>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7 KOLEJKA 21.10 - 22.10.2006r

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
[center:5e01ab6c7f]21-10-06
CF Villarreal - UD Levante
Real Zaragoza - Betis Sevilla
Deportivo La Coruna - Atletico Madrid
22-10-06
Athletic Bilbao - RC Celta de Vigo
CF Valencia - CA Osasuna
FC Sevilla - Gimnastic de Tarragona
RCD Espanyol Barcelona - Racing de Santander
RCD Mallorca - Real Sociedad
Recreativo Huelva - CF Getafe
Real Madrid - FC Barcelona[/center:5e01ab6c7f]

Analizujcie i podawajcie swoje typy dotyczące tej kolejki a zwłaszcza meczu Real Madrid - FC Barcelona.Suche typy bez analiz będą usuwane :34tger5y: Proszę również umieszczać kursy, a także bukmachera.

G 0

grzesu3

Użytkownik
Zaskoczył mnie tak wysoki kurs na Zaragosse(1,85 Expect). ten weekend jest wg mnie bardzo ciekawy, jest kilka typow z wiekszymi kursami ktore mozna bez obawy grać ja wybrałem owy.
Saragossa 7 druzyna w tabeli. Jak juz kiedys wspominałem, dobre transfery, duże aspirację. Moze jeszcze nie na ten sezon ale napewno do czołówki beda należeć. Najskuteczniejsza druzyna po Barcelonie w całej lidze. 14 strzelonych bramek. Betis, 3 od końca. Zaledwie 4 punkty zdobyte w 6 spotkaniach, i zaledwie 7 bramek strzelonych. Napewno w meczu nie wystąpi Milito a także kapitan Saragossy:
Cytat:
Kapitan Realu Saragossa Luis Cuartero będzie musiał pauzować przez pół roku z powodu kontuzji.
31-letni obrońca zerwał więzadła krzyżowe w lewym kolanie w trakcie treningu i będzie musiał poddać się operacji.

Wychowanek klubu z La Romareda zagrał w tym sezonie tylko w jednym meczu - z Espanyolem Barcelona - i na kolejny przyjdzie mu czekać aż do kwietnia.

typ wg mnie jeden z pewniejszych, daję mu 9/10
Dla odważnych i szukajacych wysokich kursów 3.05 z handicapem w BWIN http://forum.bukmacherskie.com/images/smiles/icon_lol.gif
Laughing

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Real Madryt : barcelona

Widząc zespół Królewskich w lidze mistrzów musze przyznać że pokazali że mają charakter i potrafią grać w piłke jak za dawnych lat , barcelona natomiast zagrała słabiutko z Chelsea i prezentują bardzo słabą grę i sądze że drużyna królewskich pokaże że w tym roku barcelona będzie na dole Real na górze !! musze przyznać że kiedy w barcelonie nie gra Eto&#39;o a Ronaldinho bez formy to nic nie grają natomiast Real się rozkręca Mój Typ : 1

BUk : STS
Kurs : 2.40

leszczu 0

leszczu

Użytkownik
Valencia - Osasuna/1/1,5/expekt

Valencia to jeden z głównych pretendentów do zdobycia mistrzostwa ligii w Hiszpani, więc jest na kogo stawiać. Świetnie poczyna sobie w ostatnich spotkjaniach i w meczach rozgrywanych na własnym boisku jest jak do tej pory niepokonana i wg mnie będzie i tak po tej kolejce. Poza tym świetnie spisuje się snajper tego zespołu czyli Villa. Myślę, że i w tym spotkaniu strzeli bramkę choć nie jestem pewien. W historii spotkan między tymi klubami poza ostatnim spotkanie (gdzie Osasuna wygrała 2-0) goście zwyciężali tylko 3 razy, dwa razy remisując. Reszta spotkań należała już do gospodarzy tego spotkania. Osasuna gra nieco słabsza piłkę. Ma ciekawy bilans jeśli chodzi o spotkania wyjazdowe (1-1-1), a w tabeli końcowej zajmuje dalekie 13 miejsce z 7 punktami i bilansem 2-1-3. Dlatego też warto postawić na Valencie, która zdobędzie wg mnie 3 punkty i w ten sposób zrówna się z Barceloną, która przegra wyjazdowe spotkanie z Królewskimi.

5h4d0wm4n 0

5h4d0wm4n

Użytkownik
Real - Barca typ: 1 kurs: 2.50 buk: Milenium

Barca to co pokazała w ostatnim meczu z Chelsea, mowi samo za siebie Barca nie ma formy, Ronaldinho nie błyszczał, brak Samuela Eto&#39;o był bardzo widoczny. Natomiast Real bedzie chciał się odegrać za przegrany mecz z Geteafe i podtrzymac dobra passe po zwycięstwach w Lidze Mistrzów nad Dynamem i drużyną z Bukaresztu. Za gospodarzami przemawia również własne boisko. W obu zespołach nie wystąpią najlepsi snajprzey mowa tu o Ronaldo w Realu i Samuelu Eto&#39;o w Barcy, ale Real ma go kim zastąpić, a w Barcy nie bardzo. Wysoka forma Ruda Van Nistelrooya owocuje w wiele bramek moze i dzisiaj ustrzeli zwycięskiego gola. Przewidywany Wynik 1-0.

Przewidywane Składy:

Wszedł ✅ ✅

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Ładnie typek na Real wszedł mam pytanie gdzie ta barca !! BUHEHEH NA kępie NOW

HALA MADRID !!
Raz im się uda wygrać i myślą, że są od rtazu najlepsi. Nie tak szybko Panowie :jezora54:

A co do Barcy, jednak az za bardzo widoczny jest brakj E2 ????

beau 1

beau

Forum VIP
[center:f6115f16e0]Wyniki 7 kolejki
CF Villarreal - UD Levante 1-1
Real Zaragoza - Betis Sevilla 2-1
Deportivo La Coruna - Atletico Madrid 1-0
Athletic Bilbao - RC Celta de Vigo 0-1
CF Valencia - CA Osasuna 1-0
FC Sevilla - Gimnastic de Tarragona 2-1
RCD Espanyol Barcelona - Racing de Santander 2-2
RCD Mallorca - Real Sociedad 0-0