>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. kolejka Premier League [24-26 wrzesień 2016]

Status
Zamknięty.
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Leicester gubi się w kryciu jak zespół A klasowy, albo Legia z Borussią. Jeżeli tak dalej będzie to 50% rożnych będzie się kończyć golami dla United ????

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
17:00 West Ham - Southamtpon
propozycje z Unibet
West Ham wygra. Kurs: 3.00. Wynik 0:3 ⛔
powyżej 9.5 rzutów rożnych Kurs: 1.57 Wynik: 8 ⛔
BTS. Kurs: 1.70. Wynik:
Nie taki początku sezonu wyobrażał sobie trener Slaven Bilic. W ostatniej kolejce Młoty w kiepskim stylu przegrały kolejny mecz ligowy tracąc zWBA aż cztery bramki. W ostatnich dwóch spotkaniach ligowych Młoty straciły aż osiem goli. Tak słabe wyniki spowodowały, że zarząd klubu wstrzymał rozmowy w sprawie przedłużenia kontraktu z managerem Slavenem Bilicem. Jednak w tygodniu gospodarze zagrali w ramach Pucharu Anglii z Accrington i rzutem na taśmę w 96. minucie strzelili bramkę na wagę awansu. Myślę, że Młoty potrzebowały takiej wygranej, nawet tak skromnej żeby w końcu przełamać złą passę i powoli wrócić na właściwe tory. Jutro kurs na nich jest wysoki i dlaczego by nie spróbować zagrać?.
Kolejnym typem są rzuty rożne. Tych pada całkiem sporo, bowiem w ostatnich pięciu spotkaniach padło ich: 57 co daje nam średnią 11 rzutów rożnych na mecz!. Ostatnim typem są bramki. Mecz z pewnością nas nie zawiedzie, Southampton już udowadniał, że potrafi stawić czoła najlepszym, Młoty potrzebują punktów i to bardzo szybko, dlatego spodziewam się szybkiego i dobrego spotkania.

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
West Ham - Southampton -&gt; obie drużyny zdobędą gola: TAK @1.70 oraz over 2,5 gola @1.90 [dwa single] 0:3
West Ham zawodzi od początku tego sezonu, dopiero 18. miejsce w tabeli, najwięcej straconych bramek w lidze (13), nie jest to ten West Ham, który potrafił w zeszłym sezonie odbierać punkty każdej drużynie z TOP4. Tak naprawdę poza wygraną z Bournemouth, zanotowali aż cztery porażki: Chelsea, City, Watford, West Brom. Łącznie w pierwszych 5 kolejkach, w meczach z udziałem West Hamu padło aż 20 bramek, co daje średnią 4(!) bramki na mecz. Lubią strzelać bramki, ale jeszcze więcej tracą - bilans bramkowy 7:13. Być może ma to związek z przeprowadzką na nowy stadion - nie wiem. Co do Southamtpon, drużyna akurat mocno underowa, w ich meczach padło tylko 10 bramek, co daje średnią 2 na mecz, bilans 4:6 (co ciekawe, są w czołówce jeżeli chodzi o stracone gole, oraz na samym dnie, jeśli chodzi o zdobywane gole). Tak naprawdę tylko jeden mecz z udziałem Southampton skończył się rezultatem dającym powyżej 2,5 gola. Zatem spotykają się ze sobą dwie całkiem odmienne drużyny. Co do h2h, BTS i over 2,5 gola pokrywane było w 3 na 5 ostatnich starć tych drużyn, raz tylko było 1:0 i 0:0. Podobnie, jak osiek uważam, że żadna z drużyn nie zachowa czystego konta, spodziewam się otwartego meczu - w WHU zagra na pewno Payet, od którego dużo w ofensywie jest uzależnione, więc o bramkę dla gospodarzy jestem spokojny, a widząc ich zamiłowanie do tracenia tychże bramek, over i BTS to przystępne okazje do grania.

tomash_ek 55

tomash_ek

Użytkownik
West Ham United - Southampton FC
Typ: 2
Kurs: 2.62
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Młoty zawodzą w tym sezonie, 3 oczka w 5. meczach, odpadli z Ligi Europy. W środku tygodnia męczyli się w League Cup z drugoligowym (4. poziom ) Accrington Stanley strzelając zwycięskiego gola w 90&#39;. W tym samym czasie Southampton pokonał u siebie C.Palace 2-0, a wcześniej w lidze przerwał serię 4. meczów bez zwycięstwa, pokonując Swensea 1-0. Trzy wygrane mecze z rzędu (w różnych rozgrywkach) bez straty gola, wprawdzie u siebie, ale ostatnie wyniki świadczą o zwyżce formy. Pełny skład do dyspozycji trenera. U gospodarzy zabraknie podstawowych defensorów Masuaku (L) i Reida (Ś), stąd spadki kursów z ponad 3 do okolic 2.50. Southampton potrafi czasem zrobić coś z niczego na wyjazdach, tymbardziej dzisiaj powinni pokusić się o 3 punkty. Bezpieczniejsza opcja 2 dnb po 1.80 jak najbardziej do wzięcia jeszcze.
Wytłuszczone poprawiłem, znaczy się w typach dnia podałem po 1. meczu więcej (jak ja to liczyłem?)
e// 0-3 ✅
✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
brodaty-zolw 80,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
West Ham vs. Southampton
Typ: West Ham (+0.25) - 1.74/unibet ⛔
Typ: Over 2.5 i BTTS - 2.1/bet365
⛔

Pojawiły się składy i z tego co widzę to &quot;Młoty&quot; w najlepszym ustawieniu jakie mogą mieć. Od początku Payet/Lanzini/Antonio oraz Zaza. W obronie dziś od początku Arbeloa czyli weteran z Madrytu. Powiedzmy sobie szczerze, West Ham miał być rewelacją a póki co zawodzi i to strasznie. Na papierze jest to drużyna, która powinna walczyć o puchary, więc może czas się obudzić? Niby przełamali się w środku tygodnia z 4-ligowcem ale dopiero po bramce w 96 minucie autorstwa Payeta. W ofensywie jest to bardzo silna drużyna, bo 7 strzelonych bramek daje im miejsce w środku Premier League jednak z obroną jest tragicznie gdyż pod tym względem zajmują oni przedostatnie miejsce. Dzisiaj o bramki jestem spokojny, dla jednych jak i drugich, więc BTTS jest bardzo zrozumiałym typem jednak wydaję mi się, że gospodarze w końcu będą chcieli zagrać o pełną pulę, bo czas w końcu się obudzić. Spodziewam się dzisiaj bardzo dobrego spotkania i minimalnej wygranej drużyny gospodarzy.

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Brak bramki dla West Hamu, to jest dla mnie coś niesamowitego, nie mogli nic wturlać do bramki Świętych, wybijane było nawet z samej linii bramkowej, no dramat - o grze defensywnej też niewiele dobrego można powiedzieć, bramka na 2:0 to było podsumowanie ich gry w tym sezonie ????

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Burnley - Watford -&gt; Watford zdobędzie gola w drugiej połowie: TAK @1.80 2:0
Krótko o zespołach. Gospodarze, beniaminek, grają tak, jak się od nich oczekiwało - szału ni ma. 4 punkty w 5 meczach, wygrana nad Liverpoolem, remis z Hull i porażki z Swansea, Chelsea oraz Leicester. Są też głównymi kandydatami do spadku, kurs na ich relegację na B365 wynosi tylko 1.57 - najmniej w porównaniu do reszty zespołów. Z drugiej strony Watford, który ma na swoim koncie dwie wygrane z rzędu: z WHU oraz Manchesterem United. Ponadto remis z Southampton oraz porażki z Chelsea i Arsenalem. Typ, który proponuję, wpadł mi w oko podczas przeglądania statystyk z meczów Watfordu. W pierwszych 5 kolejkach tego sezonu, z 10 strzelonych bramek, 6 strzelili po przerwie. Burnley stracili w tym sezonie 8 bramek, z czego 5 po przerwie. W meczach Burnley bywa tak, że oddają oni inicjatywę i czekają na kontrę, aby wyprowadzić swój atak i myślę, że z Watford może być podobnie. O ile pierwszą połowę może przetrwają bez straconego gola, o tyle w drugiej połowie, jak pokazują statystyki, gola stracić powinni.

Otrzymane punkty reputacji: +5
tomash_ek 55

tomash_ek

Użytkownik
26.09.16, 21:00
Burnley - Watford
Dotychczasowe rezultaty obu ekip przybliżył kolega wyżej. Goście poniedziałkowego meczu grają wyraźnie lepiej od Burnley. Ja poszukam jednak czegoś w stronę gospodarzy. W ekipie Watford na pewno nie zagra Janmaat, który był prawym obrońcą w ostatnich zwycięskich meczach. Pod znakiem zapytania stoi występ drugiego bocznego obrońcy Holebasa (L). Warto poczekać na potwierdzenie składów, także z innego powodu, mianowicie kursy na gospodarzy wciąż rosną. Ci z kolei pełnym składem, a jeśli chcą powalczyć o utrzymanie, to z kim mają wygrywać, jak nie z drużynami pokroju Watford?
Czystego zwycięstwa gospodarzy nie zagram jednak, bo w 4. ostatnich meczach między tymi drużynami padł remis.
Dlatego myślę, że opcja 1X (aktualnie @1.61 w betvictor ) jest dla mnie ok. ✅
Lekko spróbuję też 1dnb @ &gt;2.20 ✅

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Goście poniedziałkowego meczu grają wyraźnie lepiej od Burnley
No właśnie,a zapomniałeś dodać że Burnley strzeliło tylko trzy gole w tym sezonie Premier League a autorem jednego z nich był napastnik i przy okazji najlepszy zadownik tej drużyny - Andre Gray który przy okazji jest też autorem asysty czyli miał udział przy dwóch bramkach z trzech a dzisiaj nie zagra.Dostał wykluczenie na cztery mecze z powodu homofobicznych komentarzy w mediach społecznościowych w 2012 roku.Więc jak szukać czegoś to tylko w stronę Watford.Taka ciekawostka jeszcze,najlepszy strzelec Watford,Etienne Capoue oddał tylko pięc strzałów w światło bramki w tym sezonie a cztery z nich zamienił na gole.

Otrzymane punkty reputacji: +12
borys333 278

borys333

Użytkownik
Burnley - Watford / 21:00
TYP - obie drużyny strzelą
kurs 1.72 - Unibett

Gram na bramki.

Spójrzcie sami na staty obu drużyn. Oba zespoły strzelają sobie wzajemnie bramki od lat. Do tego dochodzi masa remisów, a tego nienawidzę w piłce. Nienawidzę też ostatnich meczów PL, które odbywają się po weekendzie i bardzo rzadko gram czysty win jakiejkolwiek drużyny w takim wypadku.

Watford w ostatnich 8 spotkaniach na wyjeździe wygrał 3 mecze.
Burnley w ostatnich 8 spotkaniach u siebie zaliczyło 3 wygrane i aż 4 remisy w tym jedną porażkę.

Dlatego nie gram czysty win na żadna z drużyn. Przewiduję bramki i może remis. Taki mój typ.

Nie wiem tylko czy złożyć kupon z jeszcze jednego lub dwóch spotkań czy postawić tylko to spotkanie. Może zdecyduję się na większy kupon za mniejszą stawkę jeśli przeanalizuję jeszcze jakieś mecze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom