Co do Marsylii to chyba nie było tak żałosnego początku sezonu ale w 2007 roku mieli po 13 kolejkach 19 punktów i sięgnęli po trzecią lokatę na koniec sezonu. (
Le Figaro) Jeszcze nic straconego
Obrona OM gra tagicznie, do tego w awizowanym składzie Azpilicueta, do składu wraca Nkoulou (też mi wzmocnienie ????) że rozsądnym typem wydaje się obie strzelą... ale dla mnie mimo wszystko no bet
Lorient-Auxerre
Podzielam opinię
enrico co do tego spotkania. Lorient po ostatnim meczu będzie chciało pójść za ciosem. Auxerre w ostatniej koejce miało słabszy dzień i nie wykorzystało wielu dogodnych okazji. Teraz powinni coś ustrzelić tym bardziej że zagrają bez osłabień w ofensywie. AJA jedzie do Bretanii bez obrońców Coulibalego i Ndingi więc z osłabioną defensywą. Czystego konta raczej nie będzie
Lorient: Audard - Baca, Bourillon, Ecuele Manga,
Le Lan - Jouffre, Romao, Coutadeur, Monnet-Paquet - Emeghara, Aliadière.
Auxerre: Sorin - Dudka, Boly, Grichting, Sidibé - Cissé, Chafni - Haddad, A. Traoré, Ben Sahar -
Le Tallec.
Obie strzelą @ 1,88
Unibet
Sochaux-Rennes
Obie drużyny grają w tym sezonie ofensywnie i skutecznie. Sochaux pod wodzą Bazdarevica strzeliło co najmniej bramkę we wszystkich dotychczasowych kolejkach. Rennes ta sztuka nie udała się tylko raz w meczu z rewelacyjnym Montpellier. Podopieczni Antonettiego mogą czuć jeszcze gorycz po pogromie jaki piłkarze Sochaux sprawili im w ostatnim meczu między tymi drużynami (w styczniu 5-1), będą więc zdeterminowani by odprawić rywali z kwitkiem.
Do składu Sochaux po jednomeczowej banicji mają powrócić Maiga i Anin. Kontuzjowani z kolei są obrońcy Mouyokolo, Mikari i pomocnik Carlao. Z Maigą i Martinem powinni bez problemu coś strzelić. Rennes w ataku może liczyć na Pitroipę, Kembo czy Hadjiego. Liczę na dobry, ofensywny mecz z obu stron.
Sochaux: Richert - Sauget, Perquis, Peybernes, Corchia - Boudebouz, Mar. Martin, Anin, Nogueira (ou Roudet) - Maïga, Privat.
Rennes: Costil - Danzé, Kana-Biyik, Boye, Théophile-Catherine - Pajot, Mvila - Pitroipa, Féret, Kembo - Hadji.
Obie strzelą @ 1,80
Unibet
PSG-Nice
Trochę się zdziwiłem widząc kurs na gospodarzy. 1,3? Bez przesady. Nicea ostatnio łapie wiatr w żagle. Ostatnio zwycięstwo z Ajaccio a wcześniej dosyć pechowa przegrana z Montpellier. Gospodarzom Nicea wyraźnie nie leży. 4 remisy, 3 zwycięstwa Nice i tylko 2 wygrane PSG (w tym tylko raz wygrana dwubramkowa) na własnym stadionie mówią wszystko..
PSG bez kontuzjowanych Bisevaca, Sakho, Hoarau i Sissoko. Do składu wraca Brazylijczyk Ceara. W tym meczu widział mi się zakład na obie strzelą ale nie wiem czy Nicea podejdzie do tego meczu ofensywnie czy zagraja na remis.. dlatego fajnym typem wydaje się handi+2 na gości.
PSG: Sirigu - Jallet, Z. Camara (ou Lugano), Armand, Tiéné - Chantôme, Matuidi (ou Bodmer) - Menez, Pastore (ou Bodmer), Nene - Gameiro.
Nice: Ospina - D. Diakité, Civelli, Pejcinovic, Monzon - Digard, Faé (ou Abriel) - Mouloungui (ou Dja Djédjé), Meriem, Mounier - Pentecôte.
Nice+2 @ 1,60
Unibet