>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7. Kolejka Bundesligi 05-07.10.2012

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
7. Kolejka Bundesligi

Dla kogo siódma kolejka okaże się szczęśliwa? Może dla Bayernu, który wygrywając ustanowiłby nowy rekord Bundesligi, siedem zwycięstw w siedmiu meczach. Rywala na taką okazję mają w sam raz, w krótkiej historii Hoffenheim, historii związanej z Bundesligą rzecz jasna drużyna Wieśniaków nigdy nie zwyciężyła Bayernu. Przypomnę tylko, że nie zawsze była to drużyna środka tabeli, kiedyś była zdaje się liderem jesieni, w pewnym sensie oni zapoczątkowali modę na szybki sukces &quot;anonimowego&quot; zespołu i to ich śladem poszedł Eintracht, Gladbach, wcześniej Mainz. Ostania kolejka, zmieniła trochę układ siła w Bundeslidze i już nie chodzi o te kilka niespodzianek, przede wszystkim inaczej dziś patrzymy na Hamburg, inaczej na Fortunę - ta dalej bez porażki, coraz groźniejszym rywalom urywa punkty. Na pewno siódma kolejka jeszcze bardziej zweryfikuje sytuację.
Zapraszam do dyskusji. &lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;http://js.affiliatelounge.com/javascript.php?prefix=-s5pl5io9iAGRgBaUX4MtGNd7ZgqdRLk&amp;media=59760&amp;campaign=1&quot;&gt;&lt;/script&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +9
billi 207

billi

Użytkownik
Hannover - BVB

1)Hannover +1,5 @ 1.43 bet365 :!::!::!: ✅
2) Hannover +0,5 @ 2.2 Pinnacle ✅
3) Hannover @ 4.7 Pinnacle :!: ⛔

BVB w środę czeka bardzo trudny wyjazd do Manchesteru na mecz z City w ramach Ligi Mistrzów,następnie, w niedziele grają mecz w Bundeslidze. Obrona Borussi na wyjazdach delikatnie mówiąc kuleje, w Hamburgu tracą 3 bramki ???? we Frankfurcie tracą 3 bramki no i tam w Norymberdze 1 stracona, para Hummels-Subotic wyraźnie źle się czuje poza SIP jednak za straty bramek nie można winić tylko pary stoperów,coś po prostu nie trybi. Hannover u siebie gra mega skuteczną piłkę,jest to zabójczo prosta piłka nożna,żadnych fajerwerków,po prostu jest olbrzymia odpowiedzialność i wykonywanie planu taktycznego Slomki na 110%,olbrzymia dyscyplina,dbałość o szczegóły i duża precyzja w wykonywanym zagraniu, w 2 słowach - niemiecka solidność. H96 ma świetnie ustawione stałe fragmenty,zawsze jest zagrożenie dla bramki rywala przy takiej okazji,defensywa BVB kilka razy w tym sezonie już się nie popisała w takiej sytuacji. Huszti jest w mega formie,wszystko mu wychodzi.
Czekałem na mecz Hannover - BVB od 2 kolejki,w końcu się doczekałem. Byłem wręcz przekonany ,że kursy będą wystawione po równo.. Nie znam się na tych value:grin: ,ale jeśli dobrze rozumiem to pojęcie to na H96 value jest przeogromne a handi +1,5 to lokata. Hannover nie przegrał u siebie od 30 kwietnia 2011 roku.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
BVB w środę czeka bardzo trudny wyjazd do Manchesteru na mecz z City w ramach Ligi Mistrzów
To ja bym poczekał do środy z takim typem, zwłaszcza że w czwartek Hannover gra z Levante. To też jest trudny mecz, bo Hannover jest zobligowany do wyjścia z grupy, a w pierwszym spotkaniu bodaj z Twente padł remis, tym samym teraz na własnym stadionie muszą zaliczyć zwycięstwo.

+1,5 ujdzie, szkoda że już nie ma +2,5 jak kilkakrotnie można było złapać na początku sezonu ;).

T 283

teilweise

Użytkownik
Wszystkie poboczne sprawy typu LM i LE zostawiam z boku,nie obchodzi mnie to zupełnie,o tym Man City napisałem tylko w ramach wstępu. Bundesliga to Bundesliga i tam będzie gra na 150%.
Uważam, że nie jest to właściwe podejście bagatelizować rozgrywki europejskie w kontekście analizowania rozgrywek ligowych. Przede wszystkim dlatego, że dla praktycznie wszystkich drużyn rozgrywki te nie są sprawami pobocznymi. Zarówno Borussia jak i Hannover grają z bardzo wymagającymi drużynami w swojej klasie i chcą się pokazać w Europie. W żadnym momencie nie komentowali, że ich LM/LE nie interesują. Muszą wystawić optymalne składy, wykazać się niezwykłą mobilizacją i koncentracją na 100%. Takie mecze zawsze będą miały odbicie w następnej kolejce ligowej.
Oczywiście po meczach pucharowych piłkarze mogą mówić, że na następne mecze są równie zmotywowani i będą grać na maksa, ale ciężki mecz grany w tygodniu zawsze pozostawia pewnie ślady.

raiders 164

raiders

Użytkownik
Wszystkie poboczne sprawy typu LM i LE zostawiam z boku,nie obchodzi mnie to zupełnie,o tym Man City napisałem tylko w ramach wstępu. Bundesliga to Bundesliga i tam będzie gra na 150%.
Taka mała uwaga jak masz ochotę to zobacz sobie pierwszą kolejkę LM /LE i później sprawdz ile zespołów grających w LM/LE potraciło punkty w lidze ... blisko blisko 65% jak nie więcej ????
Na 150% to zagrają w pucharach odpuszczając ligę ... z prostego powodu w lidze mamy 30 spotkań gdzie punkty można drobić w pucharach raptem 6 spotkań w grupie .
a co samego meczu duzo lepszą &quot;lokatą &quot; wydaje się BTS @1.55 bet365.
To nie jest Ekstraklasa,nikt tu nie będzie płakał , poza tym ..skoro 2 drużyny grają w tygodniu to nie wychodzi na 0 ?
Dziwiny tok rozumowania ???? .... a gdzie ranga rozgrywek ? gdzie ranga rywala ? jedni grają na wyjeździe drudzy w domu ... zmęczenie podróżą itp itd więc jak tu może coś wyjść na zero ?
zresztą za wcześnie się rzuciłeś na ten mecz ... nie wiadomo czy w pucharach ktoś kontuzji nie złapie ,urazu ...

M 56

medjyk

Użytkownik
Jak dla mnie w tej kolejce na pewno warto zagrać w piątkowym spotkaniu na Werder. Goście zawsze na początku sezonu spisują się dobrze i tak jest i tym razem, pomimo, że odszedł Pizarro i w drużynie i nie ma gwiazd grają dobrą piłkę. Bilans nie zachwyca 2-1-3, ale przegrali z Dortmundem, rozpędzonym Hannoverem i Bayernem, wygrali na wyjeździe we Freiburgu, u siebie wygrali z Hamburgiem i zremisowali z rozpaczliwie szukającym pkt Stuttgartem 2-2. Zajmują 8 miejsce w tabeli i na pewno chcą to poprawić. Takie mecze jak ze słabo spisującym się Augsburgiem muszą wygrać jeżeli chcą być w czołówce na koniec sezonu. Gospodarze są obok beniminka z furth głównym kandydatem do spadku. Odszedł trener, który ich wprowadził do Bundesligi. W tym sezonie grają słabo, nie wygrali jeszcze meczu i tylko 2 zremisowali - u siebie ze słabo spisującym się Wolfsburgiem i ostatnio w Hoffenheim. Strzelili w tym sezonie tylko 2 bramki, a stracili 10. W tamtym sezonie padł pomiędzy obiema drużynami dwukrotnie remis 1-1. Myślę, że czysta 2 powinna w tym wypadku wejść, ale dla pewności można X2.
FC Augsburg - Werder Bremen 2 @ 2,30 bet-at-home ⛔
FC Augsburg - Werder Bremen X2 @ 1,39 bet-at-home
⛔
Powinni też wygrać faworyci, czyli Bayern i Schalke. Bayern z Hoffenheim u siebie będzie chciał się zrehabilitować za baty od Bate, a Schalke po remisie u siebie w lm i w poprzedniej kolejce z Fortuną w meczu u siebie powinna wygrać ze słabo spisującym się Wolfsburgiem. Kursy może nie zachwycają, ale na Bayern myślę, że śmiało można grać handicap.
FC Bayern München - TSG 1899 Hoffenheim 1 @ 1,15 bet-at-home ✅
FC Bayern München - TSG 1899 Hoffenheim (0:1) 1 @ 1,35 bet-at-home ✅
FC Schalke 04 - VFL Wolfsburg 1 @ 1,40 bet-at-home ✅
Z tych bardziej ryzykownych to w meczach Mainz-Fortuna i Gladbach-Eintracht postwiłbym na X2. Fortuna w tym sezonie jeszcze nie przegrała i dopiero w ostatniej kolejce w meczu z Schalke straciła pierwsze gole więc defensywa jest dobra. Mainz strzeliło 6 goli (fortuna zresztą też) mając szczególnie na początku problemy ze skutecznością, więc może spotkanie zakończyć się remisem 0:0 co Fortunie zdażyło się trzykrotnie w tym sezonie, ale warto zaznaczyć też, że fortuna obie wygrane zaliczyła na wyjeździe. W drugim meczu gra rewelacja sezonu z 5 zwycięstwami i remisem z Dortmundem, gra ze słabo spisująca się w tym sezonie Gladbach i to także u siebie, która jest zmęczona po przegranym w czwartek u siebie meczu w le. Tak więc jest to idealna okazja na 3pkt dla beniminka, jednak gospodarzom często udaje się osiągnąć remis nawet przy słabej grze.
FSV Mainz 05 - Fortuna Düsseldorf X2 @ 1,93 bet-at-home ⛔
Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt X2 @ 1,59 bet-at-home ⛔

I na koniec ciekawe spotkanie niedzielne pomiędzy Hannoverem i Borussią. Gospodarze dawno u siebie nie przegrali, ale przyjeżdża rozpędzony mistrz. Obie ekipy grały w pucharach w środku tygodnia. Borussia mimo świetnej postawy zremisowała w Manchesterze, natomiast Hannover w 10 zdołał z wyniku 0:1 wygrać 2:1 grając u siebie. Jak dla mnie ciężko wytypować wynik, dlatego skupiłem się na bramkach i widzę tu over 2,5. Zawsze w meczach obu drużyn padało ich wiele i tak powinno być tym razem, tym bardziej, że w tym sezonie obie drużyny w swoich meczach też prawie cały czas mają over 2,5. Obie ekipy grają ofensywnie i potrafią bramki strzelać, ale błędy w defensywie i strata przynajmniej 1 gola często się zdarza.
Hannover 96 - Borussia Dortmund over 2,5 @ 1,50 bet-at-home ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +7
lajcik 87

lajcik

Użytkownik
FC Augsburg – Werder Brema
vs

Z dzisiejszej oferty prócz spotkania Ligue 1 wybrałem jeszcze spotkanie Bundesligi. Dzisiaj o godzinie 20:30 , Augsburg będzie podejmował na własnym stadionie gości z Bremy. Gospodarze w tym sezonie zdołali zgromadzić na swoim koncie zaledwie 2 punkty zajmując tym samym ostatnie miejsce. Ostatnie 5 kolejek pokazało że Augsburg to drużyna , która nie potrafi odnaleźć się w Bundeslidze w tym sezonie. W 5 ostatnich meczach zdołali 2 razy zremisować oraz 3 razy przegrać. O tyle o ile porażki z Leverkusen czy Schalke można zrozumieć , to remis z Wolfsburgiem słabym w tym sezonie jest nie do pomyślenia. Jeśli w takich meczach jak ten z Wolfsburgiem nie znajdują punktów to ciężko będzie im myśleć o utrzymaniu w tym sezonie.Sytuacja kadrowa gospodarzy nie jest w tym meczu najlepsza, do treningów powrócili co prawda Jan-Ingwer Callsen-Bracker i Sascha Mölders, ale ich występ jest wątpliwy. Kontuzjowani pozostają Simon Jentzsch, Ja-Cheol Koo i Ronny Philip, a urazu kolana nabytego w meczu z TSG raczej nie zdąży wyleczyć Torsten Oehrl. Jeśli chodzi o zespół gości , to przyjezdni do tego spotkania przystąpią z dorobkiem 7 punktów zajmując tym samym 8 lokatę. W 5 ostatnich kolejkach Werder 2 razy wygrywał , 2 razy przegrywał oraz 1 raz remisował. Podopieczni Thomasa Schaafa spisują się w tym sezonie w kratkę. Wygrane przeplatają remisami oraz porażkami. Schaaf w tym spotkaniu nie będzie mógł skorzystać tylko z Toma Trybulla , który zmaga się z kontuzją stopy. Natomiast do kadry powracają Assani Lukimya , który pauzował za czerwoną kartkę. Mimo wszystko w tym spotkaniu poszukam jakiejś niespodzianki , według mnie Werder nie gra jakiejś świetnej piłki by tak pewnie na niego stawiać.

Przewidywane składy:
Augsburg: Amsif - Verhaegh, S. Langkamp, Klavan, Ostrzolek - Vogt, Baier - Petrzela, Moravek, Werner - Bancé
Werder: Mielitz - Gebre Selassie, Prödl, Sokratis, Fritz - Junuzovic - Arnautovic, Hunt, de Bruyne, Elia - Akpala
sędzia: Knut Kircher (Rottenburg)

Moje propozycje na ten mecz :
Remis @3,20
under 2,5 @1,95
under 4,5 ŻK @1,73

M 56

medjyk

Użytkownik
Dodam jeszcze mecz drugiego kandydata do spadku, czyli beniaminka z Furth z HSV. Gospodarze przed sezonem zamiast się wzmocnić to się osłabili i odbija się to teraz na ich słabej grze i słabych wynikach. Strzeli dotąd tylko 2 bramki, a stracili 10. Swoje skromne 4pkt zawdzięczają głównie zwycięstwu w Mainz w 2 kolejce kiedy mając 1 czy 2 sytuacje udało im się strzelić jedynego gola w meczu mimo kilkunastu szans drużyny gospodarzy. Później w 4 kolejce udało im się zdobyć 1pkt na wyjeździe ze słabo spisującym się Wolfsburgiem. HSV fatalnie weszło w sezon przegrywając pierwsze 3 mecze. Później jednak sprawiło niespodziankę wygrywają u siebie z Dortmundem. Było widać, że przyjście Rafaela van der Vaarta dużo dało tej drużynie. W meczu zremisowanym na wyjeździe z Gladbach w końcu na listę strzelców wpisał się Rudnevs. W ostatniej kolejce wygrali u siebie z Hannoverem. W środku tygodnia przegrali w meczu towarzyskim w Poznaniu, ale grali tam w większości rezerwowi. Typuje wygraną Hamburga. Jak ktoś jest bardziej ostrożny to może grać X2, w końcu Furth przgrało u siebie nie z byle kim tylko z Bayernem i Schalke, a także dobrze spisującą się Fortuną i będzie chciało w końcu zapunktować u siebie, tym bardziej, że są w trudnej sytuacji i każdy punkt się liczy, a dla HSV to jest jednak wyjazd.
SPVGG Greuther Fürth - Hamburger SV 2 @ 2,50 bet-at-home ✅
SPVGG Greuther Fürth - Hamburger SV X2 @ 1,46 bet-at-home ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
raiders 164

raiders

Użytkownik
Dobra jedziemy z tym cyrkiem ...
Augsburg - Werder Bremen
Gospodarze w dużym dołku jeszcze nie zaznali smaku zwycięstwa w tym sezonie . Przegrali na własnym boisku z Duseldorfem 0-2 , Remis z Wilkami 0-0 , z Leverkusen 1-3 w plecak ... 1-5 w bramkach też wymowne nie wiem co odo końca myśleć o gospodarzach dla mnie to trochę tykająca bomba mogą napsuć krwi Werderowi dzisiaj a gra im się z nimi całkiem całkiem .W sezonie 2011/12 zanotowali 2 remisy z Werderem oba po 1:1 ...
Werder też szału nie robi ważne ze zdobywają punkty na wyjeździe z bilansem 2W-1D-2L bramki 8:8 więc całkiem pozytywnie ... z BVB przegrali 2-1 z Hanoverem 3-2 , z Freiburgiem wygrana 1-2 .
Myślę ze w dzisiejszym meczu aby zainkasować 3 punkty Werder będzie musiał strzelić min 2 gole i pójdę w tą stronę ...
Werder o1,5 @2.20 ⛔ 3-1
# bet365

O ile pierwszą połowę gospodarze wygrali zasłużenie to dziwi mnie fakt ze Werder w drugiej połowie praktycznie podjął walki ,ani próby wyrównania

empe92 438

empe92

Użytkownik
Dziś wieczorem mecz Augsburga z Werderem. Na pewno goście są słusznie stawiani w roli faworyta, ale ja zagram trochę bezpieczniej i proponuję BTSa. Gospodarze są na ostatnim miejscu w tabeli, zdobyli tylko 2 punkty i wciąż jako jedyny zespół pozostają bez wygranej. Werder spisuje się zdecydowanie lepiej. Są na 8. pozycji, z bilansem bramek 9-10. Jak widać zespół Schaafa lubi dużo strzelać i jeszcze więcej tracić. Na pewno warto pochwalić ich za grę defensywną w meczu z Bayernem w poprzedniej kolejce, ale dziś Augsburg u siebie będzie musiał zaatakować. Gospodarze nie mają już wiele do stracenia, potrzebują punktów na gwałt, a jak wiadomo najlepiej szukać ich w meczach przed własną pubilką. Poza tym Augsburg musi się kiedyś obudzić, ostatnio wywieźli 1 punkt z Hoffenheim i mam nadzieję, że dziś również powalczą z Werderem i pokryją BTSa.

Augsburg – Werder
BTS @ 1.61 Bet365 ✅ 3:1

Otrzymane punkty reputacji: +5
billi 207

billi

Użytkownik
Bayern Munchen - Hoffenheim

Bayern - 1,5 @ 1.45 bet365 ✅

W zasadzie wystarczy przytoczyć wstydliwą porażkę Bayernu w LM z BATE (3-1). Wiadomo jaki to klub i jakie tam są ambicje,wiadomo także ,że Bayern po takim policzku będzie chciał odbić się jak najwyżej na najbliższym ligowym rywalu,nie raz byliśmy już tego świadkami. O tym ,że Bayern na Allianz Arenie jest poza zasięgiem &#39;&#39;Wieśniaków&#39;&#39; nawet nie ma co pisać,dotychczas Bayern rozegrał 3 mecze na własnym stadionie,rzecz jasna wszystkie wygrał ,strzelili 12 bramek,na koniec poprzedniego sezonu mieli ich około 50 przy 7/8 straconych (mowa tu oczywiście o samej Allianz Arenie). Bilans bramkowy Bayernu 19-2 ,jeśli pokonają Hoffenheim wyrównają rekord zwycięstw z rzędu od początku sezonu. W przypadku tego typu meczów Bayernu niebagatelną rolę odgrywa motywacja,zawsze jest pytanie czy będzie im się chciało strzelać a nie czy będą potrafili.. W tym wypadku sprawa jest prosta - piłkarze zagrają o jak najwyższe zwycięstwo,aby odbudować zaufanie kibiców,uspokoić zarząd klubu i ulżyć własnym nerwom.

Otrzymane punkty reputacji: +1
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Ostatnio Hamburg łapie formę wiec można im zaufać, chociaż nie mówię o graniu HSV wprost, myślę raczej o DNB. Beniaminek z Fürth radzi sobie słabo, przedostatnie miejsce w tabeli, słaba postawa z drużynami lepszymi, praktycznie nie radzą sobie z drużynami pierwszej połowy tabeli. Zwyciężyli raz, zdaje się z Mainz i to generalnie wszystko, raz też udało im się zremisować. HSV łapie wiatr w żagle, by podtrzymać morale i przede wszystkim utrzymać wzrostową tendencję w tabeli muszą wygrać. Jednak mam na uwadze fakty jakie dotyczą gości, na wyjeździe nie wygrali od siedmiu spotkań, oraz to iż ostatnie dwa mecze wygrali nie oznacza, że są drużyną topową, która wygrywać seryjnie będzie. W pewnym sensie Hamburger jest niewiadomą, ale z drugiej strony mogą dać zarobić gdyż kurs wart uwagi.

Greuther Fürth - Hamburger SV Typ: 2 DNB Kurs:1,72 Tobet

W tym spotkaniu widzę też inną ciekawą opcję. Artjoms Rudnevs ostatnio strzelał, tym samym stał się cenioną postacią również przez bukmacherów. Tobet oferuje ciekawy zakład na brak gola Łotysza. Trudno przewidzieć czy strzeli, ale biorąc pod uwagę że ma niską liczbę sytuacji w spotkanie, oraz fakt uzależnienia od podań, głównie od Rafael van der Vaarta, który z meczu na mecz będzie lepiej kryty. Myślę, że można próbować &quot;Will not score&quot;. Ja osobiście jeszcze nie uwierzyłem w fenomen Rudnevs, może dlatego że nie byłem fanem Lecha, chociaż szanują osiągnięcia tej drużyny, nawet cieszyłem się ich sukcesami na arenie międzynarodowej.

Artjoms Rudnevs Typ:Will not score Kurs:1,45 Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +4
gks-katowice 13

gks-katowice

Użytkownik
Freiburg-1 FCN typ:1
Greuther Furth - Hamburg typ 2

2 bardzo ciekawe mecze według mnie po krotce argumentujac moje typy.Hamburg obudził sie zdecydowanie w meczu z BVB co widac ze ich uskrzydliło w nast.meczach byli bliscy wygranej na Gladbach brakło sekund-kurs na wyjezdzie z Furth super wiec cza go wykorzystac.
Co do meczu Freiburga z Nurnberga.Juz ostatnio wyczułem ze Stuttgart wygra na wyjezdzie i sie nie myliłem,Freiburg jak przed kazdym sezonem spisuja na straty ale widac ze mimo małego budzetu chłopaki nadrabiaja ambicja.Szykuje sie ciekawe mecz.Nurnberg wyraznie bez formy ,Freiburg w domu powinien ich spokojnie ograc minimum 1 bramka bo z kim jak z kim ale z zespołem Nurnbergu bez formy nie wypada nie wygrac .Powodzenia hazardzisci!!!

empe92 438

empe92

Użytkownik
Mecz Freiburga z Norymbergą to pojedynek ekip, które generalnie rzecz biorąc nie zachwycają i mają na koncie kilka porażek z rzędu. Na pewno taki stan rzeczy u gospodarzy nie może za bardzo dziwić, natomiast tak słaba forma Nurnberg jest sporym zaskoczeniem. Po dobrym początku sezonu, gdzie przecież udało im się zremisować z Dortmundem i pokonać Monchengladbach przyszły 3 przegrane z rzędu. Na pewno nie było to łatwe mecze: kolejno z Eintrachtem, Hannoverem i Stuttgartem. Szczególnie martwi postawa obrony Norymbergi, bowiem w 6 meczach ich rywale aż 11 razy umieszczali piłkę w siatce, co jest jednym z najgorszych wyników w całej lidze. Freiburg natomiast gra w kratkę. Ostatnio 2 porażki z rzędu, ale w zeszły weekend potraszyli we Frankfurcie Eintracht, gdzie prowadzili po bramce Kruse, ale ostateczne zeszli z boiska pokonani. Teraz grając u siebie spokojnie powinni coś strzelić słabej defensywie gości. Freiburg stracił już 10 bramek, co jest niewiele lepszym wynikiem od Norymbergi, do tego goście dysponują takimi graczami jak Pekhart czy błyskotliwy Kiyotake i o bramkę z ich strony również byłbym spokojny. Obie drużyny będą chciały przerwać serie gier bez zdobycia punktów, co powinno zwiastować niezłe widowisko i kilka bramek zarówno dla gospodarzy jak i gości.

Freiburg – Nurnberg
BTS @ 1.66 Bet365 ⛔
Over 2.5 @ 1.80 Bet365 ✅ 3:0
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:&quot;Table Normal&quot;; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

raiders 164

raiders

Użytkownik
Na dzisiaj tylko 2 mecze :
GFurth- HSV ten mecz opisał już kolega wyżej więc nie ma co powtarzać tego samego nie mniej jednak ja idę nieco bardziej w stronę HSV które uważam za bardziej poukładane niż gospodarzy . Myślę ze stać ich na wbicie 2 gol dzisiaj a kurs bardzo ładny na to zdarzenie @2.20/bet365 więc próbuję .
HSV o1,5 @2.20 bet365

drugie spotkanie to Freiburg -Nurnberg zaskakują tutaj kursy na gospodarzy 2.00!!! na gości 3.6!!!! spora przesada bo niby dla czego gospodarze są takim faworytem nie mają nic co by dawało im taką przewagę ba śmiem twierdzić ze Goście są lepiej poukładaną drużyną z lepszymi graczami i lepszą obroną .
Sądzę ze dzisiaj Nurnberg meczu nie przegra a HC+0,5 21.95 wygląda bardzo rozsądnie
Nurnberg +0,[email protected] bet35​

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
drugie spotkanie to Freiburg -Nurnberg zaskakują tutaj kursy na gospodarzy 2.00!!! na gości 3.6!!!! spora przesada bo niby dla czego gospodarze są takim faworytem nie mają nic co by dawało im taką przewagę ba śmiem twierdzić ze Goście są lepiej poukładaną drużyną z lepszymi graczami i lepszą obroną .
Sądzę ze dzisiaj Nurnberg meczu nie przegra a HC+0,5 21.95 wygląda bardzo rozsądnie Nurnberg +0,[email protected] bet35
Nie do końca się zgodzę, Nuremberga trzy ostatnie mecze przegrała, Freiburg w tym samym czasie dobrze pokazał się na tle Eintrachtu (ostatni mecz). Zapamiętać ze spotkania Eintrachtu z Freiburgiem, można było że drużyna z Frankfurtu wygrała ten mecz dopiero w drugiej połowie, w pierwszej mieli spore problemy, zresztą to nie on strzelił pierwszą bramkę. Można też narzekać na skuteczność FCN tylko 7 goli strzelili, z czego aby 2 bramki z gry.

B 0

barthez

Użytkownik
&lt;table class=&quot;soccer&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr title=&quot;&quot; id=&quot;g_1_E3xHRbHu&quot; class=&quot; even&quot;&gt;&lt;td title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot; class=&quot;team-home&quot;&gt;Freiburg&lt;/td&gt;&lt;td title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot; class=&quot;score&quot;&gt;-&lt;/td&gt;&lt;td title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot; class=&quot;team-away&quot;&gt;Nurnberg obie strzelą kurs 1.66
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;ostatnie pojedynki tych drużyn:
&lt;table class=&quot;head_to_head&quot; id=&quot;h2h_mutual&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;odd highlight&quot;&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;&quot;&gt;07.04.12&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;flag_td&quot; title=&quot;Bundesliga (Niemcy)&quot;&gt;BUN&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Freiburg&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Nurnberg&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;last&quot;&gt;2 : 2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;even highlight&quot;&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;&quot;&gt;05.11.11&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;flag_td&quot; title=&quot;Bundesliga (Niemcy)&quot;&gt;BUN&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Nurnberg&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Freiburg&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;last&quot;&gt;1 : 2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;odd highlight&quot;&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;&quot;&gt;22.01.11&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;flag_td&quot; title=&quot;Bundesliga (Niemcy)&quot;&gt;BUN&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Freiburg&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Nurnberg&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;last&quot;&gt;1 : 1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot; class=&quot;even highlight highlighted&quot;&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer; background-color: rgb(234, 247, 231);&quot; class=&quot;&quot;&gt;28.08.10&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer; background-color: rgb(234, 247, 231);&quot; class=&quot;flag_td&quot; title=&quot;Bundesliga (Niemcy)&quot;&gt;BUN&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer; background-color: rgb(234, 247, 231);&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Nurnberg&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer; background-color: rgb(234, 247, 231);&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Freiburg&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer; background-color: rgb(234, 247, 231);&quot; class=&quot;last&quot;&gt;1 : 2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;odd highlight&quot;&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;&quot;&gt;17.04.10&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;flag_td&quot; title=&quot;Bundesliga (Niemcy)&quot;&gt;BUN&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Freiburg&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Nurnberg&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;last&quot;&gt;2 : 1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Podzielam zdanie kolegi, który proponuje typ z remisem na Norymbergę.Sam pobieram to zdarzenie bo uważam, że Freiburg jest w zasięgu ekipy z Bawarii.Widziałem ostatnio Freiburg na Eintrachcie i nie wypadli najlepiej.To gospodarze prowadzili grę, a drużyna Streicha czekała na to co zrobi Frankfurt.Bramkę raczej strzelili z przypadku, a później do pewnego momentu dobrze bronili, ale Alex Meier grał świetne zawody co zaowocowało dwiema bramkami i wygraną Eintrachtu.Co chciałem dodać to to, że Freiburg raczej drużyną wybitną nie jest i ciężko przychodzi im gra atakiem pozycyjnymi przez co prezentują taki bardziej toporny styl gry.Norymberga również przeżywa impas, bo nie wygrali od trzech spotkań, ale w moim odczuciu są drużyną znacznie lepszą od Freiburga.Stały, ustabilizowany skład złożony z młodych graczy - Chandler, Klose, Esswein, Pekhart czy Cohen oraz starszyzna czyli Simons, Schafer, Pinola to na prawdę dobra mieszanka stworzona przez Heckinga.Potrafią zagrać fajne zawody i pokazać dobry futbol.Dziś stawiam w ich stronę bo co najmniej remis jest w ich zasięgu i też ku takiemu rozwiązaniu się skłaniam więc pobieram typ.

Freiburg - Norymberga - X2 - 1,78 (Betsafe)⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom