>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. kolejka Serie A [27.09.2024 - 30.09.2024]

Status
Zamknięty.
dx2 273,7K

dx2

Użytkownik
Genoa-Juventus 2 @1.75

Mam dzis przeczucie ,ze Juventus przerwie trzymeczowa serie bez zwyciestwa w Serie A. Jak wiadomo, ostatnie trzy mecze ligowe "bianoneri" zakonczyli bezbramkowymi remisami z Roma, Empoli oraz Napoli (nie wliczam tu rzecz jasna zwycieskiego meczu w Lidze Mistorzow nad PSV). Juventus mocno zaczal lige od dwoch wysokich zwyciestw i chyba poraz wrocic na ta dobra sciezke. Genoa chyba juz tradycyjnie bedzie okupowac nizsze rejony w tabeli. Nawet jezlei Juventus nie strzela to gre kreuja calkiem niezle i nawet z tymi dobyrmi rywalami jak Napoli kulture gry maja wyzsza.
Wiele osob mialo obawy o to jak Juventus bedzie wygladac z Motta na stanowisku trenera, ale jednak ta przebudowa wydaj sie isc w pozytywnym kierunku. Licze dzis na komplet pukntow Juventusu i pozostanei w gronie zespolow z topu, tmy bardziej ze w przyszlym tygodniu wroca rozgrywki Ligi Mistrzow, wiec przyadalby sie w Turynie w miare spokojna glowa, tak to ujmujac.

Otrzymane punkty reputacji: +470
R 1,4M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Włochy
Godzina: 20:45
Spotkanie: Parma - Cagliari
Typ: powyżej 3,5 kartki i poniżej 5,5 gola
Kurs 1,40
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Na poniedziałkowy wiweczór proponuję zakłąd z Betbulidera we włoskiej Serie A. Typuję, że w meczu będzie powyżej 3,5 kartki oraz poniżej 5,5 gola. Patrzac na ostatnie wyczyny Parmy z kartkami – 3 ostatnie mecze to ich 3 czerwone, co prawda te mecze nie obfitowały w liczbę kartek, ale w 4 na 5 ostatnich spotkań były czerwone, łącznie 5. Jeżeli chodzi o ogólną liczbę kartek w meczach to kolejno było 6, 5, 6, 3, 5. (nie liczę dwóch żółtych i czerwonej za 3). Cagliari w swoich spotkaniach uzbierali wspólnie z rywalami kolejno 4 (puchar), 3, 3, 5, 4, 2. Ich statystyki są dużo gorsze, ale spojrzałem w H2H i w 2023 mieli razem 6, 5, 9, a w 2022/2021, sędziowie im pokazali 5, 6 kartoników i to mnie przekonało. Dołożony under 5,5 gola został przekroczony między nimi raz, w 2021, gdy mecz zakończył się hokejowym 4:3.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom