak formie Fulham i nieprzewidywalności QPR. Do tego fakt , że to derby Londynu. Nie wiem na ile prestiżowe między kibicami ale derby to derby :] NO BET w każdym razie będę kibicował gościom

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Dzis niestety bez analiz poniewaz bylem bardzo zajety :/ Ale typy juz od dluzszego czasu przemyslane a Bolton-Chelsea wyczekiwane od tygodni ;)

Bolton - Chelsea 1X @ 3.00 2/10 BWIN

Fulham - QPR 1 @ 2.04 2/10 PINNACLE

Tottenham - Arsenal X @ 3.62 1/10 PINNACLE
Z całym szacunkiem, zważywszy na okoliczności (obecna forma, kontuzje) nie liczyłbym na niespodziankę w meczu Boltonu z Chelsea. Drużyna z Londynu zapewne wygra ten mecz 2 lub więcej bramkami. Natomiast ich zwycięstwo w jakimkolwiek wymiarze (choćby minimalnym) w mojej opinii jest poza wszelką dyskusją. Pozdrawiam ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Z całym szacunkiem, zważywszy na okoliczności (obecna forma, kontuzje) nie liczyłbym na niespodziankę w meczu Boltonu z Chelsea. Drużyna z Londynu zapewne wygra ten mecz 2 lub więcej bramkami. Natomiast ich zwycięstwo w jakimkolwiek wymiarze (choćby minimalnym) w mojej opinii jest poza wszelką dyskusją. Pozdrawiam ????
fakt , że ciężko się spodziewać aby dobrze już funkcjonująca Chelsea miała stracić pkt na Reebok Stadium. Na dodatek z tak grającym Boltonem. No i jeszcze dochodzą osłabienia kadry Owena Colya.
Otóż nie zagrają za czerwone kartki Klasnic - najlepszy strzelec i Wheater. Dalej kontuzjowani są. Holden, Lee, Mears, Alonso i Ricketts. Fakt , że może te kontuzje są od dłuższego czas ale sama ilość ich sprawia , że wąską kadrą będzie dziś Coyle dysponował. Jeśli chodzi o The Blues jedyne poważne osłabienie to brak Torresa który za głupi faul wyleciał za czerwoną kartkę w meczu ze Swansea. Mimo iż krytykowałem Fernando ostatnio to jednak dużo dobrego robił w ofensywie , dużo dogrywał i robił zamęt. Strzelać bardzo nei strzelał ale sama obecność jego była pozytywem. I kolejny ciekawy fakt. Reebok Stadium dla The Blues to drugi dom. 8 ostatnich zwycięstw i bilans bramek , uwaga : 0:18 :!: Więc gdzie tu szukać jakichkolwiek argumentów za Boltonem ? Chyba tylko typ na przełamanie. Ja nie typuje bo mi ostatnio nie idzie i sobie spokojnie obejrze ten mecz ;)
edit / sam ten mecz dałem do Uczty Piłkarskiej jako 1x , ale jest to typ czysto konkursowy dla zabawy , ale żadnych pieniędzy bym w niego nie zainwestował. Typ chyba tak jak pisałem raczej na przełamanie.

corona 49

corona

Użytkownik
⚽ Bolton - Chelsea Londyn (Bolton 0-1 goli) - 1.21

The Blues już dziś pojadą do Boltonu po kolejne trzy oczka. Zawodnicy z Londynu są niekwestionowanym faworytem w tym meczu. Z pewnością większość ludzi postawi właśnie na nich jako na wygranych i pewnie zakład będzie dobry. Ja jednak zdecydowałem się na pewniejszy zakład, przynajmniej dla mnie. Chodzi o to, że gospodarze nie zdobędą więcej niż jednego gola. W ostatnich ośmiu wyprawach na Reebok Stadium, Chelsea strzeliła 18 bramek nie tracąc ani jednej. Silna obrona Bosingwa, Terry, Luiz i Cole powinna zagrać na zero z tyłu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom