A
531
albuquerque
Użytkownik
Pascal Wehrlein wystartuje ze starym tylnym skrzydłem. Do tego start z alei serwisowej za wymianę skrzyni biegów.
musi 2 nie ukonczyc zeby byl zwrot. nigdy jak 1 nie dojedzie to nie dostaniesz zwrotu.Jezeli mam postawione h2h miedzy zawodnikami i jeden z nich nie ukończy wyścigu to dostaje zwrot zakladu czy jest normalnie rozliczany? Nie moge nigdzie tego w regulaminie doczytać
najwiecej strachu mialem wlasnie o start. wiedzialem ze jak 1 okrazenie bedzie bezproblemowe bez wypadkow to zaklady powinny wejsc. niestety moje obawy okazaly sie sluszne.. szkoda i walczymy dalej w kolejnych wyscigach.Ehh...
Ale pech Massy przez nieuwagę innych traci :/ A ja dodatkowo też tracę zakład,szkoda bo cały weekend byłby na plus. Niemniej wyścig bardzo ciekawy, szkoda też bardzo Verstappena mógł dojechać bardzo wysoko.
powinno być ale sts wali w chu...sts na zywo mi zwrot dal za zaklad alonso z kwiatem. gralem oczywiscie na alonso bo trzymali 2,35 po informacji o przejezdzie kwiata przez alejke hehe. zna ktos regulamin u nich ze alonso musial dojechac do mety czy poprostu byc sklasyfikowany?