>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7$ do AllproSports

Status
Zamknięty.
martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
rejestrujemy sie na allprosport i od razu mamy 7$. Obrot x20, przed wyplata potrzebne skany dokumentow wlacznie z jakims rachunkiem. Jezeli wyplacamy na SWOJE konto bankowe to nie potrzeba depozytu, na inne motody wyplaty przed wyplata konieczny minimalny depozyt okreslona metoda. Minimalna wyplata 20$, tak samo jak minimalna wplata. Wszystko opisalem dokladnjie wiec zamknac temat bo dzieci neo beda zadawac glupie pytania zaraz. BUK WYPLACALNY z tego co wiem
Aaaa i jak ktos ma ponizej 21 lat to sa ponoc baaaardzo duze problemy z wyplata

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Nie rejestrujcie się tam!!! Wygrałem kiedyś 200$, depo 20$ i konto zablokowane. Pytam się supportu dlaczego? To mi odpisali , że taka jest decyzja managera i nic nie można zrobić!!! SZKODA CZASU!!!

K 0

komornik132

Użytkownik
Nie rejestrujcie się tam!!! Wygrałem kiedyś 200$, depo 20$ i konto zablokowane. Pytam się supportu dlaczego? To mi odpisali , że taka jest decyzja managera i nic nie można zrobić!!! SZKODA CZASU!!!
Potwierdzam, mi również zablokowali tam konto, na livechacie twierdzili, że nie mogą podać przyczyny. Konto miałem tam 1 dzień. Szkoda podawać dane.

hubi88wwy 35

hubi88wwy

Użytkownik
Jesli jest tak jak napisal autor tego tematu ze nie trzeba robic depo przed wyplata na konto tylko skany,to mozna sprobowac postawic jakiegos tasiemca np.na lige Europy i juz hehe;P

ja sproboje:razz:

EDIT:Niestety tylko SINGLE

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Z moich informacji jednak wynika ze mieli problemy z ogarnieciem tego wszystkiego ale od czerwca normalnie ludziom wyplacaja... Sam dostalem wczoraj kase od nich, dlatego tez zalozylem temat

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wszystko opisalem dokladnjie wiec zamknac temat bo dzieci neo beda zadawac glupie pytania zaraz. BUK WYPLACALNY z tego co wiem
Miałeś rację...
Jeśli ktoś ma jakąś cenną informację to pisać na PW.
Póki co temat zamykam bo ledwo kilka postów a niektórym nie chce się czytać.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wartościowa wiadomość.
witaj,
dopisz do tematu z allpro.com że trzeba dostać linka z kodem a później się dostaje te $7
włąśnie mi babka tak napisała
andrzej: hello
andrzej: please $7 to allpro.com
Pauline Williams: Hello Andrzej.
Pauline Williams: Did you get the link with that promotion code?
andrzej: no
Pauline Williams: I cannot help you without the link.
pozdrawiam
Your account has been disabled
Your customer ID is 179@#$%.
Please contact customer support.

wygralem 300 $ chcialem wyplacic i mi konto zablokowali ...
Otwieram temat bo widzę, że są problemy o których możecie podyskutować.
Ale merytorycznie - bez spamu.

A 53

artur18

Użytkownik
Witam, odrazu zagadalem na live chat napisali mi ze po wyslaniu skanow konto ponownie bedzie otwarte i bede mogl wyplacic , wiec wieczorem napisze co dalej

jacek75 107

jacek75

Użytkownik
Zarejestrowalem się wczoraj postawiłem wczoraj singiel Bate za 7 ojro weszło,dziś adelaide over weszło-i loguje się teraz żeby cos postawić i komunikat

Your account has been disabled

Your customer ID is *******
Please contact customer support.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom