>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7 kolejka Ekstraklasy [18.09-20.09.2009]

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów
Od początku sezonu trzymam się tego, że stadion Dialog Arena będzie obiektem sprzyjającym ładnej dla oka grze i będzie na nim padało sporo bramek. Miałem całkowitą rację kiedy przyjechała na ten obiekt Wisła. Bardzo dobry mecz, sporo bramek. Później na DA gościły Ruch i Arka, które pokonywały Zagłębie, które było w fatalnym okresie - mówi się, że piłkarze grali przeciwko trenerowi. Gra Miedziowych bardzo słaba i mój plan na overy w Lubinie nieco podupadł. Jestem jednak zdania, że dziś nadarza się doskonała okazja aby ponownie na DA kibice ujrzeli ciekawy mecz okraszony kilkoma bramkami. Po pierwsze to za sprawą poprawiającej się dyspozycji piłkarzy Zagłębia, wzmocnienia siły ofensywnej Traore powrotu po urazie Pawłowskiego. Mimo wszystko problemami w defensywie, uraz Sretenovicia pokrzyzował plany już na początku sezonu, do tego dziś wątpliwy jest występ Stasiaka. Jeśli ma za niego grać Jasinski to goście powinni pokazać swoje umiejętności w pełni, a w Gieksie jest komu bramki strzelac. Zarówno Ujek jak i Costly bardzo dobrze potrafią się rozpychać z obrońcami drrużyny przeciwnej, a dziś mają przewagę fizyczną nad Miedziowymi stąd jestem zdania, że któryś z nich śmiało może dziś znaleźć drogę do siatki bramki strzeżonej przez Ptaka. Nie sądzę aby GKS kurczowo trzymał się defensywy. Trener Ulatowski doskonale zdaje sobie sprawę, że jak przycisną Zagłębie to Miedziowi mogą się ponownie gubić w obronie, a co za tym idzie tracić głupie bramki. To samo jednak może funkcjonować w drugą stronę. Dynamiczni skrzydłowi Miedziowych + Traore lub Micanski w ataku. Siła ofensywna także jest, pogoda w Lubinie bardzo dobra do grania w piłkę, dlatego jestem zdania, że piłkarzom zarowno jednej jak i drugiej drużyny będzie się chciało i to bardzo. Spodziewam się efektownego spotkania z wieloma bramkami, w którym zwyciężą jedni bądź drudzy, bo remis raczej wykluczam.

Moje propozycje:
over 1,5 - 1,40 w Tobet [7/10]
over 2,5 - 2,25 w Unibet [4/10]
over 3,5 - 4,20 w Unibet [2/10]

Legia Warszawa - Lechia Gdańsk
Jak już wspominali inni użytkownicy w tym temacie dobrze wiemy, że Legia ma potencjał aby grać znacznie lepiej i moim zdaniem dziś może to udowodnić. Wraca Chinyama, który zapewne znów będzie miał sporo sytuacji i przynajmniej jedną z nich wykorzystać powinien. Lechia ma z jednej strony doświadczonego Manuszewskiego w obronie, ale moim zdaniem on najlepsze lata ma już za sobą i będzie mu bardzo ciężko grać przeciwko Chinyamie czy wchodzącemu Gizie. Lechia ma ciekawą drużynę, ale nie sądzę aby mogli utrzymać 0:0 w Warszawie. Mecz może nie będzie tak efektowny jak pojedynek Zagłębia z Gieksą, ale ponownie przewiduję ciekawe jak na nasze warunki widowisko.
Mój typ: over 1,5 - 1,38 [6/10]

bombello 2

bombello

Użytkownik
Popieram typ cygeiro! Szkoda ze w moim buku nie ma czegoś takiego bo bym z chęcią zagrał ze Lechia nie strzeli nic na Łazienkowskiej. Dla tych którzy patrzą tylko na Legii statystyki, gra w każdym meczu wygląda tak samo-DOMINACJA Legii w każdym elemencie gry, na pewno w środku pola gdzie rozgrywają sobie piłeczkę jak chcą. Jak to się mówi w piłkarskim otoczeniu &quot;Polska Barcelona &quot;-dla kibiców znane określenie. Dokładnie, jak na polską lige Legia ma najsilniejsza obronę (co widać) , pomoc moim zdaniem i wielu innych tez, niestety atak- ???? Sytuacji podbramkowych w każdym meczu ok 10 w tym trzy setki no ale zawodnicy nie potrafią strzelać do pustej bramki, bo przecież tego na treningach chyba nie ma! ???? Dziś od pierwszych minut zagra Chinyama. Obrona w atak w pełnym składzie najprawdopodobniej wyglądać będzie to tak: Mucha-Rzeźniczak, Szala, Astiz, Choto-Radović, Rybus, Giza, Iwański, Borysiuk- Chinyama.
Ciekawy typ jest na under 2.5 i pewnie wiele osób go gra. Ja bym przestrzegał, gdyby Legia grała na wyjeździe ok, ale u siebie głęboko trzeba się zastanowić. Chinyama gdy gra od początku jest groźny, gorzej jak wejdzie w czasie gry a dziś pewnie tak nie będzie. Urban w przypadku remisu do połowy wpuści Palucha(mam nadzieję że nie mięciela ???? ) ale myślę że nie będzie musiał. Dobry typ w tym przypadku wydaję mi się handicap bo sądzę ze Legia wygra 2 bramkami a strzelcem jednej z nich będzie król strzelców poprzedniego sezonu ????

Moje propozycje:
Legia Warszawa-Lechia Gdańsk(0:1) typ 1 1.8✅
połowa /wynik końcowy 1/1 1.70✅

D 5

devil13england

Użytkownik
Co do meczu Legii z Lechia kusi mnie do zagrania na over 2,5. Legia bez overa w 5 kolejnych spotkaniach o punkty więc dzis powinno nastapic przelamanie.Bez bramek Mieciel bez bramek Chinyama.Obaj sa dzis w kadrze meczowej i mysle ze obaj powinni cos ustrzelic.Lechia moze i nie gra najgorzej ale Legia to Legia.Moze zremisowac 0-0 a moze ich ograc 4-0.Mysle ze limit pecha i limit nieskutecznosci sie juz skonczyl i dzis bedzie ostre strzelanie na Lazienkowskiej.
18 meczowa prezentuje sie tak :
Bramkarze: Jan Mucha, Kostyantyn Makhnovskyy
Obrońcy: Jakub Rzeźniczak, Wojciech Szala, Inaki Astiz, Dickson Choto, Tomasz Kiełbowicz, Marcin Komorowski, Artur Jędrzejczyk
Pomocnicy: Miroslav Radović, Maciej Rybus, Piotr Giza, Maciej Iwański, Ariel Borysiuk, Marcin Smoliński
Napastnicy: Takesure Chinyama, Adrian Paluchowski, Marcin Mięciel

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
W meczu siódmej kolejki Gdynianie podejmą na własnym boisku zespół Czarnych Koszul. Dziwią mnie w tym meczu dosyć wysokie kursu wystawione na gospodarzy. Bukmacherzy chyba zbytnio przywiązują się da nazw, jak w tym meczu do Polonii. Ale to tym lepiej dla nas. Popatrzmy obiektywnie na to co się dzieje w obydwu klubach. Arka w fatalnym stylu zaczęła sezon od trzech porażek. Za współpracę podziękowano trenerowi Chojnackiemu i w jego miejsce zatrudniono trenera Pasieke. W grze Arki wiele zmieniło się na plus. Pierwszy mecz pod wodzą nowego trenera to minimalna porażka z Wisłą Kraków po samobójczym, aczkolwiek przepięknym uderzeniu Mrowca. Kto wie jak skończyłby się ten mecz gdyby nie to pechowe wybicie piłki, tym bardziej, że przez godzinę gry Arka wcale nie była zespołem słabszym. Następny mecz to wygrana w Lubinie 2-0 i kolejny podział punktów z Cracovią. W zespole widać progres w grze, pewniej gra defensywa, piłkarze stosują pressing no i jest w drużynie bodaj najlepszy spec od rzutów wolnych w lidze - Bartosz Ława, co pokazał w dwóch poprzednich meczach. Na przeciwnym biegunie są goście, zespół, który miął walczyć o najwyższe lokaty w lidze, a tym czasem kompletnie zawodzi. Trzy ligowe porażki w tym dwie u siebie. W zespole nie ma pomysłu na grę, być może inaczej byłoby gdyby nowym szkoleniowcem został Franciszek Smuda, a tak nowym opiekunem został dobrze znany polskim kibicom Duszan Radolsky. Polonia nie ma napastnika z prawdziwego zdarzenia. brakuje też kreatywnego rozgrywającego, którym był Radek Majewski, a z pewnością nie jest Marcelo Sarvas. W moim przekonaniu gdzieś zagubił się pomysł na budowę tej drużyny i w tym sezonie zajmie ona jedynie miejsce w środku ligowej tabeli. Chyba, że Radolsky będzie potrafił dotrzeć do piłkarzy Czarnych Koszul, w co szczerze wątpię. W obliczu wszystkich przytoczonych faktów wszystko przemawia na korzyść gospodarzy i to na nich gram w dzisiejszym spotkaniu.

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
Wczorajsze mecze zanalizowałem nie najgorzej ;) więc i dziś spróbuję :
Arka - Polonia W - trochę podobna sytuacja jak z Zagłębiem i GKS - Arka zaczyna grać lepiej pod opieką trenera Pasieki i już w pechowo przegranym meczu z Wisłą było to widoczne.Polonii się nie wiedzie - Radolsky cudotwórca nie jest, kilku graczy prezes Wojciechowski wywala na bruk (na razie Lato popłynął) i straszy cięciami finansowymi tzw. wejściówek meczowych, Kozioł kontuzjowany- klimat nieciekawy. Mecz na remis z lekkim wskazaniem na Arkę (1x - gdybym wiedział że poprawili skuteczność śmiało dałbym &quot;1&quot; ale ostatnio bramki zapewnia im po rzutach wolnych Bartosz Ława a napastnicy śpią) choć nie można Polonii całkowicie skreślać - mają graczy którzy jedną akcją mogą odmienić losy spotkania tak jak w spotkaniu z WKS. Wydaje mi się że śmiało można grać under 2.5 - Polonia skuteczność ostatnio zagubiła, Arka zaś wiele nie strzela ale i dużo nie traci.
Korona Kielce - Śląsk - Korona wzmocniona Vuko i Mihajlovicem prezentuje się dużo lepiej niż przed przerwą na reprezentację. Nie jest to forma ani skład na walkę o pierwsze miejsca, ale na utrzymanie powinno starczyć. WKS ma zgraną i solidną paczkę, choć ostatnio grają lekki antyfutbol (wkurza mnie Janusz Gancarczyk - komisja ligi powinna wezwać go na rozmowę - co mecz pajacuje i wymusza - czyżby Sebstian Dudek go podszkolił ??) - drużyny porównywalne (na plus WKS - są lepiej zgrani) więc również mecz na remis - choć nie zdziwiłbym się gdyby atut własnego boiska i błysk Ediego czy Aco sprawiły że Korona skromnie ten mecz wygra - typuje 1-0, w ostrożniejszej wersji 1x. Under 2.5 również wysoce prawdopodobny.

Lech - Odra
- Lech bez Arboledy, Odra bez prawych obrońców (Kłos czerwień, Kokoszka uraz). Lechici pewnie będą chcieli zamazać nie najlepsze wrażenia po ostatnich meczach i wreszcie nie gonić wyniku. Wieczorek po fali krytyki pewnie skupi się na obronie tak by urwać punkty i zachować posadę. Wydaje się to jednak niemożliwe (urwanie punktów, posadę może zachowa) - bronienie na własnej połowie to woda na młyn dla Lecha. Myślę że skończy się to minimum 2-0 - dlatego zagrałbym z handicapem na Lecha lub over 2.5.

Ruch Chorzów - Cracovia
- Lenczyk król remisów ?? Zdaje się że tak można będzie mówić o nim po dzisiejszym meczu. Choć Ruch gdy ma do dyspozycji Sobiecha i Niedzielana to może być różnie. Czuję że chorzowianie będą chcieli wziąć odwet za pechową porażkę w Bełchatowie i duet Sobiech - Niedzielan może zapewnić im 3 punkty. 1 pkt dałbym im w ciemno (o ile nie popełnią błędu jak Lech w meczu z Cracovią) Sumarycznie da to 1x.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Arka Gdynia - Polonia Warszawa ✅ ✅ ✅
Pojedynek wydawałoby się ze wskazaniem na gości, ale tak naprawdę to gospodarze są faworytem. Arka wreszcie obrała dobry kurs i zaczęła odbijać się od dna, o czym świadczy wygrana z Zagłębiem 2:0 i remis z Cracovią 1:1. Warto zaznaczyć, że oba spotkania arkowcy rozegrali na wyjazdach. Polonia od trzech kolejek gra totalną klapę. Mój typ: Remis
Korona Kielce - Śląsk Wrocław ✅ ✅ ✅
W Kielcach zapowiada się chyba najciekawsze spotkanie soboty. Korona podbudowana zwycięstwem z Odrą Wodzisław, podejmie niespodziankę zeszłego sezonu, Śląska Wrocław. Według mnie będą to wyrównane zawody. Mój typ: under 2.5

Lech Poznań - Odra Wodzisław ✅ ✅ ✅

Wbrew pozorom Odra to bardzo trudny rywal dla Lecha. Zawsze grało im się z nimi bardzo ciężko. Na dodatek zmierzą się dzisiaj we Wronkach, które najdelikatniej mówiąc są dla nich niesprzyjające. Ze składu wypadł Manuel Arboleda, ale myślę że i takiego zawodnika są w stanie zastąpić. Mój typ: Lech Poznań
Ruch Chorzów - Cracovia ✅ ✅ ✅
Na koniec sobotniej gorączki mecz między Ruchem a Cracovią. Jedni i drudzy na fali wznoszącej. Niebiescy chyba trochę fartownie zajmują tak wysoką lokatę. Na pewno mieli jak na razie bardzo dobry układ terminarzu. Tak jak pisałem w poprzednich analizach, Orest Lenczyk posklejał to czym dysponuje i dało to wymierny skutek. Mój typ: under 2.5

tbm 642

tbm

Forum VIP
Arka - Polonia
Trener Pasieka potrafi wykrzesać z zawodników Arki to co najlepsze i choć nie zawsze udaje się to realizowac przez pełne 90 minut, to jak widać po grze i wynikach widoczny jest progres. Polonia natomiast upada co raz niżej, prezes Wojciechowski ciągle zmienia trenerow co nie wpływa dobrze na jakość gry zespołu. Do tego klub rozstał się z Jarosławem Lato jednym z dotychczas czołowych piłkarzy. Ambicja Arki powinna wystarczyć minimum do remisu
Mój typ: 1x - 1,41 w Tobet [6/10]

Korona Kielce - Śląsk Wrocław
Śląsk będzie mógł się wykazać grą z kontry w tym meczu. Duże znaczenie będzie miała dyspozycja braci Gancarczyków, którzy powinni oskrzydlać niemal każdą akcję gości z Wrocławia. Korona jest ekipą grającą dosyć chimerycznie. Nie sądzę aby Vuković czy Mijajlović zbawili tą drużynę w meczu ze Śląskiem. Oni nie są jakoś super przygotowani do sezonu, a atutem Śląska będzie dziś wybieganie. Moim zdaniem zanosi się na mecz z duża liczbą bramek, bo mimo wszystko Korona u siebie strzelać także powinna. Kurs na takie rozstrzygnięcie bardzo dobry więc śmiało pobieram.
Mój typ: over 2,5 - 2,15 w Tobet [5/10]

Lech Poznań - Odra Wodzisław
Zabraknie Arboledy, będzie Djurdjevic. Będą Stilic, Lewandowski, Rengifo i Peszko. Lech już nie może tracić punktów i czas przełamać niemoc stadionu we Wronkach. Odra od czasu do czasu potrafi zaskoczyć, ale ostatnio zagrała słabo i w meczu przeciwko Kolejorzowi raczej nie daję gościom większych szans na ugranie czegoś konkretnego.
Mój typ: Lech Poznań - 1,32 w Tobet [7/10]

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Lech Poznań – Odra Wodzisław

Czas na pierwsze zwycięstwo Lecha Poznań we Wronkach, jestem przekonany, że to właśnie dzisiaj nastąpi przełamanie i Lech w końcu będzie mógł cieszyć się z trzech punktów wywalczonych przed własną publicznością. Ostatnie zwycięstwo Poznaniaków z Jagiellonią z pewnością dodało wiary we własne umiejętności, bo przecież wyciągnięcie wyniku z 0:2 na 3:2 to nie jest łatwa sprawa, zwłaszcza z takim przeciwnikiem. Odra Wodzisław to drużyna z ogromnym doświadczeniem, od 1996r. bez przerwy grają w najwyższej klasie rozgrywek w Polsce i nie zanosi się na przerwanie tej serii. Podopieczni Ryszarda Wieczorka jak wiemy grają w kratkę, potrafią pokonać takich rywali jak Legia czy Lechia, a następnie przegrać z Piastem Gliwice, Polonią Bytom. Warto zauważyć, że Odra jak do tej pory ani razu nie dzieliła się punktami, nic nie wskazuje również na remis w dzisiejszym spotkaniu. Ostatnie starcie obu drużyn gdy rolę gospodarza sprawował Lech odbyło się w Październiku ubiegłego roku, Kolejorz wygrał 3:1. Bojowo nastawieni piłkarze Jacka Zielińskiego powinni pokonać Odrę i pozostawić kibicom oraz samym sobie cień nadziei na dogonienie Wisły Kraków i włączenie się do walki o mistrzostwo Polski.

Moje propozycje: Lech Poznań ~ 1,25 // Lech Poznań 2 lub 3 gole ~ 1,95

flamaster 875

flamaster

Forum VIP

Arka Gdynia - Polonia Warszawa
0:0​

Przed nami dzisiaj kolejne spotkania w ramach 7 kolejki polskiej Ekstraklasy. Do analizy wybrałem mecz Arki Gdyni z Polonią Warszawa. Obie drużyny zajmują jak na razie miejsca w dolnej części tabeli. Szczególnie dla Polonii jest to miejsce zdecydowanie poniżej oczekiwań, które przed sezonem były bardzo duże. Obecnym trenerem Czarnych Koszul jest Duszan Radolsky choć głośno było również o zatrudnieniu na tym stanowisko Franciszka Smudy. Zmiana szkoleniowca nie przyniosła pożądanego efektu. Zespół wciąż prezentuje się słabo o czym świadczą ostatnie porażki z Zagłębiem i Ruchem. Atmosfera w drużynie nie jest najlepsza. Prezes Wojciechowski już planuje cięcia wynagrodzeń dla piłkarzy. Ponadto wyrzucił zespołu Jarosława Latę zamieszanego w aferę korupcyjną.
Na początku sezonu także Arka Gdynia spisywała się fatalnie przegrywając w kiepskim stylu kolejne spotkania. Następstwem tego było zatrudnienie na stanowisku trenera Dariusza Pasieki. W tym przypadku było to dobre posunięcie. Zespół zaczął prezentować się coraz lepiej. Najpierw minimalna porażka z Wisłą potem zwycięstwo z Zagłębiem i remis z Cracovią w ostatniej kolejce. Dlatego także i w tej kolejce drużyna z Gdyni liczy na zdobycz punktową z drużyną z Warszawy. Do dyspozycji trenera nie są tylko Dariusz Ulanowski i Bartosz Karwan. W zespole Polonii nie zagrają Igor Kozioł i Daniel Gołębiewski. Za to na boisku zobaczymy wracających po przerwie za czerwone kartki Sebastiana Przyrowskiego i Tomasza Jodłowca. W ostatnim sezonie mecz w Gdyni zakończył się skromnym zwycięstwem Polonii (0:1). Uważam, że dzisiaj takie rozwiązanie się nie powtórzy. Zawodnicy Arki zaczynają prezentować się coraz lepiej a drużyna z Konwiktorskiej wciąż gra kiepsko. Wprawdzie bukmacherzy minimalnie faworyzują gości lecz ja uważam, że oni tego meczu nie wygrają. Najbardziej skłaniałbym się ku remisowi ze wskazaniem na Arkę. Dlatego najlepszym typem wydaje się 1x. Dla grających single jak najbardziej typ na remis. Dodatkowo nie spodziewam się dużej ilości bramek w tym spotkaniu. Ostanie 5 meczy Arki kończyło się wynikami underowymi i w 3 ostatnich spotkaniach Polonii.

Moje propozycje:
Arka lub remis (około 1.45)✅✅
remis (około 3.20)✅✅
under 2.5 (około 1.60)✅✅

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Dla mnie Lech po takim kursie nie jest do grania. Arboleda to bardzo wazna postac w tej druzynie i jego brak bedzie widoczny, on jak na polskie warunki jest pilkarzem robiacym roznice zarowno w defensywie jak i ofensywie (stale fragmenty) a do tego ma wielka charyzme i potrafi poderwac zespol wiec w duzym stopniu tworzy jego charakter. Odra to typowy sredniak i z reguly lepiej gra na wlsanych smieciach ale potrafia sie motywowac na mecze z wielkimi naszej ligi. Kurs jak na podbicie ako. Jesli juz grac ten mecz to poszukac wyzszego kursu, typ Kanoniera na ilos goli wydaje sie ciekawy bo jednak w ofensywie Kolejorz ma spory potencjal i nawet jak Odra zagra bardzo defensywnie to pare szans na te 2-3 bramki stworza.

lodzianin 0

lodzianin

Użytkownik
Ja postawiłem na dzisiejsze zwycięstwo Ruchu. Tak jak ktoś już pisał - z jednej strony Sobiech i Niedzielan, z drugiej Orest Lenczyk i dochodzący do formy Matusiak. Patrząc na tabelę murowanym faworytem wydaje się zespół z Chorzowa, który spisuje się nadzwyczajnie dobrze. Cracovia natomiast powoli odrabia straty, jednak to nie jest już ten sam zespół co dwa sezony temu. U siebie Ruch dawno nie przegrał z Cracovią, a i wypadałoby zamazać plamę z meczu z Zagłębiem Lubin.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Piast Gliwice - Jagiellonia Białystok
Według mnie przedostatnie spotkanie 7. kolejki może być najciekawsze z całego zestawienia. Obie drużyny mają naprawdę wartościowych piłkarzy. Z jednej strony Kamil Glik, Jakub Smektała, Kamil Wilczek a z drugiej Kamil Grosicki, Tomasz Frankowski, czy Bruno. Potencjał tkwi zarówno w Piaście jak i w Jagiellonii. Mam nadzieję, że piłkarze zaserwują futbol na wysokim poziomie. Mój typ: over 2.5

Wisła Kraków - Polonia Bytom
Gospodarze jak na razie kontynuują świetną passę. Nie przegrali w tym sezonie żadnego meczu, a na dodatek stracili tylko dwa gole. Sytuacja może się dzisiaj zmienić. Uważam, że niedoceniana Polonia napsuje sporo nerwów drużynom z czołówki. Są nieobliczalni. Potrafią wysoko zwyciężyć, ale równie wysoko przegrać. Trener Szatałow fajnie złożył puzzle, które pasują do siebie. Błyszczy Grzegorz Podstawek, który ma na koncie cztery trafienia. Mój typ: Polonia Bytom lub remis

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Wisła Kraków - Polonia Bytom
Bardzo ambitnie walczący zawodnicy Polonii zmierzą się w dzisiejszym spotkaniu z Wisłą Kraków, faworytem jest z pewnością &quot;Biała Gwiazda&quot; i o niespodziankę będzie bardzo ciężko. Krakowianie powalczą o klubowy rekord jedenastu kolejnych wygranych meczów w lidze, cel jak najbardziej do wykonania. Nie chcę mimo wszystko typować końcowego wyniku tego starcia, prawie w 100% jestem przekonany, iż Wisła będzie prowadziła po 45 minutach gry. Jeżeli ktoś śledzi kolejne mecze mistrza Polski wie, że to właśnie pierwsza połowa najczęściej decyduje o końcowym rozstrzygnięciu. W pierwszych sześciu spotkaniach nowego sezonu Wisła tylko raz i to w ostatniej kolejce nie zdołała objąć prowadzenia przed przerwą, w pozostałych pojedynkach przewagę wypracowali sobie właśnie w początkowych fragmentach meczu. Druga połowa to pełna kontrola wydarzeń na boisku i spokojne utrzymanie pozytywnego wyniku. Polonia Bytom powinna zacząć ostrożnie więc o ich atakach raczej nie ma mowy, to Wisła przejmie inicjatywę i na piętnastominutową przerwę będzie schodzić z jedno-dwu bramkowym prowadzeniem.
Mój typ - Wisła Kraków (połowa czasu) - 1,55

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom