brodaty-zolw
Forum VIP
Wczorajsze Premier League fajnie, bo 3/3 na głównych betach przy kursach minimum 1.53. Dziś pozostałem, moim zdaniem ciekawsze spotkania na angielskich boiskach na, które przygotowałem 3 propozycje. Dwa dość pewne bety, które można spróbować w dublu oraz jeden podwyższony bet w specjalach unibetu. Na początek leci spotkanie, które odbędzie się o 14.30, czyli derby Londynu West Ham-Chelsea. Ekipa gości miała zaledwie 3 dni na odpoczynek i jedną sesję treningową mniej spowodowaną późniejszym wylotem z Grecji. Odpoczęli jednak Hazard. Kovacić czy Luiz, więc najważniejsze ogniwa zespołu są gotowe w 100%. Ekipa Sarriego pomimo kompletu punktów spadła na 3 lokatę po wygranych Liverpoolu oraz Manchesteru City. Jeżeli chce wrócić na pozycję lidera to musi wygrać swoje dzisiejsze spotkanie różnicą 2 goli. Czy tak się stanie? Zadanie wydaję się cięższe niż mogłoby się wydawać chociażby tydzień temu. Pellegrini i jego "Młoty" w końcu wygrały swoje pierwsze spotkanie na niełatwym terenie w niebieskiej części Liverpoolu i wydaję się, że do tego spotkania będą przystępowały w dobrych humorach. Wydaję się, że w końcu została odnaleziona odpowiednia linia ofensywna w, której skład będzie wchodziła trójka Anderson/Arnautović/Yarmolenko. Siła rażenia dość spora, która powinna strzelić gola Kepie i spółce, która przy aktualnym systemie Sarriego pozwala na sporo sytuacji bramkowych swom rywalom. Z drugiej strony defensywa, która pozwala swoim przeciwnikom na oddanie najwięcej celnych strzałów obok Burnley. West Ham bez czystego konta w tym sezonie i nadal dziurawą obroną vs. ultraofensywna Chelsea Sarriego z Kante, który biega po skrzydle. Dla mne typ jest prosty, a mianowicie obie drużyny strzelą.
Obie strzelą - 1.63/unibet
Drugie spotkanie to chyba pojedynek jeszcze bardziej ofensywnie usposobionych ekip niż mecz o 14.30. Arsenal trenera Emeryego preferuje mocną grę do przodu bardzo często zapominając o obronie. Najlepszym przykladem może być chociażby spotkanie z Cardiff, gdzie stracili 2 bramki czy nieuwaga podczas spotkania z Newcastle, gdzie stracili gola w końcowych minutach. Biorąc pod uwagę drużyny z top6 mieli oni najwięcej straconych bramek ze średnią prawie 2 na spotkanie. Z drugiej strony tworzą jednak oni bardzo dużo sytuacji podbramkowych i to właśnie moim zdaniem jest spory argument ku temu żeby spróbować ich dzisiaj zagrać. Obrona Evertonu jest tak dziurawa, że to się zupełnie w głowie nie mieści. Myślałem, że nie ma gorszej defensywy jednak wczoraj oglądałem spotkanie Fulham, które pokazało, że jednak taka istnieje. Oglądałem w zeszłym tygodniu spotkanie Evertonu z West Hamem i tam ekipa Młotów wypunktowała błędy drużyny Silvy. Dziś mógłbym pójść w BTTS, bo miałem taki plan w środku tygodnia jednak po dwóch golach Aubamy, który w końcu musi odpalić uważam, że lepsze będzie zagranie w stronę ekipy gospodarzy. Ultrasłaba defensywa Evertonu oraz niewiadomo jak wracający do ligi Richarlison kierują mnie ku temu. Do tego unibet daje cotygodniowy specjal na bramkę danego zawodnika i wygraną jego ekipy. W tym tygodniu gol Gabończyka i wygrana Arsenalu rośnie z 2.2 do 3, więc ewidetnie to pobieram. 2 bramki w środku tygodnia i słaba defensywa Evertonu powodują, że muszę to polecić. Spodziewam się tutaj ofensywnej gry obu ekip i wysokiego wyniku jednak to gospodarze będą zwycięzcami.
Arsenal - 1.44/unibet lub Arsenal i over 1.5 - 1.55/fortuna (niwelujemy podatek)
Aubameyang strzeli gola i Arsenal wygra - 3/unibet
Obie strzelą - 1.63/unibet
Drugie spotkanie to chyba pojedynek jeszcze bardziej ofensywnie usposobionych ekip niż mecz o 14.30. Arsenal trenera Emeryego preferuje mocną grę do przodu bardzo często zapominając o obronie. Najlepszym przykladem może być chociażby spotkanie z Cardiff, gdzie stracili 2 bramki czy nieuwaga podczas spotkania z Newcastle, gdzie stracili gola w końcowych minutach. Biorąc pod uwagę drużyny z top6 mieli oni najwięcej straconych bramek ze średnią prawie 2 na spotkanie. Z drugiej strony tworzą jednak oni bardzo dużo sytuacji podbramkowych i to właśnie moim zdaniem jest spory argument ku temu żeby spróbować ich dzisiaj zagrać. Obrona Evertonu jest tak dziurawa, że to się zupełnie w głowie nie mieści. Myślałem, że nie ma gorszej defensywy jednak wczoraj oglądałem spotkanie Fulham, które pokazało, że jednak taka istnieje. Oglądałem w zeszłym tygodniu spotkanie Evertonu z West Hamem i tam ekipa Młotów wypunktowała błędy drużyny Silvy. Dziś mógłbym pójść w BTTS, bo miałem taki plan w środku tygodnia jednak po dwóch golach Aubamy, który w końcu musi odpalić uważam, że lepsze będzie zagranie w stronę ekipy gospodarzy. Ultrasłaba defensywa Evertonu oraz niewiadomo jak wracający do ligi Richarlison kierują mnie ku temu. Do tego unibet daje cotygodniowy specjal na bramkę danego zawodnika i wygraną jego ekipy. W tym tygodniu gol Gabończyka i wygrana Arsenalu rośnie z 2.2 do 3, więc ewidetnie to pobieram. 2 bramki w środku tygodnia i słaba defensywa Evertonu powodują, że muszę to polecić. Spodziewam się tutaj ofensywnej gry obu ekip i wysokiego wyniku jednak to gospodarze będą zwycięzcami.
Arsenal - 1.44/unibet lub Arsenal i over 1.5 - 1.55/fortuna (niwelujemy podatek)
Aubameyang strzeli gola i Arsenal wygra - 3/unibet