>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. kolejka Primera Division [25/09/15-27/09/15]

Status
Zamknięty.
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Villarreal - Atletico
typ: ht/ft 2/2
kurs: 4.75
Bet365

Szybko bo zaraz mecz, mamy składy na ten mecz, jest Griezmann w pierwszym więc motor napędowy gości, spodziewam się prowadzenia gości już w pierwszej połowie żeby móc spokojnie potem kontrolować mecz, na dniach grają w lidze mistrzów więc trzeba sięgnąć szybko po 3 punkty. Sam kurs na ich zwycięstwo mnie dziwi, przecież to już jest drużyna z absolutnego europejskiego topu więc nie można na nich takich kursów wystawiać. W ataku dziś zobaczymy Torresa i ex gracz gospodarzy Vietto, typ warty spróbowania bo po takim kursie aż grzech nie postawić. Co tu dużo więcej powiedzieć? Mnie do zwycięstwa gości przekonuje obecność Griezmanna na boisku no i Fernando Torresa który notuje ostatnimi czasy serie dobrych występów, do boju Atle!

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Sobotnie rożeny siadły, ale nie zagrane ostatecznie... Ale dzisiaj też jest dzień i jest dobra propozycja na dubla rożkowego :razz:

Betis over 3,5 RR @ 1,66 Bet365✅4
Espanyol over 3,5 RR @ 1,72✅5
AKO: 2,86✅

Betis zagra na El Molinon w spotkaniu beniaminków. Verdiblancos nie są overową ekipą jeśli chodzi o rożeny, ale tutaj mowa o ostatnich meczach, gdzie zaliczali naprawdę słabe liczby. Pierwsze dwa mecze jednak pokazały, że w starciach z niezłymi ekipami potrafili to robić. Co mnie zatem skłania do takiego typu? Fakt, że Sporting pozwala swoim rywalom na nabijanie rogów oraz fakt, że powinien to być mecz otwarty i na pewno Betisowi łatwiej będzie grać w meczu, gdzie rywal też atakuje i łatwiej jest samemu przeprowadzić kontrę. Dani Ceballos czy Joaquin to zawodnicy, którzy potrafią kręcić rywalami nie tylko na skrzydłach, ale i w środku pola i liczę, że będą napędzać na tyle ataki Betisu, że kilka okazji i rogów będą mieli.

Espanyol póki co zawsze przekraczał linię, która jest postawiona na mecz z Deportivo. Jak będą grali? Zapewne przyczajeni i spróbują swojej szansy w kontrach, szybkich atakach, ale trudno oczekiwać od nich gry atakiem pozycyjnym. Jedyną szansą na to jest szybko strzelony gol przez Depor i odrabianie strat. Jaki skład wyjdzie po stronie Papużek? Trudno wyrokować, ale widać, że powoli klaruje się ten skład. Obrona pewnie taka sama jak z Valencią, w pomocy jeśli zajdą zmiany, to zapewne Canasa zastąpi ktoś z dwójki Diop/Javi Lopez i być może Gerarda Moreno zobaczymy. Tego ostatniego ja bym widział w miejsce Hernana Pereza, a wtedy Marco Asensio grający na prawym skrzydle i schodzący do środka byłby idealnym wyborem(dla mnie). Rywal może nie łatwy, bo Espanyolowi na El Riazor dobrze nie idzie w historii, ale też rywal, który u siebie jeszcze nie wygrał i z czegoś się to bierze, a mianowicie z faktu, że Depor, podobnie do Espanyolu, nie potrafi grać atakiem pozycyjnym i to wykorzystują rywale. Jak dla mnie mecz na 1:1, ale nie wynik jest tu najważniejszy, a rogi.

A linie na Betis i Espanyol są śmiesznie niskie - na poziomie sobotniej Malagi na Santiago Bernabeu. Więc jeśli nie będą spały oba zespoły, tylko zagrają w miarę dobrze w ofensywie, to te rogi same wpadną podczas ofensywnych akcji, bez zbędnych kombinacji.

Otrzymane punkty reputacji: +2
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Real Sociedad-Athletic Bilbao: Raul Garcia otrzyma kartkę @2,90 Ónibet✅

Prestiżowy mecz dla obu klubów.Garcia to jeden z najlepszych trolli piłkarskich jacy obecnie biegają po europejskich boiskach.Zresztą nie ma co opisywać jego stylu gry,bo jak ktoś śledzi La Liga to wie co mam na myśli.Przyszedł do Bilbao,trzy razy zagrał w wyjściowym i złapał 2 kartki.Nie wiem jakie podejście do piłki ma jego nowy trener,ale nawyków z Atletico tak szybko u niego nie wytępi.Sędziuje Velasco.

Otrzymane punkty reputacji: +13
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dziś Deportivo pierwszy raz wygra przed własną publicznością. Do tej pory grali z Gijon (porażka) i z Realem Sociedad (remis). Grają dobrze w ofensywie, a do tego nieźle radzą sobie w obronie, co w sezonie spadkowym było ich piętą achillesową. Espanyol na wyjazdach nigdy nie był mocarzem. Przeważnie notowali długie serie porażek, a punkty zdobywali u siebie. Teraz wyszedł im mecz z Realem Sociedad, ale grali w przewadze, a i tak mało brakowało, by punktami się podzielili. Deportivo ma atut własnego boiska, będą w końcu chcieli wygrać u siebie, a do tego będą częściej przy piłce. Nie grają z żadną Barceloną czy Atletico, a z drużyną równorzędną. 3 punkty zostaną w Galicji.
Deportivo - Espanyol
Deportivo wygra 2,05 Bet365 ✅

W meczu Getafe z Levante jest pokazane jak to buki nie odrobiły lekcji. Ludzie chyba będą sugerować się statystykami i tym, że Levante jeszcze meczu nie wygrało. Drużyna z Madrytu na ten mecz ma jedynie atut własnego boiska. Na 5 meczów wygrali tylko jeden. U Levante te punkty były rozłożone, bo potrafili urywać punkty rywalom, a nie było tak, że wyszedł im tylko jeden mecz. Las Palmas, Sevilla i Eibar to ekipy, które traciły punkty w meczu z żabami. Jedni są niedoceniani, drudzy bez formy, ale nazwa dalej robi wrażenie, a w meczu z Eibar zaliczyli nawet remontadę z 0:2. Dzisiejszy mecz będzie wyrównany i dla mnie +0,5 na gości to dar od Boga. Getafe gra obecnie bardzo słabo i nie ma czym straszyć. Levante stosuje bardzo fajny wariant w ofensywie, gdzie występuje duża wymienność pozycji. Taktycznie mogą zaskoczyć gospodarzy, którzy w tej materii są bardzo surowym zespołem.
Getafe - Levante
Levante +0,5 1,92 Bet365 ⛔

W derbach Basków nie gram żadnych kartek czy innych rzeczy, więc Wam polecam to samo. Od kilku sezonów na te mecze gram 2-3 gole w meczu. Możecie przejrzeć tematy z poprzednich sezonów. Statystyka mówi wszystko. Nikt nikogo tu nie pogoni, będzie dużo walki, dużo gry taktycznej, ale bramki padną.
28.04.15 PRI Ath. Bilbao Real Sociedad 1 : 1 ✅
14.12.14 PRI Real Sociedad Ath. Bilbao 1 : 1 ✅
11.05.14 PRI Ath. Bilbao Real Sociedad 1 : 1 ✅
05.01.14 PRI Real Sociedad Ath. Bilbao 2 : 0 ✅
22.02.13 PRI Ath. Bilbao Real Sociedad 1 : 3 ⛔
29.09.12 PRI Real Sociedad Ath. Bilbao 2 : 0 ✅
04.03.12 PRI Ath. Bilbao Real Sociedad 2 : 0 ✅
02.10.11 PRI Real Sociedad Ath. Bilbao 1 : 2 ✅
23.04.11 PRI Ath. Bilbao Real Sociedad 2 : 1 ✅
05.12.10 PRI Real Sociedad Ath. Bilbao 2 : 0 ✅
28.01.07 PRI Real Sociedad Ath. Bilbao 0 : 2 ✅
27.08.06 PRI Ath. Bilbao Real Sociedad 1 : 1 ✅

Real Sociedad - Athletic Bilbao
2-3 bramki w meczu 1,95 Bet365 ⛔

realadi 241

realadi

Użytkownik
Witam i na wstepie zaznaczam że typy będą ryzykowne. Mam inne zdanie co do meczu Getafe z Levante niż Pan Ramzesa. Oczywiście to tylko moja opinia i nie chce nikogo wprowadzać w błąd i zmuszać do grania ale sądzę że dzis Levante wygra a gole padną i to około 4. Co prawda w meczach tych ekip w tym sezonie pada mało goli,H2H także nie zachęca do rozważania typu overowego lecz podejrzewam że dziś oba zespoły mogą nieco nadgonić liczbę bramek. Levante zaliczyło 4 BTS na 5 spotkań,strzelali Sevilli,Barcelonie a także dośc dobrze spisującym sie w tym sezonie Eibar i Celcie Vigo. Getafe ledwie 2 BTS ze słabo grającymi Granadą i Bilbao a więc śmiem twierdzić że Levante dziś trafi i to kilkukrotnie bo forma Getafe nie poraża. Levante w meczach domowych prowadzilo gre mimo że wyniki pojazują co innego. Wyjazdy jednak im nie wychodza i liczę że dziś z takim przeciwnikiem się przełamią pograją trochę radosną piłkę jednak stracą gola bo Getafe mimo wszystko coś tam u siebie strzela. Typ nie ukrywam dość intuicyjny ale za drobne do pogrania.
Levante wygra @3.50
Levante -1 @7.50
Levante wygra i obie strzelą @8.00
Levante wygra 3-1 @34.00
Powodzenia! ????
taaaaaaaaaaaaaaa...wszystko na odwrót ;/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom