>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - ZERO RYZYKA 100% DO 50 ZŁ. ZWROT W GOTÓWCE!<<<

6 kolejka Serie A [26-28 września 2015]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Ktoś miał przyjemność oglądać mecze Juventusu z Frosinone czy też Carpi z Napoli? Mile widziane opinie jak to wyglądało. Ja w tamtej kolejce mecz Milanu w Udine i Empoli z Atalantą jedynie obejrzałem. Więc jak ktoś ma pytania co do tych gier to służę pomocą ;)
Na mecz w Neapolu ciężko cokolwiek sensownego wymyślić szczerze mówiąc, chyba że macie jakąś sugestię? ????
Ciekawie w tej kolejce też się zapowiada mecz na San Siro, Inter z Fiorentiną. Inter na fali, wygrywa mecz za meczem, jako jedyni mają komplet oczek. Są skuteczni, czasy Jose Mourinho się przypominają w kontekście zdobyczy punktowej i minimalistycznych wyników rzecz jasna. Fiorentina szału nie gra, już w poprzedniej kolejce byli odważni którzy szukali porażki Violi, czy tym razem Inter znowu wygra? No, ale ten mecz dopiero w niedzielę wieczorem. Wcześniej wiele innych ciekawych gier, zachęcam do dyskusji ;)
 
awesome1995 99

awesome1995

Użytkownik
Po kursie sięgającym 3 jestem skłonny grać Juve. Oglądałem ich mecz z Frosinone a kolejkę wcześniej widziałem Napoli z Lazio.
W Turynie kilka eksperymentów ze składem w poprzedniej kolejce. Co do samego meczu to oczywiście dominacja i nie boje sie użyć słów, ze remis to przypadek.
Napoli standardowo jak ma szanse żeby zrobić jakaś serie ... Pękają. Tym razem z beniaminkiem.
Juve to dla mnie bardziej solidna drużyna, bardziej poukładana. W takim meczu jak ten zapewne znów wyjdzie ich dojrzała gra jak przeciwko City.
Może to dziwnie brzmi przy tak słabym początku sezonu ale tak to widzę.
 
gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Miałem okazję obejrzeć największą niespodziankę kolejki, a więc Juventus vs Frosinone (kurs na remis ponad 7.00). Juve około 70% czasu przy piłce, ale nie przełożyło się to na wynik. Walili głową w mur. Wyrównujący gol w ostatniej akcji meczu, już nawet niektórzy wychodzili ze stadionu, ławka Juve była w drodze do tunelu i BĘC! ????
Moje subiektywne oceny:
Neto 6/10 - cały mecz bez zarzutu, chociaż bramkarz gospodarzom był w zasadzie niepotrzebny;) Bez szans przy golu w doliczonym czasie.
Licht 7/10 - sporo klepał z Cuadrado na połowie przeciwnika, kilka razy przerwał wślizgiem akcje gości.
Barzagli 6/10 - wraca do formy sprzed kontuzji, często udzielał się w ofensywie, ale tam niecelnie podawał, ogółem dobre spotkanie.
Bonucci 7/10 - najaktywniejszy z obrońców Starej Damy, dużo podań na skrzydła, miał nawet jedno dobre zagranie do Chielliniego, ale ten posłał piłkę minimalnie nad poprzeczką.
Alex Sandro 7/10 - częściej widziałem go w ofensywie niż defensywie, dużo wrzucał, ale najczęściej niecelnie. Rozkręca się.
Sturaro 7/10 - dobra gra przez 45 minut, dobre zagrania z rożnych.
Lemina 7/10 - chyba gracz meczu razem z Cuadrado;) Nic do zarzucenia, masa celnych podań, ale znowu grał dość asekuracyjnie i nie wykreował wielu akcji.
Pogba 6.5/10 - bardzo dużo się od niego wymaga, więc ciężko dać mu dobrą notę mimo wielu okazji; grał jak zwykle, czyli dość dobrze, jednak brakowało wykończenia; poprzeczka po strzale głową w 40&#39;.
Pereyra 6.5/10 - jak zwykle wiele wykreowanych sytuacji i cały czas gra do przodu.
Cuadrado 7.5/10 - wszędzie go pełno, podawał, strzelał, podejmował masę pojedynków 1vs1. Gracz meczu.
Zaza - 7/10 - starał się, biegał, czasami wymienił podanie, strzelił gola i to na tyle ????
Zmian nie oceniam.
Najlepsi z Frosi:
Chibsach, Soddimo, Blanchard.
@Awesome1995 - tak, remis to przypadek, pech. Juventus wykreował tyle sytuacji, że mogło to się skończyć nawet 4:0. Liczyłem na wynik 2:0, wtedy już Juve ograniczałoby się bardziej do gry w środku pola, szukali cały czas tej drugiej bramki i zabrakło szczęścia. Nawet nie zamykałem tego zakładu na BTTS-Nie, bo byłem wręcz przekonany, że nic złego tutaj nie może się stać ????
W meczu Napoli-Juventus podobnie jak w spotkaniu poprzedniej kolejki Lazio-Genoa, ciężko wytypować zwycięzcę. Widzę tutaj over bramek, obie drużyny stwarzają po kilka sytuacji bramkowych w każdym meczu, dodatkowo słaba dyspozycja obrony Juve. Zapowiada się ciekawie ????
@Robson United - to opowiedz trochę o UDI-MIL i EMP-ATA ;)
 
cristeros 17

cristeros

Użytkownik
Wtrącę swoje 3 grosze odnośnie meczu Napoli - Juventus. Moim zdaniem, gospodarze nie wygrają tego meczu. Od razu zaznaczę, że jest to typ przeciwko chimerycznej drużynie z Neapolu. Juventus notuje w tym sezonie fatalne wyniki. Można to nazywać pechem lub brakiem skuteczności, ale fakt jest taki, że ich wyniki w stosunku do potencjału drużyny są żałosne. W Napoli też nie jest wesoło, bo podobnie jak Juve, odnieśli tylko 1 zwycięstwo - 5:0 z Lazio.
Juventus to jednak zupełnie inna półka. Pokazali to w LM, wygrywając na wyjeździe z Man City 2:1. Pokonali również Genoę na wyjeździe. Czasami bywa tak, że wielkim drużynom gra się łatwiej z tymi teoretycznie mocniejszymi - większa motywacja + możliwość gry z kontry. Myślę, że w tym spotkaniu będzie podobnie, a w związku z tym, że kurs jest całkiem wysoki, proponuję X2 w stronę Juventusu.

Napoli - Juventus X2 @1,7 Bet365 ⛔
 
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@Robson United - to opowiedz trochę o UDI-MIL i EMP-ATA
Udinese- Milan to mecz dwóch rożnych połów. Do przerwy duża przewaga Milanu i co ważne skuteczność. Piękny gol Balotellego, swoją drogą bardzo nomen omen dojrzale grał w tym meczu i był jego najjaśniejszym punktem. Dużo piłek utrzymał, zastawił, wygrał. Bardzo dobry mecz Balo! Dużo słabiej Bacca tym razem, zupełnie niewidoczny. No i może się powtórzę, ale Honda beznadizejny znowu. Wiadomo kolejny kozacki mecz zagrał też Bonaventura, ale to norma już, że Giac jest liderem Milanu. Sposób w jaki skleił piłkę na klatę od Montolivo i wpakował do siatki był godny podziwu. Jednak Milan do przerwy 3-0 i nic nie zapowiadało nerwowych momentów po przerwie. Przypomniał się przez moment Stambuł i 3-0 do przerwy w pamienym finale LM z Liverpoolem.
Było nerwowo, Milan nieco przygasł, a mecz miał swoją dramaturgię. Dużo dało wejście Duvana Zapaty, rozruszał to z przodu.
W kontekście Milanu i całego meczu rzuciła mi się jedna scenka w oczy, to jak cieszyli się po końcowym gwizdku. Balo utrzymał piłkę w narożniku boiska, a gdy sędzia zagwizdał to wszyscy zbiegli do narożnika i współnie się cieszyli. Mały detal niby, ale pokazuje, że rodzi się drużyna w Milanie, duch zespołu. To może tylko pozytywnie natchnąć Milan na kolejne mecze.

Empoli - Atalanta to mecz nie najwyższych lotów, że tak to ujmę. Empoli zagrało dużo słabiej niż ich stać na to, co pokazali chociażby na San Siro z Milanem czy ostatnio w Udinese. Tym razem Atalanta miała lepsze okazje na gola. Prym wiedli dwaj skrzydłowi Moralez i Gomez. Ładną bramkę z główki zdobył Rafael Toloi, przy tym strzale Skorupski był bez szans.
W Empoli błyszczał oczywiście Saponara, kilka ciekawych piłek dał Paredes, który teraz od początku zagrał w miejsce Zielińskiego. Ogólnie Empoli słabo wypadło w tym meczu, Saponara miał najlepsza okazję i aż strach pomyśleć co by było z Empoli gdyby Saponara nie mógł zagrać w którymś meczu?

--------------------------------------------------

NAPOLI - JUVENTUS

Przeszłość odkreslamy grubą kreską. Dziś hit w Neapolu, widze, że odważnie proponujecie w stronę Juventusu. Ja nie mam pomysłu więc wrzucę jedynie przewidywane składy na to starcie.

Napoli: Reina- Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho - Callejon, Hamsik, Insigne- Higuain

Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Lemina, Pogba, Hernanes, Evra - Morata, Dybala
 
gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Napoli - Juventus
20:45
Eleven Sports
&quot;Coś więcej niż mecz&quot; - tak kibice obu drużyn mówią o dzisiejszym wieczornym spotkaniu na Stadionie San Paolo. Stawka jak zwykle jest ogromna, tym bardziej, że w poprzedniej kolejce Napoli zremisowało na wyjeździe z Carpi, a Juve dość niespodziewanie także zremisowało u siebie z Frosinone. Inter z pewnością nie zostanie niepokonaną drużyną do końca rozgrywek i przyjdzie nam jeszcze oglądać jego porażki, natomiast już teraz przewaga prawie 10 punktów wydaje się niezłą stratą do lidera Serie A. Szacuje się, że mecz obejrzy nawet 50 tys. kibiców, wyłączając fanatyków gości, dla których dziwnym trafem trybuna została zamknięta, podobno ze względu na zły stan stadionu i nie spełnianie wymogów bezpieczeństwa:]
Dwie domowe wysokie wygrane po 5-0 z Brugią i Lazio fałszują obraz aktualnej formy gospodarzy, którzy na pewno spodziewali się więcej od Sarriego. Menadżerowi azzurrich oberwało się nawet od samego &#39;Boskiego Diego&#39;, który za pośrednictwem włoskiej prasy skrytykował jego taktyczne umiejętności. Strzelone 10 goli robi wrażenie, ale jeśli urodzony w Neapolu Sarri chce zbliżyć się do &#39;statusu Boga&#39; a&#39;la Maradona, musi wygrać przeciwko Starej Damie. Prawdopodobne ustawienie to 4-3-3, w pomocy tym razem Valdifiori-&gt;Jorginho, czyli zmiana głównego winowajcy remisu z Carpi. Nadal pozostaje wiele wątpliwości odnośnie wyjściowej XI. Niektóre źródła podają, że od pierwszych minut zobaczymy Gabbiadiniego i Mertensa, inne, że trójką w ataku będzie Callejon-Higuain-Insigne. Jedno pozostaje pewne, niezależnie od formacji ataku, ofensywa Napoli w tym sezonie pozytywnie zaskakuje.
Juventus zdobył w tym sezonie zaledwie 5 punktów, notując przy tym najgorszy start sezonu od 45 lat. Allegri jest trochę zmuszony do wyjścia ustawieniem 3-5-2, Lichtsteiner gotowy do gry, Max jednak da mu odpocząć, Caceres ma nadal drobne problemy, Khedira i Marchisio to wiadomo ???? Na ławkę wreszcie wraca Asamoah, ale w tym meczu nie zagra. U Juve gra wygląda zgoła odwrotnie niż u Napoli. Są okazje, Cuadrado szaleje, brak jednak skuteczności.
Niezależnie od wyniku to będzie wspaniałe spotkanie i nie na darmo tak rzucam superlatywami. :cool:
Celuję tutaj w over 2.5 goli (w moim temacie asekuracyjnie over 2).
Gra o pełna pulę, nagonka na Sarriego i Allegriego, dyspozycja w ataku, aż wreszcie statystyki - wszystko wskazuje na over bramkowy.
powyżej 2.5 gola - 2.08 /bet.365/✅

ed. Napoli - Juventus 2:1
Grazieee!!!
 
Otrzymane punkty reputacji: +23
Grac45 54K

Grac45

Forum VIP
Napoli - Juventus
Szkoda, że w tak wczesnej fazie sezonu jest ten mecz, ale no cóż. Napoli jak zwykle ma kursy u siebie przeszacowane i w tej chwili w mojej opinii nie ma sensu ich grać. To już z dwojga złego lepiej wybrać opcje grania w stronę Juventusu bo tam jest jednak value w kursie. Ogólnie dla mnie no bet, Napoli będzie się męczyło grając pozycyjny jak to zwykle mają w zwyczaju. Odnośnie tych szybkich 5-0 w zeszłym tygodniu to sprawa ma się następująco, udało im się trafić dwa zespoły w katastrofalnej dyspozycji, Brugia oddała ten mecz za darmo bez wysiłku, z Lazio było to samo. Ostatni mecz z Carpi pokazał prawdziwą twarz Neapolitańczyków, walenie głową w mur w nieco lepszą organizacyjnie grę obronną beniaminka i było po zawodach.
Tutaj jak wspomnieliście, Juventus ma już spore doświadczenie w tego typu meczach i może po raz kolejny to wykorzystać. Teoretycznie dobrze się stało, że stracili punkty z Frosinone, będzie większa moc dzisiaj jak sobie przypomną w jak frajerski sposób stracili punkty. Tak czy siak jakbym miał coś trzy drogowo wybierać to byłby to remis. Najlepszą opcją wydaje się być DNB w stronę gości i mając w tym zakładzie zabezpieczenie w postaci zwrotu korzystam z tego.

Juventus 0.0 @ 2,350 ⛔
365


Innym typem na to spotkanie, które od razu przyszło mi na myśl to kartki. Jak wiadomo mecz kolejki, mecz walki tutaj już raczej Napoli nie zrobi 3-0 do HT i nie zabiją meczu jak to było z Lazio, gdzie oprócz głupoty któregoś z zawodników nie było co liczyć na kartki. Dzisiaj takiej sytuacji nie będzie, także o kartki jestem spokojny. Najważniejszą kwestię było zobaczyć listę sędziów na tą kolejkę i co jak co, ale trafiło się idealnie po prostu strzał w dziesiątkę - Daniele Orsato. W tym sezonie na razie 4 gry i liczby 8,8,4,9 a teraz mówimy o klasyku jaki ma poprowadzić. W zeszłym sezonie prowadził 25 spotkań i pokazał największą ilość kartek ze wszystkich 144 żółte i 6 czerwonych. 2 lata wcześniej taka sama sytuacja, zdecydowany lider z 143 żółtymi i 9 czerwonymi. Średnie imponujące, nie ma co. Tak jak wspomniałem, strzał w dziesiątkę z wyborem tego sędziego zdecydowanie.

over 6,5 kartki @ 2,10 ⛔ 6 kartek
365
 
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Świetny mecz wczoraj w Neapolu, dla fanów Napoli z pewnością kiepskie informacje odnośnie kontuzji Lorenzo Insigne... Aż szkoda chłopaka bo wymiata po prostu od początku sezonu. Ciekawe jak groźny to uraz. Napoli teraz czeka przyjazd do Warszawy na mecz LE z Legią. Przed Juventusem ciężki mecz z Sevillą w LM, a nas czeka dziś spora dawka calcio zwieńczona bardzo ciekawie zapowiadającym się meczem na San Siro ;)


Genoa- Milan

Na początek jednak meczu w Genui. Milan pozbierał się, widać chemię w zespole o czym powyżej wspominałem w kontekśćie opisywania meczu Udinese- Milan. Czy uda się Milanowi wygrać drugi mecz z rzędu na wyjeździe? Genoa mnie nie powala na kolana, zresztą nie tylko mnie, wiele razy w tym dziale ją wspólnie krytykowaliśmy. Kurs na Milan kuszący.

Przewidywane składy:

Genoa: Lammana- De Maio, Burdisso, Marchese -Figueiras, Dzemaili, Rincon, Laxalt - Perotti - Pavoletti, Capel

Milan; Diego Lopez - Calabria, Zapata, Romagnoli, De Sciglio - De Jong, Bertolacci, Montolivo, Bonaventura - Luiz Adriano, Balotelli

Co rzuca się w oczy to brak Hondy w składzie (wreszcie!) i ławka dla Bacci(dziwne). Luiz Adriano mnie nie przekonywał póki co w dotychczasowych meczach, Bacca wypadał o niebo lepiej, no może poza meczem w Udinese gdzie zagrał słabo, ale tam był w świetnej formie Balotelli. Zobaczymy czy składy się potwierdzą.

Stawiacie na Milan dziś?

@aleksander21 @BalonACF, a Wy co dzisiaj wymyśliliście ciekawego? Bo ja przyznam, że mam nieco kłopot z wyborem czegoś fajnego do grania. Trudna kolejka na pierwszy rzut oka. Może wspólnymi siłami coś się uda wybrać ;)
Zapraszam do dyskusji!
 
groven 2,2K

groven

Forum VIP
TORINO - PALERMO 2:1

Typ: 1
Kurs: 1.75

Palermo mimo walki bezradne w ostatnim meczu z Sassuolo. W konsekwencji na koniec puszczały nerwy i jeszcze czerwona kartka dla podstawowego pomocnika Luca Rigoni. Dzisiaj go zabraknie i to dość spore osłabienie dla gości. W dodatku jest sporo graczy kontuzjowanych: Sorrentino (podstawowy bramkarz), Djurdjevic, Morganella, Bolzoni. Nie wiadomo czy zagra Alberto Gilardino różne serwisy podają różne informacje.
Jeśli chodzi o ekipę Kamila Glika to nie zagrają: Farnerud, Maksimovic, Avelar (kontuzje). Nie wiadomo czy zagra Peres, podobnie jak w przypadku Gilardino.
Dwa ostatnie starcia z udziałem obu zespołów zakończyły się remisami. Dzisiaj w zdecydowanie lepszej dyspozycji wydaje się Torino. Choć w ostatnim meczu nie mogli przebić się do bramki dobrze dysponowanego tego dnia Chievo. Torino oddało zaledwie jeden celny strzał na bramkę. Dzisiaj scenariusz powinien być jednak nieco inny, własny stadion na którym gospodarze mają fenomenalną serię zwycięstw powinien dać im kolejne punkty.. Czy 3 punkty? Zobaczymy.. ja myślę że tak. Palermo po udanym początku sezonu złapało zadyszkę i zapewne zamuruje bramkę na całe spotkanie z Torino, skupiając się na grze z kontry. Myślę że 1:0 lub 2:0 jest w stanie dzisiaj osiągnąć drużyna z Turynu.
 
paul-scholes 38

paul-scholes

Użytkownik
GENOA CFC - AC MILAN

BTTS @ 1.80,
, 4/10 j ⛔

Ostatnie dwa spotkania Milan wygrywał 3:2, polubili te wyniki. Dziś nie liczę, że padnie aż tyle bramek, aczkolwiek stawiam, że obie ekipy będą musiały wyjmować piłkę z siatki.
Znamy już wyjściowe jedenastki obu zespołów. W Milanie trochę kłuje brak miejsca dla Bakki. O dziwo odżył Balotelli, który w spotkaniu z Udinese popisał się świetnym rzutem wolnym. W ostatnich spotkaniach jest zdecydowanie najlepszym zawodnikiem Rossoneri i miejsce w podstawowym składzie mu się należy, ale Luizowi Adriano? Jakoś nie sądzę, dużo bardziej na jego miejscu widziałbym Kolumbijczyka.
Gospodarze wychodzą ofensywnym 3-4-3 i to jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że to dobry typ. Zespół póki co spisuje się dużo poniżej oczekiwań, po pięciu kolejkach zdobyli zaledwie trzy punkty, co jest koszmarnym wynikiem. Świetne szóste miejsce w poprzednim sezonie nie dało im Ligi Europy(dostało się Lazio, które było dziesiąte, ale grało w finale Pucharu Włoch) i dziwi mnie trochę ta ich forma. Gdyby musieli jeździć po Europie i grać w europejskich rozgrywkach, to można by ich jakoś rozgrzeszyć, ale tak? Nie bardzo.
Wierzę jednak, że stać ich na wykorzystanie braków defensywnych u gości. Milan nie zachował dotychczas czystego konta, ich obrońcy mają fatalne braki, często zostawiają grube luki, co było widać choćby w spotkaniu z Udine właśnie. Genoa ma ciężki terminarz na początku tego sezonu, za nimi już mecze z Juventusem czy Lazio, teraz czas na Milan, potem powinno być już bardziej z górki. Mimo to, grają ofensywną piłkę i są podatni na kontry. O Milanie pisałem wyżej - nareszcie mają napastników z prawdziwego zdarzenia(a przynajmniej wszystko na to wskazuje po pierwszym miesiącu gry), więc spokojnie powinni strzelić, szczególnie, że grają tutaj o pełną pulę.
 
B 52

balonacf

Użytkownik
Genoa - Milan 12.30

Milan w formie, psychicznej i fizycznej
radzą sobie coraz lepiej w lidze. Maszynka prowadzona przez Sinise zaczyna powoli funkcjonować. Genoa w odwrocie, kontuzje, dyskwalifikacje, ogólnie nie ciekawa sytuacja. Nie zagra dziś na pewno Pandev ( 3 kolejki zaw.) oraz Cissokho ( 1 kol). Kurs na Milan wysoki ze względu na gre obrony, jest nie pewna, może skiksować, z przodu działa w formie, Bacca Balotelli Bonaventura. Ci panowie na prawdę się dobrze prezentują. Wracając do Balotelliego to zespół jest za nim, przy faulu Balo czy na Balo zawodnicy od razu przybiegają do niego, żeby go &quot;przypilnować&quot; to mu chyba pomaga. Genoa nie ma żadnych argumentów żeby pokonać dziś Milan. Kurs na prawdę zachęcający.
Milan win @ 2.50 stawka 3/10
GL
 
alley 79

alley

Użytkownik
Inter Mediolan - Fiorentina
Typ: X2
Kurs: 1.95 ✅✅✅
bet365
Mecz bardzo ciekawy szykuje się nam dziś w Serie A. Lider włoskiej ligi Inter Mediolan podejmuje Fiorentinę. Gospodarze większość meczy wygrywają jedną bramką, zazwyczaj 1-0. Styl nie przekonuje, wygrali z AC Milanem w derbach, ale to AC Milan był drużyną, która sprawiała lepsze wrażenie. Wyczuwam tutaj dobry wynik dla gości. Fiorentina to solidna ekipa, która co sezon gra w pucharach, a w lidze nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Z meczu na mecz coraz lepiej grają, postatnio 2-0 wygrana z Bologną. Bramkę strzelił powracający do formy Kuba Błaszczykowski. Uważam, że Fiorentina spokojnie może powalczyć o remis, a może i zwycięstwo. Kurs wysoki, więc warto zaryzykować w stronę gości.
 
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Sassuolo - Chievo
Powyżej 2,5 bramek 2 gole w 1 połowie, ale w drugiej już nie mieli sił na bramkę ???? ⛔
@ 2,40 Betsson
Taki kurs na minimum 3 gole, w tym spotkaniu jest grzechem na prawdę nie spróbować. Ja na prawdę rozumiem, że gospodarze jeszcze w tamtym sezonie ledwo co się załapali aby zostać w Serie A, ale teraz to co oni wyprawiają to nic tylko bić brawa. Dużo strzelają, a nie ma to znaczenia dla nich czy przegrywają i gonią wynik, ich mecze napawają optymizmem i co najlepsze są regularni. Grają trzema napastnikami i niemal zawsze któryś z nich upoluje jakaś brameczkę. Goście też notują dobre wyniki. Na pięć meczy, 9 bramek strzelonych w tym stracone tylko trzy! Gospodarze zatem maja jedną bramkę mniej od Chievo ale straconych pięć. Więc rozbieżność tych bramek nie jest jakaś wielka, a spodziewam się że tu obie ekipy będą prezentować swoją najlepszą piłkę. Na h2h nie patrzę, ale na aktualną formę obu drużyn a taki kurs to tylko brać i grać. Nie zdziwię się na prawdę jeśli on nawet zostanie pokryty w pierwszej połowie, albo chociażby to, że jakaś bramka padnie w pierwszej połowie. Jak dla mnie to jest pewne, że coś wpadnie do HT, ale co i ile zobaczymy. Gram +2,5 !
 
Otrzymane punkty reputacji: +5
paul-scholes 38

paul-scholes

Użytkownik
HELLAS VERONA FC - SS LAZIO

BTTS @ 1.85,
, 3/10 j
✅

Konsekwentnie gram kolejny BTTS dziś. W meczu Genui z Milanem sędzia popsuł nieco moją teorię, dając pod koniec pierwszej połowy czerwoną kartkę Romagnoliemu(czy zasłużona to już każdy sobie sam musi odpowiedzieć).
Lazio to bardzo nierówna drużyna, po której nie wiadomo czasem czego się spodziewać. W Neapolu dostali aż 5:0, by trzy dni później w dobrym stylu pokonać na Stadio Olimpico Genuę 2:0. Dziś powalczą w Weronie o ważne trzy punkty. Dotychczas w pięciu spotkaniach zdobyli dziewięć punktów, jeszcze nie zremisowali nic i dziś właśnie podziałem punktów mógłby się zakończyć mecz. Chciałbym zauważyć także, że zawodników ze stolicy Włoch czeka w czwartek mecz w ramach Ligi Europy z Saint-Etienne. Grają u siebie, ale i tak mają naprawdę stresujący terminarz ostatnio.
Oby dziś to wykorzystał Hellas, który wychodzi na ten mecz z trzema napastnikami. Gospodarze dotąd przegrali dwa mecze i zremisowali trzy, nie mają na koncie wygranej. Wątpię, by udało im się pokonać Lazio, ale z drugiej strony nie grają dotąd źle i czuję w kościach, że niejednokrotnie postraszą bramkę Marchettiego.
 
S 12

supertyper1992

Użytkownik
Jak widzicie kartki w meczu inter-fiora? Jesli ma ktoś info kto będzie sędziował i jaką ma średnią kartek namecz, będę wdzięczny. Myślę, że będzie to mecz ostrej walki a over 5,5 po 2,00 kusi lub azjan po 1,75.
 
pingwin66 308

pingwin66

Użytkownik
Jak widzicie kartki w meczu inter-fiora? Jesli ma ktoś info kto będzie sędziował i jaką ma średnią kartek namecz, będę wdzięczny. Myślę, że będzie to mecz ostrej walki a over 5,5 po 2,00 kusi lub azjan po 1,75.
Ja we włoskiej kartek unikam, ale w odpowiedzi na pytanie:
Sędziuje Antonio Damato, statystyki całkiem ciekawe http://pl.soccerway.com/referees/antonio-damato/63276/
 
Otrzymane punkty reputacji: +1
paul-scholes 38

paul-scholes

Użytkownik
FROSINONE CALCIO - EMPOLI FC

2 @ 2.25,
, 2,5/10 j
⛔

Wciąż mam w pamięci świetną drugą połowę Empoli sprzed dwóch kolejek w meczu z Udinese. W pierwszych 45 minutach byli cieniem samych siebie, a w drugiej mocno zaatakowali, postawili na swoim i ostatecznie zwyciężyli. Ostatnio jednak przegrali po strasznie nudnym meczu z Atalantą. Sam nie wiem w sumie dlaczego odnieśli porażkę, mecz był usypiający, niewiele się działo, bramkę Empoli też straciło po tym, jak senna aura udzieliła się ich obrońcom. ;)
Dziś jednak nowe wyzwanie - jadą do malutkiego Frosinone, gdzie zmierzą się z tamtejszym beniaminkiem. Canarini są obecnie outsiderem i myślę, że do końca sezonu niewiele powinno się zmienić i najpewniej będziemy ich najczęściej widzieli na ostatnich pozycjach. Mecz z Bologną utwierdził mnie w przekonaniu, że trzeba będzie w tym sezonie grać przeciwko nim - ich defensywa to totalny żart i sam się zastanawiam jakim cudem Juventus zgubił z nimi na tygodniu punkty, dla mnie to największe zaskoczenie kolejki. Wiem w jakiej formie jest &quot;Stara Dama&quot;, ale żeby aż tak się zbłaźnić? Frosinone zarobiło pierwszy punkcik w sezonie, ale wątpię, by dziś zdobyli kolejne.
Empoli ma naprawdę nie najgorszą siłę ofensywną i czuję, że w obronę gospodarzy wejdą jak w masło.
 
szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy - Serie A
Godzina: 19:00
Spotkanie: Atalanta - Sampdoria
Typ: over 6 kartek (azjan) ZWROT 6 kartek :;/:
Kurs: 1,80
Bukmacher: bet365

Stawka: 2j

Co przemawia za typem:

  • sędziuje pan Paolo Valeri , Włoch jest sędzią który nie boi się wyciągać kartek, jegoo średnia w Serie A to 6,05 kartek/mecz, jeżeli chodzi o ostatnie 10 sędziowanych ligowych meczy to aż w 8 pokazał 6 lub więcej kartek, w tym sezonie prowadził już 2 mecze ligowe i w obu pokazał po 8 kartek, liczę że dziś też nie będzie zbyt pobłażliwy dla piłkarzy


  • moim zdaniem poziom obu zespołów jest podobny, Atalanta na pewno po ostatnim remisie na swoim stadionie chce się pokusić o wygraną szczególnie że goście zawsze trochę słabiej grają na wyjazdach, Sampdoria do tej pory miała 2 ciężkie wyjazdy i dziś na pewno chce zdobyć komplet punktów, spodziewam się meczu walki z obu stron, myślę że sędzia będzie miał co robić gdyż powinniśmy zobaczyć sporo fauli


  • jeżeli chodzi o h2h między tymi zespołami to w większości meczy pojawiało się przynajmniej 6 kartek, na ostatnie 6 meczy tylko w jednym było mniej kartek, Atalanta w tym sezonie u siebie ma śr. 2,0 kartki/mecz, natomiast Sampdoria na wyjeździe śr. 2,5 kartki/mecz, Atalanta w tym sezonie u siebie ma śr. 15,0 fauli/mecz, natomiast Sampdoria na wyjeździe śr. 9,0 fauli/mecz


&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:RelyOnVML/&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w ???? oNotShowComments/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana

&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w ???? oNotShowComments/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:shapedefaults v:ext=&quot;edit&quot; spidmax=&quot;1026&quot;/&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:shapelayout v:ext=&quot;edit&quot;&gt; &lt;o:idmap v:ext=&quot;edit&quot; data=&quot;1&quot;/&gt; &lt;/o:shapelayout&gt;&lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;
 
B 52

balonacf

Użytkownik
Frosinone - Empoli
Stawiam dzisiaj na gości. Skład bez osłabień u jednych i drugich. Frosinone tydzień temu sprawiło mega sensację i Empoli wie żeby ich nie lekceważyć. Nie twierdzę że gospodarze oddadzą mecz ale kadrowo są nagorsi w lidze. Empoli ma kilku wyrózniających sie piłkarzy i pokazało że nie straszne im chociażby Napoli. Dzisiaj stawiam na Niebieskich.
Empoli win @ 2.20 stawka 2.5/10
Empoli + under 2.5 @ 4.75 stawka 1/10
************
PAUL SCHOLES nie zauważyłem że właśnie opisałeś mecz :p ale popieram w pełni typ ????
 
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom