>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7 kolejka Orange Ekstraklasy

Status
Zamknięty.
flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Dla mnie ta kolejka była kolejką remisów. W ośmiu spotkaniach padły cztery. Cóż, muszę przyznać że także niespodzianek nie brakowało. Np. Wisła czy Korona, albo słabo prezentująca się w tym sezonie Cracovia. A oto wyniki:

Lech Poznań 1:1 (1:1) GKS Bełchatów
Zając (9) Dziedzic (20)
Odra Wodzisław 2:2 (1:1) Wisła Kraków
Grzegorzewski (41-karny)
Malinowski (59) Zieńczuk (29)
Zieńczuk (69)
Ruch Chorzów 2:2 (1:1) Zagłębie Lubin
Fabus (31)
Jezierski (63) Iwański (38)
Chałbiński (62)
Legia Warszawa 3:1 (1:1) Widzew Łódź
Vukovic (26)
Chinyama (69)
Edson (77) Kuklis (34)
-
-
Górnik Zabrze 4:0 (4:0) Polonia Bytom
Jarka (1)
Jarka (24)
Jarka (29)
Gierczak (38) -

Jagiellonia Białystok 0:0 Korona Kielce

Cracovia Kraków 3:1 (1:0) Groclin Grodzisk Wlkp.
Witkowski (3)
Bojarski ()
Moskała (63) Piechniak (53)

ŁKS Łódź 3:0 (1:0) Zagłębie Sosnowiec
Arifovic (23)
Madej (52)
Komorowski (85)

sutek 79

sutek

Forum VIP
[center:237a3b29cb] Podsumowanie 7 kolejki OE [/center:237a3b29cb]

⚽ Gornik Zabrze 4 - 0 Polonia Bytom
⚽ Legia Warsaw 3 - 1 Widzew Lodz
⚽ Jagiellonia Bialystok 0 - 0 Korona Kielce
⚽ Cracovia Krakow 3 - 1 Groclin Dyskobolia
⚽ LKS Lodz 3 - 0 Sosnowiec
⚽ Odra Wodzislaw 2 - 2 Wisla Krakow
⚽ Ruch Chorzow 2 - 2 Zaglebie Lubin
⚽ Lech Poznan 1 - 1 Belchatow

Cenny remis zaliczył Ruch Chorzów który pokzał że jest naprawde groźnym zespołem szczególnie na własnym terenie.To samo pokazała Jaga która na własnym po boisku nie przegrywa,Korona można powiedziec straciłą 2 punkty a Jaga zyskała 1.Podział punktów także w Poznaniu i Wodzisławiu w Poznaniu remis nie budzi sensacji zaś Odra urywa punkty WIsle to dla mnie niespodzinka chociaz tak jak pisałem wczesniej Wodzisałw to trudny teren.Legia pokonuje Widzew po pierwszych 45 minutach Widzew nacisnął na Legie na początku drugiej połowy ale poźniej już Legia tyktowała warunki gry,WIdzew zaprezentował sie dobrze ale co z tego jak punktów brak.Od ponad 500 minut gola strzlił ŁKS który rozgromił u siebie Sosnwoiec aż 3:0.Cracovia mnei zaskoczyła chyba najbardziej pokonujac wysoko Groclin w Derbach Ślonska wszystko zgodnie z planem łatwe zwycięstwo zabrzan

irokez_adam 0

irokez_adam

Użytkownik
Górnik Zabrze - Polonia Bytom ▶ TYP: 1 ✅
Polonia Bytom jest beniaminkiem Orange Ekstraklasy i jak na razie nie pokazała niczego zaskakującego. Górnik również nie zachwyca swoją grą ale jest lepszy od Poloni dlatego też myślę, że to właśnie Zabrze świętować będzie w piątek.
Legia Warszawa - Widzew Łódź ▶ TYP:1 ✅
Legia ku mojemu zdziwieniu cały czas na pierwszym miejscu a co jest jeszcze dziwniejsze to to,że Mucha ani razu nie wyciągał piłki z siatki! Myślę iż nie zmieni się to i również w tym spotkaniu. Jak już kiedyś mówiłem Widzew gra coraz lepiej ale Legi jeszcze nie jest przygotowany. Na początku miesiąca mógł zdobyć swój pierwszy komplet punktów w meczu przyjaźni ale mając dwu bramkową przewagę zaprzepaścił swoją szanse. Może już niedługo za sprawą nowego trenera pokaże się z lepszej strony ale z pewnością nie w tym meczu. Spodziewał bym się nawet bałaganu w najbliższych spotkaniach spowodowanego nowym trenerem.
Jagiellonia Białystok - Kolporter Korona Kielce ▶ TYP:2 ⛔
Korona awansowała już na 3 pozycje po porażce w Bełchatowie i Krakowie nie przegrała już żadnego innego spotkania. Tym bardziej wątpię aby uległa słabszej Jagiellonii.
Odra Wodzisław - Wisła Kraków ▶ TYP:2 ⛔
Wisła na drugim miejscu próbuje dogonić Legie brakuje do tego 2 punktów. Myślę że wielu reprezentantów z Wisły przywiezie wiele doświadczeń z Portugalii i Finlandii. Gra Wisły podoba mi się najbardziej z pośród wszystkich drużyn. Do tej pory częściej wygrywała Odra ale to się zmieni jestem pewien. W drużynie z Krakowa gra wiele sław co przekłada się na poziom gry.
Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin ▶ TYP: 02 ✅
Zagłębie nie przypomina już drużyny z poprzedniego sezonu. Jednakże Ruch ładnie zaczął ale przegrywał z takimi drużynami jak Cracovia, Korona i Górnik Zabrze i remis z Widzew a wiec dlatego spodziewam się remisu bądź ciężkiej wygranej Zagłębia.
Cracovia Kraków - Groclin Dyskobolia ▶ TYP:02 ⛔
Jest to mój ślepy typ sugerowałem się tylko tym iż groclin wygrał z łks a cracovia tylko zremisowała.
ŁKS Łódź - Zagłębie Sosnowiec ▶ TYP: 10 ✅
Łks zdobył kilku nowych zawodników, trener twierdzi, iż spisują sie dobrze natomiast ja wolał bym poczekać z tym osądem. Zagłebie jest teoretycznie słabszą drużyną ale ŁKS spada na łeb na szyje... Jak na razie podpieram się remisem jako bukmacher ale jako ełkaesiak wierze w moją drużynę!
Lech Poznań - GKS Bełchatów ▶ TYP: 1 ⛔ lub 10 ✅
Do lecha wrócił kapitan Piotr Reiss po prawie miesięcznej przerwie. Lech nie przegrał na swoim boisku ani razu. Niestety wymęczone zwycięstwo nad Widzewem skłania mnie abym podparł sie remisem. Jak zrobię na kuponie jeszcze nie wiem. GKS z kolej gra coraz słabiej a wiec plus dla lecha.
Jak dla mnie moja skuteczność nie za duża, nie lubię remisów :jezora:

tbm 642

tbm

Forum VIP
W tej kolejce zaskoczył mnie przede wszystkim wynik w Białystoku gdzie spodziewalem się raczej pewnej wygranej Korony. Wynik 0-0 i przewaga Jagielloni w poczynaniach na boisku świadczy o tym, że Korona nadal nie może na dobre przełamać się w meczach wyjazdowych.

W piątek pewnie swoje mecze wygrały drużyny Górnika i Legii. Warto odnotowac fakt iż Legia w dotychczas 7 rozegranych spotkaniach odniosła komplet zwycięstw.

W sobotę punkty straciły Wisła i Zagłębie, które zremisowały po 2-2 na trudnych śląskich boiskach odpowiednio w Wodzisławiu i Chorzowie. Z dobrej strony pokazali się piłkarze Cracovii, którzy pewnie 3:1 ograli Dyskobolię, ale trzeba przyznać, że gdyby mieli lepiej nastawione celowniki to końcowy wynik mógłby być znacznie wyższy. Swój mecz pewnie wygrał również ŁKS dla którego było to pierwsze zwycięstwo w tym sezonie.

W niedzielnym spotkaniu piłkarze Lecha nie potrafili znaleźć sposobu na grających przez 40 minut w 10 Bełchatowian i ostatecznie spotkanie to zakończyło się remisem 1:1.

Górnik Zabrze - Polonia Bytom
Mój typ: Górnik Zabrze – 1,65 w Unibet ✅ 4-0

Legia Warszawa - Widzew Łódź
Mój typ: więcej niż 2,5 bramek – 1,70 w Unibet
✅ 3-1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom