>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6 Kolejka Serie A (27-28 wrzesień 2009)

Status
Zamknięty.
M 27,2K

madangelo

Forum VIP

Sobota 26.09.09
[18:00] Sampdoria - Inter 4.00 3.25 1.95
[20:45] Livorno - Fiorentina 3.85 3.10 2.05
Niedziela 27.09.09
[15:00] Catania - AS Roma 4.15 3.15 1.95
[15:00] Chievo - Atalanta 2.10 2.95 3.85
[15:00] Lazio - Palermo 2.15 3.10 3.50
[15:00] Parma - Cagliari 1.85 3.30 4.40
[15:00] Napoli - AC Siena 1.60 3.50 6.25
[15:00] Udinese - Genoa 2,15 3,15 3,25
[15:00] Juventus - Bologna 1,25 5,00 11,00
[20:45] Milan - Bari 1.30 4.75 11.00
Trzecie mecze w przeciągu tygodnia na płw. Apenińskim. Wiemy już że po 5 kolejkach każda ekipa straciła jakieś punkty. Najciekawiej zapowiada sie sobotni mecz Sampdorii z Interem oraz niedzielna potyczka Udinese z Genuą. Jak drużyny które zagrają w tygodniu w pucharach podejdą do tej kolejki? Zachęcam do analiz i dyskusji na temat nadchodzących meczy ????

sztajger 24

sztajger

Użytkownik
Livorno - Fiorentina

Typ: 2 @ 2.20
Bukmacher: Unibet

Analiza: Przed nami bardzo ciekawy mecz we Włoskiej Serie A - Wielkie Derby Toskanii, pojedynek pomiędzy drużynami o zupełnie innych celach Livorno a Fiorentiną. Gospodarze to beniaminek Włoskiej Ligi i jak widać po tabeli zupełnie sobie w niej nie radzą. Zajmują przedostatnie miejsce w tabeli, wyprzedzając tylko o punkcik Atalante Bergamo. Livorno nie imponuje przede wszystkim w ofensywie, bowiem w pięciu kolejkach udało im się strzelić zaledwie jedną bramke. Gra gości również nie obfituje w wiele bramek, jednak pomimo tego że w pięciu kolejkach strzelili zaledwie sześć bramek nadal mają realne szanse na walke o najwyższe cele, bowiem zajmują 5 miejsce. Fiorentina posiada żelazną defensywe, jedną z najlepszych w całej Serie A. Defensywa Fiory została rozbita jak do tej pory tylko w jednym meczu, kiedy to stracili aż trzy bramki przeciwko świetnie grającej w tym spotkaniu AS Romie. Livorno na własnym stadionie prezentuje się całkiem nieźle, pomimo tego że nie udało im się jeszcze wygrac to mogą się pochwalić, że są u siebie niepokonani. Jak do tej pory rozegrali na Armando Picchi dwa spotkania, dwukrotnie remisując po 0:0 (i to nie z byle kim, bowiem z AC Milan i Cagliari). Amaranto bo tak mówi się we Włoszech na ekipe Livorno, w ostatnim tygodniu polegli dwukrotnie po 2:0. Fiora natomiast po wspomnianej wpadce z AS Romą wygrała przed trzema dniami z Sampdoria 2:0 i wraca do gry w Serie A. Jeżeli chodzi o jakiekolwiek absencje, tutaj trenerzy nie będą mieli żadnych problemów bowiem sytuacja kadrowa w obydwu klubach wygląda na prawde dobrze. Livorno zagra jedynie bez kontuzjowanego Rivasa, Fiora nadal bez Comotto oraz Santana. W ostatnich dwóch spotkaniach pomiędzy sąsiadami z Toskanii, dwukrotnie górą była Fiorentina tak więc uważam, że i dziś spokojnie wywiozą z Livorno komplet punktów. GO FIORA!

Przewidywane Składy:
Livorno: De Lucia –Raimondi, Perticone, Miglinicco, Pieri, Pulzetti, Mozart, Candreva, Moro, Tavano, Lucarelli

Fiorentina: Frey – Jorgensen, Gamberini, Dainelli, Pasqual, Montolivo, Zanetti, Vagas, Machionni, Mutu, Gilardino

simons 646

simons

Forum VIP
Rzeczywiscie kurs na Fiore kusi, ale Livorno poki co gra same ladne mecze a 1 punkt w tabeli, w koncu musza cos &quot;zarobic&quot;. Ja sie wlasciwie zastanawiam nad 1x.
Co dziwi to w przypuszczanym skladzie jest Mutu a nie ma Jovetic&#39;a ? :eek: Mutu bez formy, a młody &quot;Jojo&quot; wrecz przeciwnie.
Ogolem to (znow z pamieci pisze) w soboty padaja undery to sprobuje dubelek Sampa i Livorno under.
Jeszcze cos poczytam i wymysle:p

simons 646

simons

Forum VIP
Sampdoria - Inter 1x @ 1,75
under 2.5 @ 1,80
Sytuacja zaczyna dazyc do normy w serie A ???? . Sampa na wlasnym boisku podejmie Inter, ostatni mecz Interu to stosunkowo latwe spotkanie z Napoli 3-1 u siebie a Sampa przegrala na wyjezdzie 2-0 z Fiorentina. Mimo wyniku zagrali ladny mecz, ciagle Cassano i Castellazzi w formie, tam jakies bramki nie uznal sedzia czy tez karnego nie dal, nie pamietam dokladnie. Graja na wlasnym terenie, a Inter bedzie musial racjonalnie podejsc do sprawy, bo owszem mecz jest wazny, ale Moratti ciagle powtarza ze chce czegos w LM nie tylko w serie A, wiec mysle Mou po pierwszej polowie jak zobaczy ze nie wygraja tego wystawi bardzie defensywny sklad ???? Poza tym soboty w serie A poki co byly zawsze underowe
Livorno - Fiorentina 1x @ 1,75
under 2.5 @ 1,70
Livorno gra dosyc skladnie i z sensem, ale jeszcze nie wygrali spotkania. Mysle dzis skorzystaja na hustawce formy Fiorentiny i wyciagna conajmniej 1 punkt. Dodatkowo Fiorentina jak tez Inter maja LM przed soba, nie mowie ze odpuszcza, ale maja wazniejsze cele. Kurs jak w przypadku Sampdori, moim zdaniem zawyzony wiec biore ????

V 0

valdez

Użytkownik
SimonS pamiętaj, że to Sampdoria ma udowodnić wszystkim, że jest w stanie zająć miejsce w czołówce. Inter bez Sneijdera, ale za to Holender ma wrócić na mecz Ligi Mistrzów. Poza tym urodziny ma dziś Ricardo Quaresma i może sprawi sobie prezent na to święto: Inter wygra, a sam Portugalczyk zagra dobry mecz. A Mourinho nie będzie grał na remis w meczu z Sampdorią. Juve ma tyle samo punktów, co Inter, trzeba wywierać presję na rywalu, a nie dawać mu powody do mobilizacji.
A co do Livorno to w pełni popieram. Sam dałem na jedynkę w opcji remis nie ma zakładu, kurs 2,62.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Sampdoria - Inter over2,5 @1,85

Chyba najciekawszy mecz tej kolejki ???? Dla mnie dla odmiany w tym meczu over 2,5 gola. Sampdoria u siebie w 2 meczach strzeliła 7 goli. Drużyna od początku spisuje sie dobrze, nie grają w żadnych pucharach więc koncentrują sie na ligowych potyczkach. Inter prezentuje sie również dobrze nawet jak przytrafi im sie słabsze spotkanie to potrafią wygrać. Milito czy Eto nie potrzebują wielu sytuacji żeby wpisać sie na listę strzelców. Dzisiaj będa musieli sobie radzić bez tu radzić bez kontuzjowanych Sneijdera, Motty i Materazziego oraz pozostawionego w Mediolanie Muntariego. Faworytem jest Inter jednak dobra dyspozycja graczy z Genui oraz fakt że goście mają w tygodniu mecz w LM może okazać sie kluczowy. Myślę że oba zespoły mierzą w wygraną, Inter na pewno będzie chciał sie odgryźć na ubiegłoroczną klęskę w Coppa Italia 0-3 więc spodziewam sie otwartej piłki z obu stron ????

Sampdoria(4-4-2): Castellazzi - Stankevicius, Gastaldello, M. Rossi, Zauri - Padalino, Palombo, Tissone, Mannini - Pazzini, Cassano

Inter(4-3-1-2): Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - J. Zanetti, Cambiasso, Vieira - Stankovic - Milito, Eto&#39;o

simons 646

simons

Forum VIP
SimonS pamiętaj, że to Sampdoria ma udowodnić wszystkim, że jest w stanie zająć miejsce w czołówce. Inter bez Sneijdera, ale za to Holender ma wrócić na mecz Ligi Mistrzów. Poza tym urodziny ma dziś Ricardo Quaresma i może sprawi sobie prezent na to święto: Inter wygra, a sam Portugalczyk zagra dobry mecz. A Mourinho nie będzie grał na remis w meczu z Sampdorią. Juve ma tyle samo punktów, co Inter, trzeba wywierać presję na rywalu, a nie dawać mu powody do mobilizacji.
A co do Livorno to w pełni popieram. Sam dałem na jedynkę w opcji remis nie ma zakładu, kurs 2,62.
Pomijajac fakt ze mecz trwa i sie konczy.
EDIT:
Mad wygrana Interu ? (wiadomo madry jestem bo juz wynik jest) ale zwroc tez uwage na historie spotkan miedzy tymi druzynami, ciezki teren Genua ...
Brak Snajdera, to raczej plus, bo poki co to oddal z 3-4 strzaly z dystansu calkiem spoko, ale bez rewelki i tyle go bylo widac. Urodziny swoja droga, ale trzeba tez miec forme, ktos moze sie starac i na 200% a moze slabo zagrac. Mou na pewno nie bedzie gral na X od samego poczatku, ale od kiedy go sledze jako szkoleniowca Interu (interesuje sie tylko serie A :p) widze ze prowadzi druzyne konkretnie, umie ocenic sytuacje i nie przejmuje sie jakoscia gry ale wynikiem. Wiadomo nikt nie gra z nastawieniem ze bedzie X. Co do presji to jakby tak patrzec to Inter, Juve, Milan powinni wszystko wygrac ;) musza wywierac presje i wspinac sie do gory ;)
Livorno moze powieksze stawke, bo graja cos ala Chievo na poczatku, dobre mecze ale 1 pkt, w koncu musza zostac &quot;docenieni&quot;.
Ogolem fajnie ze jest z kim podyskutowac na temat ligi, bo Mad&#39;a mam juz dosc xD (joke oczywiscie) ciagle to Juve i Juve xD i jak na zlosc jeszcze wygrywaja :p

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
AC Milan-Bari

AC Milan jest w dołku. Przegrana z Udinese 1-0. Bari i tak jest zaskoczeniem (remis z Interem 1-1),ale cóż AC to zespół z tradycjami,piłkarzami, myślę ,że nie powinni mieć problemów z ograniem rywala, kusi handicap, lecz gram ostrożnie. Kurs 1,3. W miarę przyzwoity co do wagi spotkania. Nie wiem co dzieje się z Ronaldinho gdyz początkiem sezonu pokazał że wraca na dawny zwycięski i fantastyczny tor. A tu klapa i grzanie ławy. Zobaczymy liczę na dorą strzelecką formę Pato. To co ten młody brazylijczyk prezentuje to klasyka. Nie zapominajmy o Pirlo.
Typy:
AC Milan 1 kurs 1,33.⛔ wynik 0-0
AC MIlan -1 kurs: 1,93 ⛔ wynik 0-0
Pato strzelcem bramki kurs 4,75 ⛔ wynik 0-0 . to mój &quot;ostry kurs&quot; a nie 1,3..
tobet.com

Juventus-Bologna

Zagrałem już ostro na AC Milan czas na tzw. potencjalnego pewniaczka jakim jest Juve. Ciężki mecz ostatnio grali z Genoa 2-2. Amauri,Iaqinta świetnie się spisywali Del Piero kontuzjowany. Lecz i tak myśle po tym co pokazał Inter wystawiając rękę do Juve przegrywając z rewalacyjną Sambdorią, wygrają pewnie i głatko.
Typy:
Juventus-Bologna 1 kurs: 1,25⛔ wynik 1-1 :-(
over 1,5 kurs 1,25 ✅ wynik 1-1 :-D

C 0

ciro85

Użytkownik
Juventus-Bologna

Zagrałem już ostro na AC Milan czas na tzw. potencjalnego pewniaczka jakim jest Juve. Ciężki mecz ostatnio grali z Genoa 2-2. Amauri,Iaqinta świetnie się spisywali Del Piero kontuzjowany. Lecz i tak myśle po tym co pokazał Inter wystawiając rękę do Juve przegrywając z rewalacyjną Sambdorią, wygrają pewnie i głatko.
Typy:
Juventus-Bologna 1 kurs: 1,25
over 1,5 kurs 1,25
Czy Amauri się świetnie spisywał, to bym polemizował. Zmienił go Trezeguet (strzelec drugiej bramki dla Juve) i to francuz pewnie zagra z Bologną obok Iaquinty.
Tak czy siak typ dobry, Juve ma zaś niepowtarzalną okazje odskoczyć Interowi :]

L 0

legfe

Użytkownik
Chievo - Atalanta 1

Kurs 2,2 w bet365, ciągle idzie w górę. Warto wyczekać.

Chievo po 5 kolejkach ma 7 pkt. Pierwsze dwa mecze do porażki z dobrze spisującym się Juve oraz z Lazio. W następnych 3 meczach gospodarze zdobyli 7 pkt. Wygrali z Bologną (0:2), Genoą (3:1) oraz zremisowali na wyjeździe bezbramkowo ze Sieną. Można więc powiedzieć, że 3 ostatnie mecze bardzo przyzwoite w wykonaniu Chievo. Nie zagrają – Moro, Gasparetto oraz Rigoni.

Atalanta spisuje się fatalnie. Po 5 kolejkach ma 1 pkt. Ich bylans bramkowy to 1-7. Nie trafiali także na specjalnie trudnych przeciwników. Warto dodać, że w 3 kolejce przegrali z beniaminkiem Bari 4:1. Nie za dobrze wygląda też ich sytuacja kadrowa. Nie zagrają Madonna, Peluso, Barreto, Talamonti, Manfredini.

M 0

martines0071994

Użytkownik
AC Milan-Bari

Zagrałem już ostro na AC Milan

Ostrą grą nazywasz kursy 1.30?? Jak dla mnie ostara gra to od 2.50 ale ok.

Udinese - Genoa - 1 (kurs: 2.25 STS)

Genoa generalnie dobry i równy zespół waleczny widać po meczu z Juve no ale cóż na wyjazdach brakuje czegoś i nie grają już takiej piłki jak na własnym terenie natomiast Udinese ostatnio 1:0 z Milanem który gra bez barwnie ten mecz nawet w ten sposób stawiałem.Mecz z Milanem nie można nazwać sukcesem a nawet chyba nikt nie powei że było to dla niego w jakimś stopniu zaskoczeniem.Genoa gra sałbo na wyjazdach a po kursie 2.25 można spokojnie taki meczyk póścić tak się mi wydaje.

Lazio - Palermo - 2 (kurs 3.40 STS)

No to tutaj troszke ryzyka statystycznego.

To mamy tak Lazio z formą która jest niczym giełda raz wysoko a raz nisko sądze że między innymi dla tego można póścić 2 ostatnio przegrana z Parmą na własnym stadionie 1:2 A.Kolarov czerwona kartka nie wiem jak tam jest z jego stanem żółtychbo z tego co wiem został wykluczony po 2 żóltych więc potencjalnie może grać.Natomiast Palermo z tego co wiem był człowiek który stawiał ich pośród Juventusu czy Interu mówie o klubach które najbardziej się liczą w walce o mistrzostwo Włoch nie sądze by był to trafiony typ jak pokazuje początek sezonu nie mniej jednak 3:3 z Romą chyba potwierdza że mogą się pokusić o 3 pkt. w Rzymie co prawda 3:3 to było na ich stadionie ale Lazio to nie Roma.TYP : 2

Catania - Roma : 2 (1.85 STS)

Po cięzkim wrecz dramatycznym początku AS ROMA stanie przed kolejną szansą wywiezienia 3 pkt. sądze że zespół z Rzymu odzyskuje forme być może nie doszli jeszcze do optymalej siły ale z Catanią powinni sobie poradzić przyznaje że ci grają dobrze u siebie ale wedługl mnie mało skutecznie co widać po statystykach Lazio 1:1 reszta narazie porażki SERIE A oczaywiście biore pod uwage.

Chyba wszystko.

SUGERUJĄC SIĘ MOIMI TYPTAMI ROBISZ TO NA WŁASNĄŁ ODPOWIEDZIALNOŚĆ

simons 646

simons

Forum VIP
Catania - Roma 1x @ 1.83
Kurs zdecydowanie zawyzony. Catania ostatnio nie zagrala zle, a u siebie graja sporo lepiej, wiadomo. Roma na wyjazdach poki co cieniuje czy to w LE czy w serie A. Ostatnie spotkanie na wyjezdzie chyab z Siena skonczylo sie coprawda 1-2 ale bylo bardzo wymeczone, z taka druzyna i szczescie tez odegralo swoja role ???? Goscie bez Doniego (to juz dlugo), Baptisty, Taddei, Cicinho, a na urazy w tygodniu narzekali Mexes i De Rossi , ktorzy moga nei zagrac od 1&#39;. Roma jeszcze nigdy nie wygrala na wyjezdzie w Catani, teren ten im nie sluzy. Wiec reasumujac kurs zawyzony, ciezki teren, problemy kadrowe ja biore 1x ????
Chievo - Atalanta under 2.5 @ 1.55
Tutaj fajerwerków nie powinno być :p Chievo ma serie ladnych spotkan, ale mysle czas to przerwac. Atalanta prawie doslownie nic nie strzela. mecz totalnie nie do przewidzenia moim zdaniem jezeli chodzi o 1x2 bo atalanta gra sporo ponizej oczekiwan, w koncu musi sie obudzic ...
__
Co do Kolarov&#39;a to nie zagra on 2 spotkań.
Jezeli chodzi o Milan, to mysle dzis wygraja, Ronaldinho pokazal sie dobrej strony w ostatnim meczu, wiec moze im sie cos uda. Bari za duzo zaskakuje, ale kurs smieszny

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Sampdoria - Inter over2,5 @1,85 ⛔
Wygranej Interu sie nie spodziewałem, faworytem był po prostu u bukmacherów ???? Nie oglądałem ale Inter nic nie strzelił czyli sie nie popisali co mnie akurat cieszy gdyż darze sympatią Sampdorie akurat ????
___
To dzisiaj nie będzie nic o Juve xDD
Napoli - Siena 1 @1,60
Kolejny weekend i kolejne spotkanie z udzielałem Napoli które wydaje mi sie ciekawe. Ostatnio słabe wyniki jednak mimo wszystko mieli ciężkich przeciwników Inter, Udine czy Genue. W grze dostrzec można jednak troche pozytywów, czasem po prostu brakuje skuteczności, chwili koncentracji. Mecz o tyle ważny że dla Donadioniego może być spotkaniem ostatniej szansy. Siena to jedna ze słabszych drużyn w stawce. Ogólnie o ich grze za wiele napisać sie nie da, mozlonie gromadza punkty, czasem coś komuś urwą na wyjeździe, ogrom meczy remisują i jakoś trzymają sie w stawce :p Dla mnie jednak Napoli na własnym stadionie powinno spokojnie poradzić sobie i dopisać 3ptk.
Udinese - Genua over2,5 @1,80
Udinese w środe pokonało Milan co bez wątpienia podniosło morale w drużynie ???? Nie graja w żadnych pucharach więc spokojnie moga przygotowywać sie na każdy mecz ligowy. Genua dosyć przeciętnie zagrała z Juve, jednak dzięki skuteczności zremisowała. Lekkim faworytem pewnie są gospodarze zwróciłbym jednak uwagę na inną rzecz. Obie drużyny grają praktycznie na 3 napastników, często też na 3 obrońców. Myślę że jeśli dzisiaj również wyjdą w takich ustawieniach a wszystko na to wskazuje będa stwarzać spora ilość sytuacji wiec over całkiem możliwy ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Włoskie Calcio to już nie tylko skrzętna defensywa, ale i wiele pięknej dla oka ofensywnej gry. Dlatego dziś wybrałem aż trzy spotkania, które moim zdaniem mogą zakończyć się wynikiem o liczbie bramek over 2,5 !
Catania - Roma
Catania ma o co grać. Remis gospodarzy nie interesuje więc z Romą pójdą na wymianę ciosów, kto wie czy nie podobną jak przed rokiem kiedy wynik spotkania brzmiał 3:2. Gospodarze 4-3-3, Roma z ciągłymi problemami w defensywie, ale momentami wielkiej gry ofensywnej. Over 2,5 wygląda ciekawie.
Mój typ: over 2,5 - 1,70 w Tobet [5/10]
Udinese - Genoa
Już od dłuższego czasu bardzo podoba mi się styl gry trenera Gasperiniego. Genoa ma szeroką kadrę graczy ofensywnych o wyrównanym potencjale, świetnie grają skrzydłowi Mesto, Sculii czy też inni. W ataku jak nie Crespo to jest Floccari, jest Palacio. Siła ofensywna bardzo duża, gra pełna polotu i fantazji. Udinese ma problemy z drużynami grającymi skrzydłami do tego kontuzje Isla, Obodo czy Zapata mogą mieć dzis istotne znaczenie. Udine wobec tego musi postawić na atak. Krótko podsumowująć piękny mecz, wymiana ciosów i over 2,5.
Mój typ: over 2,5 - 1,82 [4/10]
Napoli - Siena
Druzyna z bardzo dużym potencjałem, ale rozczarowująca swoich fanów. W meczu ze Sieną gospodarzy z San Paolo będą interesowały tylko i wyłącznie trzy punkty. Co na to goście? Siena próbowała grać ofensywną piłkę przeciwko Romie i Sampdorii i choć przegrywała to myślę, że z tego stylu gry trener Giampaolo nie zrezygnuje, ponieważ lepszych graczy ofensywnych aniżeli do kurczowej defensywy ma w swojej kadrze. Przed tygodniem na San Paolo 0-0 z Udinese, tym razem moim zdaniem czas na popis strzelecki i dobrą grę z obu stron.
Mój typ: over 2,5 - 1,92 w Tobet [4/10]

M 0

martines0071994

Użytkownik
Chievo - Atalanta 1

Nie wiem jak tam gra teraz Atalnta nie patrzyłem na meczyki ostatnio ale w realu tego nie stawiam.
Jednak typ 1 na Chievo wydaje się bardzo prawdopodobny.
Chievo 1 meczy wygrany i 1 porażka pisze o meczach na własnym stadionie.
Natomiast Atalanta 4 przgrane i 1 remis licozne ogółem.Nie mniej jednak doświadczenie uczy że zespół po takiej serii potrafi się przełamać zobaczymy jak to bedzie mimo wszystko TYP: 1

Udinese - Genoa

Under 2.5

Kursu nie sprawdziłem zainteresowani mogą sobie sprawdzić.
Dlaczego Under a nie Over tak jak proponują wszyscy sądze że licząc na Over liczycie na dobra gre Udinese jednak Ci nie strzelają nie wiadomo ilu bramek 8 bramek na 5 meczy do tego 4 z Catanią na mnie wielkiego wrażenia nie robi owszem Genoa ma swoją dobrą ofensywe nie mniej jednak na wyjazdach grają albo słabo albo nie skutecznie sądze że i dziś tak będzie.

A i mam taką małą prośbe nie wie ktoś czy jakiś buk nie daje coś na start ??
Bo nie mam czasu teraz stawiać na naziemnych a przelewu tez nie mam jak dokonać.

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Czy Amauri się świetnie spisywał, to bym polemizował. Zmienił go Trezeguet (strzelec drugiej bramki dla Juve) i to francuz pewnie zagra z Bologną obok Iaquinty.
Tak czy siak typ dobry, Juve ma zaś niepowtarzalną okazje odskoczyć Interowi :]
pomyłka, Amauri i Trezeguet to para napastników na ten mecz...
A nie Amauri=Trezeguet (zmiana)
:]

C 0

ciro85

Użytkownik
pomyłka, Amauri i Trezeguet to para napastników na ten mecz...
A nie Amauri=Trezeguet (zmiana)
:]
Trezeguet strzelił, ale niestety nieporadnosc Molinaro w 93 minucie spowodowała, że Juventus remisuje z Bologną...niestety ????

M 0

micklbn

Użytkownik
Niestety mi psuja kupon-.-szczerze mówiąc to Juventus nic specjalnego nie grał,mogli dużo, dużo wcześniej zremisować ten mecz a nawet moze przegrac szkoda ze dali sobie tak łatwo strzelić gola żal;]

simons 646

simons

Forum VIP
Sampdoria - Inter 1x @ 1,75✅
under 2.5 @ 1,80✅
Livorno - Fiorentina 1x @ 1,75⛔
under 2.5 @ 1,70✅
Catania - Roma 1x @ 1.83✅
Chievo - Atalanta under 2.5 @ 1.55✅
Ladna skutecznosc, ale kursy nie porywaja. Wazne ze wiekszosc weszla ????
TBM akurat trafiles na mega underowa kolejke z tym overowym triplem, szkoda :/ bo typy dobre.
Z druzyn w LM tylko Fiora wygrala, to moze i w Mediolanie wieczorem jakas niespodzianka ? ????

krzysiultd 0

krzysiultd

Użytkownik
Ja też gram &#39;ostro&#39; na Milan,

4,5 placi Bwin za X/1 ;) moim zdaniem warto, gra Milanu nie porywa, ale jakas bramka a&#39;la Inzaghi zawsze może wpaść, jak się będą często kręcić pomiędzy słupkami ;)

pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom