Mecz Legi Warszawa z Widzewm także
wybacz źle spojrzałem i nie zauważyłem tego meczu.
A wiec moje typy to:
Górnik Zabrze - Polonia Bytom TYP: 1
Polonia Bytom jest beniaminkiem Orange
Ekstraklasy i jak na razie nie pokazała niczego zaskakującego. Górnik również nie zachwyca swoją grą ale jest lepszy od Poloni dlatego też myślę, że to właśnie Zabrze świętować będzie w piątek.
Legia Warszawa - Widzew Łódź TYP:1
Legia ku mojemu zdziwieniu cały czas na pierwszym miejscu a co jest jeszcze dziwniejsze to to,że Mucha ani razu nie wyciągał piłki z siatki! Myślę iż nie zmieni się to i również w tym spotkaniu. Jak już kiedyś mówiłem Widzew gra coraz lepiej ale Legi jeszcze nie jest przygotowany. Na początku miesiąca mógł zdobyć swój pierwszy komplet punktów w meczu przyjaźni ale mając dwu bramkową przewagę zaprzepaścił swoją szanse. Może już niedługo za sprawą nowego trenera pokaże się z lepszej strony ale z pewnością nie w tym meczu. Spodziewał bym się nawet bałaganu w najbliższych spotkaniach spowodowanego nowym trenerem.
Jagiellonia Białystok - Kolporter Korona Kielce TYP:2
Korona awansowała już na 3 pozycje po porażce w Bełchatowie i Krakowie nie przegrała już żadnego innego spotkania. Tym bardziej wątpię aby uległa słabszej Jagiellonii.
Odra Wodzisław - Wisła Kraków TYP:2
Wisła na drugim miejscu próbuje dogonić Legie brakuje do tego 2 punktów. Myślę że wielu reprezentantów z Wisły przywiezie wiele doświadczeń z Portugalii i Finlandii. Gra Wisły podoba mi się najbardziej z pośród wszystkich drużyn. Do tej pory częściej wygrywała Odra ale to się zmieni jestem pewien. W drużynie z Krakowa gra wiele sław co przekłada się na poziom gry.
Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin TYP: 02
Zagłębie nie przypomina już drużyny z poprzedniego sezonu. Jednakże Ruch ładnie zaczął ale przegrywał z takimi drużynami jak Cracovia, Korona i Górnik Zabrze i remis z Widzew a wiec dlatego spodziewam się remisu bądź ciężkiej wygranej Zagłębia.
Cracovia Kraków - Groclin Dyskobolia TYP:02
Jest to mój ślepy typ sugerowałem się tylko tym iż groclin wygrał z łks a cracovia tylko zremisowała.
ŁKS Łódź - Zagłębie Sosnowiec TYP: 10
Łks zdobył kilku nowych zawodników, trener twierdzi, iż spisują sie dobrze natomiast ja wolał bym poczekać z tym osądem. Zagłebie jest teoretycznie słabszą drużyną ale ŁKS spada na łeb na szyje... Jak na razie podpieram się remisem jako bukmacher ale jako
ełkaesiak wierze w moją drużynę!
Lech Poznań - GKS Bełchatów TYP: 1 lub 10
Do lecha wrócił kapitan Piotr Reiss po prawie miesięcznej przerwie. Lech nie przegrał na swoim boisku ani razu. Niestety wymęczone zwycięstwo nad Widzewem skłania mnie abym podparł sie remisem. Jak zrobię na kuponie jeszcze nie wiem. GKS z kolej gra coraz słabiej a wiec plus dla lecha.
Kolejka ta dwa tygodnie temu wydawała mi się łatwa do wytypowania na dzień dzisiejszy wydaje mi się, że czeka nas kilka niespodzianek. Drużyny miały dwa tygodnie na przygotowanie się do najbliższych spotkań. Jednak życzę wszystkim udanych typów i wysokich wygranych.
:spokodfhgfh: