robson-united
Użytkownik
Promocja w Totolotek - 100% do 500PLN plus 20zł freebet bez depozytu!
Zapraszamy do dyskusji na temat najbliższych spotkań w angielskiej Premier League
Jedynym problemem kadrowym jest zdecydowanie strata Welbecka który wszedł w sezon wręcz rewelacyjnie, ale liczę że godnie zastąpi go Alexis który błyszczał w meczu z Doncasterem. Ja jako fan Arsenalu liczę na pewne zwycięstwo Kanonierów, obie drużyny dzieli różnica klas, i nie sądzę że Boss będzie przejmował się LE która dla większości angielskich zespołów się nie liczy.Co myślicie o graniu dzisiaj na WBA, Arsenal bardzo potrzebuje punktów, ale w sumie gra w LE otwiera Ligę Mistrzów bez konieczności walki na podwórku ligowym. WBA generalnie ma dostępnych większość kluczowych grajków, natomiast Arsenal nie dość, że problemy ze skutecznością to jeszcze LE w czwartek, a jak znam Siwego to popełni samobójstwo kadrowe.
WBA DNB @6~~ [STS]
Uważam tak samo. Arsenal nie będzie miał łatwo dzisiaj. Napewno dużą strata w drużynie kanonierow jest brak Welbacka.Ja dzisiaj przeciwko Arsenalowi. Bez jakiś solidnych argumentów, bo mimo, że WBA jest wyżej w tabeli to ostatnie kolejki to dużo lepsza gra Kanonierów niż ekipy Pullisa. Top6 poza Arsenalem wygrało swoje spotkanie, a raczej rzadko zdarza się kolejka bez niespodzianek w Premier League. Do tego fakt, że Arsenal raczej średnio gra z ekipami, które mają silną obronę i tylko na niej się skupiają, przykład to spotkanie ze Stoke (1-0 dla Garncarzy). Jeżeli Pullis ustawi zespół tak jak myślę to w tym składziej 7 z 10 zawodników z pola będzie skupiało się tylko na obronie. Dla mnie mocno zaniżony kurs na Arsenal. Przecież WBA to nie Crystal Palace, a Arsenal raczej nie gra tak kosmicznie jak City. Moim zdaniem Kanonierzy od początku będą dominować to spotkanie, jeżeli jednak nie strzelą szybko bramki to będą bili głową w mur, a i pewnie goście będą mieli jedną czy dwie dobre sytuacje do strzelenia gola. Tak jak wcześniej mówiłem, typ bardziej na czuja, bo tutaj równie dobrze może być kanonada w wykonaniu gospodarzy. Ważne będzie pierwsze 30 minut. Jeżeli Forster i cała linia defensywna wejdzie dobrze w spotkanie to mój typ jest możliwy do wejścia.
WBA lub remis oraz under 3.5 - 4/milenium
Krychowiak strzeli a WBA wygra 1-0 - 276/unibet (typ oczywiście dla zabawy ???? )