>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6 kolejka T-Mobile Ekstraklasa 22-25.08.2014r.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Dziwne ruchy kursów w meczu Górnika. W przeciągu godziny z 1,77 kurs na pinnacle wywindował się do granicy prawie 2,0. O ile kursy przedziału 1,80 wydawały mi się zdecydowanie za niskie o tyle 1,961 jest już dla mnie value w przypadku Górnika u siebie, który przede wszystkim w defensywie gra bardzo solidnie. Łęczna ma swoje atuty jak wiemy, ale jednak Górnik Zabrze jeżeli chodzi o samą jakość gry jest troszkę wyżej i przede wszystkim na własnym terenie kursy w okolicach 1,95-2,00 nawet z bardzo solidnie spisującym się beniaminkiem to jest value. Wg. mnie coś w okolicach 1,85-1,90 byłoby odpowiednie i przez długi czas właśnie tak tutaj kursy się prezentowały dlatego też nie brałem tego meczu pod uwagę.
Załapałem jeszcze 1,98 więc po 0,5j zagrałem także na ten kurs.
Górnik Zabrze -0,5 - Górnik Łęczna 1,961 ✅ 2:0

Otrzymane punkty reputacji: +2
iwooo 72

iwooo

Użytkownik
Ruch Chorzów - Lech Poznań

Ruch w Europejskich Pucharach bardzo fajnie się prezentuje a w lidze? Bardzo słabo. Po 5-ciu kolejkach zdobyli zaledwie 4 punkty i zajmują dopiero 12 pozycję. Lech jakby przeciwnie. W Europie wiadomo jak skończyli a w lidze nienajgorzej. Po 5-ciu kolejkach zdobyli 8 punktów (2 2 1) i tylko z Wisłą musieli uznać wyższość przeciwnika. Problemem w najbliższym meczu może być Łukasza Teodorczyka, który jak widomo przeszedł do Dynama Kijów. Oprócz niego w najbliższym spotkaniu nie zagrają: Burić, Wołąkiewicz, Trałka oraz Ceesay. W Ruchu nie zagrają natomiast: Skaba, Rzuchowski, Szewczyk. Mimo meczu w czwartek i słabej dyspozycji w lidze stawiam jednak w stronę gospodarzy i liczę, że postawa na arenie międzynarodowej zaowocuje lepszymi wynikami w T-Mobile Ekstraklasie. Stąd też typuje:

Ruch 1x, kurs: 1,80 (buk: bet365). 0-0 FT. ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
peekaboo 0

peekaboo

Użytkownik
Szkoda, że Ruch i Legia grają w pucharach, bo obie drużyny mają szanse na awans do grupy LE, więc ligę mogą potraktować ulgowo.
Ruch po bezbramkowym remisie u siebie wystarczy, że ustrzeli bramkę na Ukrainie i może być ciekawie. Pod koniec meczu grali już na stojąco, nie dziwię się bo Metalist zagrał niezłe spotkanie, dużo biegając. Jako, że gracze Ruchu nie należą do najmłodszych to regeneracja już nie jest taka szybka i może odbić się to na dzisiejszej kondycji.
Lech w tym momencie to jest jedna wielka niewiadoma, raz zagrają dobrze, potem beznadziejnie i tak w kratkę. Sytuacja kadrowa jak zwykle słaba, sporo niewiadomych, braki w składzie, na Rumaku wyjechali z Europy nawet nie galopem, a cwałem.

Za małe pieniądze postawię Ruch DNB, bo nie mogę patrzeć jak Lech takie kalectwo gra.

Legia z dużym prawdopodobieństwem wyjdzie na Koronę w innym składzie, co przeciwko Aktobe. Zaliczka z pierwszego meczu jest mała, a Legia nie może sobie pozwolić na wpadkę, bo i tak już stracili grube melony ojro za cyrk jaki odwalili w eliminacjach LM z Celtic.
Korona to cień drużyny, która do tej pory na wyjeździe zbiera cięgi od każdego jak leci. Kursy na to zdarzenie są takie jakby Legia miała nóż na gardle w lidze i musiała rozwalić Koronę. A stawianie na liczbę goli, handi wg mnie mija się z celem. Bez LE stawiałbym na Legia over 2.5.
Po przemyśleniach jednak no bet.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
W przypadku Legii typowanie utrudnia fakt, że nigdy nie wiemy do końca kto się znajdzie w wyjściowym składzie. Dziś jest podobnie. Możemy być jedynie pewni, że nie będzie to ten sam skład, który walczył z Aktobe. Nie zmienia to faktu, że Legia i tak pozostaje faworytem. Niestety kursy wystawione na gospodarzy nie zachęcają do gry a próbowanie gry na jakieś handi jest ryzykowne. Jeśli szukać typu na ten mecz to warto pomyśleć nad tym, ze Korona nie strzeli. W ośmiu pojedynkach między tymi drużynami na Łazienkowskiej ośmiokrotnie górą byli gospodarze. Natomiast goście w tym czasie zdołali zdobyć zaledwie trzy bramki. W obecnym sezonie ich skuteczność nie napawa ich kibiców optymizmem. Dlatego uważam, że dzisiaj również mają małe szanse na sforsowanie defensywy Legionistów.
Moja propozycja:
Korona nie strzeli (około 1.60)✅

misiu 193

misiu

Użytkownik
W przypadku Legii typowanie utrudnia fakt, że nigdy nie wiemy do końca kto się znajdzie w wyjściowym składzie. Dziś jest podobnie. Możemy być jedynie pewni, że nie będzie to ten sam skład, który walczył z Aktobe. Nie zmienia to faktu, że Legia i tak pozostaje faworytem. Niestety kursy wystawione na gospodarzy nie zachęcają do gry a próbowanie gry na jakieś handi jest ryzykowne. Jeśli szukać typu na ten mecz to warto pomyśleć nad tym, ze Korona nie strzeli. W ośmiu pojedynkach między tymi drużynami na Łazienkowskiej ośmiokrotnie górą byli gospodarze. Natomiast goście w tym czasie zdołali zdobyć zaledwie trzy bramki. W obecnym sezonie ich skuteczność nie napawa ich kibiców optymizmem. Dlatego uważam, że dzisiaj również mają małe szanse na sforsowanie defensywy Legionistów.
Moja propozycja:
Korona nie strzeli (około 1.60)
Typu nie neguję, bo Korona jest bardzo kiepska, ale wstrzymałbym się do momentu ogłoszenia składu. Według PS &quot;11&quot; Legii:

Konrad Jałocha - Bartosz Bereszyński, Igor Lewczuk, Mateusz Wieteska, Łukasz Moneta - Krystian Bielik, Helio Pinto - Jakub Kosecki, Arkadiusz Piech, Adam Ryczkowski - Orlando Sa.
Jeżeli by wyszli takim składem to może coś wpaść. Lewczuk doświadczony, ale w meczu z Bełchatowem kiedy miałem okazję go oglądać to jedna wielka panika. Wieteska, Moneta i 16-letni Bielik mogą narobić zamieszania w defensywie.
Ja z wszelkimi typami na ten mecz czekam do ok 14,30 ????

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Legia - Korona over 2,5 @ 1,73
Bet365

Najprostsze rozwiązanie na dziś oprócz zwycięstwa Legii. Wiadomo co się dzieje z obroną Korony i jakie błędy popełniają. Legia zapewne nie zagra takim samym składem jak w Kazachstanie, więc będzie kilku piłkarzy, którzy będą chcieli się pokazać Bergowo. Sytuacja do tego idealna, Korona ostatnia w tabeli z zaledwie jednym punktem i bilansem 3:11. Dziś zapewne ta druga rubryka w tym bilansie się podniesie, bo nie wyobrażam sobie innego meczu niż trippel-pack przyjęty przez gości. Legia w LE już raczej pewna, mogą się swobodnie tutaj skupić i gonić Górnika i Wisłę. Silna ofensywa kontra słaba defensywa daje nam over. Polecam.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja bym odpuścił spotkanie Legii. Kursy takie, że śmiech na sali. Korona gra beznadziejnie to fakt, ale stawienie po kursie 1,60, że nie strzelą, mija się z celem. Leśny pisał na twitterze, że skład będzie bardzo ciekawy. Legia to jeszcze nie Barcelona.

chudy-edd 265

chudy-edd

Użytkownik
Z typowaniem meczu Legia - Korona byłbym ostrożny. Na twitterze prezes Legii napisał: &quot;Warto jutro być na meczu... Skład bardzo ciekawy&quot;. Dzisiaj pojawił się w internecie przypuszczalny skład Legii (choć nie jest to oficjalne).
Jałocha - Bereszyński, Lewczuk, Wieteska, Moneta - Kosecki, Pinto, Bielik, Ryczkowski - Sa, Piech.
źródło: Legia.net
Mieszanka młodzieży oraz rezerwowych.
Należy również wciąć pod uwagę fakt, że w tej chwili w Warszawie pada deszcz.

U 0

Usunięty użytkownik 69974

Gość
Legia ma wystąpić w składzie: Jałocha - Bereszyński, Lewczuk, Wieteska, Moneta - Kosecki, Pinto, Bielik, Ryczkowski - Sa, Piech.
Dlatego też odradzam inwestowanie jakiś grubszych pieniędzy w ten mecz.

M 9

matu

Użytkownik
A ja zagram sobie DNB 2 @ 11.0 (Bet365). Owszem, Korona gra bardzo słabo, a na Łazienkowskiej przegrywa zawsze. Ale to jest polska liga, jeżeli goście przełamią się w tym spotkaniu, to nie będzie to nic nadzwyczajnego jak na nasze warunki. A Legia bez swoich kluczowych piłkarzy traci bardzo dużo.

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Ruch- Lech 1X @ 1.85 bet365 ✅ 0-0

Rozumiem,że w Polsce Lech jest marką, ale ten sezon w ich wykonaniu nie wygląda dobrze. Więc dziwią mnie te kursy.
Ja w tym spotkaniu delikatnego faworyta upatruje w ekipie z Chorzowa.Dlatego kurs 1.85 na to , że Ruch tego meczu nie przegra biorę z pocałowaniem ręki.
Ruch to poukładana drużyna, która pod wodzą J.Kociana gra bardzo mądrze. Potrafi z głową utrzymać się przy piłce....kiedy trzeba umiejętnie przyspieszyć. Bardzo fajnie zagęszczają środek pola....tym samym trudno drużynę Ruchu zdominować.
Jeśli chodzi o Lecha....to tak jak wcześniej napisałem...ten zespół mnie nie przekonuje. Brak Teodorczyka w dłuższej perspektywie będzie dla tego zespołu odczuwalny. Ubiparip to nie ten rozmiar kapelusz. Nie będę na siłę punktował zespół Lecha, kto oglądał ich w ostatnich meczach ten wie o czym pisze.....Patrząc na wynik ich ostatniej wygranej w Gdańsku można dojść do błędnych wniosków...a prawda jest taka, że Lech dopiero po czerwonej kartce Sadajeva zaczął grać przyzwoicie.
Tak więc 1.85 na to ,że słaby Lech dzisiaj nie wygra w moim odczuciu jest promocją....Polecam

Otrzymane punkty reputacji: +2
janek-bambo 136

janek-bambo

Użytkownik
Ja mecz Ruch - Lech oceniam z innej perspektywy. Chorzowianie mogą dzięki jednemu spotkaniu zarobić w czwartek 1,3 mln EUR i nie musze mówić co to oznacza dla klubu , który jest w nieciekawej sytuacji finansowej. Fakt sytuacje mają w lidze nie ciekawą , ale są drużyny gorsze. Kadrowo Lech ma przewage na każdej pozycji. Ruch po meczu LE w głowie gdzies już myslą o rewanżu. Myśle , że porażka z Lechem jest wkalkulowana i bardzo prawdpodobna

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Ruch Chorzów vs Lech Poznań-Obie strzelą?TAK kurs:1,75⛔
Ja w tym meczu stawiam na bts.Ruch wojuje w LE i życzę im aby tą fazę grupową wyszarpali,bo zasługują.Dziś z pewnością niebiescy zagrają w zmienionym ustawieniu w związku z czwartkowym rewanżem z Metalistem.Cóż Ruch nie ma szerokiej ławki,więc liczę,że część graczy ofensywnych miejsce w składzie mimo wszystko zachowa.Obrona Chorzowian jednak bardzo słaba,z Piastem to cud,że wygrali i zagrali na 0 w tyłach.Jeśli Piast z taką biedną grą w tym sezonie miał 6 bardzo dobrych sytuacji na gola z Ruchem to jest nie za ciekawie.Lech ma nowego tymczasowego trenera Chrobaka i mecz z Pogonią pokazał,że dalej się męczą i czekają na Skorżę.Autorytetem człowiek zajmujący się do tej pory akademią Lecha,wiedząc,że jest on tylko na chwilę dla zawodników nie będzie.Wypadł Wołąkiewicz,więc zagra na środku ktoś z dwójki Arajuuri/Wilusz.Obaj w słabej formie,mało zwrotni.Ruch powinien to wykorzystać i coś strzelić.Z Lecha odszedł Teodorczyk i być może większy kredyt zaufania dostanie Kownacki.Cieszy powrót Linettego,bo na grę Trałki nie można już było patrzeć.Karol powinien z Jevticiem lepiej ogarnąć środek i też dać jakość w kreowaniu gry od tyłu.Lech gra jak gra ale okazje stwarza co mecz,kwestia lepszej skuteczności.Po tym co widziałem w meczu Ruchu z Piastem myślę,że Lech powinien przynajmniej raz strzelić w dzisiejszym meczu.
Bukmacher:Sportingbet

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Podpisuję się pod typem na Chorzowian

Ruch- Lech 1X @ 1.85 Bet365 ✅

Oczywiście argumenty, że w czwartek rewanż z Metalistem i można wygrać kupę kasy są realne, ale ... właśnie bądźmy realistami. Ruch to nie Legia i Kocjan nawet nie ma kogo wpuścić, by dać odpocząć komuś na Charkow. Chorzowianie po prostu podejdą do tego meczu jak do każdego innego, nie sądzę by mieli w głowach czwartek. A że aktualnie piłkarsko wcale nie wyglądają gorzej, nie sądzę by to mieli przegrać. Remis tu jest wielce prawdopodobny, ale mecz na Cichej, prawdopodobnie przy &gt; 10.000 kibicach, wyzwoli swoje emocje. Lech gra piach, w Chorzowie gra się nadzwyczaj ciężko, nie ma Teodorczyka, trener z łapanki. Nie wierzę po prostu w to, by Lech tu dziś wygrał. Kurs bardzo przyjemny - spróbować można,

M 9

matu

Użytkownik
Legia ma wystąpić w składzie: Jałocha - Bereszyński, Lewczuk, Wieteska, Moneta - Kosecki, Pinto, Bielik, Ryczkowski - Sa, Piech.
Dlatego też odradzam inwestowanie jakiś grubszych pieniędzy w ten mecz.
Skład potwierdzony. Kursy na Legię już w górę ;)

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Skład potwierdzony. Kursy na Legię już w górę ;)
W tej sytuacji mój typ na to spotkanie nie jest warty ryzyka, nie sądzę żeby kursy jakoś mocno skoczyły. Tak jak wspominałem, ciężko typować jak niewiadomo jakim składem zagrają. Jednak takiego eksperymentu się nie spodziewałem. Rzeczywiście można teraz myśleć, ze Korona wbrew marnemu poziomowi jaki prezentuje może coś ugrać
Chyba najlepiej zobaczyć jak mecz będzie się układał i coś na live zagrać.

M 3

mlody_typ-116231

Użytkownik
Legia moze wyjsc nawet na ten mecz juniorami z u7 a i tak wzial bym na nich nawet 1,02 z pocalowaniem reki. Korona to katastrofa, nawet jak na ekstraklasowe standardy to i tak reprezentuja kiepski poziom, zeby wygrac trzeba strzelic a zeby strzelic trzeba umiec. I tu wlasnie skreslam jakiekolwiek szanse Korony na ten mecz.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Lech Poznań do Chorzowa pojechał bardzo osłabiony. Trener Krzysztof Chrobak na mecz z Ruchem zabrał tylko 16 zawodników. Z powodu mniej lub bardziej poważnych urazów przy Cichej zabraknie Łukasza Trałki, Huberta Wołąkiewicza, Jasmina Burica, Kebby Ceesaya, Paulusa Arajuuriego, Muhameda Keity czy Dawida Kownackiego. Poza tym nie ma także Łukasza Teodorczyka, który przechodzi testy medyczne przed transferem do Dynama Kijów.
lechpoznan.pl

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Legia Warszawa v Korona Kielce
poniżej 2,75 goli kurs: 1,850 buk: Bet365 ✅✅✅
CS: 0:0 kurs: 13,00 buk: Bet365 ⛔
Szykuje się nam totalnie underowe spotkanie. To jak gra młodzież Legii widzieliśmy w Superpucharze Polski i po części z Bełchatowem. Taki skład nie wróży niczego dobrego. Z 2 strony beznadziejna Korona Kielce, która gra straszną padakę. To nam daje mix niemocy z 2 stron. Do tego deszczowa aura. Myślę, że mecz na zaliczenie, kurs na poniżej 2,5 i 3 gole, w przypadku 3 zwrot połowy stawki; wart uwagi.

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Legia moze wyjsc nawet na ten mecz juniorami z u7 a i tak wzial bym na nich nawet 1,02 z pocalowaniem reki. Korona to katastrofa, nawet jak na ekstraklasowe standardy to i tak reprezentuja kiepski poziom, zeby wygrac trzeba strzelic a zeby strzelic trzeba umiec. I tu wlasnie skreslam jakiekolwiek szanse Korony na ten mecz.

Po tym wpisie powinni zrobić Cię co najmniej moderatorem tej strony.
Panowie moderatorzy przepraszam że Was obrażam teraz.

Do góry Bottom