>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7. Grand Prix Kanady [10.06 - 12.06.2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@egreg &amp; @abraxas , jedna myślę, że ważna kwestia.
W Kanadzie dziś możliwe opady deszczu, nie wiadomo jak intensywne. Prognozy przewidują na 70% opady. A z poprzednich sezonów jak sobie przypominam to Williamsy na mokrym torze spisują się fatalnie!
Najdobitniejszym tego przykładem był zeszłoroczny wyścig na Silverstone. Nie wiem czy ten fakt poprawili, ale wątpie. Np. jazdy na takim torze jak w Monaco nadal nie poprawiono i od trzech lat spisują się tam słabo.

Co do samego wyścigu to jakoś nie mam pomysłu na mocniejsze typy, niewiadoma pogoda. Aczkolwiek jedno rzuciło mi się w oczy.

GP Kanady, wyścig, niedziela 20:00
Fernando Alonso - Sergio Perez
Typ: Perez @ 1,85 bwin
✅✅11-10

Dla mnie Perez jest świetnym kierowcą. Force India spisuje się ostatnio bardzo dobzre. Alonso może i poprawiony bolid, ale tor w Kanadzie może sprzyjać jednostkom Mercedesa, jakie maja w Force India. Honda nadal jest raz dobra, raz awaria. Cięzko przewidzieć. Agresywny styl jazdy Pereza mam nadzieję, że na tym torze zaowocuje. Przypomnę, że bodaj dwa lata temu Perez jechał tutaj na miejsce na pudle. gdzie w końcówce doszło do kolizji z Felipe Massa...
W Monaco fenomenalne 3 miejsce, Perez jest w gazie. Dzisiaj z szansami wg mnie na przebicie się do top6 nawet.
Vamoss Sergio Perez!

A 6

adi2803

Użytkownik
Jak juz dodajesz typ na forum to wypadoloby sprawdzić go dokładnie od strony merytorycznej. Sainz startuje z 15 pola.
Carlos Sainz, który rozbił się dzisiaj w Q2, czasówkę zakończył z 16 czasem, ale otrzyma karę za wymianę skrzyni biegów, co skutkować będzie startem z 20 pola.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom