>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7$ do AllproSports

Status
Zamknięty.
jacek75 107

jacek75

Użytkownik
A ja ich smolę,w BAH Betsafe unibet Tylko JAk zlecałem wypłatę to chcieli skan na początku a oni już na początku żądają mimo że jeszcze nic nie zleciłem&quot;wypłaty&quot;bo nie zrobiłem obrotu

I 2

inko

Użytkownik
Szkoda czasu na tego buka. Założyłem wczoraj konto, ale nie dostałem 7$. Dziś loguję się na konto, żeby zobaczyć czy może dopisali mi pieniądze i o dziwo widzę takie coś:
Your account has been disabled
Your customer ID is 2179371***
Please contact customer support.

Konto założyłem na swoje czyli prawdziwe dane. Nawet nie zgłaszałem się po te 7$... Po prostu konto założyłem, ale nic na nim nie robiłem...

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
A ja wczoraj od razu po rejestracji dostałem to 7 euro, obstawiłem, doliczyli mi wygraną, obstawiłem za wszystko, wchodzę teraz zobaczyć czy mi już wygraną doliczyli i obstawić kolejny mecz, a tu to samo mi wyskoczyło co inkowi, czyli blokada konta...

bludek 367

bludek

Użytkownik
Ta strona to niestety SCAM. Robiony na to samo kopyto co niedawno chociażby BETDOS. Może ktoś na początku dostanie pieniążki, ale później będą z tym tylko problemy!

Nie wpłacajcie tam pieniędzy pod żadnym pozorem!

Ocena w SBR D- nie wróży najlepiej, choć są już od dłuższego czasu na rynku, więc można mieć jakieś nadzieje.

A 0

annetti82

Użytkownik
pół roku temu ,a może trochę więcej rejestrowałam się i trochę tam ugrałam ale kasy nigdy nie mogłam wypłacić mimo depozytów:;/:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom