>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. kolejka fazy ligowej Ligi Mistrzów w sezonie 2025/2026 [9.12.2025 - 10.12.2025]

S 128,8K

sol

Użytkownik
Nie wiem, czy to najmniejsza linia oporu
Arsenal ma 1 miejsce, wczoraj Inter pokazał z jaką "chęcią" grają zespoły, które mają za dużo pkt, a Belgowie, szczególnie u siebie, są strasznie intensywni, Kanonierzy będą próbować zwalniać grę, ale na miejscu Artety, wyszedł bym tutaj rezerwami, bo Brugge gra do tego ostro, bardziej coś w stronę Belgów typu ich rożne
PSG podobnie, też sporo pkt, grają wyjazd z kimś kto ma szanse na play offy, w Paryżu ze zdrowiem nie jest idealnie, powinni, bo mocniejsi, ale imo no bet
Bvb ma motywację o bezpośredni awans, ale grają z Bodo, które potrafi gryźć murawę, mają przerwę w lidze teraz, mogą 300% rzucić na LM, chociaż może martwić też brak rytmu meczowego, ale to bardziej w kolejnych meczach, także niby Borussia powinna, ale @1.35 imo to średnio, lepiej tu w overy iść.
Także niby najmniejsza linia oporu, ale w każdym wybranym przez Ciebie meczu coś śmierdzi, są chyba lepsze wybory na dzisiaj, np. Villarreal zamiast Arsenalu

Otrzymane punkty reputacji: +655
L 3,5M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Real Madryt - Manchester City
Bukmacher: Superbet
Typ: Real Madryt liczba obronionych strzałów przez bramkarza +3.5
Kurs: 1.44

Real jest ostatnio w bardzo nierównej formie i w lidze zdążył stracić przewagę nad Barceloną w krótkim czasie, Dodatkowo pojawiają się problemy z kontuzjami - szczególnie w defensywie jak np. Militao czy Arnold. W przypadku City również nie ma jeszcze najlepszej wersji, ale myslę że to będą mieć z Realem sporo sytuacji i kluczowy będzie potencjalny występ lub nie Mbappe ale tez postawa Courtoisa, ktory ma swoje magiczne chwile i mase nierealnych interwencji. Thibo akurat potrafi utrzymać dobra formę i myślę, że zobaczymy to także dziś

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1568
gats 36,9K

gats

Użytkownik
Spotkanie : Real Madryt - Manchester City
Typ : Czerwona kartka
Kurs : 4.35
Bukmacher : Betclic

image.jpg
Clement Turpin

24167ffd-ecd3-49f0-8ee1-057911f3a900.png

Trzeba wziąć pod uwagę dzisiejszego sędziego. To wyjątkowy klaun. Przy ewidentnych faulach często puszcza grę
a przy lekkich starciach daje szybko kartki. To na pewno jest spotkanie z dużym ciśnieniem i spodziewam się że
będzie dzisiaj sędziował nerwowo. RMA u siebie będzie chciał odbudować swoje morale po smrodzie z CEL.
MCI na pewno się dzisiaj postawi dlatego spodziewam się ostrej gry i gram czerwoną kartkę.

Niestety, sędzia klaun, powinna być czerwona dla Rudiger'a.

Ostatnia edycja:
ibis 2,2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
21:00 Real M. - M. City
Haaland strzeli 2+ gole @ 4.80
Mbappe strzeli 2+ gole @ 5.25
Superbet

Dzisiaj liczę na wielkie strzelanie w Madrycie. Gospodarze mocno zdziesiątkowani w obronie, a więc jest to wielka szansa dla City i dla Haalanda, że strzeli w tym meczu minimum dwa gole. Norweg w ostatnich tygodniach był w świetnej formie. Teraz ta forma lekko podupadła, ale dziś okazji nie zabraknie żeby coś dołożyć do swojego dorobku.
Mbappe jednak znalazł się w kadrze meczowej, lecz nie wiemy jak wyglada jego uraz. Forma francuza w tej edycji LM jest kosmiczna. Obecnie ma na swoim koncie 9 trafień. Ostatnio to cztery strzelone gole przeciwko Olympiakos. Przeciwko Kairat trzy trafienia, a z Marsylia dwa trafienia. W spotkaniu z Liverpoolem nie udało mu się strzelić gola, a więc widać, że rywal ma tutaj duże znaczenie.
Szkoda, że obu typów nie da się połączyć, ale jakbym miał wybierać to poszedłbym w kierunku Haalanda. Norweg ciagle głodny goli. Xabi podobno dzisiaj gra o posadę, a tak ma wyglądać linia obrony Realu: Valverde, Asencio, Rüdiger, Carreras. To kolejny razy kiedy Xabi musi rotować w defensywie, a więc uważam, że doświadczenie Guardioli tutaj pomoże ekipie gości.

gats 36,9K

gats

Użytkownik
Mbappe jednak znalazł się w kadrze meczowej, lecz nie wiemy jak wyglada jego uraz. Forma francuza w tej edycji LM jest kosmiczna.
On jest tak pewny jak emerytura z ZUS :D
Coś mi się wydaje że wejdzie i po pierwszym ostrzejszym starciu zejdzie bo w Madrycie to się z nim obchodzą jak z jajkiem.
Owszem gracz świetny ale jak jest w pełni sił. Niestety nie widzę tego dzisiaj.

lukanio87 18,4K

lukanio87

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna | Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Typ: Więcej strzałów w meczu: Real Madryt
Kurs: 1,65
Bukmacher: Betclic
Analiza:

W meczu dwóch piłkarskich gigantów ciężko mówić o dominacji jednej, czy drugiej ekipy, natomiast statystyki bezpośrednich starć stają się bardzo silnym argumentem, żeby postawić na taki typ. W obu spotkaniach poprzedniej edycji Champions League (domowym i wyjazdowym) Real Madryt znacząco dominował w liczbie strzałów celnych, a w jednym z nich, na Etihad, oddał aż 20 strzałów przy 11 City. W Madrycie coraz głośniej mówi się o tym, że najbliższe mecz mogą być dla Xabiego Alonso walką nie tylko o punkty w tabeli LM i LaLiga, ale przede wszystkim o utrzymanie posady przez legendę Królewskich i The Reds. W tym meczu nie tylko Alonso ma coś do udowodnienia, ale również sami piłkarze Realu, którzy z 7 ostatnich pojedynków wygrali tylko dwa. W tym sezonie Ligi Mistrzów Królewscy oddają średnio 20 strzałów na mecz, przy 17.6 strzałów po stronie The Citizens. Niewiadomą pozostaje do tego momentu występ Kyliana Mbappe w dzisiejszym spotkaniu, mimo to historia meczów przeciwko silnemu City pokazuje, że Real dążąc do ofensywnego stylu gry potrafi kreować więcej okazji strzeleckich, zwłaszcza grając u siebie.

Otrzymane punkty reputacji: +1568
dobi 277,4K

dobi

Znawca - Premier League
Panowie co myślicie o tripelku po najmniejszej linii oporu. PSG+ Arsenal+ BVB
Uważaj na Arsenal, przetrzebiony kontuzjami, pewnie zagrają wpół rezerwami - może wystarczyć ale Brugge waleczne. Oczywiście może wejść, ale po 1.40 na wyjeździe brzmi jak tykająca bomba.

inkub1986 830,1K

inkub1986

Użytkownik
Karabach 2,17 superbet

Ajax słabo sobie radzi na wyjazdach w tegorocznej edycji Ligi Mistrzów. Sromotne porażki z Marsylią i Chelsea musiały zostawić jakiś ślad w ich psychice. Karabach to nie ten garnitur co wspomniane drużyny, no ale u siebie imponują i wręcz gryzą trawę, by jednak zagrać w tej edycji Ligi Mistrzów w fazie pucharowej. Azerowie czuć że są wspierani nie tylko przez kibiców, ale też przez petrodolary.

Ostatnia edycja:
S 128,8K

sol

Użytkownik
Villarreal - Kopenhaga

Co to się dzieję z tą ligą hiszpańską, Villarreal w rodzimej koksi, a w LM 1 pkt, brawo, czas najwyższy coś powygrywać, jakaś tam mini szansa w marzeniach na play offy jeszcze jest no i kiedy zacząć punktować jak nie w takim meczu. Kopenhaga jak to na Duńczyków przystało nie jest łatwą drużyną do grania, oni nigdy nie wychodzą na boisko ze spuszczonymi głowami, ale co ważne w przypadku takich drużyn, one są najgroźniejsze u siebie, tam każdy mecz to wydarzenie takie jak u nas do Warszawy Chelsea przyjechała w ramach pucharu tymbarka, tyle, że tam mają LM, bez kibiców to już nie to samo, na pewno autobusu nie postawią, bo nie potrafią, coś będą próbować atakować, stąd ich rożne, ale po najmniejszej linii oporu, no i wydaje mi się, że Hiszpanie z takim rywalem "średnio" czującym się na wyjazdach powinni kilka bramek wcisnąć, po prostu kiedy jak nie dzisiaj

Villarreal over 1.5 + over 7.5 rr w meczu @1.89 sts

i jeszcze takie coś, bo mi się przypadkiem kliknęło, ale w sumie przy takim kursie można próbować
Villarreal over 2.5 + Copenhaga over 1.5 rr @2.75 fortuna //i płać teraz za miss-clicki, coraz lepiej ta Hiszpania gra, czekam aż primera division będzie walczyć z ekstraklasą o top10 xd
=====
Qarabag - Ajax

Ajax imponuje formą, w lidze 14 pkt straty do lidera, w LM na 5 meczy 1 bramka strzelona, z karnego i to jak grali w 10tke, może to jest ich tajna broń, muszą grać w osłabieniu. Dramat to za mało powiedziane, 16 bramek straconych, ja pamiętam jeszcze jak oglądałem ich z Excelsiorem, przegrali u siebie i tak sobie myślałem, wtf, czy to Jong Ajax wyszedł, czy ten normalny, w skrócie coś złego się tam dzieje, lepiej niech się już na lidze skupią, bo jeszcze im tam LM ucieknie. Jakby grali u siebie to jeszcze bym się zastanowił, ale wyjazd do Azerów, ciężki teren, ci u siebie są groźni dla każdego, Qarabag ma realne szanse na play offy i jeszcze ciekawostka, przynajmniej dla mnie, kursy na over 2.5 to [email protected] z dosyć mocną tendencją zniżkową, a kurs na over 1.5 gospo to już @1.85, no wtf ? tak jakby się spodziewali, że to bardziej Ajax, ten który w 5 meczach strzelił 1 bramkę, dzisiaj strzeli 2, całuję rączkę i biorę, ale bez szaleństw, bo dla mnie to trochę "dzika" drużyna

Qarabag over 1.5 @1.85 sts
Qarabag over 1.5 + Ajax over 2.5 rr @2.50

=====
//EDIT: a jeszcze jedno, potężne ako na dzisiaj, chociaż te mecze o 21 skrobnę później

Villarreal over 1.5
Qarabag - Ajax over 2
Club Brugge - Arsenal Brugge over 1.5 rr
Borussia over 1.5
@2.87 sts

tak zwane ako zabójca, zabójca portfela, pewnie mojego nie buka, zobaczymy

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +934
kombajn 687K

kombajn

Znawca - Baseball
Club Brugge - Arsenal; 9 PM | 10/12/2025

Fajne te mecze w LM i nowy format z jedną tabelą moim zdaniem tylko na plus! Brugge 'na musiku' dzisiaj :)
No - Kanonierzy powinni być podrażnieni po meczu z Aston Villą. I nie będę ukrywać, że trochę na to liczę, bo zazwyczaj 'nie rzucają się do gardła' oponentom. Liczę, że dzisiaj nie będą spowalniać gry i trochę pójdą do przodu, przez co zrobi się więcej wolnych przestrzeni na boisku. W sumie to nie muszą nikomu nic udowadniać niby - pierwsze miejsce w Tabeli LM, z tylko 1 'bramką wpuszczoną'. I kursy na ich win to uwidoczniają (~1.35-1.40).
Ale kto to wie - Arteta może trochę dzisiaj porotuje składem (z tego co przewidują media, to podstawowa para obrońców (Gabriel+Saliba) Kanonierów oraz (b.ważny zawodnik dla Arsenalu) Declan Rice nie zagrają dzisiaj)... O ile wiadomo, że Gabriel i Saliba są kontuzjowani, o tyle strata Ricea to mocny argument (przynajmniej dla mnie), żeby coś ukąsić przeciwko Arsenalowi.
Nie mówie o Ich porażce bynajmniej, bo siła rażenia, nawet bez Trossarda, jest wystarczająca, żeby takie trudne spotkania 'przepychac kolanem', ale o bramkach strzelonych przez Brugge to już tak...
A że ekipa Brugge potrafi strzelać bramki chyba nikogo nie trzeba przekonywać. Dość powiedzieć, że u siebie zaaplikowali w tym sezonie LM - 4 bramki Monaco, 3 Barcelonie czy 6 Rangersom...
Więcej można będzie powiedzieć, jak będą składy, ale ja próbuję dzisiaj zagrać na bramki Gospodarzy ;)

Brugge - OVER 1.5 bramki strzelonej @ 4.40 s u p e r b e t

e: tekst pisany przed składami - Armatki bez Rice, ale dalej z mocarnym zestawieniem...

Ostatnia edycja:
S 128,8K

sol

Użytkownik
Club Brugge - Arsenal

Pierwsza myśl to "over rac odpalonych podczas meczu" tylko kurs niski, wspaniałe piekiełko powinniśmy oglądać, odnośnie "analizy" to w tym spotkaniu akurat nie patrzę w żadne cyferki, Belgowie u siebie potrafią kosmicznie zagrać, to są kraje (+norwega, dania), dla których każdy mecz w LM to święto, nawet jak przegrają, odpadną, to zebrane hajsy na ich realia są na prawdę spore, a przez to, że kibice, którzy normalnie oglądają zespoły krajowe o niższej jakości no na taki Arsenal pewnie połowa Belgii L4 bierze. Arsenal ma takie daty meczów: 13.12 z Wilkami u siebie, powiedzmy mecz dla rezerwowych, później 20.12, 23.12, 27.12, 30.12, 03.01 i na zwieńczenie boxing day, czy bardziej ogólnie okresu świątecznego w Anglii 08.01 Liverpool, który do tego czasu może być innym Liverpoolem niż ten co teraz kuleje. Typ zagrałem rano, to już nie będę czytał awizowanych itp itd, ale moim zdaniem Arteta powinien dzisiaj wyjść rezerwami, w sobotę też, mają komplet jak na razie w LM, nawet im remis w sumie niepotrzebny, kiedy odpocząć jak nie teraz, a nawet jeśli wyjdą podstawowym to po prostu nie widzę tu sytuacji w której będą iść cios za cios prowadząc otwartą grę, szkoda sił, bo Belgowie bardzo ostro i intensywnie u siebie biegają, bardziej cofnięcie + kontrola tempa. Ataków gospodarzy będzie sporo, Arsenal w przeciwieństwie do Barcelony, czy Monaco potrafi bronić, worka bramek nie stracą raczej, a przy remisie czy 1:0 Brugia i tak będzie atakować, przez co powinni trochę rożnych nabić, bo u siebie to potrafią

Club Brugge over 2.5 rr @1.73 fortuna
gospo over 3.5 rr @2.50 fortuna

I na dokładkę, bo nie byłbym sobą

gospo over 4.5 rr @4.00 fortuna
gospo rożne przedziały: 7+ @14.00 fortuna (o w sam raz do konkursu )

//Bruggia nie dojechała na mecz, za daleko mieli, w 2. połowie jakieś zrywy dopiero, ale już było za późno, a przy 3:0 to się średnio chce grać, w 1. połowie 0 pressingu, nic

Ostatnia edycja:
S 128,8K

sol

Użytkownik
Leverkusen - Newcastle

Już króciutko:

Biorąc pod uwagę, że Newcastle gra na wyjeździe to potencjał mamy porównywalny, taki typowo na 1:1, to, że Bayer wygrał w Manchesterze z City 0:2 to nie ma co patrzeć, bo "mistrz" Guardiola wyszedł rezerwami, sytuacja w tabeli też porównywalna, punkty potrzebne, rożne obydwie potrafią nabijać, większe linie bym grał, gdyby mecz był w Anglii, tak to trochę skromniej, dorzucam X2, bo wydaje mi się, że Sroki są jednak ciut mocniejsze

over 1.5 + każdy over 2.5 rr @1.60 fortuna
over 1.5 + X2 + over 8.5 rr w meczu @2.31 sts
=====
Dortmund - Bodo

Borussia u siebie bardzo mocna, do tego średnia bramek w ich meczach LM to...5,6 xd. Bodo nie przyjedzie na autobus, bo nie potrafi tak, powinien być otwarty mecz z atakami z obydwu stron, rożnych też powinniśmy zobaczyć sporo, nawet dwucyfrowo, ogólnie wesoły futbol, a ja proponuję tak:

Borussia over 1.5 + over 7.5 rr @1.62 sts
Borussia over 1.5 + Bodo over 2.5 rr @2.15 fortuna
=====
No i jeszcze mecz z tvp sport, wszystkie znaki wskazują na wysoki over, taki o3.5 minimum, a mi nie wiem dlaczego ten mecz śmierdzi, jak się człowiek przypatrzy to obydwie drużyny po przejściach, ale w LM punktów mają sporo, wcale tu nikt wygrać nie musi, a i City i Real mają co robić w rodzimych ligach, dla mnie no bet, ale gl wszystkim, oby się nie skończyło jak z Villarrealem

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +470
lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna | Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Typ: BB: Real Madryt wygra + Rodrygo strzeli gola
Kurs: 9,00
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Typ może i mocno życzeniowy i na przełamanie dla Realu i samego Rodrygo, dla którego chyba to jedna z ostatnich szans by odwrócić swój los w Madrycie.. Real mocno skreślany w tym pojedynku po słabym meczy z Celtą w dodatku bez Mekambe w wyjściowej "11", a Brazylijczyk bez gola od 30 spotkań. City owszem jest groźne bo siła ofensywną ogromną, jednak w mojej ocenie to już nie jest ten zespół co jeszcze 2 lata temu. Rodrygo zawsze lepiej spisywał się w LM niż w lidze hiszpańskiej, dziś z uwagi na absencję w składzie Kylina dostaje szansę od pierwszej minuty. Może przypomną mu się decydujące bramki z przed 2 sezonów czy to z Chelsea czy to właśnie decydujące trafienia w remontadzie z City, która doprowadziła Real do finału i kolejnego tytułu. Liczę że zadziała magia Królewskich w ich naturalnym środowisku czyli Lidze Mistrzów oraz magia nowego Bernabeu.

Za drobne próbuję:
Rodrygo strzeli 2 gole lub więcej @ 20,00 Fortuna
Rodrygo dwa gole, Vini asysta, Halland gol @ 101,00 Fortuna

Do góry Bottom