>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów [21.01.2025 - 22.01.2025]

S 5,8K

sirkeano

Użytkownik
Gyokers na ławcę więc idę w under 1,5 w meczu Lipsk vs Sporting. Widać lizboniarze będą szli na remis i to 0-0, a to jak wiadomo zazwyczaj się mści jakimś 1-0. Typ z dupy, ale może ktoś wtopi ze mną. Zapraszam :)

Otrzymane punkty reputacji: +451
lukas88 686,9K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina Piłka nożna, Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: PSG - Manchester City
Typ: Haaland strzeli 2 gole lub więcej
Kurs 7,30
Bukmacher: Superbet
Link do postu:

Analiza:

Poszukamy ciekawego zakładu na dzisiejszy szlagier w LM, gdzie PSG podejmie Manchester City. Faworytem jak dla mnie są goście, którzy mam wrażenie zażegnali kryzys, który ich dopadł pod koniec roku. PSG to dla mnie zlepek indywidualności a nie drużyna, nie zachwycają grą ani w lidze ani w LM, o ile w Ligue 1 wyniki się bronią to w LM jest słabo i tak naprawdę dzisiejszy mecz jest pojedynkiem o awans bo przegrany przy niekorzystnym układzie innych spotkań może pożegnać się z kolejną rundą. City w mojej ocenie ma dużo silniejszy skład i przede wszystkim klasowego napastnika, którego brakuje w Paryżu. Erling ostatnio zawodzi nieco skutecznością, ale ma w każdym meczu kilka okazji w dodatku jest pierwszym wyborem przy rzutach karnych. Typ może i ryzykowny bo niekoniecznie musi tutaj byc huragan bramek, ale kurs w mojej ocenie bardzo atrakcyjny więc próbuję dwóch bramek Norwega.

Otrzymane punkty reputacji: +130
lukas88 686,9K

lukas88

Forum VIP
Spotkanie: Real- Salzburg
Typ: Vinicius strzeli 2 gole lub więcej
Kurs: 4,0
Bukmacher: Superbet
Link do postu:

Analiza:

Szykuje się remontada na Santiago Bernaabeu, rozpędzony Real podejmuje słabiutki Salzburg, który regularnie dostaje worek bramek. Idę dziś w bramki Viniego, który jest głodny gry bo pauzuje w lidze za czerwona kartkę w meczu z Valencią. Uważam że będzie go dzisiaj pełno w polu karnym Austriaków, do tego jest pierwszy do karnych. W mojej ocenie Real dzisiaj urządzi sobie strzelnicę na dużo niżej notowanym rywalu.
Post automatycznie złączony:

Spotkanie: Feyenoord- Bayern
Typ: Feyenoord gol do 72 minuty
Kurs:1,78
Bukmacher: Fortuna

Analiza:

Spodziewam się dzisiaj ciężkiej przeprawy Bayernu w Roterdamie, Feyenoord na własnym terenie potrafi być groźnym zespołem, grają ciekawy ofensywny futbol, do składu wrócili Gimenez czy na ławce jest Ueda. Bayern naturalnie jest faworytem ale w moje ocenie Feyenoord coś ukąsi bo Bawarczycy lubią czasem zapomnieć sie w defensywie, stracili przecież bramki z Szachtarem czy Zagrzebiem.

Nieco delikatniej można próbować:
Bayern wygra + BTS @ 2,43 Fortuna

Ostatnia edycja:
ferguson2 997,7K

ferguson2

Typer
Spotkanie: PSG - Manchester City
Typ: liczba goli - powyżej 4.0 (4=zwrot)
Kurs: 3.55
Bukmacher: fortuna
Analiza: PSG jak i Man City nie mają idealnych defensyw, często tracą bramki w szczególności dotyczy to PSG. City wydaje się że wyszło na prostą po gorszym okresie i co najważniejsze strzelają bramki. Myślę, że nie będą mieć problemów z pokonaniem bramkarza PSG. Z kolei PSG będzie musiało odpowiedzieć tym samym, spodziewam się jednak ze mecz będzie ofensywny i mam nadzieje ze spora ilością bramek.

Do góry Bottom